Öron eller inte öron

Idag ska vi på Bvc för att kolla Agnes öron. Hoppas på att det inte är något nu utan "bara" inte vill sova på nätterna.
Pappan är hemma idag, har sin lediga dag. Kanske det blir nå mer gjort på kaminen idag också?
Sen ska lillan sova ute precis som i vanlig ordning. Då ska jag passa på att skriva lite grejer inför imorn. Sen är det lördag. Det betyder IKEA. Jag och min darling (Jenny) ska hänka ihop oss och fara och shoppa. Jag ska shoppa lite inför Agnes rum och förhoppningsvis lite julklappar. Längtar.
/SQ

Less

Blir inte riktigt som tänkt ibland. Less blir jag, som tusan.
/SQ

Ballerina Pepparkaka

Den här är underbar. Jag kommer bli missbrukare av den här innan jul, det är då en sak som är säker.
/SQ

Gott&Blandat

Trevligt i Skelet idag. Fick äran att hämta Oskar på dagis vilket va väldigt uppskattat. Tilda hade kompis med sig hem som hon busade med och Agnes har haft otroligt mycket uppmärksamhet under dagen, som hon inte tackar nej till direkt.
Igår va jag på mitt första föräldra möte ever. Mycket information att ta in vilket slutade i att jag kom ihåg 1/3 av det som blev sagt... Hoppas på att det jag kom ihåg va viktigast. 
Agnes är väldigt tät i näsan och det stör nattsömnen oerhört. Hoppas hoppas hon slipper få ont i sina öron bara. Pallar inte nå mer pencillin, varken jag eller hon.
Säkert massor att uppdatera om men ids verkligen inte ikväll. Mina ögon är spräng röda och har ett huvud som bankar.
Bjussar på nån bild istället.
/SQ

Vi drar

Idag drar jag och Agnes till Skellefte för att hälsa på mostra och stor kusinerna. Kanske kommer en och en annan bild senare... Bäst att fara nu då jag inte ha några vinterdäck att känna mig säker med.
/SQ

Möte

Att ett föräldra möte kan sätta igång så mycket funderingar det är ju otroligt...
/SQ

I miss Mandy

Jag saknar min Amanda.


/SQ

Äpplet...

Haft besök hela dan idag så gott som. Trevligt.
Jaaa... Inte så mycket att uppdatera om. Säger bara det, äpplet faller inte långt från trädet.
/SQ

Roligt filmsällskap

Har en liten här hemma som har blivit jätte snorig och tät. Så det har inte blivit nå mycket sömn för damen inatt. Hoppas att det bara håller sig till snor så hon klarar sig från feber och dylikt.
Igår kväll tillbringade vi tiden med Peter&Jenny o Liam. Väldigt mysigt. Måste dock lära mig Best I ever... Texten sitter inte. Men efter lite traggling så kanske.
När vi kom hem såg vi film som vi hyrt. Jag somnade i början. Peppe väcker mig. Somnar i slutet. Peppe väcker mig när den är slut och vi går i säng. Så rolig är jag att se film me.
Idag ska vi nog inte göra så mycket mer än att bara njuta av att det är söndag och vi är hemma allilhop. Ingen spinning idag vilket känns himla trist men till veckan kanske!
/SQ

23 Oktober

Ja det är lördag idag. Gårkvällen spenderades framför Idol och lite vitt vin med Malin som sällskap. 
Nu har jag min karl på hemma plan igen, känns underbart! Han och svärfar håller på med kaminen idag, så jag hoppas det börjar närma sig slutet snart.
Ikväll ska vi äta en god middag och sen får vi se. Jag va lite sugen på att umgås men vet inte riktigt om det är nån fler än jag som är det. Annars blir det en bra film i soffan me gubben.
Nu hoppas jag att Agnes vaknar snart från dagsvilan... Har fått nån sorts abstinens direkt jag är ifrån henne. Och hon från mig... Men, det är nog en fas.
Nu har jag fått igång våran skrivare, känns riktigt bra. Nu är det bara några saker som fattas.

