Spark och lillfot

Sol, sol, sol... Wonderfull. Peppe är ledig idag, han ligger och trynar fortfarande. Jag klev upp vid halv 7, men ska lägga mig en stund på på dagen så jag orkar med kvällen. Vet inte än om vi ska vara hos Jenny&Peter eller om vi ska vara här, beror lite på hur kry Liam är. Men vi får väl se. Grillning blire då iallafall.

Vaknat flera gånger inatt av att bebis har sparkat som en galning. Jag tror den har för mycket plats där inne än, fast Bm säger att det är trångt där inne nu. Jag tvivlar starkt, för då hade den inte kunnat flänga på som den gör. Såg lill foten igår på magen, helt galet va jag längtar efter den här lilla krabaten. Hoppar gärna över själva födandet men jag antar att jag inte bara kan skicka Peppe in på förlossningen... Idag måste jag ta mig i kragen och ringa på förlossningen i Skelet och boka en tid för studiebesök. Nu kan jag inte dra ut på det längre.

Nä, idag blir det pannkisar till lunch tror jag. Varit sjukt sugen på det sen igår, och det sitter i fortfarande.


/SQ


..................

Tänker på er. Finns inte ord som räcker till....



Sinnessjukt

Usch så sinnessjuk natt jag har haft. Vaknade vid halv 4 med en smärta som jag aldrig trodde jag skulle överleva. Kom från ingenstans. Hade så sjukt ont på höger sida av magen ner mot höften typ, jag försökte flytta och knuffa på bebisen ifall att det va den som låg och tryckte på nån nerv. Efter en halvtimme typ gick det över, men den halvtimmen va den längsta i hela mitt liv. Shit va ont jag hade. Nu är jag alldeles öm i hela höften och känner mig brano mör.

Idag verkar det bli fint väder iallafall. Peppe försov sig nu på morron, men det va ju tur jag vaknade iallafall...
Hade tänkt baka bullar idag men jag tror jag hoppar över det när det är så fint väder. Verkar som om det blir grillning imorn ändå, trodde nästan där ett tag att det inte skulle hända nånting på valborg så det känns kul.

Nä, frulle dags.

/SQ

Näbbmöss och hjärtstillestånd

Ja jag ska lägga in nå bilder på det jag shoppade igår, blev dock inte så mycket värt men.. Jag lägger in det sen idag.
Trist väder idag också, jag har 17 grader här inne i huset. Jag fryser så jag antar att jag måste elda... Jag hatar att elda. Men ett nödvändigt måste.
Malin hittade några grejer i stan igår hon me. Sen handlade vi på Ica Maxi. Tycker man får mycket för pengarna där jämfört med på Ica i Robban...
Samtalet hos Kerstin gick väl sådär. Vi va väl inte ense om allt, bla. om hur allt ska vara sen när bebis har kommit. Jag är helt övertygad om att allt kommer gå hur bra som helst, men det verkar inte hon och soc tro. Tvivla en gång på mig och jag lovar att vi inte kommer komma överens i framtiden. Jag har haft nog med folk som aldrig trott på mig, som trott att jag kommer nog göra bort mig ännu en gång, som alltid tvivlat på mina val. Men vet ni vad?! Mina val har inte alltid vara fel. Det är dom gångerna jag försöker hålla mig fast vid, och skapa nya val som faktiskt är rätt. Så nä, tvivla inte.

Igår kväll jagade Flisan en liten näbbmus i typ 4 timmar. Jag tyckte hon va en värdelös jägare som aldrig fick tag på den, men då sa Peppe att dom brukar busa med den tills den blir så rädd att hjärtat stannar på dom. Dom dör allså av rädsla. Så jag gick ut för att rädda den äckliga lilla musen, jag är ju sån djurvän, men då vare too late. Hon satt och tuggade på den nedanför bron och ville ta in den. Btw, så verkar Flisan även ha pissat på sin egen svans. Den luktar kattpiss nå hemskt! Så det blir duschen för henne idag.

Nä, nu ska jag se greys och äta nå frulle.

/SQ

Storstan snart

Ska snart fara till stan med Malin. Kolla på stan, handla på Ica Maxi och ha samtal me Kerstin.

Upptäckte nyss att nån av oss inte har stängt frysen ordentligt så den har stått på glänt typ sen igår. Jippie...

