Slappar morgon

Agnes och jag har en riktig slappar morgon. Klev upp vid sju och sen har vi typ bara suttit och myst i soffan framför barntv. Skönt då jag kände mig jätte trött imorse... Men nu har vi fått i oss frukost och jag sitter och laddar för att hoppa in i duschen. 
Idag ska jag ner och handla lite, ska in på Lord så måste ner innan ett. Men innan dess så ska väl Peppe ha vaknat och klivit upp tycker jag... 

Nä, dags att få tummen ur. 

/SQ

Pussar&Kramar

Det är underbart att komma hem när man får varma kramar och pussar av en liten Agnes som verkar ha saknat en jätte mycket. Hon har fortfarande ingen direkt feber men hostig och snorig. Så hoppas hon är fräschare imorn när vi är bortbjudna. 
Vi har grillat ikväll och ätit pärgratäng. Det är ju en himla tur man inte blir less på grillat lika lätt som annan mat. Men i slutet av sommaren så brukar jag vara lite mättad på just grillat. Men dit är det ju ett tag kvar så...

Har ju varit hos sjukgymnasten idag. Fortfarande väldigt sned men hon fick till det hyffsat tyckte hon, så benen är inte olika lång ikväll. Men det åker troligtvis tillbaka innan helgen är slut men skönt så länge det varar... Hon berättade även att jag absolut inte får bära (ingen ska göra det för den delen heller) barn på höften utan mitt fram. Sen får jag inte heller göra sneda rörelser, typ som krattning eller skottning. Utan måste då lära mig att göra det framför mig och mot mig. Inte helt lätt kan jag säga... En gång bäcken besvär alltid bäcken besvär oftast sa hon, så det är nåt man får lära sig leva med. Fick en ny tid om en månad. 

Peppe åkte till Rickard ikväll där det skulle skruvas i garaget. (Och drickas lite öl.) Agnes sover och jag har redan somnat 3 gånger med datorn i knät i soffan så jag måste nog vara tråkig och lägga mig snart... 
Imorn kanske jag lägger upp nån bild. Vilket happening, haha... Grejen är ju att jag måste sätta mig ute med datorn för att internet ska fungera ordentligt, snacka om att bo ute i skogen! 

/SQ

Snart Valborg

Ja då va den här kvällen kommen också. Fått lite nytta gjort ikväll men inte så mycket som jag hade velat och önskat. 
Lördag, Valborg, närmar sig och jag hoppas Agnes inte får feber så man blir hemma. Verkar dock som om folk trillar av grillningen av olika skäl men vi som är där kan nog roa oss ändå hoppas jag.

Jag önskar ikväll att mina planer för morgondagen går som tänkt. Önskar är nog fel ord, det blir va man gör det till. Som vanligt så är det ju så att man alltid har ett val, man gör val. Ibland fel, men ibland även rätt. Jag ska göra rätt. 

/SQ

Samtal från dagis

Dom ringde från dagis imorse och ville att jag skulle hämta Agnes. Deras feber termometer hade gått sönder men dom tyckte hon såg så blank ut i ögonen och sen hade hon inte orkat vara med varken inne eller när dom va ute. Hon va sig inte lik. Så eftersom jag va i stan så ringde jag till svärfar som skulle hämta henne vid 11. Blev bra i slutändan. 
Mötet gick hyffsat. Blev minus en dag i veckan. Imorn får Peppe vabba då jag bla. har sjukgymnasten på Kvinnokliniken för mitt bäcken igen. 
Agnes har ingen feber men är snorig och lite hostig. Så blir bra för henne me helg redan imorgon. 

Jag ska ta och sätta igång en tvätt maskin och sen torka lite golv om jag fortfarande har lika mycket energi som jag har nu. Gäller att passa på! 

/SQ

Ny dag

Dags för en ny dag. Agnes ska på dagis redan 06:45 och jag har möte på morron. Sen i em. ska Agnes till tandläkarn för första gången. Bingo ikväll Malin? 

