Åh denna naaaatt...

Ja den här natten har jag inte sovit bra alls. Nej det har inte berott på att bebben har sparkat utan att min karl har legat och hostat och haft sig så gott som hela natten. Men han själv har sovit väldigt bra säger han. Ja, blir det en likadan natt inatt, ja då blir det att sova på soffan.
Idag har jag rivit tapet i sinne! Men nu är det bara allra högst upp vid taket där jag inte når som det är kvar. Det får Peppe göra. Det är många projekt pågång här nu, för många i taget tror jag.
Satt just och kollade ut genom köksfönstret. Förmodligen en skoter som har skurit eller något som traktorn drog upp ur diket. Ja mer spännande än så blir det inte här i Bua. Hmpf.
Imorn kväll blire bio med Malin&Fia i Skelet. "I taket lyser stjärnorna". Läst boken så nu får vi se om filmen är lika bra...
Nä nu kom svärfar och vill ha hjälp med spacklingen!
Ikväll blire 30 års fest för Sjödin. Blir nog en himla rolig kväll! :)

Tjoo!!

//SQ

Foto alá Sandra

Ja igår va jag och tog bilder hos Sandra. Väldigt duktig är hon! Kommer smakprov.
Idag har jag varit ute och gått en kortare prommis, vikt tvätt och ätit pannkaka. Alltså inte gjort så mycket alls.
Jobbar em. idag så på en stund ska jag ta och göra mig klar och fara ner på Robban. Imorn 7-16 sen 3 dagars ledig! :O
Ja jag har inte så mycket att berätta om idag. Det händer inte överdrivet mycket här i Bua...









Tjiiing!

//SQ

Späckad dag

Måste börja med att säga att ni är väldigt dåliga på att kommentera. Läser man, kommenterar man. Hur ska jag annars veta vilka som läser?
Jaja, idag känns som en späckad dag, fast jag är ledig. Dagen började med att jag o Peppe for på föräldra utbildningen. När vi kommer dit säger barnmorskan att det kommer bara bli vi idag. Skoj, nu åker vi hem tänkte jag. Men vi stannade och det va rätt givande ändå. Tandhygienist, distriktsköterska, sjukgymnast och barnmorska va me och informerade om lite olika saker. Tog 2 timmar iallafall.. Lite smyg less va man. Efter det så hade vi tid hos barnmorskan. Hon tog prover och sen fick vi lyssna på hjärtljuden. Det va underbart. Man skulle kunna ligga och lyssna hela dagen. Men sikken tur då att jag har en egen hemma. =) Allt lät iallafall bra. Nu var den ca. 25cm lång. Alla organ va klara så nu återstod bara själva hullet.
Nu så har jag städat nedervåningen och trappen. Dammsugat och torkar golv. Duktigt Sussi.
Peppe är i stan och hämtar traktorn. Så jag vet vad han gör ikväll. Leker.
Kl 19 ska jag till Sandra, hon ska fota magen. Blir skoj och se om man fastnar på bild eller..
Sen skulle jag ha hunnit till Sabina och Leon och hälsa på också. Hoppas på att tiden räcker till.

Tjoosan!

//SQ

Både jobb och nöje

Helgen har varit bra, den har bestått av både nöje och jobb. I fredags så var jag ju som sagt var ute med brudarna. Bilder kommer i det här inlägget från kvällen, tyvärr så hade jag lite ström på kameran så det blev inte så många bilder men men...
I lördags va vi barnvakt åt Liam. Sen blev det middag på Melkers och sen 30 års fest. Jag kom i säng tok för sent för att kliva upp kl 06 dagen efter. Men jag överlevde söndagen fast jag trodde flera gånger att jag skulle sluta andas pga att jag va så trött. Igår kväll kom Fia, vi spelade kort och åt godis o bollar tills vi trodde vi skulle spy. Sen tvingade jag henne att läsa boken " I taket lyser stjärnorna" tills dess att vi ska fara och se den på bio om en vecka eller nåt.
Ja, och idag har jag rivit tapeter i köket. Det är ganska roligt ändå. Hög musik och bara stå och pilla lös tapet. Helt ok.
Får se om Peppe kommer hem med nån traktor idag? Konstigt att jag ser fram emot det.. Haha..
Imorn ska vi på föräldrautbildning och till barnmorskan för att lyssna på hjärtljud. Så det blir spännande!
Här kommer lite pics!