Det va oerhört gott med grillat igår, som en försmak av sommarn. Sen såg vi Van Veeteren filmen sen vare go natt...

Jaa. Har kanske mer att uppdatera om när jag kommer hem från stan. Det jag måste ha från stan är en Bh och bebis sockar. Så jag hoppas jag kommer hem med det också.

Vi ses när vi hörs!

/SQ


Varmt...

Gårkvällen spenderades hos Calle&Elina. Blev en trevlig kväll, fast jag va en aningen för trött.
Idag har Gullisborna varit här och fikat och umgåtts. Blir nog så att vi tar en liten kissebebis i slutet av Juni typ. Om den blir lurvig dvs... En svart liten kille, inte för att den kan ersätta våran svarta lilla Felix men...
Peppe har fixat med kalvstängslet, så nu bör dom inte kunna rymma nå mer. Känns otroligt skönt för mej iallafall. Jag har suttit i solen och verkligen försökt sitta en stund men det blir för varmt bara efter ett litet tag.
Nu ska vi snart grilla. Blir fläskfilé med egengjord klyftpotatis. Ska bli gott med tanke på att klockan börjar vara ganska mycket...

Nä, hörs o syns.

/SQ


Nerverna på helspänn

Det är faktiskt ganska ensamt att vara hemma hela dagarna. Särskillt när man är van att tjattra me folk så gott som varenda dag. Men men, jag vänjer mig väl med Buaensamheten. För Bua är ju så jävla centralt så folk har ju vägarna förbi varje dag också, not...
Jag vet inte alls vad jag ska ta mig för idag när jag har sån pain i mina fogar. Det gör ont när jag sitter, när jag går, när jag ligger, när jag står still... Jaa typ ofta, så tyck lite synd om mig.
Märkte till min stora förvåning att jag fått löneförhöjning igen. Känns inte helt fel. Sen har jag fått pengar från Försäkringskassan idag, ibland är dom bra snabba. Jag har bara varit hemma en vecka än så länge.
På tal om veckor så går jag in i v. 33 idag. Tiden går långsamt igen.
Det behövs inte mycket ibland för att jag ska börja flenna. Igår ringde Peppe mig 17:20 och sa att han va i Djäkneboda. Ok tänkte jag och började på med middagen. När klockan började vara 18:15 så började jag bli orolig och ringer han men får inget svar. Efter att ha ringt många gånger och tänkt dom värsta tankarna så ser jag han parkera utanför huset. Får inte fram ett ord när han kommer in utan börjar flenna. Då har han stannat av och pratat med nån och lämnat mobilen i bilen. Jaaa.. Jag har nerverna på helspänn verkar det som.

Ikväll blir det tacos, imorn har jag redan bestämt att vi ska äta grillat. Det skulle ju vara jätte fint väder och varmt så då kan man ju passa på då.

Nä, Peppe är på hemgång och jag ska börja på med maten!

Tjoo!

/SQ

Gräsligt Beyonce

Inatt har jag haft världens sjukaste dröm. Den är så sjuk så det är inte ens värt att berätta om den. Haft foglossningar både igår och idag. Jag trodde verkligen att det inte skulle komma tillbaka med tanke på att det varit så bra senaste tiden... Men så fel jag hade. Har inte så mycket att uppdatera om men jag ska bjuda på världens gräsligaste Beyonce. Enligt mig så är originalet något bättre...

?

Kommer du komma ihåg min födelsedag i år? Kommer du komma?
I år ska jag pröva att varken tro på dig eller hoppas. Skadan som du orsakar gör för ont och det känns bara så jävla pinsamt alltihop!

