Tisdags morron

Lite halv längesen sist jag skrev nåt nu. Haft fullt upp med både det ena och det andra...

Magen växer och lillen sparkar på för fullt, både i tid o otid. Men annars känner jag inte av den så mycket. Agnes har haft en liten sjuk period igen men börjar pigga på sig nu och är på dagis i vanlig ordning. På tal om dagis så ska jag på föräldra fika idag. Se lite bildspel och sånt för att se va det är dom egentligen sysslar me på dagarna. 

Blir nog att uppdatera lite mer ikväll för nu är klockan över 7 och mitt lilla hjärta har inte vaknat än så måste hjälpa henne på traven lite...

/SQ

Pigga

Jag är pigg nu på morron trots natten. Agnes är tät i snoken men i övrigt pigg. Så pigg man nu kan vara på morron... Hon sitter nu och ser på Djungelhjul innan vi ska dra oss ut i regnet och ner på Robban.

Int lätt när det ä svårt.

/SQ

Tråkiga Sussi?

Ibland är det underligt hur man hanterar saker. Både på gott och ont. Hur man hanterar ett stort beslut som kan påverka hela ens liv. Hur man hanterar ett rätt stort besked. Hur man hanterar kriser. Hur man hanterar konflikter. Det finns ju hur mycket som helst. Så är det nån som har svar på hur man egentligen ska hantera allt så får ni ju gärna höra av er. För jag vet inte. Inte alls. 

Har sett Greys ikväll. Otroligt program allså. Agnes har badat och somnat trots en hel del oro i lill kroppen. Jag har vikt all tvätt och sorterat det. Känns skönt att ha det gjort. Men lite drygt när klockan är närmare 1 och man står och håller på med kläder... Trist. Men men, sån verkar jag vara. Rätt tråkig allså. 

På tal om tråkig så är det många som tycker att jag börjat bli det eller sur eller liknande så ja, jag kanske har gått och blivit det men det beror inte på nån annan än mig själv. Men jag försöker faktiskt iallafall vara glad och trevlig mot dom som kommer i min väg. Det är nog bara en fas. Och som jag alltid säger, faser går över...

/SQ

Vattenlek

Har färgat Jennys hår. Hon grät inte efteråt så jag tror det blev hyffsat. Tack söt för pratet också, behövdes verkligen.
Agnes och jag har gjort en hel del nytta. Hängt tvätt ute trots att jag nånstans innerst inne hade kunnat räkna ut att det skulle komma regn men men... Dammsugat nedervåningen. Sen har jag torkat köksluckorna i en timme. Skit trist men det behövdes verkligen. Ibland undrar jag varför man har vitt... Opraktiskt. Agnes har stått och lekt vid diskbänken med vatten, det skulle hon kunna hålla på med till dess att det blir en vattenskada. 
Men nu är lillan lagd, trots att hon inte sover än så ligger hon ner iallafall...

Jag borde göra lite läxa till imorn och sen vikt tvätten... Men tror jag skiter i det, ids nog inte... 

Jag längtar till ultraljuds tiden fruktansvärt mycket idag. Jag vill se den lilla, för stor är den ju inte än. Men när den kommer ut och är klar har jag en känsla av att den iallafall kommer vara större än Agnes va. Det är ju lite bättre när dom väger lite mer så dom har nåt att ta av när dom blir sjuk och så. Men återstår att se... Typ en evighet bort men. 

/SQ

Dåliga jag

Jag ska egentligen göra nytta idag då jag är själv på hemmaplan. Men tror ni att jag gör det eller? Näää.... Men SKA renbädda innan jag åker iväg till Jenny för att färga hennes hår och surra lite. Sen ska jag in på barnklädes affärn i Robban och se om jag hittar mig en jacka till Agnes. Hade sett en jätte fin skaljacka Didrikssons på tradera, men tror ni att jag vann den? Näää... Men egentligen spelar inte priset nån roll när det är svärmora som skulle betala den och ge till Agnes... Men lite snäll måste jag ju vara. 