/SQ

Snabbis

Skit dag i stan idag. No more om det.
Ikväll kommer Peppe hem! Rickard&Malin kommer och ser Idol också, iallafall Malin. Blir trevligt! Jag har städat och grejat på så nu är det snart natt för Agnes och jag ska hoppa in i duschen, om jag hinner...
/SQ

Köttbullar o omelett

Jag har skallebang. Fruktansvärd en sådan dessutom. Men det går över det me...
Tack Malin för middan! Hemmagjorda köttbullar och omelett me svampstuvning är inte dumt.
Agnes sover. Pratade en snabbis me Peppe men han va på väg ut på stor stan. Sååå... Jaa jag kanske ska sätta mej och skriva en stund, tror inte min hjärna pallar av nån tv ikväll...
Ajökens. 

/SQ

Sotar besök

Jaa nu ha sotarn varit här. Gick fint me kaminen. Men han påpekade även att vi måste isolera, spelar ingen roll hur mycket vi kommer elda, all värme försvinner när det är så dåligt isolerat överallt. Jo tack jag har känt det hade jag lust att säga... Sen pratade han massa om värme och hur den åker och far men jag förstod nästan inte ett skit. Sen när han började fråga om kaminen så kände jag att jag va tvungen att säga att det där är över min kompetens. 
Snart dags att hämta lill skrållan på dagis. Sen blir det en sväng till Rickard&Malin där jag är bjuden på middag i em. 

/SQ

Underbara dotter

Idag kommer sotarn och gör kontroll av kaminen. Inte för att jag behöver bry mig om det, han klarar sig nog själv. Men hoppas den går igenom bara.
Kunde aldrig somna igår. Jo tillslut så men ville absolut inte stiga upp när klockan ringde... Låg och kollade på Agnes inatt när hon låg brevid mig. Hur hon kommer och lägger huvudet på en för att sen somna jätte obekvämt eller när hon tappar tutten och söker den i sömnen. Hon är helt underbar.
/SQ

Jag VILL sova, innerst inne...

Jag kan inte sova. Och ju mer jag tänker på det, att jag borde sova för att jag inte sovit ordentligt på hur länge som helst, gör det ännu svårare att sova. En slags panik sprider sig i kroppen som inte går bort. Jag kanske är understimulerad av att ha varit sjuk, känns lite som att jag skulle kunna springa 5 mil nonstop.
Nä, städa i köket en gång till. Sen kommer Agnes vakna inom en timme som vanligt så lägga sig innan dess är nog inte lönt.
Go natt.
/SQ

Övertrött tjej

Agnes är dyng trött. Hon hade vaknat på dagis av nån hund som skällde så det blev inte så mycket till sömn idag. Nu ligger hon men skriker ändå, övertrött.
Jag känner mej nog inte lika fräsch som jag trodde imorse. Är frisk och kry men är yr och konstig i kroppen. Hoppas det har försvunnit till imorn.
Ikväll är det Greys. Me like. Nåt jag inte gillar däremot är att det känns, trots att jag har Agnes hemma, väldigt väldigt tomt utan Pepps. Ingen att skälla på på morron att han ska vara tyst, ingen att välkomna hem, ingen att laga middag åt och ingen att kommentera kvällens Bonde söker fru avsnitt me. Men... Jag har ju klarat mig tidigare så jag gör nog det den här gången också.
/SQ

Don´t die

Gravsten, bouppteckning och allt som hör till är inte det lättaste att varken fixa eller bestämma sig om. Så ett tips, dö inte.
Nu kommer snart min lilla älskling hem från dagis!
/SQ

Vad räknas som bra?

Kloka ord. Man behöver inte alltid vara den perfekta föräldern, ibland räcker det bara att finnas där.
http://www.ur.se/play/158882
/SQ

Bli frisk...!