Dålig sömn och hicka

Inatt har jag sovit dåligt. Bebis har inte velat vara still många timmar. När h*n väl är still så har h*n hicka så hela magen hoppar och håller mig vaken. Så det fanns en stund inatt där jag tänkte att kunde jag så skulle jag trycka ut den på en gång, för nu har jag varit gravid länge. Men nä, jag vill nog att den ska stanna i magen några veckor till. Nu har jag bara 7 veckor kvar typ. Känns helt galet. Men skönt.
Kerstin ringde igår och undrade om jag skulle komma på våran nya tid eller inte. "Klart jag gör", sa jag. Det är fasen inte jag som har strular med tiderna de senaste veckorna, utan hon. Nästan alla gånger iallafall... Jag tror inte att det kommer hålla att gå till henne, känner inte alls att jag får ut något av det. Känns som jag går dit, säger 3 ord som hon vill höra ("det är bra") sen åker hem. Inte hjälpt för fem öre. Dels mitt eget fel, men även hennes. Om hon kunde styra upp samtalen lite bättre så hade det kanske gett mig något att gå dit också. Jaja, shit the same.
Idag verkar det som om solen kommer vara framme, som igår. Igår satt jag ute nästan hela dagen och lapade sol. Fick lite färg. Kommer nog sitta ute idag också om solen håller sig framme och blåsten borta.
I helgen vette tusan vad som händer. Inga planer iallafall. Kan vara skönt att ha en sån helg också.

Nä, nu blir det att käka nå frulle!

/SQ

Spjälsäng fixad

Oj va bebis knölar omkring där inne idag. Ett tag kändes det som om h*n satt fast med benet eller nåt i mina revben. Smått otäckt.
Har varit ner på Robban och handlat, och nu ska jag baka. Frysen är ganska tom på fika så det är dags att fylla på. Blir att baka mer nån annan dag inför födelsedan. För jag antar att det ska bjudas på fika då både till släkt och vänner.
Nu har vi då fått tag i en spjälsäng också. En vit. Perfekt, då tror jag att vi har dom stora grejerna klara.

Åter tillbaka till bakningen.

/SQ

Åh va arg jag blir!

Åh va arg jag blir! Jag va ju hur pepp som helst på Nordic Rock festivalen. Men nu blev det ju så jävla dyrt. Går man på fredagen så kostar det bara 100:- men går man på lördagen kostar det 500:- men då får man gå på fredagen också. MEN om jag inte vill gå på fredagen måste jag ändå betala 500 jävla spänn. Nä, det tyckte jag inte alls om. På lördan ska ju Whitesnake, Jorn och H.E.A.T bla. spela. Ska hämta Peppe på firmafesten typ i Lycksele den natten också så det hade passat väldigt bra. Malin hur ska vi göra? Planka kan bli svårt me min mage! Haha..
 
Nu har jag städat min bil. Jag behöver nå små reservdelar till den. Så jag måste väl på skroten nån dag ändå...


/SQ

Försvunna nycklar

Ja denna morgon klev jag upp samtidigt som Peppe, allså vid 5 typ. Just för den anledningen att Peppe inte hittar sina bilnycklar. Det slutar med att han har väckt Rickard och sen sin pappa som har reservnyckeln. När han sen är på väg till jobbet ringer han och påstår att det är jag som hade hans nycklar sist. Ja, jag har ett vagt minne av att jag kanske hade det så jag får kika i min handväska sen för där är den om det nu va jag som va boven...
Jag är iallafall vaken nu.
Tanken va att jag skulle till Kerstin idag, men skiter i det helt. Tänkte ta det en dag då jag även har tid att göra något mer i stan. Känns rätt ovärt att fara in för 45 min sen hem igen.
Jag hoppas på att det blir fint väder idag och att det inte blåser så hemskt som det har gjort hela helgen här.
Lillbebis har hicka flera gånger per dag nu. Men det jag kan läsa mig fram om det så är det bara nyttig träning för den. Men man vet ju själv hur jobbigt det är att ha hicka. Det är inte alls så skoj.
Nä, nu ska jag ta och släppa in katten sen lägga mig i soffan och se på nyhetsmorgon. Snacka om att jag har ett skönt liv här i Bua.

Over&Out!

/SQ

Gårkvällen

Går kvällen va väldigt trevlig. Gick o la oss vid halv 4 tror jag. Idag ska jag nog inte göra många knop, mest bara njuta av söndan och att Peppe är hemma. För snart börjar en ny vecka och jag är hemma ensam och har all tid i världen att greja på här inne. Imorn ska jag till Umeå till Kerstin och sen kanske gå en sväng på stan. Skulle ha tagit mig till Skelet nån dag också för att hälsa på och sen hämta barnvagn och skötbordet. Men det är iof ingen brådska.

Nä, nu ska jag se reprisen av Robinson.

Återkommer.

