Pepparkaka

Ja hade det inte blåst så jävligt som det har gjort idag hade jag nog inte kunnat ligga ute i solen så pass mycket som jag har gjort idag utan att svettas ihjäl. Brun som en pepparkaka har jag blivit om armarna och tjockmagen iallafall.

Gårkvällen blev trevlig med Jocke&Sandra, Calle&Elina o Jenny, Peter&Liam. Vi grillade nere i Rickleå vid havet, kollade på när grabbarna grus paddlade kanot och sen for jag o Sandra iväg till Tallbackens camping för att hämta Peppe, Tobba o Erik från firmafesten. Tack Sandra för sällskapet i bilen, och alla andra för en trevlig kväll!

Morsdag idag. Vi har käkat middag hos Peppes päron och firat hans mamma. Jag räknas tydligen inte som mamma än enligt Peppe så jag får vänta ett år till innan jag får bli firad. Till Peppes mor gav han "Australia" filmen som hon har velat ha ett bra tag...

Imorn vette tusan vad som händer. Ska ta mig i kragen och packa klart BB väskan och bädda spjälsängen iallafall. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Fint väder kanske?

/SQ

Men sluta deppa!

Jaa jag klev upp kring 6 idag. Helt värdelöst med tanke på att det är lördag och tanken är att man ska sova längre än till 6 men det gick bara inte.
Jag förstår inte hur jag ska överleva sommaren med alla getingar. Jag är maniskt rädd för dom där hemska djuren som borde utrotas. Har just slagit ihjäl en som satt i köks fönstret.
Jaa på nån timme bara ska jag skjutsa Peppe till Bygde sen får han samåka därifrån till sin firmafest som ligger utanför Vindeln nånstans. Jag ska åka hem och sola. Sen har jag ingen aning. Om jag ska sitta hemma... Om jag ska till stan... Om jag ska våldgästa Jenny&Peter i stugan...
Jag kände mig inte pepp på något idag heller. Känns fortfarande som om jag skulle kunna betala stora pengar för att någon ska slå mig i huvudet med en stekpanna så att jag somnar och inte vaknar förnst om en vecka eller så. Nä, en sak är då säker, sitta hemma själv gör mig inte gladare.

Lördag, fint väder och bebis i magen, det är grejer det!


/SQ

Bm besök

Åh nu har jag o Malin varit inne på varenda affär i Robban känns det som. Först va vi iallafall till barnmorskan. Mitt blodvärde hade stigit, vilket va bra men jag trodde det skulle vara lägre eftersom jag har varit så sjukt trött. Den hade fortfarande inte fixerat sig helt, men det kunde den tydligen göra bara nån timme innan förlossningen också så det var inget att hänga upp sig på. Jaa hur som helst så verkar h*n bara må bra där inne i magen.
Handlat på Ica har jag gjort också, kände mig som en pensionär där jag gick med mina rabatt kuponger... Sen kände jag mig helt plötsligt som en 3 barnsmor när jag gick och plocka 2 falukorvar, 2 broccoli påsar, frukt för ett helt år framåt osv... Men nu finns det hemma iallfall.
Ikväll ska vi grilla hos svärpära, sen vet jag inte. Kanske en sväng till Jocke&Sandra om vi inte blir allt för sena från middagen.
Nu måste jag kika om getingen har självdött inne på toan så jag får hänga upp tvätten... Jag går inte in där förnst den är död, om så tvätten ska få börja mögla!

/SQ

Inte bara sova

Mådde inte prima igår alls. Sov nästan hela dagen. Ville bara att dagen skulle ta slut nångång.
Känner typ likadant idag. Men idag kan jag inte sova bort den för jag måste fixa här hemma sen ska jag ringa till Försäkringskassan och skälla och gorma för att jag ska få mina pengar nångång.
Kl 13 ska jag vara hos barnmorskan. Blir spännande och kolla upp hur allt är, om det har börjat hända nånting eller om det är likadant som sist bara.

/SQ


Absolut det värsta...

