Gott Nytt År!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

For till stan sent igår kväll och skaffade mej ett nytt pencillin. Hade tagit sig lite upp i njurarna så nu har jag fått ett rätt starkt pencillin. Så jag hoppas på att det här funkar nu! Är så dödligt less på det här nu.
Agnes är en myspropp idag. Hon går omkring här i sin pjamas än. Tänker inte ta på henne finklänningen förren det sista vi gör, lär inte hålla sig ren nå speciellt länge ändå...
Nä. Nu måste jag återgå till allt jag måste göra idag. Det är inte bara en sak kan jag lova...
/SQ

Byta?

A L D R I G, aldrig mer ska jag dra me mig Agnes på stan. Speciellt inte heller när det är mellandagsrea! Direkt vi kommer in på en affär så skriker och gnölar hon och vill upp ur vagnen. Men en lös liten mini människa springandes omkring där det är rulltrappor och sjukligt mycket folk är ingen bra idé. Men, varför kunde jag inte räkna ut det innan jag for? Att en 1,5 åring kanske inte tycker det är så kul att sitta stilla först i bilen sen en halv dag i stan?! Ja, jag får skylla mig själv... Men kom hem tomhänt. Enbart mat till nyårsmiddagen.
Jag håller på att bli vansinnig. Min uvi ger inte med sig. Är utan symtom första dagarna med pencillinet men sen kommer det tillbaka. Jag har käkat iallafall 3 omgångar pencillin på en månad, om det inte till o me är 4... Ja, jag är less. Känns det så här imorn så får jag va hemma och fira nyår.
Så, min önskan ikväll är: Någon som kan tänkas byta kropp med mig? Om inte för all evighet så kanske bara enbart för imorn...?
/SQ

Hostig natt

Blev en sån natt som jag hade förväntat mig. En stökig sådan. Eftersom hon bara hann få mollipect igår kväll så har hon hostat och hostat... Varit som en propeller i sängen, så har mestadels suttit med henne sovandes.
Idag blir det stan. Men vilken stad är fortfarande oklart. Alla verkar ju ska jobba... Får se, får se.
Nä, nu vill jag att det ska bli ett nytt år snart. Nytt år, nya möjligheter. Visst är det så man ska se på det?
/SQ

Suck....

Jaa ibland kan man ju hålla sig för skratt...
/SQ

Klippning och massage

Jag har klippt snelugg och varit på massage idag. En mini Sussi dag kan man tycka. Malin o Axel va som små änglar som kunde passa Agnes så jag fick fara på massagen eftersom Peppe skulle på fest ikväll! Det tackar vi för! Men nu är klockan snart 01 och jag är långt ifrån trött. Peppe är inte hemma än heller. Katten kommer inte in och Agnes sover oroligt. Så jag förväntar mig att hon kommer vakna snart så lite onödigt känns det att gå och lägga sig än... Lika bra o va vaken ett tag till.
Imorn va jag sugen på att fara till stan, men vägrar fara in med Agnes. Brukar ha fullt sjå me mig själv när jag är på stan. Sen gissar jag på att det är en hel del folk så att kryssa mellan alla inne på affärerna känns inte speciellt lockande... Än mindre stå i kö med en skrikandes Agnes. Men får se när Pepps vaknar imorn om han kan tänka sig att vara me henne eller om han ska lägga golv imorn. Annars vet jag inte riktigt vad morgondagens planer är... Göra förrätten till nyår är planerat in iallafall.
Hämtade ut Mollipect till Agnes idag. Hon hostar så hon kräks på nätterna. Men nu hoppas jag det här kommer hjälpa lite iallafall...
Nä. Nörda mig ett tag till till det att lillan kanske vaknar.
/SQ

Lat o allmänt värdelös

Jag får ingenting gjort idag. Jag är lat. Peppe är lat. Agnes likaså. Hon sover på Peppes bröst i soffan. Jag gick upp för att vika tvätt men slutar med att jag somnar på sängen med katten i 45 minuter. Och nu sitter jag här. Men när hjärtat mitt har vaknat och ätit mellis så ska vi gå upp och fixa tvätt ett tag. Sen ska vi ner till Peppes farmor och käka middag. Jag ska försöka med nån soppa istället. Har så fruktansvärt ont i käften...
Lata sig och känna sig lite allmänt värdelös ett tag till kanske...
/SQ

All air gone?