Här vare charader!




Jenny skulle vara en porr skådis..!




















Tjoo!!

//SQ

Trött pojke

Ja Liam somnade direkt jag la han i vagnen. Trött en pojke. Är iallafall i Legde och är barnvakt, Peter&Jenny ska på Lövångersrevyn. Dom har lovat att inte skvallra om den för jag o Peppe ska fara och se den näst nästa helg. Och jag hoppas vid min gud att jag är ledig då annars måste jag bara få byta me nån eller få ta nån semesterdag som jag kanske inte ens har? Ja det löser sig nog...
Ja för övrigt så kommer det bilder från går kvällen, kanske imorn. Hade hur trevlligt som helst. Det va jätte kul att få umgås me alla brudarna samtidigt igen. Jag hoppas Anna får det bra i Norge nu, och att hon hör av sig nåt! Btw fick jag spya på mina thights igår, Malin också. Nån jävel hade spytt inne på O´Learys. Nu lämnar vi det.... Hmm..

Nä nu äre bara och vänta på att Liam ska vakna så man får nåt att göra! :)

//SQ

Sussi traktorägarn nr 1

Ja då har man jobbat klart för ikväll. Jobbade bara 15-21 idag så det va en bra dag. Jag trivs som fisken i vattnet på jobbet nu, det är kul.
Längtar till imorn. Då blire tjej middag med brudarna och sen krogen. Sen på lördag ska jag och Peppe vara babysitter åt Liam sen blir vi bjudna på middag av hans underbara föräldrar. Sikken tur vi har allså.
Sen jobbar jag söndag dock men det ska väl gå bra det me.
Btw, idag har vi köpt oss en traktor.
Det ni, ni trodde aldrig att Sussi skulle bli traktor ägare! Det trodde inte jag heller men nästa vecka skulle Peppe lära mig köra och skotta så då äre bara att hålla sig borta från Bua...
Åh, nu saknar jag Pepsi. :( Men imorn är han nog hemma innan jag åker till stan så då hinner vi ses en stund.
Ja just ja, tack Fia&Malin för en kanon kort spelar dag. Det va roligt, det måste vi göra om snart. Men i Ursviken, med kotletter och klyftpotatis.

Tjoosan!

//SQ

Acceptera

Jag vill inte att min man ska vara borta så mycket som han är.
Jag vill att han ska kunna komma hem på kvällarna.
Men så är livet när man bor ihop med en trucker tydligen.
Det är bara att acceptera.

.

Världsbekymmer

Ja idag sov jag ända till 10. Guda skönt vare så det så. Mitt uppvaknande var dock inte lika skönt. Vaknar av att jag har världens sammandragning. Drar av mig täcket och kollar på magen och den ser helt missbildad ut. Då trodde jag helt seriöst att jag skulle svimma. Grinandes ringer jag hem till Maria och berättar att jag har världens knöl på höger sida av magen och vänster sida är nästan platt och att det spänner som tusan. "Det är ingen fara, han ligger väl bara och sover just på den sidan" får jag som svar. Jaha ok.. Inget att brusa upp sig över då. Men det jag kom fram till var att jag va så hellskottas pissnödig så urinblåsan tog så stor plats att ungen inte kunde ligga där den brukar. För när jag gjort mina morron bestyr så ser den helt vanlig ut igen. Ja shit vilka problem jag har.
Nu har jag startat mig en sockerkaka som gör att det luktar hur gott som helst här inne. Sen ska jag ta och vika tvätt och städa sovrummet. Det är min plan idag.
Ringa grannen skulle svärfar göra så han kan komma och skotta, för ut med bilen tar jag mig inte med tanke på all snö. Sen har även min käre svärfar bytt sin skoter till en 4 hjuling. Bra byte säger jag. Så nu ska Sussi leka. En röd och fin.