/SQ

Mjukglass och hjärnvärk

Jag hade en fruktansvärt hjärn ansträngande morgon. Den va på högvarv. Sen åkte jag ner på stan. Köpte en klänning och träffade även på Sara och sen en annan Sara. Stod o surrade ett tag och sen gick jag och satte mig på en bänk och kollade på folk. Ja, även mjukglass ståndet. Passande så kom Sara igen och vi bestämde oss för en mjukglass med saltlakrits strössel och lakrits sås. Mums säger jag bara. Några affärer till gjorde vi ihop och sen blev det bussen upp till mötet och sen hem och hämta lill skrutt på dagis.

Nu sitter jag här med det minsta tålamod en människa kan äga och skallebang. Den där förbaskade veden tar tid så Peppe är ute med svärfar och kapar. Men en timme till sen sover förhoppningsvis min söta dotter och jag kan slappa. 

/SQ

Fräs ut, inte in!

Agnes va jätte snorig och tät när jag skulle lägga henne, jätte jobbigt för hon. Sen att hon inte lärt sig snyta ut istället för in eller blåsa ut med munnen gör det inte lättare. Men hoppas på att det inte blir nåt mer än snor. Peppe klagade över halsont så lite nervös blev jag, även för min egen del. Idag är första dagen utan skallebang, det är stort med tanke på att jag haft det i 5 veckor varje dag mer eller mindre. 

Imorn är det utredning och på min "håltimme" kanske kanske Amanda har tid att umgås lite. Får se hur dagen blir. 

Mitt mål är att inom en timme ska jag ligga i sängen. Det är ett måste för att palla me morgondagen. 

/SQ

För mycket i min lilla lilla hjärna

Jag är så fruktansvärt bekymrad idag. Mycket i min lilla lilla hjärna. Den nästan kokar.
Hade tänkt kolla tapeter idag men det sket sig. Skulle få tag på flera myndigheter via telefon, det sket sig när ingen svarade. Jag skulle handla, men kom på när jag kom hem att jag glömt hälften, så ja, det sket sig också. 
Men nu kan inget gå fel i min planeringar ikväll, just för att jag inte har några. Det får bli som det blir. 

Nu ska jag busa me lill skrållan innan det är läggdags för henne och dags för mig att göra lite läxa. 

/SQ

Dåliga odds?

Hade lite dåliga odds att somna igår när jag stod och vek tvätt till klockan va 01. Svårt och komma ner i varv då... Agnes har sovit oroligt, kan nog bero på att hon är så tät i näsan nattetid. 
Men nu är det en ny dag. Agnes ska va på dagis kl 9 och jag ska köra in till stan. Kändes bra att man får pengar idag. Underbart rent ut sagt. 

Nä. Sminka sitt lilla ansikte lite och ge lillan gröt. 

Tjoosan! 

/SQ

Trädgårds arbete

Ja då var den här dagen slut snart också. Har räffsat lite på gården och tagit bort allt det döda i busken så det kan växa upp nytt snart. Otroligt va mycket skit som gömmer sig under snön. Råttor verkar vi haft gott om också. Dom har gnägt sönder barken på vårat lilla äppelträd och på ena rosen busken. Även gjort vidriga små gångar av gräs på gräsmattan... Odjur är va dom är.
Sen har jag haft en snabb visit av Sofia&Petter. Agnes har varit ute med mig jätte mycket idag, om hon fick bestämma så skulle hon aldrig gå in... Hon sov 3 timmar efter lunch och somnade som en stock 19:30. Helt otroligt. Hon sover fortfarande jätte mycket men både lill kroppen och hjärnan behöver väl den återhämtningen. 

Imorn kör jag bil in till stan. Smidigt, men dyrt. Agnes får käka frukost hemma vilket inte hör till vanligheterna på vardagen. Sen kanske farmor&farfar är hemma tidigare än vad jag är och kan hämta henne på dagis. Vore rätt skönt. 

Jag måste hitta mig nå tapeter till Agnes rum i veckan. Sen hur och var är en annan fråga... Imorn när jag väl har bilen hinner jag inte. Veckan blev ju lite kortare nu när det faktiskt är måndag idag trots att jag har känslan av en söndag. 