Det saknas luft.

Äntligen! Golv köpt!

Ja, det blev en stads resa idag. Köpt golv till hela övervåningen nu, ett ganska mörkt golv. Men jag tror det blir skit snyggt när det är lagt. Även firat svärfar som fyller 60 år idag! Köpt en 10 bitars smörgåstårta, som kändes betydligt större än 10 men... Den va god! Men dyr, fruktansvärt dyr... Ska aldrig mer köpa smörgåstårta iallafall.
Agnes har badat och nu sover hon, hon va en väldigt trött liten tjej ikväll. Men fördelen med det är att hon blir ju väldigt gosig och kramig då. Det gillar vi.
Imorn blir en bra dag. På morron ska jag till frissan och klippa mig. Va ju faktiskt ganska nyss hos frissan men känns inte som om det blev nån större skillnad i frisyren, så hon ska bara få klippa lite framtill så det blir en liten annan look iallafall. Mitt hår är ju inte jätte enkelt att göra så mycket med men... Får se!
Sen på kvällen ska jag på massage. Är i stort stort behov av det, är inte bra i ryggen och nacken. Jätte ont, men har bitit ihop ganska bra och ganska länge nu så hoppas det känns bättre efter imorn.
Vedpannan som vi va sugna på blev inte av då säljaren helt plötsligt sålde den till den andra, som dessutom hade lagt ett lägre bud än vi men... Desto mer tid har vi nu att fundera på!
Nä. Nu in i duschen sen sitta framför brasan och glo på tv:n och göra lite läxa.
/SQ

Sniff sniff

Igår va vi i Skelet för o fira ytterligare lite jul me systers familj o lille lille bror. Fick mig bla. en mössa. Precis en sån som jag har velat ha. Bra smak syster.
Kvällen spenderades i Legde då vi brudar skulle planera nyårs maten.
Natten har varit som dom allra flesta mina nätter, förutom att när jag skulle gå ner med Agnes känner att det luktar bränt på vägen ner. Det luktar o luktar men hittar inte vars det luktar ifrån... Oerhört frustrerande. Så jag hoppas det försvinner av sig själv. 
Kanske blir stan idag för o köpa nå golv till övervåningen. Har bestämt oss nu, efter mycket funderingar, att vi ska byta i alla rum uppe till samma golv. Får se va Peppe är sugen på o göra.
/SQ

Ved eller jordvärme

Har varit hos "farmoråfarfar" idag o käkat ännu mer mat. Det va sagt att vi inte skulle dela nå julklappar, men då hade dom gjort ett bord med allt ifrån lergrytor till tjocksockar och böcker som vi fick välja mellan. Fick en siffra och sen dit och välja en sak. Jag o Peppe fick med oss hem flera par tjockisar, ett par vantar och en lergryta. Agnes fick också en julklapp. Fick även ett kuvert med pengar, pengar jag skulle lägga på mig själv. Så ja, det blir bla. att fara till Eva och få sig nå massage. Ska ringa imorn o höra om hon har nån tid redan i veckan. Passa på när Peppe är ledig och kan vara hemma me lillan. Ja lill skruttan har fortfarande feber, 40,4 i em. Inte kul för fem öre. Noll mat men som tur är dricker hon rätt bra. Sover länge på morron gör hon också. Men jag klagar absolut inte över det! Men imorn blir det ingen sovmorron. För vi ska till Skellefte för att fira jul me syster o barnen och min kära lillebror.
Just nu är det mycket funderingar här hemma kring vad vi ska ha för värme system. Pellets brännaren lever ju sitt eget liv och det är inte speciellt poppis. Så antingen blir det en ny ved panna eller jordvärme. Men måste nästan bestämma oss inom två veckor så vi ska fundera lite till... Finns både för och nackdelar me båda så det är inte lätt.
Nä. Jag är super pigg och klockan slår snart till ett nytt datum så ska sysselsätta mig med nåt tråkigt tror jag...
/SQ 