Uschba. Den här dagen har inte varit kul nånstans. Tror bestämt inte det är magsjuka eftersom det gått över så himla fort men känt mej seg och yr hela dan ändå. Ska vara hemma imorn och kurera mig för säkerhets skull. Kan vi inte bara få va friska allihop samtidigt nångång?
Peppe åkte ikväll, himla tråkigt, men himla kul för han. Han ska på Elmia i Jönköping. Hoppas på lite roliga foton och inte enbart på traktorer när han kommer hem...
Nä, ska lägga mej igen. Noll ork att sitta uppe.
/SQ

Magsjuka

Säger bara det.

Magsjuka. Matförgiftning. Shit the same. Det är en nära döden upplevelse iaf.
/SQ

Agnes får stryk

Dagen har varit tung. Har varit så enormt trött. Men jag tog mig in till stan idag ändå, trots halkan imorse. Underkylt regn tror jag bestämt det heter, vägen var som en isbana. Med sommardäck är det underbart. Tänk va roligt jag hade haft om jag hade haft kvar 940n, istället för 4hjulsdrift som vi har nu. Nog för att jag uppskattar den också vintertid.
Agnes hade åkt på lite spö på dagis idag. Rätt bra tycker jag, nångång måste hon ju lära sig att man inte ska "slåss". Hon vill ha kontakt och då klappar hon, aningen för hårt, och tillslut blir dom andra barnen less på hon och då får hon sig en putt eller liknande. Men nåt ont vill hon ingen iallfall, tur det.
Imorn åker Peppe till Jönköping. Så jag kommer vara all alone med lill älsklingen i veckan. Ska nog gå bra. Bortsett från att Peppe skrämde mig igår kväll...
Nu ska jag sätta mej ner och skriva lite. Sen blir det lite tv.
/SQ

Så...

Vissa saker går inte beskriva med ord.
/SQ

Tävling!

Tävlar om lite glitter här! http://www.fabforfight.com/
/SQ

I don´t know

Jag vill kunna sova. Jag vill kunna sova så hårt att jag inte hör en jordbävning. Men just nu känns det extremt långt bort.
Jag fick med mig Peppe på akuten igår, men efter 2 timmar så blev han övervänt och vi for. Och nu får jag inte honom dit nå mer. Men sent igår kväll sa han att det kändes bättre, sen om det berodde på whiskey eller tillfrisknande, vet jag inte. 
Idag har jag mycket att göra. Ikväll är det spinning. Sen måste jag kolla upp vad Agnes ska ha på sig imorn då det är fotografering på dagis.
Yäyä...
/SQ

Ont av...?

Agnes är på gott humör och springer omkring och säger muuu. Jag har ett berg av gamla matlådor och bröd från frysen på diskbänken. Eftersom någon hade lämnat frysdörren öppen så hade allt tinat för nån vecka sen. Jag stängde bara dörren och tänkte att jag gör det en annan dag. Idag är det en annan dag. Så avfrostning och diskning av matlådor står mitt schema. Sen måste vi ju hinna oss ut och få nån luft idag också, busa i snön.
Peppe är krasslig. Han har ingen feber men fruktansvärt ont i musklerna. Orkar nästan inte lyfta på huvudet i sängen, ingen kraft alls. Jätte konstigt eftersom han inte har nån feber tyckte sjukvårdsrådgivningen. Så vi får se om han går med på att kolla upp vad det är i stan idag eller om han väntar. Han är inte den lättaste att få till en doktor...
Nä. Nu ska jag ta tag i mitt hår och sen diskbänken...
/SQ

Vars är mitt barn?!

Usch. Slask och elände. Jag tycker inte om snö. Avskyr det.