/SQ

Snöstorm och pannkakor

Idag har Jenny och Liam varit här. Jag och Jenny åt tunnpannkor i sinne! Gjorde för 4 pers men det fanns inte en pannkis kvar när vi va klara.
Varit till barnmorskan idag också. Allt såg bra ut, låg under kurvan men jag följer min egen kurva och det va ju huvudsaken, att magen växer allså. När hon skulle känna om barnet hade fixerat sig gjorde det sjukt ont, trodde hon skulle krossa huvudet på h*n. Ajajaj..
Ikväll va jag på minnesstunden i kyrkan. Kändes tungt, men samtidigt skönt att få höra och dela minnen. Du var och är väldigt älskad Erik, det är då en sak som är säker.
Sen skulle vi iväg till Skellefte, men jag körde till jomark sen vände jag. Tyckte att det va lite jobbigt när man va tvungen att stänga av lysena för att kunna se en halvmeter framför sig iallafall. Snöstorm i sinne säger jag. Jävla april väder.
Så nu sitter jag här hemma. Väntar på att klockan ska gå så att man får krypa i säng och får stiga upp och äta frukost nångång. Sjukt sugen är jag på gröt.

Nä, gott folks.

Ha en trevlig fredagkväll.

/SQ

Förlossningsbrev?

Vaknade tidigt idag. Nog för att jag somnade på soffan igår kväll 2 timmar, Peppe väckte mig när det va Grannfejden.
Verkar som det blir fint väder idag, men verkar även som om det blåser som tusan...
Jag har funderat över det här med förlossningsbrev. Om jag ska skriva ett eller inte. Om det är bra, eller om det kvittar. Jaa.. Jag hoppas ju kunna tala för mig den dagen det är dags så jag fattar inte vad jag ska ha brevet till. Och kan jag inte prata så har jag ju en karl som kanske kan det, men helt säker ska man ju inte vara... Ni som har fött, skrev ni något?

Igår va Peter o Liam hit och fikade och inspekterade Peppes målning. Idag kommer Jenny och ska umgås med mig. Blir bra, saknar den där tösen. <3

Ska till barnmorskan idag. Blir spännande och se om jag har gått upp mycket och om magen har växt något.

Nä, nu ska jag se ett avsnitt ur "Sjukhuset" och äta frukost.

/SQ

Last day!

NU har jag jobbat min sista dag! Återkommer givetvis, men om typ ett år. Känns sjukt och galet och allt möjligt, men otroligt bra! Det betyder att bebis inte är allt för långt borta ändå. =)


Weeeeeee!!!!

Helt obegripligt

Jag tycker att jag har varit väldigt effektiv idag. Städat, bakat och umgåtts med Mozart. Maria va hit långväga från Gullis för att lämna räkningen på bilförsäkringen. Helt galet, 2300:- för en helförsäkring. Peppe betalar typ 7000:- eller nåt. Ingår vilt i hel? Eller är det något man måste tillägga? Svara på den om ni kan.

Igår va ju jag o Mozart i stan iallafall. Jag ville komma o lämna ett pissprov på vårdcentralen igår för misstanke om UVI. Men det fick jag minnsan inte göra, utan dom hänvisade bara till förlossningen. Så jag ringde dit och frågade om jag fick komma idag, men dom tyckte jag skulle komma redan på kvällen eftersom det oftast är mindre och göra då. Så när jag slutade kl 21 så drog vi dit. Dom kollade även hur bebisen mådde i magen med CTG, och den mådde bara prima. Fick lite panik när lamporna började lysa och bebisens puls gick ner till 75, innan jag insåg att det va min egen puls som maskinen hade börjat mäta eftersom bebis blev lite blyg och inte ville vara med längre. Slut destinationen blev Grön Zon där vi käkade oss en burgare som satt fint i kistan. 

Nu målar Peppe väggarna i det rum som ska bli vårat torkrum. Blir en ljusgrå färg eftersom mattan också är grå. Så det blir nog himla bra när det är klart. Mattan får vi förhoppningsvis dit på lördag.
Imorn jobbar jag min sista dag. Känns konstigt att jag inte ska fara och jobba nå mer på typ ett år. Men helt klart skönt.

Har varit och tänt ett ljus för dig ikväll Erik. MalinS följde med som tur va eftersom jag verkligen behövde en kram efteråt. Kändes riktigt jobbigt och helt obegripligt.