Annandagen

Svärfar har just varit förbi me gravad lax. Gott. Det är nog det bästa me julen.
Agnes har fått för sig att sova ända till nio halv tio på morron. Helt OK enligt mig.
Idag bär det av mot Robban för att äta lunch/middag.
Eftersom jag sitter på bärbara så blir det inga bilder nu heller men kanske kommer in några ikväll om jag får någon tid övers.
/SQ

Min Jul

Nu är det dan efter julafton om det är nån som har missat det. Hade en bra julafton trots vissa missöden. Agnes fick 40 gaders feber, men vi åkte till Peppes morbror på em. ändå. Men innan vi åkte öppnade vi julklappar. Sen vidare hem till svärfars och öppna några fler. Sen till Bäck och äta julbord. Agnes somnade vid 21 och vi klev upp vid kvart i 10 imorse. Har nog aldrig hänt tidigare, underbart. Idag har vi varit i Gullis och käkat ännu mer mat och öppnat ännu fler julklappar. Agnes trivs så himla bra där så det är kul, men hon har dock feber än. Hade verkligen trott att hon inte skulle hinna bli sjuk nå mer nu under 2010 men ack va jag bedrog mig.
I julklapps väg har jag bla. fått underkläder, almanacka, nagellack, smycken, dukar, the, lök hackare (!)... Jaa en massa. Av Peppe fick jag batteri drivna sko sulor! Underbart! Så nu ni kommer jag äntligen ha varma fötter i vinter när vi ska vara ute. Gemensamma saker vi fick va en video kamera och en brandsläckare. Så nu blir det filma mycket, mest på Agnes kommer det nog att bli...
Nä. Nu ska jag njuta av lugnet och sitta vid brasan. Jag är sjukligt nöjd över våran kamin. Den är riktigt snygg samtidigt som den avger värme. Vad mer kan man önska sig? 

/SQ

01:15 = Julafton

Nu är det julafton. Klockan är 01:15 och jag har just slagit in alla klappar. Tog alldeles på tok för många timmar. Men tog fram plast granen jag köpt idag och klädde den också. Får se hur Agnes reagerar på den imorn bitti när hon vaknar. Om den får stå kvar eller om hon river den...
Vi ska fira julafton först hos Peppes föräldrar sen hos hans morbror på em.
GOD JUL!
/SQ

Inte frågetecken om allt

Jag har städat i flera timmar. Det gäller att hålla igång fysiskt när hjärnan går på högvarv. Nu är klockan snart så pass mycket att det är den 23:e. Dan före julafton. Jag har varken handlat klart alla klappar eller slagit in en enda. Känns sådär måste jag få påstå. Ska dessutom ha med mig Agnes o shoppa på stan imorn, känns inte bara sådär utan helt fruktansvärt faktiskt. Hon har inte världens bästa tålamod i köer eller liknande... Men men, allt går.
Den här julen blir annorlunda. Men hur den faktiskt blir vet jag inte, vet nog ingen.
Det som är bra i sånna här stunder, för dom bra stunderna får man inte glömma, det är att jag VET att jag har världens underbaraste lilla tjej som är den som håller både oss och humöret uppe!
/SQ

Nu då?