Att känna sig otrygg är nog den värsta känslan jag absolut kan känna. När jag känner den så känns det som om världen håller på att gå under, att jag nog är helt ensam i detta universum.
Det är dagar som denna som man aldrig skulle ha stigit upp.

Dåliga på att...

Kommentera är ni!


Grattis älskling!

Idag fyller min älskling 24 stora år. Ja, och min present gick i stöpet så han får minsann snällt vänta på sin några dagar.
Ikväll kommer svärpära och ska fira han och äta tårta. Jag ska laga nån god middag med en förrätt som jag vet han älskar.



Igår höll jag på att gå i taket när jag insåg att Försäkringskassan typ har glömt bort mig. Blev ingen utbetalning i tid vilket gör mig väldigt upprörd. Det känns som om dom gör det med flit bara för att det är jag. Bajs på dom.

Igår gick jag mig en långpromenad, va riktigt skönt men jag vände för sent så när jag kom hem var jag helt slut och det kändes som om kroppen va dubbelt så tung som när jag började gå.

Tack Fia för en jätte trevlig dag igår! I love u. <3

Nu ska jag äta mig nån frulle.

/SQ

Monster till kalvar

Ja då vare måndag igen. För mig så är så gott som alla dagar likadana... Men det är ju alltid roligt att ha helg då andra är lediga också.

Det har varit en otroligt lugn helg. I lördags så for vi till Jocke&Sandra där dom och Peter satt och grillade på deras åker. Dom hade ju strömavbrott så vi fick göra dom sällskap där ute med en korvring och ett luftgevär. Riktigt trevlig kväll!

Igår så for vi och skulle hämta våra kalvar. Efter många om och men så hittade vi oss en hästfinka och for iväg. Men det va bara en kalv som var kvar inne, dom andra va ute i hagen. Medan Peppe och Larsa hjälpte till att få ombord den otroligt stressade och galna kalven så satt jag i bilen med dörren öppen och kikade på. Efter det att Peppe just hållt på att bli översprungen så fick dom in kalven i finkan, men helt plötsligt så åker framdörren på finkan upp och jag står och velar om jag ska gå fram eller om jag ska sitta kvar i min lilla säkerhet.... Den springer ut och in i hagen till dom andra... Jaa... Jag hade nog hunnit om jag agerat direkt, men kände att det inte va värt det om jag inte skulle ha hunnit. Då hade det blivit en platt Sussi... Nä inga kalvar den här dagen heller. Lika glad är jag för det. Jag kommer aldrig, aldrig, aldrig i hela mitt liv att våga närma mig dom där djuren. För att dom där ska bli tama så krävs det mååååånga kel och terapi timmar...

Idag kommer Fia&Malin. Vi ska sola om vädret håller i sig. Tycker än så länge att det är en aning för många moln men vi får väl se.

Imorn fyller min älskling år. Om jag lyckas få igenom min present så kommer han bli överlycklig. Förhoppningsvis. Om den inte går igenom så kommer jag stå imorn utan...

/SQ

Traktor hela dagen

Uppe med tuppen idag. Känns skönt. Blev en tidig kväll igår, blev bara middag hos grannarna sen en film här hemma.
Idag ska jag följa med Peppe när han ska sprida bajs. Jag verkligen älskar att åka traktor, det guppar på så skönt. Sen bajs lukten hade jag klarat mig utan men jag överlever kanske det...

Ikväll då? Hade varit kul att träffa nå folk. Aaa vi får väl se!

/SQ

Silver schampoo?

Idag blev det ju sol till slut ändå. Tack för det.

Jag har umgåtts me MalinS idag. Vi va en sväng ner till stugan och kollade på nå sten som hon o Rickard skulle använda på gården. Sen for vi till Micke o Anna för Malin skulle hämta sina Tupperware grejer. Sen ner på Robban på systemet och på Ica för att handla lite smått. Vi hade även tänkt oss på bibblan och hårsalongen men båda var stängd idag. Är det någon som har använt silverschampoo nångång? Tänkte se om det funkar på mitt hår för att göra slingorna liiite ljusare.