Dagis går utmärkt för Agnes. Hon äter dock inte direkt nåt men hon äter ju middag när hon kommer hem iallafall... Men hon är som en rabbiat litet odjur när hon kommer hem från dagis på dagarna. Skriker, slänger sig på golvet och stampar med fötterna. Som om jag hade tagit med mig ett annat barn från dagis. Helt förbytt. Jag vill ha tillbaka mitt glada och nöjda barn igen.
Imorn åker jag till Umeå som vanligt sen blir det raka vägen till Skellefte. Ska skriva på nå papper och sen gå igenom mammas grejer. Hinner dock inte träffa Agnes direkt nåt imorn men vi får ta igen det i helgen.
Nä. Nu ska jag tända lite ljus och stryka lite kläder.
/SQ

Kroppkakor och sjukstuga

Har spenderat kvällen med Sofia. Käkat kroppkakor och surrat. Ingen träning ikväll. Har dåligt samvete men med min träningsvärk i magen så är det inte så säkert att jag skulle palla nån träning heller...
Peppe kom hem en timme tidigare idag. Han hade över 40 graders feber så han har legat på soffan hela kvällen. Sover där nu... Han får ligga där tills han vaknar. Han behöver inte lika mycket omvårdnad som Agnes behöver när hon är sjuk, fast han bra gärna skulle vilja...
Nä nu är jag sjukt less på den här sjukstugan. Men låt då mig vara frisk så jag pallar med livet, allt blir tio gånger jobbigare när man är sjuk och man ändå ska göra samma sak som alla andra dagar.
Nä. Imorn ska jag lämna Agnes redan 07:15 så det är väl bäst att krypa till kojs. 

/SQ

Voksi

Nu har jag köpt en Voksi till Agnes. Hon visar dock inte nån större glädje över den men hon kommer känna att den är underbar i vinter!!
Peppe kommer hem sent ikväll. Känns inte alls kul. Jag och Agnes får roa oss själva. Just nu lever hon rövare i vardagsrummet... 
/SQ

Skakis

Fy ändå va jag är trött i kroppen efter passet me Sofia på gymet...! Både armar och ben skakar. Men det är samtidigt skönt, för då vet man att det har tagit lite iallafall. Imorn får det bli en vilodag, om jag nu inte far och simmar. Torsdag kanske man ska gymma igen eller så simmar jag då också. Eller så stannar jag helt enkelt bara hemma... Återstår att se.
Peppe har redan gått och lagt sig. Han ska upp kl 04 så han ville ha nån stackars timme att sova. Agnes ska på dagis och jag till stan, allt i vanlig ordning.
Färgat och klippt mig nu. Måste nog lägga ut en bild sen. Dock inte nu, för nu är det duschen nästa som gäller.
Nattinatti.
/SQ

Träna!

Nu drar jag och tränar! Känner mig peppad. Bäst att passa på medan den existerar...!
/SQ

Sovit bra

Agnes har sovit bra inatt! Dock i våran säng men ändå. Jag har drömt att jag har varit anställd på operation och att jag ägt en mullvad som husdjur. Fantastiskt...
Är nervös för att lämna lillan på dagis idag, det va ju så länge sen men det går nog lika bra som alla andra gånger. Sen ska jag till stan och sen hem och hämta henne igen. Ikväll blir det spinning, om Sofia lyckas få sig nån plats dvs... Annars blir det att fara en sväng på gymet.
Nä. Ha en trevlig dag gott folks! 

/SQ

Ortsnamn är kul!

Nu sover lillan. Hon somnade efter bara en liten stund, kors i taket. 
Svärfar har varit snäll och kört bort den gamla frysen på tippen och dragit ut soptunnan ikväll. Tunnan brukar jag så gott som alltid glömma och sen svära för att det alltid alltid är fullt i den... Men nu är den redo för att tömmas! 

Haha! Tycker det är rätt kul me ortsnamn. Namn på orter.
Mensträsk. TrosaKukasjärvi. Fröslida. RyckepungsvägenHorhult. KönsvikKåtån.
"Hej, jag kommer från mensträsk!" Haha, nää jag skulle börja garva varenda gång.
Nä. Nu till allvaret och disken.
/SQ