Ja när man inte tror att det kan bli värre så kommer det en bomb och landar just framför näsan på en.
/SQ

Det blir inte alltid som planerat

Jag har ont. Extremt ont. Jag har haft ont av uvi tidigare, men den här gången slår alla med hästlängder. Pencillin över jul känns kul. Fast det spelar ingen roll egentligen. Jag har noll julkänsla. Har väntat och väntat på att den ska infinna sig snart men den kommer inte. Känns trist. Jätte trist faktiskt. Jag hoppas att Agnes kommer tycka om julen iallafall. Om inte annat julklapps papperet.
Det har varit en stressig dag idag. Jag hade planerat min dag på minuten för att hinna allt. Men ett bortglömt möte och en singel olycka längs E4an me nå konstiga polacker i gjorde att det sprack. Min planering funkade inte. Så ja, jag håller på att stressa ihjäl mig nu och jag sa för 3 månader sen att jag absolut skulle vara ute i god tid med allt för att slippa det. Men men, julen kommer ändå.
Men allt har inte varit kasst idag. Har hittat några klappar. Det är en början. Agnes har varit på strålande humör ikväll och pussat o kramats så gott som hela tiden. Peppe har varit och köpt pellets så nu behöver vi inte fundera på det över jul/nyår. Jag fick mig en ny bekant på trafik olyckan som va rätt oväntad. Så ja, nu är det bara sömnen som borde infinna sig. Men den lär jag nog få vänta ett tag till på så ska köra igång en tvättmaskin tror jag.
/SQ

Väglaget

Jag hatar att köra när det är dåligt väglag. 2 timmar hem från stan är inte ok. Hoppas på bättre kör väder imorn.

Är jag bitter? Nä. Är jag irri? Nä. Är jag riktigt pissed? Nä. Va ä jag då? 

/SQ

lallalaalla

Alldeles konstig i knoppen idag.
Över o UT.
/SW

Too real?

These wounds won't seem to heal.
This pain is just too real.
There's just too much that time cannot erase.

/SQ

Lördag kväll

Agnes sover. Peppe ligger i soffan me bärbara datorn. Jag har vikt tvätt och nu sitter jag också här och nördar mig.
Malin o Axel kanske kommer förbi ikväll. Annars är det nog lugna gatan på Buafors 6 den här lördag kvällen.
/SQ

Nähäpp

Nähäpp. Blev inge Skelet idag. Får bli imorn. Så jag tar passaten i snön och drar mig mot Gullis i hopp om att nån där vill roa min söta dotter ett tag. <3
/SQ

Lördag

Lördag. Går kvällen spenderades med Jenny. Fick till o me Agnes o somna i hyffsad tid där.
Idag blir det nog Skelet. Hälsa på svärmor och sen fira lilla Oskar som fyller år på måndag. 
Snöar gör det för fullt också. Mysigt när man får hålla sig inomhus iallafall.
Agnes är fortfarande sjukligt snorig och tät, värst på natten... Naturligtvis. Men på gott humör ändå! 

/SQ

Panik?

Jaa... Sikken dag. Agnes va mysig när jag kom hem iallafall. Fick många pussar o kramar.
Jag har typ inte köpt en enda julklapp än. Är det läge att få panik snart? 

/SQ

Vad?!

Asså jaa... Den här dagen kan ju slängas nånstans.
Å sen det här?! Hoppas på att dom får känna på sin egen skit imorn. Idioter.
/SQ

Agnes 1,5 år!

Idag, precis på datumet, så blir Agnes 1,5 år! Det firade hon med att vara hyffsat glad och nöjd ikväll. Somnade direkt. Vad mer kan jag begära? Underbara lilla tjej. Men hon hade tydligen sett lite risig ut idag på dagis så hon får vara med mig imorn istället. Ska bara komma ihåg att ringa dagis imorn bitti också...

/SQ

Jag vill hissa...