Nä nu plingar kakan klaaaar!


Tjiiing!

//SQ

Peppe i Dorro

Idag va ju då tanken att Fia&Malin skulle komma. Men Fia fick förhinder så då ringde jag och sa till Malin att vi tar det en annan dag. Jag klev upp kl 8 imorse för att Peppe skulle fara vid halv 9 så jag skulle vara en söt flickvän och göra iordning några matlådor. Han skulle sova i Dorotea lr nåt inatt så vi ses inte förnst imorn. Trist men jag överlever nog den här gången också. Börjar inte jobba förnst 15 idag, ändå får jag ingen nytta gjord här hemma. Uselt Sussi.
Oj va den lilla sparkade igår kväll när mamma skulle försöka sova. Men jag tycker inte att det är jobbigt, än iallafall, tycker mest bara att det är dödsmysigt och ligga och känna på magen och längta. Igår när jag duschade skrek jag till Peppe att komma. Jag skrek att jag inte kände igen min kropp längre. Han stod som ett stort frågetecken och sa att det va ju konstigt eftersom jag ser den varje dag. Men mitt utbrott varade inte så länge den här gången heller, utan gick över när jag tänkte på vad komma skall.
Imorn är jag ledig, då ska jag ta mig an övervåningen tror jag. För idag verkar det ju inte hända mycket...
Om det kunde sluta snöa så jag kunde ta mig en spark tur, för ut i snön tänker jag mig inte. Inte förnst jag ska ut och gräva fram bilen och iväg på jobbet.
Nu påminner bebis mig om att jag måste äta något. På återseende.
Skulle höra när jag sjunger med i den här låten. King.

//SQ

Meningslöst inlägg

Jag har varit hos Sandra&Jocke ikväll. Det va riktigt trevligt. Sen bar det av till stantors där jag hade tänkt mig på och försöka sladda men det hände inget. Så så mycket action blev det av det... *suck*
Jaa.. Jag vill att det ska bli söndag så det kan bli vecka igen snart så man får jobba. Det är kul att jobba, som det har varit den senaste veckan så har jag lärt mig något nytt varje dag och det gör mig eggad.
Gud så meningslöst inlägg det här vart. Får nog återkomma imorn istället.

Tjosan!


//SQ


Ultraljud

Idag har vi varit på ultraljud! Det va det coolaste och underbaraste jag nånsin har gjort. Den lilla ville inte riktigt vara med på kort, så han/hon satte händerna framför ansiktet och drog upp benen extra mycket efter en stund. Men fyra kort fick vi då med oss hem. Sen igår så kan man känna sparkarna på magen också. Det händer så mycket i magen nu så man hinner nästan inte med, men det börjar kännas mer och mer verkligt. Och nära helt plötsligt. 17 juni är det beräknat till. Om en vecka har jag gått halva tiden. 

Peppe fick lov att fara på en längre sväng idag så han kommer inte hem förnst imorn kväll. Och jag skulle ha jobbat kväll imorn men Yvonne ville byta så jag får jobba 7-14 imorn istället. Inte helt fel. 
Om det kunde sluta upp med att vara så kallt ute! Jag fryser ihjäl, och min bil med. Den tycker inte om när det är -20C och inte har motorvärmare i. Men startar gör den, alltid. 

Malin har varit här ikväll. Vi har beställt bikinis från Ellos bla. Jag ska lägga upp en bild på den jag köpte en annan dag. Väldigt nöjd blev jag. Sen köpte vi även varsin tubklänning. Hur skön som helst. Plats för magen också. 



                                         Åh va jag längtar efter dig lill skrutt.
 

Tjoo!