Pencillin snack

Wallmans salonger va jätte bra. Stor eloge till dom! Helgen i Lycksele va bra.
Agnes hade haft det bra hos farmor&farfar, men hade hållt sin farmor vaken hela natten... Inte ok. Ville inte somna igår kväll heller, tog över en timme med skrik. Hon skrek så hon kräktes tillslut. Sen är det inte lätt att ge henne pencillinet. Hon skriker och slänger med huvudet. Har inget minne av att det va så här svårt i våras att ge henne det. Men då kunde hon inte göra lika mycket motstånd som nu iof. Vi va ju på akuten på fredag kväll me henne där doktorn sa att det var öroninflammation, igen. Han sa att hon troligtvis har väldigt ont eftersom det va jätte svullet och rött, nästan nära på att trumhinnan skulle spricka. Så nu ska hon äta den där eländiga medicinen till på onsdag. Tre gånger per dag och dagis visste inte om dom fick ge medicin så det är inte säkert att hon får vara på dagis förnst i slutet av veckan.
Så idag får lillan följa med mig till stan.
Igår va jag, Sofia och Jenny på spinning i Klinten med Emma. Jätte skoj, tack Emma! Så nu blir det att fortsätta med det. Men jag har fruktansvärt ont mellan bena av sadeln... Så jag går som jag ha skitit ner mig. Men så ska det väl inte va varenda gång förhoppningsvis...
Nä. Nu måste jag göra oss klara för avfärd! 

/SQ

Snabb update

Snabb update. 
Agnes har fått pencillin.
Snaaart kan vi elda i våran kamin.
Efter lunch åker vi till Lycksele på show och övernattning.
Tjoosan! 

/SQ

Ut å in

Ja det är sjukt va sliten man kan känna sig när man ska kliva upp på morron. Känns som om jag blivit överkörd två gånger av en stor fet lastbil. Agnes vill inte sova riktigt, hoppas på en bättre natt natten som kommer.
Ska snart fara för att hinna me bussen. Efter Vågen ska jag en sväng på stan, bla. för att köpa en åkpåse till vagnen. Kanske hittar nåt till mig själv som jag kan ha på lördag. Hade inte varit helt fel.
Den här morron tror jag blir bättre än igår. Igår kom jag ner på busstation en timme för tidigt, konstigt att bussen aldrig kom. Då blev det att fara och hälsa på Sofia på jobbet. När jag kommer hem så märker jag att jag har haft tröjan ut och in... Å inte är nån som ha sagt nåt. Men men, det bjuder jag på...
Nä. Nu måste jag dra om jag inte ska missa bussen...
/SQ

Bild marathon!

Ja jag finner inga ord.
Agnes har fått en ny vinter overall av farmor&farfar. Men hon är dock inte glad som mor sin...
Man bli ju på så dåligt humör när man är sjuk.
Agnes älskar att hjälpa mamma att plocka ur diskmaskinen.
Kan vara jääääätte allvarsam om hon vill...!
Pappas skor är bättre än sina egna stövlar.
/SQ

Njuter

Stan imorn då Peppe kommer vabba både imorn och på fredag. Blir skönt att komma ut från sjukstugan och Bua ett tag.

Nä. Det är reklam paus i greys och jag njuuuuter av varenda sekund av avsnittet.
/SQ

Wiiiiiiii!!

Dagen har hittills känts fruktansvärt tung och trist men kom just på att jag har nåt att längta efter ändå. Som jag har väntat!!
Ikväll klockan 21:00!!!

/SQ

Ner ner ner...

Febern är på väg ner. 38,5 imorse. U N D E R B A R T ! ! ! 

/SQ

Usel natt

Ja det är sånna här nätter jag avskyr. Agnes har haft jätte svårt för att sova, hon har grinat och varit som en propeller i sängen. När hon väl somnat så ringer Peppes väckarklocka och hon vaknar igen... Då steg vi upp.
Idag har vi nog inga planer. Jag ska vika tvätt och göra sånt kul. Sen hoppas på att febern inte existerar när jag tar den på lillan om ett tag.
/SQ

Blåste grönt :O

Jag blåste grönt idag också. Polisen stod på Konsum parkeringen idag. Jag glömmer ju alltid bort om jag ska blåsa tills det börjar pipa eller tills det slutar pipa. Gjorde fel idag me. Fick onda ögat då jag va totalt värdelös på att blåsa. Jaja. Det här me alvedonen är svårt. Apoteket säger en sak, sjukvårdsupplysningen en och Bvc en annan. Får gå på magkänslan tror jag... Huvudsaken är att jag får ner febern på henne så hon ligger under 38,5.