Nä, vika lite tvätt och sen försöka sova. Klockan är ju ändå 23...

/SQ

Ändringar i planeringen

Tanken va ju att fara till Gullis idag men vi skiter i det då en liten Skellefte bo har fått i sig Cryptosporidium och jag är osäker på om det smittar... Så förhoppningsvis kanske Fia kommer förbi innan hon åker vidare till Skelet igen.
/SQ

Bus och solande!

Ja det har varit full rulle hela dagen. Kopplade på släpen imorse och drog in till Skelet. Där väntade lunch och bus i massor för både små och stora. Jag sov en timme i solstolen och trodde jag skulle svettas ihjäl när jag vaknade... Men skönt och välbehövligt vare! Ungarna hoppade på den stora studsmattan, Agnes är helt i extas när hon är på den där. Så kul är nog bara förnamnet för vad hon har haft idag. När vi skulle fara och sängen va lastad på släpen så hade jag noll ström i passaten. Varför är en bra fråga, inget som va glömt på eller liknande. Bara det inte händer igen så äre lugnt... Men Anton hjälpte mig iväg och vi tog oss hem allihop plus sängen. 
Peppe är ute och håller på med veden fortfarande... Han kommer va helt slut när han ska börja jobba på tisdag. Men det mesta måste va klart imorn när vedmaskinen ska återlämnas. 

Agnes sover och jag är lite rastlös, men ska glo lite på tv och se om Peppe har tänkt arbeta på länge till eller om han också ska göra kväll snart. 

/SQ

Lättare och lättare

Helt otroligt va trött jag va igår kväll. Trodde jag skulle somna innan jag ens tagit mig till sängen men somnade inte förnst Peppe kom hem. Agnes däremot är morgonpigg som vanligt. Men är ändå lite enklare att stiga upp när det är ljust ute och solen håller på att gå upp. Inte som en kall morgon i Januari, då vill man aldrig stiga upp...

Idag ska jag och Agnes till Skelet till systeryster. Hon va ju snäll och hämtade Agnes nya säng så den ska vi hämta. Vilket betyder att jag måste köra släp, I hate it. Men måste ju få hem sängen på nåt vis och vänster så... Blir oerhört stressad också av att ligga och puttra på i 80, inte riktigt min grej... 

Nä. Ge Agnes lite gröt kanske och börja fräscha upp sig. 

/SQ

Påskmiddag

Varit hos svärpära på påskmiddag, jätte trevligt och gott. Dock aningen för mätt men det är ju ett i-lands problem av hög grad. Jätte kul när Agnes farmor är så pigg en dag också, det tycker Agnes är super kul! 
Efter det skjutsade jag Peppe till Peter i Legde och sen for jag hem och la lillan som somnade på en gång. Sitter nu framför tv:n med datorn i knät och tycker det är rätt lugnt och skönt. Bortsett från katt skrället som står och skriker vid ytterdörren. Han ska in men ska lika fort ut igen. Fruktansvärt störande, snart slutar jag släppa in han när han ändå inte vill stanna kvar. 

Ha en trevlig påskaftons kväll hörrunini! 

/SQ

Bilder på hjärtat

Underbart väder idag. Dock så kommer alla skit djur fram. Typ getingar, spindlar, jaa insekter för huve taget. Hatar dom. Agnes sover skönt i vagnen och jag gör lite som igår. Sitter och ser provocerande ut när dom andra jobbar med veden. Men jag gillar det. Dock så har jag lite mer o göra idag men bara gjort hälften än men dagen är ju inte slut än. 

Tänkte slänga in nån bild på skruttan, bla. på när hon va en liten påsk kärring. 

Min lilla påsk kärring. <3

Agnes&Linn på väg till Blåkulla. 


Agnes är på språng. 


Agnes&Frasse.



Nu ska jag återgå till att glo på ved som faller ner i säcken och sen in och fortsätta med tvätten. 