Igår grillade vi med Jenny, Peter & Liam. Riktigt trevligt och Liam orkade hålla ut ända till halv elva! Inte dåligt för att vara en liten pös. Trots en del krigsskador och rejande va han på gott humör.

Nu ska vi snart till svärpära på middag. Skönt att slippa laga mat... Peppe har just kommit hem efter att ha vart och spridit skit i Flarken. Så det är kanske bäst att jag börjar göra mig klar.

/SQ

Turkbrud?

Gick fint igår i stan. Förutom att det va fruktansvärt drygt att sitta i bilen och känna som om man höll på att kvävas när bebis trycker uppåt när man suttit en stund.
Blev nöjd hos frissan (bild kommer senare...) men det blev inte lika ljust som jag ville ha det men jag kan kanske inte begära så mycket med tanke på att jag har så mörkt hår. Peppes kommentar var "nu ser du ut som en turkbrud". Hmm.. Jag visste helt enkelt inte om det va positivt eller inte, och det vet jag fortfarande inte...

Idag kör Peppe bajs. Kobajs hos Resoluth. Jag ska städa lite sen gå till svärpära och sätta mig i solen och lösa korsord. Om solen vill hålla sig framme dvs...

Nä, mat skulle va gott.

/SQ

Längtar!

Ja shit shit shit va jag längtar till 10:45. Då sitter jag hos frissan och blir omskött och förhoppningsvis snygg i mitt nuvarande skatbo.

Har haft en dryg natt me sammandragningar och värk så när klockan va fyra vaknade jag och steg upp och värmde min riskudde och la mig och läste. Få se hur det går att orka sitta still i 2 timmar hos frissan idag.

Jag är i stort behov av pengar. Så snälla Försäkringskassan va inte sen den här månaden med utbetalningen. Amen.

/SQ

Sova, pannkaka o barnvakt

Det har varit en bra dag idag. Sov länge imorse, åt tunnpannkaka till lunch och varit barnvakt till sötaste Leon.
Ikväll så har jag haft en del förvärkar som inte alls har varit sköna, men dom har varit så få så jag överlever nog den här kvällen också.
Jag och Leon har busat på gräsmattan och gungat i gungställningen. Kollat på kalvarna och kissemiss. Och sovit. Leon ville sitta i mitt knä, och vips så har han somnat där. Det va otroligt mysigt. Tack Sabina för lånet av din son, måste göras om tycker jag!


Nä, nu ska jag lägga mig i soffan med en varm riskudde och få magen att slappna av en gnutta.

/SQ

Bilder från kalaset

Bilder från igår!


JAG har bakat allt...


Moi


Tilda&Oskar fick åka traktor. Tror lill Leon är sugen han me...


Några av de presenter som vi fick.









/SQ

Händelserik helg

Ja det har varit en händelserik helg.
Fredag så umgicks vi med Rickard&Malin, blev en lugn o trevlig kväll.
Lördag hade vi kalas för alla kompisar. Tack så mycket för presenterna! Väldigt uppskattat! Jag fick presentkort så jag skulle kunna gå till frissan. Typ redan på onsdag! Så då får vi se hur jag ser ut efter det. Bra förhoppningsvis...
På kvällen grillade vi hos SimonE, efter det drog killarna till stan för att gå på krogen. Jag for hem för att njuta av ett bad. Men när jag ska ner i källarn för o kolla tempen så gör jag en snygg vurpa i trappen. Jag skrapar upp mitt knä och armbågar mig själv i magen. Skönt, not. Slutar med att jag blir orolig när jag inte känner att den sparkar nåt så jag ringer på förlossningen och frågar om man kan "råka krossa bebisen på något vis?". Med tanke på att jag hade fått så mkt sammandragningar så drog jag och Elina in till Skelet för att kolla upp om bebisen mådde bra eller. Slutar med att jag inte får åka hem för att jag har för mycket förvärkar så jag får ett rum på bb och Elina ringer till Peppe och säger att det kanske är läge att han kommer. Så där vid 02 får jag en spruta och förvärkarna börjar avta, Peppe kommer in med Calle vid 04 eller nåt.
Söndag morron va inte Peppe den lättaste att väcka och få upp ur sängen... Han hade sovit kanske 5 timmar, och när man varit på krogen behöver man typ dubbelt, minst... Jag hade däremot sovit 1,5 timme och va pigg som en mört.
Gjorde ultraljud och sen fick vi fara hem. Inte en sekund för sent med tanke på att släkten skulle komma och fira oss i Bua.
Direkt jag kommer hem börjar jag att göra två kladdkakor och duka. Det blev sjukt mycket folk, men det va kul. Riktigt kul. Bilder kommer sen idag när jag orkar ladda upp dom.