Peppe skulle vara hemma tidigt idag (kors i taket), men skulle ut och plöja då. Men ikväll får han vara inne för då ska jag fara och simma. Har sjukligt ont i axlarna efter allt hållande av Agnes så lite simning på det är nog bra.
Nä. Ska kika runt lite på Tradera tror jag bestämt.
/SQ

Feber och alle

Agnes har feber än. Tog lång tid innan hon somnade igår kväll. Ringde sjukvårdsupplysningen och frågade hur mycket alvedon man egentligen ska ge. Väldigt underligt att jag kan ge två stycken när det står i anvisningen en. Aaa.... Ska fråga igen på apoteket idag. Skulle bara ha haft nån som kan komma och vara med lillan en stund så jag får ta mig i väg och handla. Gammel farmor kanske? 
Igår kväll hade vi Rickard&Malin här på fika. Finns fortfarande fika kvar så är nån sugen, dyk upp.
Annars inget planerat idag. Blåser som tusan ute så vet inte om vi ska hålla oss inne hela dagen. Jag vet inte hur mycket feber som är ok att ha för att få vara ute och busa? Sova ute i vagnen är väl bara nyttigt? Jaa vad vet jag...
/SQ

Aldrig igen tack

En av de mest hemska stunderna i mitt liv va igår kväll. Agnes fick kramper. Efter hon hade krampat så fick jag ingen kontakt me henne så jag ringde 112 och ambulansen kom och ville att hon skulle följa me in. Så vi har spenderat natten på barn avdelningen men är nu hemma. Har fått med oss kramp lösande OM hon skulle krampa igen. Vilket jag hoppas hon aldrig mera gör. 
Jag är fruktansvärt trött och skulle behöva vila men Agnes vill nåt annat så jag ska roa henne en stund sen ska vi mysa på soffan.
/SQ

Griskötte

Blir att jag är hemma imorn me lillan. Hon har feber så hon får vara hemma från dagis. Trist när inskolningen just är klar och hon ska börja vara där på riktigt. Men men, bara att ta nya tag senare i veckan.
Idag har vi styckat gris och paketerat det. Sen har syster och barnen varit här. Trevlig dag.
Peppe for och jobbade idag så han är inte hemma förnst imorn kväll. Det är däremot rätt trist...
Nä, händer inte så mycket spännande i mitt liv för tillfället. Inget att skriva om iallafall.
/SQ

Söndags besök

Idag kommer syster och barnen. Och en vovve, Gino. Blir spännande för han när dom ska stycka gris i köket idag...
Agnes hade feber igår kväll, men nu på morron har hon bara 38 så det är lugna gatan igen.
Nä. Ska se om karln i huset känner för att kliva upp snart...
/SQ

The Studio

Ja man mår väl som man förtjänar idag antar jag. Men det va rätt kul igår ändå. Va först hos Peter&Jenny och sen drog vi vidare till Rickla på kräftskiva.
Idag har jag mest legat i soffan och varit "sjuk"... Men nu börjar det kännas lite bättre så jag har dammsugat och sen varit ute med Agnes så hon har fått äta dom små stackarna till vinbär som satt kvar.
Ikväll blir det smörgåstårta hos Sofia som fyller år. Grattis Sofia!!!!
Ja. Igår va ju jag och Malin på The Studio. Hur kul som helst, dock alldeles för lång väntan på innan man fick komma sig till sminket/håret och sen få fotas men det va klart värt det. Köpte 20 bilder.
/SQ

Ohnooo

Gaaaahhh! Känner mej trött och jätte stressad. Ändå sitter jag här? Fantastiskt.
Idag är det stan, fotning och fest som står på schemat. Kan bara inte gå fel det här...
Shaabaa!
/SQ

RSS 2.0