/SQ

Skrik och bråk

Jag känner mig helt slut efter en hel dag med skrik och bråk med lillan. Fattar inte va det har varit för fel men nåt tydligen, eller så kanske ingenting. Kanske bara kände för att löpa amok. Sover gör hon då inte än heller, efter en timme i sängen tycker jag att det borde vara läge snart... 
Som det kanske hörs så är jag inte på nåt toppen humör jag heller. Just därför avslutar jag här och tänker lägga mig och dö i soffan. 

/SQ

Gör inte ett skit

Just nu sitter jag ute i solen och kollar på när Peppe och svärfar arbetar med veden. Agnes sover i vagnen och jag funderar inte ens på att göra nån nytta just nu. Jag ska bara sitta här tills hon vaknar. Då ska vi fara och påska med Madde o Linn. Ska förbi gammel farmor också, då blir hon glad när hon får se en fräknig liten Agnes. 
Kanske lyckas få upp nån liten kärringbild här sen idag.

Ska grilla i em. men om det blir själva eller om det blir nån som joinar oss är oklart än. 

/SQ

20 grader?

Kommer det bli 20 grader varmt idag? Hur som haver tror jag att det blir varmt, tillräckligt för att man ska kunna sitta ute och låta Agnes springa runt. Jag har så ont i kropp&knopp så tror inte jag kan joina henne och springa... 

Jag tycker den här helgen känns för lång. Har som inget att syssla med. Då syftar jag på nåt kul, för det andra finns ju alltid o göra här hemma... Ska käka påskmiddag med svärpära, men helt bestämt vilken dag är det inte. Ska fara till Skelet och hälsa på och hämta sängen till Agnes. Men då måste jag köra släp och det gillar jag inte. 
Jag tror när det är måndag kväll att jag ändå kommer känna att jag vill ha fler helg dagar, annat vore väl konstigt. 

Nu måste jag snart duka fram nån frukost hur gärna jag än bara vill dö i soffan nån timme...

/SQ

Bra besked

Varit i stan hela dagen. Fick väldigt bra besked imorse som känns helt underbart! <3
Käkade lunch på Shanghai. Rekommenderar starkt deras lunch buffé! Allt ifrån pizza, sushi, kina mat och glass! Ät tills det rinner ut ur öronen på dej! Lunchade med Jenny, Peter, Liam och Lilly. Sen följdes vi åt allihop till Strömpilen där ungarna fick busa av sig på Busplaneten. Peppe shoppade ett par skor och sen slank det ner ett par till Agnes också. Oerhört söta små skor fick hon. Jag och Jenny gjorde nå snabba rundor på klädaffärerna och gjorde lite fynd på rean. 
På vägen hem va Agnes dödstrött så hon somnade direkt och gick inte väcka förnst kl. 17... Gör inte så mycket att det blev en sen sovning då vi ska grilla och umgås me Jenny&Peter ikväll också. Kan hon behöva lite extra energi! 


Agnes nya pjux!

Nä nu ska jag se om jag får in Peppe från timmervagns körandet så vi kan börja dra oss mot Legde. 

/SQ

Dagen med stort D

Idag är dagen med stort D. Nervös som en snigel som ska gå över motorvägen. 
Efter det så ska vi käka på restaurang hela familjen med Peter&Jenny m. barn. Sen åker vi vidare till Strömpilen och på busplaneten så barnen får busa av sig! Jag och Jenny ska kika lite på kläder sen får vi se om jag och Peppe kikar på nå tapeter eller om vi åker hemåt. Beror lite på hur trött tjej man har, säkerligen jätte trött då hon är van att sova efter lunch. Men hon får sova i bilen på väg hem. 

Nu har snart all snö försvunnit. Och jag älskar det. <3


/SQ

20:e = Barnbidrag

Barnbidrag idag. Det satt fint. Vi har dock inte gjort av med det än, inte mer än varit på Konsum och "snabb" handlat. Hämtade Agnes just före 17 på dagis sen for vi för att handla köttfärs, mjölk och fjädrar. Tänkte att det går nog bra om Agnes får styra en liten barn kundvagn då, men det fick jag lida för... Hon va överallt förutom där hon skulle vara, fastnade vid godis hyllan och tog oss inte därifrån utan skrik och när jag skulle betala va hon redan på väg ut... Nä, ingen hit. Speciellt inte när det va full proppat me folk där inne också. Hann nog tänka tusen tankar, "hon kommer riva ner hela hyllan" "hon kommer köra in i den där stackars gamla mannen" "ser henne inte, det är nån som har snott hon"... Osv osv... Haha, jaa helt otroligt va lång handling det blev för tre varor. 