Helt otroligt va dålig jag har blivit på att märka Agnes kläder till dagis. Hittade 2 par byxor, en mössa och ett par sockar som är hennes i "Vems?" lådan imorse. Dåligt av mig. Kanske jag måste göra idag också...?
Nästa vecka ska vi på ultraljud. Jag ser fram emot det. Å stort GRATTIS till Calle&Elina som fick sin lilla Greger igår em!! Och till Gry naturligtvis som nu är storasyster! 

NU ska jag ta tag i mitt liv. 

/SQ

Tävling hos Millah

Jag tävlar hos Millah om en GA.MA CP1 Ceramic plattång från Stylingagenten.se
/SQ

Annes tlött

Agnes badade och sen fick hon lägga sig. Somnade på en gång. Hon va riktigt trött när hon satt brevid mig och myste i soffan framför tv:n, hon sa "Annes tlött". Gullungen min. 

Nu ska jag bara stöka undan lite sen försöka sova. Se om resultatet blir desamma som alltid eller om jag faktiskt kan få besöka drömmarnas land. 

Natti.
/SQ

Annes tlött

Agnes badade och sen fick hon lägga sig. Somnade på en gång. Hon va riktigt trött när hon satt brevid mig och myste i soffan framför tv:n, hon sa "Annes tlött". Gullungen min. 

Nu ska jag bara stöka undan lite sen försöka sova. Se om resultatet blir desamma som alltid eller om jag faktiskt kan få besöka drömmarnas land. 

Natti.
/SQ

Ute hela em.

Vi har varit ute ända till dess att det blev middags dags. Först hälsade vi på farmora och Agnes fick en "ling ling" vilket är en liten isglass. Men när vi säger piggelin så blir det för henne "ling ling". Rätt sött faktiskt. Sen åkte vi ner med farfar och snabb handlade lite och sen blev det gungning. Agnes älskar verkligen att gunga. Det är super kul. 

Nu kan man faktiskt känna små bebis sparkar utanpå magen om man har lite tur. Hur mysigt som helst. Jag måste även investera ett par mamma byxor när jag nu inte får igen jeansen längre... Får se hur mycket som hinns med till veckan. Imorn ska då farfar hämta lill skrutt på dagis så hon inte får så lång dag på dagis. Skönt. 


Nä nu ska jag se lite Kalla Fakta sen bada barn.

/SQ

Mulet och regnet hänger i luften

Har haft en skit dag hittills. Men nu har Agnes vaknat efter sin sovning så nu ska vi gå ut och få oss lite luft och kanske gå över och hälsa på farmor en sväng. 
Jag tycker om det här vädret. Mulet, regnet hänger i luften och inte speciellt kallt. Varför? Jaa jag vet inte, men det gör mig gott. 

Fick ett besked i fredags som ändå gjorde mig lite tryggare med vad närmsta framtiden har att erbjuda. Men allt är långt ifrån klart hur det kommer se ut. Jag är sån, jag tycker inte om att inte veta. Tycker inte att det är spännande eller nåt i den stilen. Jag hade mer än gärna velat ha ett schema över framtiden. Lite trist, men tryggt. 

Nä. Ut i det vackra vädret.
/SQ

%&/"(/#()/#0++

S K I T .

Födelsedags firande

Igår fick jag besök av syster och barnen. Anton hade otur att jobba. Vi grillade och sen kom Gullis och då blev det fika. Blev även Peter och Calle som fick smarra mina bakverk. Men tror att det föll i god smak, ingen som vågade klaga högt iallafall... 
Tack för presenterna! Jag är supernöjd. I det stora hela har jag fått pengar (som jag inte riktigt har bestämt mig om det blir massage eller början till en ny mobil...), rosor, mjukisdress, ett meningsfullt och vackert armband, sommardäck, skor... Ja, jag är supernöjd! 

Idag tänkte jag försöka aktivera mig genom att fara på vårmässan på Jennings. Kanske höra om Madde ska hänka me dit. Här hemma ska det grävas och köras traktorer så jag och Agnes flyr fältet tror jag. 

Ikväll ska vi på födelsedags grillning, blir himla trevligt.