Den här tisdags morgonen vill jag hissa två saker.
1. Agnes sov hela natten, i sin EGEN säng till o me.
2. Skatteåterbäringen. Himla bra o ha jordbruksfastighet.
Ska åka me min darling Jenny in till stan idag. Åker inte förren 9 så jag och Agnes myser på här hemma med lite tända adventsljus och bus.
/SQ

Galen dag

Natten som va var ingen höjdare om jag får säga det själv. När jag väl somnat så vaknar Agnes och är så snorig att hon inte kan somna om. Näs spray, näsfridan o 3 timmar senare sover hon på mig i soffan halvsittandes. Stackars lillan. Sen var det lucia tåg på dagis. Blev alldeles tårögd när Agnes satt där fram i frökens knä och gjorde rörelserna till "I ett hus i skogens slut". Underbart mysigt. Sen blev det stan och sen hem och hämta lillan igen. Hon har skrikit hysteriskt sen efter middagen. Spelar ingen roll om jag bär henne eller sjunger eller busar, hon skriker. Skriker, skriker o skriker. Fattar inte vad som är fel. Hoppas på att det snart lugnar sig. Hon behöver sin sömn.
Jag känner mej helt slut ikväll. Inte trött, bara slut. Tycker lite synd om Peppe också som får jobba och inte sova hemma ikväll heller... Han blev påkörd idag i sidan av en gaffeltruck. Himla tur att det gick bra.
Nä. Över å ut.
/SQ

Helgen i bilder

I fredags umgicks jag med Amanda. <3


Vi bakade pepparkakor för fulla muggar.


Slut resultatet. Yä, that´s my hand!


I lördags umgicks vi med Erik...


...Och Peter.


Idag var vi på gröt fest i byastugan med allt bya folk.


Agnes gick lucia tåg för första gången!


Dansar lite framför tåget istället.


Sen kom tomten och det va spännande nanting!


Tomten!

Ja det va min helg i bilder.
/SQ

3:e Advent

Idag har vi haft gröt fest i byastugan. Det blev stressigt imorse då jag fick sovmorgon pga. att Agnes inte har sovit speciellt många timmar inatt pga. snoret. Agnes gick sitt första lucia tåg. Hur gulligt var det inte?! Imorn blir det en repris då dom ska ha det på dagis också. Bilder kommer.
Direkt efter det fick Peppe fara och jobba, han skulle ner till Östersund. Så det blir en ensam söndag kväll ikväll.
/SQ

Lördag kvällen

Kvällen spenderas i sällskap av Peppe, Erik o Peter. Det surras om allt ifrån verktyg till sånt som inte är rumsrent riktigt. Men jag har trevligt. Önskar dock att jag var i någon stad, med någon av Sofiorna. Men får bli en annan helg när jag inte käkar pencillin.
Imorn är det julgröt i byastugan. Gruvar mej lite men blir nog trevligt i slutändan... Agnes ska ju lussa så det blir himla mysigt.
Nä, hade visst lovat att jag ska skjutsa hem nå karlar sen så jag måste försöka hålla mig alert till dess.
/SQ

%###%/)=?=?`=)(&/¤E#"

Jag är så förbannad att jag inte vet vars jag ska ta vägen. Fuck you!

Pepparkakor, julgodis och Idolfinalen

Ja denna dag har nu gått också. Haft en dag me Amanda som följde med mig hem från stan. Jätte trevligt! Bakade pepparkakor och en kladdkaka som fick bli julgodis istället... Sen kom Rickard, Malin o Axel och såg Idol finalen. Så mycket surr har det blivit ikväll!
Sen har jag fått mig ett annat penicillin nu mot min urinvägs infektion. Det jag åt förra veckan tog aldrig. Tro det eller ej, men jag har streptococker, i urinvägarna. Aldrig hört talas om att man kan ha det, det ska man ju ha i halsen men inte hos mig. Så nu är det penicillin som gäller några dagar framöver. 
Imorn ska jag och Peppe in till stan för att handla mer julklappar. Känns oerhört jobbigt men det måste ju göras, brukar tycka att det är rätt kul att handla dom men känns inte alls lika kul i år. Men hoppas på att jag fortfarande tycker att det är kul att slå in dom iallafall. Agnes ska få vara med farfar medan vi är i stan, det brukar gå lite fortare om man inte har henne med sig alla gånger...
Tröttheten är som bortblåst. Jag ska upp typ 6 me Agnes antar jag så jag blir mer och mer stressad över att jag måste sova. Men vid det här laget så borde min kropp vara van vid lite sömn så det är nog ingen större fara.
Nattinatti på er som ska lägga er iallafall!