/SQ


Daimstrut

Det känns fortfarande helt overkligt. Finns inte ord som kan beskriva allt. Har fortfarande inte varit och tänt ett ljus. Jag vill så gärna men det tar emot att se platsen som tog ditt liv. Men vi ska dit, inte idag bara...

Idag städar jag. Fast det är fint väder så är jag inne, galet. Malin kommer snart hit. Vi ska äta glass. Jag sa att hon skulle köpa en daimstrut. Kommer hon me nåt annat får hon inte komma in.
Btw, så va Malin och jag i stan igår kväll. Kom hem typ 1 inatt. Men det tar jag sen för nu måste jag fortsätta me städningen!

Tjoosan!


Vila i Frid

Va helt tom igår, helt nollställd. Allt kom rasande över mig kl 4 imorse när jag kollade ut och ser stjärnorna. Då brast allt. Tårarna som jag inte förstod vars dom va igår visade sig. Jag känner mig arg. Arg över att du slets ifrån oss alldeles för tidigt. Du hade så mycket ogjort vännen.


Jag vill skänka min tanke till dom närmsta. Sanna, Magnus, Johan, Marie och Lennart.


Nej

Nej jag kan inte förstå det än. Du är borta. Snälla säg att det inte är på riktigt. Säg att allt bara är en mardröm och att jag vaknar snart.

Arbete

Ja nu ska jag alldeles strax fara och jobba. Jobbar till 21 sen är jag ledig i helgen. Jobbar sen måndag, tisdag o torsdag, sen är jag ledig typ ett år. Sjukt skönt.
Syster kanske ska komma och hälsa på nån dag nästa vecka. Blir bra nu när jag blir ledig. Hinner jag kanske träffa lite människor som jag inte träffar annars direkt ofta. För dom är saknade fast jag inte ringer varje dag...

/SQ

Kärringar och godis

Jag har sagt det tidigare men jag säger det igen. Guuud så skönt att vakna pigg och utvilad klockan 5 på morron. Slår aldrig fel, jag vaknar när Peppe kliver upp sen kan jag inte somna om.
Men jag börjar jobba 7 idag så det är bara bra att jag kommer igång lite på morron.
Skärtorsdan idag, händer det något ikväll? Hade varit kul att få träffa nå folk. Folk=Mina vänner. Men vi får väl se, rätt vare är så förblir jag hemma med mitt påskgodis och tv:n. På tal om godis så måste jag fara och köpa det för man vet aldrig om det kommer nån liten påskärring och hälsar på. Det känns som bakvänt. Det är inte länge sen jag gick gulltjärn runt som en påskkärring och tiggde godis med Ida, Oskar o Hanna. Sista året så red jag runt tror jag bestämt. Jaja....

Nä. Ha en fin dag folks.


/SQ


SnuskBH och vattenskada

Jag klev upp när Peppe klev upp imorse just före 6 och la mig i soffan och kolla på tv. Sen har tiden typ runnit iväg, för nu ska jag snart måsta göra mig klar och äta för att fara på massage kl 10. Ska bli såååå skönt. Min rygg behöver verkligen det.
Igår rensade jag ur en garderob och fick slänga 1 1/2 svart sopsäck med kläder. Från EN garderob, jag har typ 5.... Så det kändes bra fast jag hatar att behöva slänga kläder. Men kläder som jag inte haft sen jag bodde i Ånäset typ kommer jag nog aldrig mer att använda heller... Hittade även min snuskiga och snuskigt dyra bh o trosa i lack, som jag köpte när vi va ner till Jönköping på Elmia. Det är så det går när Sussi dricker några öl och ser något helt galet. Då måste jag ha det, fast det kostar 450:-, är i strl 42/44 och aldrig kommer använda den. Här är överdelen iallafall.

Jag pratade med Anna-Karin från Norsjö igår kväll. Guud så länge sen vi pratades vid... Bestämde att nu när jag snart blir ledig så ska jag komma upp och hälsa på. Saknar dom sjukt mycket. Ses ju kanske bara max 2 ggr/år nu men ändå verkar jag betyda mycket för dom. Det känns bra...