Idag är det 30 dagar kvar innan Bf. Barnvagnen fick vi igår så nu blev man riktigt övervänt. Men den får gärna stanna kvar nån vecka till men sen är det fritt fram. Jag känner på mig att jag inte kommer gå över tiden, bara för att jag tror det kommer jag gå över 2 veckor. Hmpf..

Ut i solen och steka.

/SQ

Fel men fin

Begravningen igår va fin. Fel men fin. Går som inte förklara på något annat sätt... Och S&M, jag tänker på er och kan inte föreställa mig hur jobbigt ni måste ha det. Jag önskar av hela mitt hjärta att ni kommer kunna gå vidare trots det här och kunna få känna den glädjen som ni kände för 2 månader sen igen. Jag önskar verkligen det mest av allt just nu.

Idag ska jag baka och baka och kanske hinna sitta ute i solen en stund... Fattar inte hur sjukt lång tid det tar att baka?! Jag orkar inte stå och baka en hel kaka utan att måsta lägga mej ner på soffan en stund och vila ryggen, och på det sättet tar det dubbelt så lång tid. Allt jag gör tar dubbelt så lång tid numera. Jag önskar verkligen att bebis vill komma ut på 2 veckor eller nåt. Efterlängtad som tusan. <3

Grattis Sofia på namnsdagen. ALLA Fior.

Nä, Peppe är ledig idag så jag ska kanske gå och se om han har tänkt stiga upp idag eller vad han hade för plan...

/SQ


Min fina rosa Ipod

Finns inte ord som beskriver den jobbiga känslan i kroppen inför begravningen... Jag har försökt sätta ord på känslan men det går verkligen inte. Känns bara så fel att behöva ha begravning för någon som inte är 90 år och levt klart sitt liv, utan för en kille som hade precis hela sitt liv framför sig och hade så fruktansvärt mycket ogjort.


Jaa i tisdags fyllde man år, 22 stora feta år. Känner mig inte speciellt gammal när jag tänker på vad Peppe fyller snart... Då känns det bättre.
Av älsklingen fick jag en Ipod. Som jag har önskat mig sååå länge.

Sen fick jag pengar av Peppes farmor o hans föräldrar.

På kvällen där så for vi och kikade på våra kalvar som vi ska köpa. Shit säger jag bara. Dom blir ju enorma. Inte som en vanlig kossa utan 3 gånger större. Och farligare säkert. Stora som monster. Nä, helt seriöst va dom väldigt fina, men några storlekar mindre hade inte gjort mig något... Så efter helgen nångång kanske vi har dom här.

Ska till tandläkarn idag också. Kände att jag inte pallade längre nu. Har gått och haft ont i käften i 2 veckor nu, pga visdomständerna. Så aaa.. Hoppas det finns nåt dom kan göra iallafall.

Uppdaterar mer ikväll.

/SQ

Sorry

Jag är helt slut efter den här dagen o kvällen. Orkar inte uppdatera ikväll utan det får bli imorn.

Sjukt

Beslut hit o dit. Men hade jag inte kunnat slippa det idag? Dagen är tillräckligt laddad som det är ändå.
Att du får gå och tro att det är du som fått rätt gör mig sinnessjuk, och sjukt besviken.

Vad hade jag gjort utan dig?