/SQ

Skuld

Jag har funderat över det här med skuld/skam. Man måste ju fundera på om den skuld man känner är befogad eller obefogad. Jag tror det är många som går omkring med skuld som är obefogad. Att man känner en sån fruktansvärt stark känsla av att man har gjort fel eller hade kunnat göra annars att man inte ens kan fundera på om skulden är giltig eller inte. Varför funderar man inte över det då? Jo, för att man är så inne i sig själv och sina tankar. Tankarna övertygar en om att det man känner är rätt, fast det i själva verket kan va totalt fel.
Ja. En sak är då säker. Tankar och känslor är rätt besvärliga. Det är tur dom kan kännas bra också, för emellanåt gör dom hemskt ont och är mest bara till besvär.
/SQ

Bvc besök o lite pics

Jaa då har Agnes somnat. Helt utan protester. Gick rätt bra på Bvc idag när vi väl tagit oss dit... Bvc sköterskan tyckte väl inte att hon hade gått upp så mycket men följer sin kurva hyffsat ändå. Å 75 långa cm har hon blivit. Sen ett bra och givande samtal också, mest om föräldraskap. Känner mig både lite kluven och osäker ibland så jag fick några bra tips som jag ska testa. Ny tid nästa vecka för att kolla hur det har gått. 
Ikväll är det både Bonde och Greys. Underbar tv kväll.
Lilla Axel, 4 veckor, umgicks vi med idag. Mys på hög nivå.
Agnes stod i hallen och skrek. Hon tog sig inte ur mammas stövel.
Lite bus med en boll under klänningen blev det ikväll också.
Men nu är det mys i soffan med en varm brasa som gäller!
See ya! 

/SQ

Irri

Åh va förbannad jag blir. Heligt förbannad. Packar in Agnes o väskan i bilen och skrapar lite rutor. När jag känner i jack fickan så finns det ingen bil nyckel där. Då kommer jag på att Peppe flyttade bilen igår och jag ringer till honom för att höra vars han har lagt den. Det visar sig att den ligger i hans jack ficka, i hans lastbil, som är ute i ingenstans just nu. Jippie. Jag lägger på, hämtar barnet och väskan in. Ringer Malin och hör vars hon är. Hon har naturligtvis redan hunnit ner på Robban så hon får snällt vända om. Så nu sitter jag här, smått irri.
MORR.
/SQ

Dagen som är en vanlig onsdag!

Har haft en stökig natt. Men idag är Agnes pigg, har inte tagit nån temp på henne men känns inte varm för fem öre så jag tror det har gått över. Vi har som sagt tid på Bvc idag. Ska dra me oss Malin o Axel. Men det är inte förnst kl 14 och före det ska jag ha fixat me tvätten och gjort nåt åt risbusken som sitter på mitt huvud. Ett tips, man ska inte gå och lägga sig ny duschad och utan att borsta håret...
Agnes är som en solstråle, sitter i soffan och skrattar åt reklamen på tv. Go unge!

/SQ

Piggare o piggare

Ja den här dagen har varit seg, som tusan. Agnes har blivit piggare ju längre dagen har gått så jag hoppas det håller i sig. Men inga andra symtom som hosta eller snuva, utan bara feber. Som förra gången. Imorn har vi tid på Bvc. Malin o Axel skulle hålla oss sällskap där så det blir trevligt.
Kvällen ska spenderas framför tv:n me älsklingen och en varm brasa. Måste dock hoppa in i duschen först för jag känner mej som världens vidrigaste idag...
/SQ

Sjuk Agnes igen...