/SQ

Smyckes tävling

Jag tävlar om ett smycke från Decoliie hos Annely! Ett jätte fint budskaps armband satsar jag på att vinna passande till min födelsedag. 


/SQ

Hämta lite tidigare

Jag fyller år om lite mer än en halvtimme. Födelsedagen kommer lite olägligt i år. Men jag ska fira mig själv imorn iallafall med att försöka hinna hämta Agnes tidigare från dagis och mysa med henne. Dåligt me kort dagar för henne numera på dagis så det blir lite lyx, för både henne och mig. Tror inte vi kommer ha väder gudarna med oss imorn men vi kan nog roa oss inomhus lika bra. 

Nä, fortsätta sortera lite barnkläder. Bra syssla när sömnen inte vill infinna sig. 

/SQ

Tired

Känner mej trött. 


Fallen angels
Around my bed
Losing braincells
From my head


/SQ

Lediga allihopen

Agnes är hemma idag med mig och Peppe. Peppe är ledig idag för i em. är det nå grejs på dagis vi ska fara på och då ska Agnes få vara hos gammel farmor.
Verkar som om det blir lika varmt och skönt väder idag som igår. Lite svårt att veta hur man ska klä på lillan då man inte vill klä av henne allt för mycket allt för tidigt heller. Hon är ju rätt känslig i sina öron för blåst och sen blir hon ju lätt kall så nå bara ben blir det inte för hennes del än iallafall.
Kanske skulle försöka baka nåt idag också. Igår blev det bullar och kladdmuffins. Men har inte så många dagar på mig nu innan det kommer fika besök!
/SQ

Tävla om ett par Converse

Tävlar om ett par Converse hos Mohammedi . Gör det ni me! 


/SQ

Halsring Tävling

Jag tävlar om en halsring hos Isa. En snygg halsring vare också enligt min mening...! 

/SQ

Skvaller

Agnes har varit på ett enormt bus humör ikväll. Det i sin tur har gjort att hon stundtals har tappat energin och blivit super sur när nåt inte går som hon vill eller när mamma säger det magiska ordet "nej!". Men i det stora hela har hon varit riktigt nöjd och glad. Malin (Mozart) har varit här ikväll. Enormt mycket skvaller blev det, sånt gillas. Vissa saker va svårare att smälta än andra om man säger så, men alltid kul att veta saker. 
På tal om att veta saker. Vettsjuka personer är jag så less på. Då menar jag inte lite skvaller en gång i månaden utan personer som hela hela tiden verkar ska måsta ha koll på allt och alla. Som egentligen inte bryr sig om en utan bara hör av sig när det är nåt den vill veta eller som enbart sprider saker vidare. SÅNT stör mig. Fruktansvärt mycket. Ingen nämnd ingen glömd. 

Jag har gjort en god gärning idag. För mig just för tillfället och senare för dom som köper det på myrorna. Ja, jag har rensat i garderoben. En stor sopsäck blev det. Måste nog ta en vända till för jag kan garanterat få ihop till en säck till. Skönt när man resar ur lite, men också lite deprimerande när man inser att man kastar kläder som egentligen inte är nåt fel på men som jag insett att jag säkerligen aldrig mer kommer få mig igen. Trist men det kommer ju en ny generation efter mig. 

Nu ska jag hänga lite tvätt, som vanligt alldeles för sent på kvällen, men bättre sent än aldrig. 

Natti. 

/SQ

Böld i hjärnan?

Proverna såg bra ut. Jag har inte så mycket att skylla min huvudvärk på allså. Inte mer än att det kanske finns en oupptäckt böld i hjärnan som växer och växer. Nä. Jag får hoppas på att det går över av sig själv snart. 

Jag har massor att göra idag men får som inte tummen ur för att göra det. Drygt. Lättare att klaga över det istället tydligen. 

/SQ

Besök o hårfärgning

Dagen har gått idag också uppenbarligen, klockan är nu 23:20. 
Sen hem idag då jag har långdag idag. Ge Agnes middag och sen kom Gullis på besök. Himla kul när det känns som om det va så längesen sist. Agnes va helt i gasen hela hela tiden. Hoppade, studsade, imponerade me sin sång och gav bort lite pussar. Lill hjärtat mitt. 
Sen surrade jag lite me syster, lite är nog rätt ord också. 15 minuter är kort tid för oss i tele. Lagomt till Greys så kom Malin som jag skulle färga håret på. Gick smärtfritt och jag tror resultatet blev det som önskades. 