Sen kom farmor&farfar och hälsade på. Dom berättade att Agnes skulle få sängen jag köpt idag åt henne. Det tackar vi för! Agnes tycker verkligen det är jätte kul när dom kommer och hälsar på. Jätte kul o se! 

Har satt lite fjädrar i riset och köpt ett mini ägg åt Agnes och ett större åt mig och Peppe som står framme. Så lite påsk har vi här hemma iallafall. Inte mycket men liiiite...! 

/SQ

Förkläde o hilka

Jag har gått o blitt sjuk igen, sjukare. Förkyld kallas det även. Men mitt liv stannar inte upp för det, fast det egentligen kanske borde göra det. 
Imorn ska lillan vara påsk kärring på dagis. Gammel farmor har sytt ett förkläde sa hon som hon ska få ha och en hilka på huvudet som vi lånat av farmor. Sen kanske hon får sig nå fräknar. Kommer garra bli hur sött som helst. Sen ska vi påska runt byn på fredag med grannens barn. Mys. Mycket godis till mamma. 

Nä. Jag ska lägga mig framför brasan och se om mitt skelett slutar skaka nångång. 

/SQ

Allt


Mitt lilla lilla hjärta. <3 (Bild tagen av syster när vi va i Skelet för några helger sen.)

Påskris plockat

Har plockat in lite påskris. Dock inte satt det i vatten då jag är allergisk... Men det blir påskigt ändå. 

Hade egentligen tänkt lägga ut lite bilder nu när jag faktiskt har fått in bilder på datorn, men då är det nåt annat som ska bråka... Så det får helt enkelt bli ytterligare ett bildlöst inlägg. Trist. 

Jag hade tänkt att jag skulle fortsätta måla Agnes möbler ikväll men jag ids verkligen inte. Efter det att jag plockat mitt ris ikväll så gick jag en sväng in i lagårn och samtalade lite me kossorna. Dom hade inget vettigt att säga idag heller, men dom lyssnar på mig iallafall. Jag hoppas nån av dom ska ge mig en påsk kalv, men ser inte riktigt ut som jag kommer få det i mitt påskägg i år. Men kan inte vara många veckor kvar iallafall. 

Har planerat sommaren lite och Agnes kommer få vara hemma hela juli och augusti. Säkert halva juni också, men inget bestämt än. Så hon slipper sommar dagiset, vilket känns riktigt skönt. För min del iallafall...

Nä. Hoppa in i duschen och hoppas på att man inte skållas.

/SQ

Målat o klart

Allt är målat nu i Agnes rum. Känns skönt. Måste bara samla lite tålamod till att fara på färg&tapet och hitta en tapet som kanske skulle passa där inne. Jag har inte riktigt tålamod till att stå och kolla på tapeter. Blir fruktansvärt irriterad när jag efter en halvtimme inte hittat en enda. Sist jag va där kom jag ut efter 2 timmar utan tapet. Så jaa... Det säger väl en del. 

Blåser storm ute idag. Tröstar mig med att det verkar ska bli underbart väder under påskhelgen. Då ska det solas. 

/SQ

Citat

Alis volat propriis.

Too late

Jag har duschat och sen fastnat. Varken borstat håret eller forskat i vad jag ska ha för kläder idag. Agnes känns då inte varm idag så vi ska ut och njuta av det sköna vädret. 

Har ringt på två sängar till Agnes idag men utan resultat. Är för seg helt enkelt. Men får hålla utkik, lär ju komma ut fler. 

Nä. Lyfta på aset och göra sig klar för ytterligare en dag.