Btw, fick oss en otrevlig överraskning igår... Vattenskada i kökstaket efter sjöslaget på toaletten uppe... Men nu är det borrat några hål i taket och sen ska vi måla över fläcken och hoppas på att det inte blir nå mögel eller skit.

/SQ


Skräpmaskin

Nä vilken morron. Jag vaknar vid halv 7 och tror att jag håller på att sprängas så piss nödig är jag. Kliver upp och tror inte att jag kommer kunna somna om. MEN det gör jag, men vaknar av att någon står och bankar på dörren där vid 9... Visar sig att det är svärfar som ska komma och fixa tvättmaskinen. För igår så hade vi en sjö inne på toan pga. den där maskinen... Nu är den fixad iallafall och jag är vaken och funderar lite på vad jag ska göra av den här dagen.


/SQ

1700 talet

Jag har jobbat en kortdag idag, slutade 13:15 för en gångs skull. När jag kom hem så har svärfar och Peppe satt in en annan tvättmaskin. Den vi hade före va från 1700 talet typ, så det va väl behövligt att byta. 
Imorn är jag ledig. Då ska jag dola på här hemma som vanligt. Tror jag ska ta mig en långpromenad om vädret inte är allt för surt.
Jag är sur. Sur för att jag inte får se Beverly Hills för att Peppe ska se Färjan... Hur kommer det sig att det är alltid han som får bestämma över den där tv dosan. Nä tack, ge mig en tv till. Helst i sovrummet. Guud så skönt det skulle vara.
Nästa vecka ska jag till barnmorskan, jag är nyfiken på om det har hänt något. Om magen har växt mycket, om värdena ser bra ut, om jag gått upp mycket mer i vikt och höra om hjärtljuden har ändrats något. Ja det är så sjukt spännande nu. Jag får fjärilar i magen direkt jag tänker på att det faktiskt är en liten mini människa i mig.

Nä, nu ska jag ta upp striden om tv dosan!


/SQ


Gårkvällen och en efterlysning

Gårkvällen va trevlig. Tycker att middag hos Karlsson måste göras om. Det var iallafall årets första grillning för min del, och det va inte helt dumt kan jag lova!
Idag har vi inte gjort många knop här i Bua. Jag har legat och haft sammandragningar i mängder på fm. men nu börjar det lugna ner sig. Fick veta igår att jag fick havandeskapspenning från den 18 april. Känns gudaskönt kan jag lova! Så nu jobbar jag bara 2 veckor till sen är jag hemma typ ett år. Känns helt galet men fruktansvärt bra. Jag längtar så oerhört mycket efter att få se den lilla, men samtidigt vill jag att tiden ska gå långsammare för helt plötsligt känns det inte som jag är redo. Jag vet ju inte hur man tar hand om en liten bebis.

Darwin, om du läser det här så hör av dig. Jag känner mig sjuk av oro vissa dagar, när jag inte vet vars du är, om du är i klistret eller om du för huvudtaget lever. Har du tagit dig ur träsket eller har du grävt ner dig ännu mer?
Ett litet livstecken är väl inte så jävla mycket begärt?!


/SQ


Inställd mamma klocka

Ja jag jobbar dag idag. Helt galet att jag vaknar så tidigt av mig själv en lördag morron. Men det är skönt, skönt att slippa va så trött. Jag har haft så himla ont i magen hela natten, vaknat av och till och inte velat röra mig för då kändes det som magen skulle gå i 1000 bitar. Åt palt igår till lunch, sist jag åt palt blev det samma sak. Så från och med nu så blir det ingen palt. Trist men sant.
Peppe kom hem vid 01 och då vaknade jag och trodde aldrig att jag skulle somna om. Men det gick ju hejsan ändå...
Jag har verkligen försökt att lägga ut en bild på mina nya skor, men bilden vill inte läggas in i mitt inlägg. Så ja, ni får inte se dom helt enkelt.
Tänkte på det igår när chefen gav mig ett skåp i omklädningsrummet, att shit, nu äre bara 2 veckor kvar att jobba. Så det kändes lite överdrivet att få skåp sista två veckorna när jag har klarat mig att leva på en krok hela året... Börjar kännas väldigt tungt att jobba. Delvis på kroppen och delvis för att min hjärna har som ställt om sig på att snart bli mamma och vara hemma ett år typ. Man orkar inte ge allt på jobbet som tidigare.