//SQ


Länsförsäkrings skit

Ja jag känner mig inte riktigt fräsch idag heller. Eländes elände säger jag bara. Jag har massor jag borde göra hemma, men jag orkar bara inte. Orkar hålla på i 10 minuter sen är jag helt död och måste ligga på soffan som en fisk och gapa. 
Ska vara hemma imorn och jobbar sen fredag och lördag kväll hade jag tänkt mig.Jag har iallafall bytt nu så jag är ledig den 24:de då jag o Peppe ska vara barnvakt åt Liam. Bjudna på mat skulle vi bli också, så det blir nog en trevlig kväll. 
Ojojoj, har pratat med en snubbe från länsförsäkringar både igår och idag. han frågar så mycket som jag inte har en aning om. Jag hänvisar till Patrik hela tiden men han ställer bara nya frågor istället. "Vilket år är el och vattenledningar bytta?" Som om jag skulle ha nån koll på det... Men värsta frågan var nog "Ser att ingen av er har någon bil som är försäkrad?" Ojoj, tänkte jag. Kunde ju ogärna säga att det är mamma och pappa som står på dom. Men det räknade nog han ut ganska snabbt kan jag tänka mig... 
Igår kväll kom Sofia förbi. Vi åt godis och chips, spelade kort och skvallrade. Det va mysigt. Det måste göras om snart. Malin den kärringen va i Botsmark så hon missade allt det roliga. Men det kommer som sagt fler gånger. Kanske då jag är friskare också. 
Nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen äta något.. Bebis vill ha maaaaat. 


Tjoo! 

//SQ 

Hjärtljud

Har haft mellan 39 o 40 graders feber sen i lördags. Nu är jag less, och sliten. Tur att jag är ledig och jobbar inte förnst på onsdag kväll, hoppas jag är fräschare då. Skulle ha varit det till imorn kväll också för då vill jag umgås me Fia&Malin. Får se hur det blir med det.
Igår prövade jag min grej.
Den kan man höra bebisens hjärta med och andra små ljud. Men jag prövade den för några veckor sedan men hörde aldrig något, men igår då gjorde jag det! Jag fick söka en stund innan jag hitta rätt och det visade sig att den låg längre ner än va jag trodde. Helt överlycklig ligger jag i soffan och lyssnar på de 160 slag/min och bara njuter. Helt underbart.
Nä nu ska jag lägga mig och dö i soffan igen.

Tjoosan!

//SQ


Nyårs bilder

Tänkte jag skulle lägga in lite bilder från nyår också....


Peppe med Elise.


Förrätten.


Torbjörn med lilla Elise.


Peter den musikaliske.


Slaget från ratan kom förbi en sväng.


Berggren i sin snyggaste pose.


No comment.


Weee! Ser heeelt galen ut på Liams leksaksbil.

Sjuklingen min

Ja jag trodde aldrig att jag skulle somna om när Peppe hade stigit upp men se på tusan. Jag somnade om och sov till nio. Skönt. Min stackars älskling är sjuk, så det blir en kortdag för han idag. Hade han varit smart hade han inte tagit hem lastbilen igår då hade han kunnat vara hemma idag men icket. Hade 39 graders feber nästan när han for på jobbet imorse. Tyckte faktiskt liiiite synd om han då. Bara han inte smittar ner mig som nyss blivit frisk så är jag helt nöjd.
Jag har nyss duschat och måste ta tag i lite städning sen ska jag till Elisabeth och hämta nå byxor till Jenny, ner på Ica och köpa margarin och sen vidare till Jennypenny och äta lunch. Sen bär det iväg till jobbet. Gruvar mig lite med tanke på att jag inte varit på den där avdelningen direkt många gånger men det brukar lösa sig. Man gör sina misstag en gång sen är man en stjärna igen. Eller hur vare nu?
Jaja. Imorn 7-16 sen ledig resten av helgen. Sofia&Malin kvällen blir nästa vecka på måndag eller tisdag. Då ska vi spela spel, snacka skit och äta chirre. Me dirre kanske?
Nä, så länge jag sitter här blire inga barn gjorda!

Tjoo!

//SQ

Yes!