/SQ

Kvälls besök

Har haft Malin här ikväll. Ingen Axel, vilket kändes en aningens tomt utan men han låg hemma och sussade då Rickard ändå va på hemmaplan me Jonas och Calle tror jag. Vi har käkat popcorn och surrat x 10. 
Men nu är jag solo, Agnes sover och Peppe är ute på krogen. Är inte trött än men hoppas på nån timmes sömn inatt för imorn hoppas jag på att Agnes är helt feberfri så vi kan vara ute. 
Vi ska även förbi Rickard o Malin för att fylla lite luft i sommardäcken. Gick ju inte så super bra för mig när jag skulle göra det på OK macken tidigare idag så... Inga fler kommentarer om det tror jag.

Funderar på om jag ska släppa på lösen skyddet snart. Anledningen till lösen har som "försvunnit" nu så... Men vi får se, ska klura lite på den. 

Nattinatti på er som har tänkt sussa snart. 


Bjussar på en gamm bild på hjärtat mitt.


/SQ

Tragiska händelse

Det är tragiskt. Hemskt. Det borde inte få hända. Man ska inte förlora sina barn. Det bara är så. Kan inte föreställa mig hur fruktansvärt hemskt det måste vara, vilken saknad man måste känna. Jag är säker på att ingen som inte har varit med om det kan föreställa sig hur jobbigt det måste vara. Jag kom att tänka på det här tragiska pga. den 1,5 åriga pojken i Höör som anmäldes försvunnen kring kl 11 en fm. men hittades fem minuter senare i en trädgårdsdamm. Han drunknade. Det är absolut inte den första olyckan med barn och dammar, och tragiskt nog inte den sista. En liten artikel kan ni hitta här
Jag har svårt att förstå det här med att man vill ha en damm när man har småbarn. Man kan inte ha koll på dom små 24/7 och en olycka händer så fort. Man hinner inte med. Jag skulle vilja förbjuda trädgårdsdammar. Göra en lag. Men jag har inte den positionen i det här landet. Sen finns det ju såååå mycket mer än dammar. Det finns diken, bäckar... Jaa en vattenpöl kan räcka för att livet ska förändras till det sämre. Man kan inte skydda sina barn för allt, hur mycket man än vill... 

/SQ

Dra ner på vad...?

Tänk att det går så mycket fortare att handla utan barn när man ska på affärn. Underbart. Fick dock inte me mig allt hem, men det är som vanligt. Måste börja med veckohandling igen. Matsedel. Måste få ner vårat matkonto på nåt sätt iallafall. Inte ok som vi har det nu. Suttit o funderat på vad man kan dra in på mer för att få ner kostnaderna varje månad. El? Nä. Försäkringar? Nä. Tv? Jaa egentligen, men vägrar starkt. Nä ska fundera på det lite mer...
Nu ska jag och Agnes måla lite. Brukar inte vara så kul så länge men en liten stund kanske. 

/SQ

Allt är varmt

Jag är effektiv idag. Trots att Agnes är febrig och inte riktigt är nöjd med livet. Hon fick äta en piggelin vid köksbordet medan jag städade på diskbänken, när glassen har ramlat av pinnen i vanlig ordning pga. att Agnes äter den för långsamt så får hon tutten så att hon ska vara nöjd en stund framför Specialagent Ozo. 4 minuter senare så har hon somnat i soffan med filten uppdragen under hakan. Mys tjejen min. Får försöka peta i henne lite lunch efter sovningen då. Annars rullar det på här hemma, inte i samma fart som jag hade önskat men jag håller mig ovanför vattenytan iallafall. 

Sen hoppas jag att svärfar kan komma hit och hjälpa oss med duschen. Kommer enbart kokhett vatten och i en jätte jätte svag stråle... Inte riktigt möjligt för mig att duscha ur håret i det. Så känner mig lite sådär halv vidrig och oduschad. Så nu vet ni det, kom inte hit och hälsa på. 

Jag vill kunna lägga ut bilder här. Verkar så gott som omöjligt om man inte tar med sig datorn i bilen och sätter sig längs jomarksvägen. Kändes en aningens för desperat så den idén skiter jag i. 