Ett år närmare pension

Åh min kära syster, Tilda&Oskar ringde och väckte mig där före 7 och sjöng så vackert. =) Gullungar.
Men vaknade första gången av Hacke hackspett som satt på väggen och höll på att göra mig galen. Den måste bort...

Idag ska jag som sagt var baka bullar. Berättar om resultatet sen.

Nä, käka nå frulle o sen börja me bulldegen!

/SQ ett år närmare pension

Status = Ruckbart

Va hos Bm idag. Allt såg nästan bra ut. Blodvärdet låg på 110 så hon tyckte jag skulle börja med järntabletter. Men jag ha ju klarat mig länge utan så det va väl dags nu. Magen hade vuxit, Sf på 31. Vikt skiter jag i att skriva här då det kändes som en känslig punkt... Hon kände på bebisens huvud och sa att det fortfarande va ruckbart, alltså inte fixerat. Pratade lite om allt möjligt, lite om vilken smärtlindring jag skulle kunna tänka mig osv... Lite svårt att veta nu kan jag tycka då man inte har en blekaste aning om hur ont det kommer göra. Man vet att det kommer göra fruktansvärt ont, men inte hur ont.

Jag har varit i Gullis och snålat middag. Tack Ida för en super god mat! Kollade även in våran nya kisse, men vi ändrar oss nog från en svart till en grå liten hane. På vägen till Gullis märker jag att det lever om som stryk i min bil... Så när jag kommer fram frågar jag Mats va det kan vara, då ställer han diagnosen "trasigt avgasrör". Jaha, den har gått av. Jätte skoj, not... Så nu lever min bil om värst av alla i kommunen ungefär. Pinsamt att köra den bara i Bua. Så ja, det blev en liten extra utgift.

Min svärfar har varit så gullig så när jag kom hem så hade han burit in ved och gjort upp en eld så det momentet slapp jag. Skönt. Kalvarna har ikväll kommit upp i sin gamla hage så hungern o törsten drev dom tillbaka till slut. Kanske finns nån enstaka hjärncell där ändå...

Jag fyller år om 1,5h. Helt galet. Imorn ska jag försöka mig på att baka bullar som sagt var, sen imorn kväll ska svärpära komma o fira mig.

Nä, nattinatti.

/SQ

Kalvsläpp

Helgen har vart ok. Fredag så va vi en sväng ner på Robban till Jocke. Lördag befann vi oss i Mickelsträsk. Jag hade dock inte överdrivet skoj där men Peppe hade desto roligare.

Peppe kommer inte hem förnst imorn kväll. Förhoppningsvis då. Man ska aldrig vara säker, men med tanke på att jag fyller år imorn hade det väl varit lite skoj om han kunde komma hem... Han har köpt en present till mig, och i tid i år. Jag hade inte förväntat mig en present just därför kändes det ännu mer kul. Men va det är för något återstår att se.

Vi släppte ut kalvarna i större hage igår. Dom såg bra roliga ut när dom kom på att man kunde gå förbi där stängslet hade varit. Men nu vägrar dom gå tillbaka. Med tanke på att det inte finns något bete eller vatten där nere utan dom måste gå upp i sin gamla hage för och få det, men dom vägrar i sten. Så dom är nog aningen törstiga idag tror jag... Men jag kan ju lixom inte göra så mycket kändes det som...

Idag ska jag till barnmorskan. Ska bli så spännande att se om magen har växt något, och om alla värden fortfarande ser bra ut. Jag har inte behövt ta några järntabletter under hela graviditeten så det hade varit skönt om man slappt det nu sista veckorna också. Nu har sammandragningarna ändrat form lite. Jag kan ha jätte många efter varann och dom kan göra ont i emellanåt, så den tränar väl för fulla muggar för den kommande dagen. Jag hoppas bara vid min gud att Peppe inte är långväga när det bär av. Oj va stressad jag skulle bli...