Idag har jag pratat med bossen och fick 3 veckor på Häggens avdelning sen nån annanstans. Men jag är iallafall månadsanställd. Allt fixar sig, jag sa ju det. Verkar som jag aldrig kommer bli helt arbetslös med mitt yrke, känns underbart. Jobbar imorn kväll så det blev ingen Sofia o Malin kväll eller klädkväll i Klintn. Jaja, jag överlever. Är ledig söndag så då ska jag nog städa ut julen. Är ganska less på den nu, fast det är mysigt med belysningen.
Imorn ska Jenny darlingen bjuda mig på lunch och jag ska hämta bilbarnstolen som vi ska köpa av dom.
Snart kommer Peppsi hem och idag blir det en snabb middag. Ska värma köttsoppa. Ska göra klimp, men dock bara till mig själv eftersom han inte äter det. Jag personligen tycker att köttsoppa utan klimp inte är nån mat men men... Han är inte som alla andra barn. ^^
Jag blir tokig. Jag vill ladda ner serien One Three Hill, men lyckas fasen inte. Måste nog gulla med Jenny&Peter eller Elina nån dag... Jag undrar hur många avsnitt det är. Och jag undrar om man kan se dom på nåt annat sätt än att behöva bränna ut allt. Man skulle ha haft nåt sorts USB minne man kan lägga det på och sen stoppa in i dvd:n. Undrar om det finns? Annars ska jag ta patent på den iden. Bara så ni vet.


Den här låten är btw fruktansvärt bra.

Tjoo!!

//SQ

Tummen mitt i handen

Nä jag blir galen. Lyckas varken med att minska strl på min text eller lägga in ett klipp från youtube. Störande att man ska ha tummen mitt i handen.
Idag målar jag. Klarar dock inte av att måla det som är längst ner på garderoberna för att då gör det ont i stor magen. Så det måste jag tyvärr överlämna åt min man.
Nu fick jag ett mess av Elina där det stod tips på en sida där man kan få hjälp med bloggen. Kanske jag kan klara det här själv, men jag är tveksam...

Hörs later.

//SQ

Måndag, å inge jobb.

Ja, jag börjar känna paniken. Det är den 5:de och jag har inte fått veta om jag får något vik eller jobb för huvudtaget än. Har iof varit många röda dagar och cheferna har väl inte jobbat speciellt mycket men ändå... Så idag ska jag fara förbi några boenden och höra om det finns något. Gå hemma hela dagarna gör mig galen. Jag behöver få träffa folk, få tjäna nå pengar, få slippa vara hemma ibland. När man bara är hemma själv så funderar man så mycket, funderar på sånt som man gör bäst i att inte tänka på. Så för mitt eget bästa och inte få ett bakslag så behöver jag få komma ut.
Vad ska jag göra resten av dagen? Jo, jag ska måla klart garderoben. Det blir väldigt fint, dom tapetserade klart igår så nu börjar det närma sig! Bilder kommer när det är klart. Sen ikväll ska vi på partaj på folkan i Robban. Blir trevligt.
Jul o nyår finns det inte så mkt att berätta om. Jul jobbade men hann fira lite jul ändå. Den jag ville skulle komma kom inte, hörde inte av sig och sa "god jul" eller erbjöd sig komma nån annan dag heller för den delen. Men det skiter jag i. Jag skiter i dig så länge du verkar skita i allt som inte rör dig. Jävla pisskärring.
Nyår blev trevligt, bortsett från potatisgratängens motstånd. Va hos Peter&Jenny sen drog vi vidare till Klintn. Där vare fullt ös, ganska mkt smått folk men det va trevligt och träffa en massa folk som man inte träffat på länge.
Ja tiden går, magen växer och jag är i v.17 nu. Helt otroligt. 26 januari gör vi UL. Längtar som ett psyk till dess. Bara få se den lilla ängeln, den lilla som mamma älskar så oerhört mycket redan nu.
Nä nu ska jag äta gröt sen duscha och ner på Robban för o möta Malin.

Tjoo!

//SQ

RSS 2.0