/SQ

Duktig tjej

Agnes sov i sin säng hela natten. Det va längesen man inte behövde kliva upp nån gång under natten för att hämta henne till våran säng. Hoppas på fler sånna nätter när hon har fått komma in i eget rum.
Hon har blivit så oerhört duktig på kvällarna nu. Hon somnar direkt. Ikväll va hon jätte trött. Hon har badat med pappa i badkaret, där skulle hon kunna sitta tills hon har förvandlats till ett russin helt o hållet. Lill stumpan min.

/SQ

Vissa ledig och andra inte

Ska börja me att ge Anna en stor eloge för att hon är så duktig på att lämna kommentarer! Gillas. 

Tror inte jag pallar att uppdatera om nåt speciellt ikväll. Imorn bär det iväg till stan i vanlig ordning. Peppe o Agnes är hemma o lediga. 

Nattinatti på er.
/SQ

Hjärnaktiv

Idag känner jag mig levande, det gjorde jag absolut inte igår kväll. Längesen jag va så förkyld. Men när jag klev upp imorse kände jag mig som en helt ny människa. Eller ny o ny men fräschare iallafall.
Agnes har ingen feber än, men vågar inte säga hej än... Så länge hon är så här snorig så finns risken för både feber och öron problem... 

Min hjärna har så gott som varit aktiv hela dagen idag. Jätte aktiv. Så ikväll trodde jag att jag skulle känna mig helt hjärndöd men icket. Snarare tvärtom. Super speedad och inte trött för fem öre. Kanske blir att vika lite tvätt trots att klockan närmar sig elva. 

/SQ

Prio

Jag och Agnes är förkylda, igen. Nä, jag ä inte bitter... Bara sjukligt less. Så länge det bara är jag som har feber och inte hon så är jag ändå rätt nöjd. Oroliga nätter får vi nog dock räkna me den här veckan. 

Varit i stan idag, i vanlig ordning. Underbart me sol o lite värme. Jag blir pigg, trots förkylningen. Sen har jag kommit fram till det att jag måste börja prioritera. Det är mycket man behöver prioritera mellan, så äre för alla. Jag har några områden jag borde börja fundera på vad som egentligen är viktigast och som jag borde lägga mest energi och krut på. Men det är inte lätt, man vill ju göra så mycket men energin räcker inte. 

Agnes har kommit igång med maten! Hon äter o äter. Jag njuter. Kan inte säga annat. 

Nä. Ta en halstablett och sen hoppa i säng och lyssna på Karlavagnen där temat ikväll är "vad är omoraliskt för dig?". Jag vet knappt vad ordet betyder så kan nog vara bra o lyssna på... 


/SQ

Agnes <3

Imorse vare inge skoj alls att kliva upp. Stel och konstig i kroppen och spö snöa ute. Men va underbart väder när vi kom hem i em. Älskar alla vårtecken, det ger mig en känsla av att sommaren faktiskt kommer att komma i år också. För tvivla, det har jag gjort många gånger i vinter. 

Laddar upp nån bild, men det tar så gräsligt lång tid så blir bara nån enstaka... Ska inte vara så här o va ute på Internet 2011. Galet. 

Imorn får jag hämta Agnes tidigt för första gången den här veckan. Känns underbart. Tror dock inte väder gudarna skulle erbjuda så mycket sol imorn utan snö istället. Men det får duga, för våren närmar sig ändå. 

I helgen har vi barnvakt, ska på partaj. Hon ska få vara i Gullis och busa. Det gillar hon ju skarpt så det blir nog bra. Känns som om det va längesen vi hade babysitter nu så det ska bli kul o hitta på nåt utan att behöva fara hem o lägga lill skruttan kl 19. Sen är det ju så mysigt och ses dagen efter när man fått längta ordentligt. <3





Här är Agnes ny badad och inlindad i en filt i soffan. Ett litet smile kunde hon bjuda på, men inge mer. <3


Tidigare i vinter. 

Leos!