Jag undrar hur jag ska göra med födelsedags fikat kommande helg. Väldigt oklart alltihop, förutom att jag och Peppe slår ihop vårat. Om man ska ha kalas för släkt på lördag dag och kompisar på lördag kväll eller på söndag dag. Tål att funderas på.

Jag har drömt om Eriks begravning 2 nätter i rad nu. Så sjukt jobbigt när man vaknar och inser att det faktiskt inte är någon mardröm.

/SQ

Magbilder o kortspel

Åh va jag är hungrig! Ska grilla ikväll. Peppe har gjort sin grillgrogg och börjat nu så det kanske inte är så långt bort ändå...
Tack Fia&Malin för en kanondag! Hoppas vi hinner göra det fler gånger innan bebben tittar fram.
På tal om bebbe, så togs det några kort på den idag. Med våran urdåliga kamera dock men man ser iallafall att det är jag...











Allt för idag. Nu peppar jag för morgondagen då jag ska på förlossningen på studiebesök och sen käka lunch med syster!

/SQ

Vrede

Det är tråkigt. Du har aldrig sett mig gravid, du kommer nog inte hinna göra det heller. Är det så att vi inte setts på 9 månader? Tydligen. Du missar ju så mycket. Jag trodde nånstans att du också skulle känna kärlek till det här än så länge ofödda barnet. Som jag gör. Men det kan du omöjligen göra.
Det är ditt fel. Det är faan ditt fel att jag inte vill fylla år längre. Jag försöker tycka att det ska kännas roligt, som jag alltid gjort. Men det känns bara jobbigt och jag förknippar dagen med stor besvikelse istället för glädje. För hallå, jag har faktiskt älskat att fylla år. Jag hoppas du bestämmer dig om du tänkt dyka upp på vårat barns födelsedagar o dylikt redan nu, för du ska inte få förstöra ännu en dag.
Gud vad jag hatar dej.

Nervös o hispig SQ

Shit, shit, shit. Idag har jag en sån här nervös dag tror jag. Börjar fundera på om jag har allt hemma inför bebisen, men det har jag ju fasen inte. När ska man packa bb väskan? Kanske jag också ska ta och göra... Saker jag läste på familjeliv.se som man bör ha hemma som jag inte har är bla. badbalja, babyolja, blöjor, tvättlappar och salva, filt... Jaa shit. Jag blir alldeles nervös, jaa jätte nervös. Har jag tillräckligt med kläder då? Shit, shit, shit...

NÄ! Idag kommer Fia&Malin. Blir trevligt värre. Men innan det ska jag ha hunnit ner på Robban och handlat lite sen borde jag ha dammsugat.

/SQ


Lunch o 4hjuling

Ja dagen har varit jätte bra! Började med att jag och Elina åt lunch ihop och surrade lite. Kommer garanterat bli fler luncher ihop sen när dom små liven kommit ut också. Blir jätte skoj!

Jag har suttit ute i solen och löst korsord, men det blev inte länge alls med tanke på att det blåste så hemskt så att den största tiden gick åt att hålla fast tidningen... Så jag följde med Peppe på 4hjulingen och stängsla nere på åkern till våra framtida kalvar. Eller jag rättare sagt satt o kolla på... Bilder på det kommer här nere. 4hjuling är en väldigt rolig grej har jag kommit underfund med, jag måste bara ta mig mod och pröva köra den nån dag också. Jag är lite rädd att istället för att jag ska köra den så kommer den fara ut och köra med mig. Men det återstår att se.

Bakat har jag hunnit med också. Syltkakor och havreflarn. Syltkakorna visste jag inte skulle flyta ut så hemskt som dom gjorde och sen glömde jag bort dom i ugnen några minuter för länge... Men dom blev skit goda ändå.

Nä, nu äre snart grannfejden.









/SQ

Små skallarna

Det är sjukt hur varmt det blir i vårat sovrum på morron när det är sol ute. Man blir alldeles matt och bara måste stiga upp för att inte kvävas.