Nä, nå gröt på det här och sen iväg på jobbet.

Btw, peppa irländsk musik ikväll!



/SQ

Sinnessjukt va tiden går fort...

Jag är i stort behov av massage. Har så ont i ryggen och axlarna att jag skulle kunna betala bra för en stunds massage.
Idag går jag in i v.30. Helt sinnessjukt va tiden går fort. Snön börjar försvinna mer och mer nu och det känns som tiden verkligen går framåt. Dessvärre kommer jag få hoppa omkring mellan alla lerpölar för att inte dynga ner mina nya skor...
Peppe åkte på en riktig vidrig körning idag. Han åker hemifrån i em. typ vid 15 sen är han hemma inatt vid 2-3 kanske. Bara för en sväng till Luleå. Jaja... Jag kommer nog somna tidigt ikväll ändå med tanke på att jag ska upp kl 06 imorn och jobba.

/SQ

Egenproducerat kött

Idag har jag suttit ute på bron i min fotölj och läst en bok och solat tills det att det kom en massa tråkiga moln och förstörde det hela. Så då gick jag in och började städa och måla det sista på garderoberna som äntligen är klara. Gud så skönt det känns. Nu skulle vi bara behöva en ny säng och nån snygg gardinstång så är sovrummet klart.
Imorn jobbar jag kväll, lördag 7-16 sen söndag är jag ledig. På lördag kväll blir det irländsk pub i Rickla. Jag är fortfarande skeptisk till irländsk musik men vem vet, det kanske är skit bra, men tveksam är jag.
På nån timme borde Peppe komma hem. Hade tänkt mig spaghetti o köttförsås till middag. Men måste ner på robban innan, för jag vägrar göra köttfärssås på gris. Det måste vara nöt.
Sånna här gånger känns det bra att ha egenproducerat kött. http://vk.se/Article.jsp?article=266763 Tycker det känns skit läskigt att det kan hända små barn som absolut inte har gjort någon nåt. Inte för att jag tycker att jag har gjort den som nu har vandaliserat våra livsmedel något heller men... Förbannad blir man iallafall.
Nä, nu ska jag ta och fara på Robban och kolla på Lord om jag hittar mig nåt linne där, men det tvivlar jag starkt på.

/SQ

April, april...!!

April, april...!! Ja som vissa av er redan har räknat ut så finns kalvarna kvar. Dom står fint i hagen vid rundbalen och äter sitt gräs. Så vare me det.

Va i stan idag och lunchade med Anna och shoppade. Men innan jag tog mig iväg så startade inte bilen. Mysko tyckte jag, eftersom soppalampan inte hade lyst länge alls. Men jag ringer till Malin, som är min räddande ängel, som kommer med en dunk bensin. Sen startar den, tänka sig så tokigt... Soppatorsk, men det va ju bra att jag stod på gården iallafall.
Shoppade bla. ett par stövlar. Eftersom alla mina skor är helt slut och jag blir dyngsur direkt jag går ut så vare verkligen dags för ett par nya skor. För tillfället funkar det inte att ladda upp nå bilder för mig så det får komma imorn istället.
Försökte verkligen hitta mig något linne eller en snygg tröja men utan resultat. Hittade varken det eller några snygga underkläder, typ det som jag va på jakt efter idag. Men men, får fara in fler gånger...

Har suttit och smyg grinat till förlossningar på "Sjukhuset" på 3:an. Helt sjukt va jag längtar... Man blir så glad när dom får upp bebisen på bröstet och föräldrarna bara gråter av lycka. Fiiiint, ja.
Våran lill bebis ha haft hicka ikväll, första gången jag har känt det. Dessutom håller min navel på att vika sig ut och in ser det ut som. Inte lika najs...!

Ja, jag har sagt god natt till Peppe som sover i lastbilen inatt och Flisan har fått mat och Grey´s har jag sett så det kanske är läge för sängen nu?!

/SQ

Timmerbiln och ihjälkörda kalvar

Nä usch vilken morgon. Vaknar av att det smäller, och kollar ut. Alla 3 kalvar ihjälkörda av timmerbiln. Peppe på väg till S-vall och kommer inte hem ikväll, kändes som han behövdes här hemma idag!!

RSS 2.0