/SQ

Jag är trasig

Man kan säga att jag har haft en dag full av inplanerade möten och grejer, är lite mör ikväll. 
Va bla. hos sjukgymnasten på kvinnokliniken. Hon va helt chockad över att jag ens kunde gå då jag hade en benskillnad på 2 cm. och ryggens muskler vilade mot ett helt annat ben än vad dom skulle göra. Så sne i bäckenet kan man ju lugnt säga att jag va. Brast nästan ut i gråt när hon berättade att om man inte gör nåt åt det här så kommer det sluta med att jag blir inkontinent, sliter ut höft och knäleder och blir rullstols bunden innan jag är 50. Så absolut måste det göras nåt åt nu. 

Peppe blev iväg skickad till Finland så jag och Agnes har roat oss själva här hemma ikväll. Hämtade henne hos farmor&farfar som hade varit snälla och hämtat henne på dagis då jag inte va hemma förnst närmare halv 6. 

Jag BORDE måla, men har så himla ont efter behandlingen att jag inte ens kan ligga så blir nog inget av det ikväll... Ska värma en riskudde och byta position 511 gånger i minuten resterande av kvällen... 


/SQ

Nada

Inget att skriva ikväll. 

Lång dag. Målat en stol till ikväll. Ser Ballar av Stål. Sen förhoppningsvis kommer John Blund och hälsar på. I tid helst. 

/SQ

Bra dag?!

Jag har haft bra me tid nu på morron och Agnes har suttit i soffan och sett på Playhouse Disney. Vi är båda klara och jag har packat både för mig och för Agnes. Ska fara på en kvart. 

Känns bra att vakna på morron och inte vara döds trött. Trots den lilla sömn som infunnits den här natten pga. en Agnes som har snurrat o snurrat på i sömnen. Nä, känner på mig att den här måndagen kommer bli bra! 


/SQ

Söndags sysslorna

Varit på middag hos farmora idag. Agnes kunde inte ens sitta stilla under middagen, kroppen full av energi. Men man kan nog inte begära av en snart 2 åring att kunna sitta stilla många minuter i taget. Trevligt vare iallafall.

Agnes är badad. Jag har gjort läxa. Packat dagis grejerna. Sett filmen Taken. Vilket är en fruktansvärt bra rulle föresten. Jag borde sova eftersom jag ska upp 6 men är så där drygt pigg än... Ska nog lägga mig och läsa och funkar inte det så får jag lyssna på min oerhört tråkiga ljudbok. 

Veckan som kommer består av rätt långa dagar, för oss alla 3... Tung vecka. 

/SQ


Underhållande

Jag gick o la mig kl 21 igår kväll. Va totalt död igår kväll... Sen skulle Peppe kliva upp imorse men efter 1,5 timmes lek me Agnes så kände jag att jag aldrig skulle kunna somna om igen. 

Idag är det bra temp ute. Ska ut på en promenad när Agnes ska sova sen måste jag tvätta... Om jag inte skjuter på det till ikväll. Lätt hänt. Behöver inte laga middag idag iallafall när vi är bjudna till Agnes gammel farmor. 

Nu blir det o fortsätta "spela kort" me Agnes. Hon slänger ut dom, plockar ett o ett och ger till mig. Underhållande lek nanting.
/SQ

Glada besked

Igår fick jag glada besked. Överbevisa fick en helt ny mening för mig, det är en otroligt skön känsla. Fuck you all säger jag bara. 


Gårkvällen spenderades med Rickard, Malin o lille Axel. Rickard och Peppe drog vidare in mot byn för lite ölning och Axel somnade snällt i vagnen. Efter att jag o Malin surrat, sett lite film och ätit smörgåstårta så blev det god natt för oss. 

Imorse bestämde sig Agnes för att det va morgon vid 6. Jag va mer död än levande, det har jag nog varit hela morgon. Det är inte förnst nu jag har tagit mig in i duschen och känner mej lite piggare. Har en del att göra idag. Ska gå över me nå blommor/krukor till svärfar. Han ska ge mig lite blommor som dom har fått överskott på. Sen ska lillan sova för efter lunch så bär det iväg till Liams 3 års kalas. Himla kul! Ikväll är det inga planer. Imorn blir det middag hos Agnes gammelfarmor. Det är våran lilla helg det. 

Nu ska jag ringa o väcka Gullis om dom inte är vakna redan.
/SQ

RSS 2.0