Idag funderar jag på om jag skulle ha bakat ytterligare något inför födelsedagen. (Och för imorn då Fia&Malin kommer...) Men jag måste ner och handla innan, har ingen mjölk hemma. Sen ska jag och Elina luncha ihop, sen hem och baka och elda så jag får varmvatten. För idag ska jag duscha på dagen!! Mitt hår klarar inte av att bli duschat på kvällen för dagen efter så är det som ett skatbo... Ojojoj, snacka om i lands problem.

Imorn kommer som sagt var Fia&Malin. Vi ska väl spela nå kort och sen ska jag övertyga dom att spela bondespelet en sväng också. Sjukt skoj spel. På lördag ska jag in till Skelet till syster. Köpa present till min kära brorsson som fyller hela 1 år på söndag och sen på studiebesök på förlossningen. Jag smyghoppas nästan lite på att vi får köpa nå kalvar snart, kanske redan i helgen? Då kommer jag inte ha tid med nåt annat än och gosa sönder små skallarna på dom...

Nä, jag måste äta mej en husmans nu. Utan pålägg, för det åt Peppe upp som godis igår kväll till Greys. Tack så mycket älskling.

/SQ


Ahmedina eller Ahmed

Det regnar idag om det är någon som har missat det. Jag ville aldrig kliva upp ur sängen imorse. Varmt under täcket och Flisan på sidan om mig som ligger och kurrar så skulle man kunna ligga där hela dagen.

Jag gjorde ett test på facebook, på vad mitt barn kommer heta... Ahmedina eller Ahmed. Nä, hjälp mig... Men enligt nån på VK så kan man ju snart döpa sina barn till vad som helst. http://vk.se/Article.jsp?article=275399 Jaa men jag kan ju döpa h*n till R eller T eller nån annan trevlig bokstav om jag inte skulle komma på nåt bra namn tänkte jag.
Nä, jag hoppas ni fattar att jag är ironisk.

Jag ska ner på Folkan idag med Elina och kolla in om man hittar något på utförsäljningen av kläder där. Kan ju hoppas på att man hittar nå barnkläder som är vettiga kanske. Eller ett plagg till mig kanske...

Nä, nu måste jag upp o röra på mig. Bebis har hickat jätte länge nu så nu måste jag upp o hoppa eller nåt.

/SQ

Tjock o på smällen

Ja det har inte blitt mycket bloggning senaste dagarna. Internet har krånglat lite sen kände jag mig dödssjuk igår så då låg jag hela dagen.
Idag känns det dock bättre. Jag håller på att komma på va jag ska baka inför våra födelsedagar... Det är roligt att baka, men bullar har jag aldrig lyckats me men jag ska verkligen försöka en gång till...
Jag känner mig så trött och slut. Om jag fick bestämma så skulle dom här resterande veckorna gå lite fortare så man får pluppa nångång. Konstigt nog är jag smygless på att vara tjock och gravid. Men oj va jag längtar efter den lilla i magen.
Fick order om att lägga ut en bild på magen igen, men Peppe är inte nån höjdare på att ta kort så det blir inget. Inte nu iallafall.
Men min sambo är bra på mycket annat. Förutom att se ut så här så är han en höjdare att ha ute på gården. Han är händigare än man tror... Älsklingen min. <3

Ikväll blir det pasta&skinksås till middag. Tips till er som inte vet vad ni ska laga till för middag.

Nä, nu ska jag återgå till mina sysslor...

/SQ

Första maj kvällen

Ja shit vilken kväll. Rolig blev den men vissa är mer sliten än andra tror jag bestämt. Typ min käre sambo som jag fick stötta på vägen hem från svärpära. Kvällen har bestått av grillat och god efterrätt. Sen kom Greger&Ingrid i "golfbiln" med en Ozoo (hur tusan stavas det?) i högsta hugg. Livat men trevligt.

Imorn blire kalas för hela slanten i stan. Men före det ska jag ligga ute i solen och njuta av vädret, för jag hoppas verkligen på likadant väder som idag. Idag har jag verkligen fått färg vilket är behövlig...

Nä, upp och lägga sig...


/SQ

RSS 2.0