Agnes har 40 graders feber igen... Stackars mammas lilla hjärta. Men om hon är sjuk nu så borde hon ju vara frisk till jul... Men finns inga garantier tydligen. Nä, jag är less på att hon aldrig får vara frisk! Tycker så himla himla synd om henne när hon ser så utslagen ut.
Nu blir det att återgå till att vara mamma.
/SQ

Guldklimparna

Haha älskar den här bilden!
/SQ

"Orolig" mamma

Snart är Agnes 18 månader, allså 1,5 år. Det är galet hur mycket hon har lärt sig sen hon börjat på dagis. Hon är så duktig våran lilla älskling. Dock oroar jag mig över hennes tal. Hon pratar ju ingenting. Det säger dom på dagis också, men att hon är duktig på att kommunicera med hela kroppen istället. Man ser ofta vad det är hon vill för hon ger sig i regel inte innan man har fattat. Men jag vet ju att det finns jätte många barn som inte lär sig prata förren dom är rätt gamla men kan inte låta bli att tänka på det ändå. Hon kan ju säga mamma, pappa och härma hur djur låter o sådär, men känns lite när man jämför med barn i samma ålder som henne. MEN, man ska inte jämföra me andra. Alla barn är olika. Hon är ju väldigt aktiv och kan fysiska saker som många andra 1,5 åringar inte kan säger dom på dagis. Känns bra.
Idag har vi varit i stan. Shoppat 4 julklappar och sen en sväng på julmarknaden på Gamlia. Agnes har skött sig jätte bra. Inte käkat så bra idag men man får ju ha sånna dagar också.
Ikväll är Peppe på Raka Stakar och jag är hemma o slappar. Imorn ska jag o Agnes o hälsa på Sofia i hennes nya lägenhet och få ärva nå kläder hon inte vill ha längre. Ska bli himla kul. Sen hoppas jag på besök av Gullis men får se om dom hinner me det. En julgran skulle jag ha hittat mej också, eller rättare sagt två. En inne och en ute. Men ska det va svin kallt får det fasen va...
Nu åter står frågan om vad jag ska ta mig för ikväll. Långt ifrån trött, men borde vara det... Spendera kvällen här framför datorn, spela Mario på Wii, läsa bok eller lösa korsord framför tv:n...?


/SQ

Ännu en kväll me Idol

Ikväll äre Idol me Rickard&Malin o lille Axel. Per har redan kommit hit för att bjuda Peppe på en whiskey. Trevlig stämning här hemma.
Annars har jag fått rätt goda nyheter idag. 2011 ska bli mitt år! 

/SQ

Date

Har haft en date me Leila idag! Jätte kul att ses! Så himla synd att det dröjer så länge mellan gångerna, Östersund är ju inte tvärkört. Men frågar man lastbils Peppe så äre ju det men inte för mej som blir trött när jag ska köra till stan. Skulle helst vilja stanna i Bygde o sova ett tag ungefär.
Känner mej fortfarande inte pigg. Yr och illamående. Blev så åksjuk på bussen hem så jag kräktes när jag kom ut ur bussen på väg till bilen, heja. Äter pencillin så kan nog vara det som spökar i kroppen...
Nä. Ska yra mig i säng och hoppas på en bättre dag imorn. Fredag imorn och Idol! Ser jag fram emot. Även kanske får veta nåt bra, återstår att se.
Nattinatti.
/SQ

Vet ni att det är torsdag?

Idag är det torsdag för er som inte har koll på det. Peppe ska vara hemma med Agnes idag för han har sin lediga dag, då får dom ha en mysdag ihop. Jag ska till stan, när jag är klar där så ska jag träffa Leila. Ska bli jätte kul, alldeles för länge mellan gångerna.

Det är jobbigt när man vet saker, och man inte kan göra något för att förändra det hela. Sånna gånger får man bara hoppas på att den personen väljer rätt i slutändan. Men ganska hjälplös känner man sig...
/SQ

Läs inte...

Hektisk dag. Inte hemma förren fem. Nu måste jag inta ryggläge. Spännande inlägg.
/SQ

RSS 2.0