Agnes kom i säng närmare halv nio ikväll så får se om hon är trötter imorn bitti också. Jag ska då kliva upp 6 då jag bara måste duscha. Går inte skjuta på det längre nu. Ja jag vet, jag är fräschast i kommunen. 

Nä. Hopp i säng. 

/SQ

Greys, bara så ni vet...!

Ikväll äre Greys. Har egentligen bara det att säga som är av värde. 
Idag blir det att umgås med Amanda nån timme då jag inte har nåt att göra. Sen Pajen och sen hem och hämta lill skrutt på dagis i vanlig ordning. 

Imorn har jag fått en tid på vårdcentralen för att lämna nå prover så kanske man kan se om jag har brist på nåt då jag går runt och har ont i skallen konstant. Rätt less på det vid det här laget. 

Nä. Ska klä på mitt barn som fick för sig att sova till 7:20 bara för att jag inte hade sovmorgon... Sen iväg till bussen! 

Have a nice day people. 

/SQ

För varenda unge

Dagen har varit helt ok, bortsett från att det är svinkallt ute och att det kommit snö flingor av och till hela dagen. Känns inte alls som vår, snarare som höst... Men värmen kommer nog som alla andra år, och då klagar vi lite över att det är för varmt. Tänkte på det igår när jag såg Humorgalan på 4:an, där dom samlade ihop pengar till barn i andra länder. Barn som är undernärda, föräldralösa, jätte sjuka i malaria eller hade hjärnskador pga. undernäringen. På en av skolorna dom va och hälsade på så var typ 80-90% hjärnskadade och klarade inte av årskurs 1 trots att många var 16 år. Dom stod bara och stampade på en och samma plats år in och år ut... Tragiskt. Jätte tragiskt. Man skulle vilja hjälpa varenda unge därifrån men... Därför är det underligt att vi klagar över skit saker när vi egentligen är så sjukligt lyckligt lottade som bor där vi bor och har det så bra som vi har det. 

Agnes och jag har haft en super bra kväll. Kastat boll och läst bok. Lagat lite "mat" och hon har bjudit både mig och dockorna. Mys tjejen min. Hon är verkligen hur go som helst, som en liten choklad topp. 

På fredag är det bio premiär för Fast&Furious 5. Den måste jag bara se. Älskar dom där filmerna. Sen är ju min hottie me, Vin Diesel. /SQ

Hatar är ett starkt ord

Den här dagen är värdelös. Jag hatar den här dagen. H A T A R
Jag har inte gjort ett skit. Varit ner på Robban och handlat pizza och busat med Agnes lite. Legat på soffan som en zombie heeeela dagen. Det är inte ok. Inte ok alls. Jag va i o för sig på en liten biltur med svärfar runt byn och kikade. 

Kvällen kommer nog se likadan ut som dagen. Soffläge. Kallt är det ute också, så vi har inte varit ut nånting. Kanske det jag skulle behöva för att komma igång men va gör man när energin är som bortblåst?! 

Nä, slut på klagandet nu. 

/SQ

1 Maj

Gårkvällen spenderades hos Calle&Elina i Robban. Käkade grillat och sen tog vi oss ner på Udden och kikade på brasan. Men jag frös så hiskeligt så jag stod själv framför brasan och värmde mig till dess att vi skulle återvända hemåt. Jag är en oerhört social varelse...
Kvällen blev i det stora hela jätte trevlig. Agnes&Gry va så oerhört söta ihop när dom busade omkring, tog tyvärr inga bilder...

Imorse va min tur att få sovmorron men det blev ändrade planer... Så dagen idag vet jag inte riktigt vad den har att erbjuda. Jag har gjort en brasa i kaminen då jag tyckte det va lite kyligt här inne imorse. Men vi ska väl ta oss ut en stund iallafall före/efter lunch. 

/SQ

RSS 2.0