Syster

Idag kommer syster med barnen. Blir himelens trevligt.
Måste bara säga det att Agnes har haft en kanon bra natt igen. Jag njuter av att få sova 6 timmar i sträck.

Nä, återkommer nog ikväll me en uppdatte.

/SQ

Pissprov

Ja den här dagen har varit lång. Agnes hade en skit bra natt inatt, sov 7 timmar utan att vakna. Men sen imorse ringde barnläkaren och ville att vi skulle komma in. På väg in till stan hann jag tänka på många olika sjukdomar som Agnes kunde ha. Men när vi väl är där så vill dom ha ett till urinprov. Så jag sitter med plastmuggen beredd i 45 minuter utan resultat när läkaren kommer in och säger att dom skulle vilja ta prov direkt från blåsan. Så dom sticker en nål i min lilla stackars Agnes mage och drar ut urin. Utan bedövning. Jag tror jag grina lika mycket som hon. Som tur va så gick smärtan över direkt dom dragit ut nålen men det va ingen rolig syn... Så jag har tyckt synd om min lilla tös hela dagen.
Visar sig iallafall att blodet kommer från urinröret och inte från själva urinen. Känns otrooooooligt skönt nu när man vet det, och att det där kommer läka av sig själv och är helt ofarligt.

Varit förbi på jobbet och surrat lite och gamlen har fått gulla me Agnes. Men nä, jag längtar inte tillbaks dit än. Känns otroligt skönt att vara ledig.

Jag har fruktansvärt mycket beslutsångest om jag ska fara eller inte fara på klassåterträffen från 9:an den 15:de. Kan ingen bestämma åt mig? Måste bestämma mig snart eftersom Malin (Mozart) måste söka semester den helgen... Och far inte jag far inte hon. Hmm.. Tåls att fundera på.

/SQ

Storfångst?

Åh äntligen kom värmen. Men ändå klagar jag på att det är för varmt. Nä jag tycker att det är helt ok med lite svalare väder nu när jag har Agnes. Allt blir så mycket lättare när det inte är tusen grader ute. Höll på att svettas ihjäl när vi skulle ner på Robban o handla. Varit och lämnat ett nytt pissprov som visade att det va blod i det också. Så nu skulle dom skicka det svaret till barnmott. Har dom inte hört av sig därifrån i slutet av veckan så tänker jag ringa dit. Jag vill ju veta va det beror på och om det är nåt allvarligt.

Peppe har lagt klart marksten nu. Bild på våran snygga gång kommer sen! Nu är han ute på åkern och gör nåt... Balar kanske.

Ikväll ska vi iväg och fiska igen. Är det något som kan få mig på andra tankar så är det o fiska. Det är så avkopplande samtidigt som jag tycker att det är så himla spännande. Så bild på storfångsten kommer också sen!

Jag är lite avis på Fia som ska till Norsjö i helgen på beachvolley. Jag vill också dit. Men men...



/SQ

Kort update

Är helt slut efter en hel dag i stan. Jag o Agnes. Läkarbesök, Jula och K-rauta. Tog sin lilla tid.

Uppdaterar mer sen.

/SQ

Ont, IGEN

Jag har fått ont i halsen igen. Känns riktigt surt att behöva bli förkyld igen när jag nyss blivit frisk. Men den här gången ska jag försöka ignorera att jag är förkyld och bara köra på, sist låg jag och kurerade mig i soffan och tyckte synd om mig själv. Men inte gick det fortare att bli frisk för det inte...

Vi ska snart iväg och väga Agnes. Alltid lika spännande! Gav henne lite ersättning igår kväll och hon tyckte det va mums.
Barnläkaren ringde idag och berättade att Agnes hade blod i urinen. Jag kände riktigt hur kall jag blev i hela kroppen när hon sa det och att hon ville att hon skulle lämna ett till urinprov. Försöker intala mig själv att det nog inte är något men ändå finns den där tanken i bakhuvudet att det kan vara något med min lilla tös...
Hon har då varit på väldigt bra humör idag! Skrattat och inte alls varit så skrikig som hon va igår. Känns så underbart när man får ett leende av henne.

Ikväll skulle jag vilja fara och fiska. Får hoppas på att det inte börjar regna...

Btw så är ni väldigt dåliga på o kommentera igen. Det är ju faktiskt så roligt när man loggar in och ser att det är någon som har skrivit!

/SQ

Ersättning

Igår va vi hos Jenny&Peter och grillade. Alltid lika trevligt!

Agnes är lite snorig och hostig än men det börjar avta en aning. Känns skönt.
Nu har jag köpt ersättning till Agnes. Så nu skiter jag i Bvc och alla andra som har åsikter kring det där ämnet. Jag ska amma och sen ge lite ersättning efter det. För jag är ganska säker på att hon inte blir mätt på min mjölk. Jag vill faktiskt ha en nöjd och mätt bebis nångång också. Men jag ska pröva iallafall, får vi se om det blir nån skillnad...

Bilen som vi hade tänkt kolla på imorn i Sundsvall skiter vi i. När jag ringde på den idag visade det sig att den hade en parkeringsskada på sidan. Det kändes inge skoj alls så vi får kika vidare... Hoppet känns ute när det gäller en ny bil.

Lillan förkyld

Gårdagen va tung. Jag va så otroligt trött så jag visste inte vars jag skulle ta vägen. Men idag känns det som om jag har nya krafter.
Det gick bara bra på barnmott. Hon va röd i halsen så det va en förkylning. Fast det inte va så vanligt att barn under 3 månader va förkyld o sjuka. Inatt har hon sovit lite bättre men mycket hosta och snorig. Min lilla tjej.
Sen va vi och köpte mer marksten och golv till Calle&Elina.
Sen Peppes höjdpunkt, käka på Shanghai.

Idag får vi se va som händer. Skulle själv har varit in på en besiktning men vi får se.

/SQ

SvampBobFyrkant

Ska till stan idag. Köpa mer marksten och göra lite sånna ärenden. Sen ska vi till barnmott. med Agnes. Hon har fått feber igen så nu ville farbror doktorn kolla om hon hade nån infektion eller om hon tempen bara inte har stabiliserat sig än. Blir skönt att kolla upp iallafall.
Hon har inte sovit nästan nånting inatt. Jag har vaggat, sjungit, ammat, bytt blöjor... Typ hela natten så idag känner jag mig som en SvampBob Fyrkant i skallen.

Igår va vi en sväng o grilla o fiska. Riktigt skoj! Ännu roligare om jag hade fått upp den där eländiga firren på kroken nångång. Han nappade 3 gånger utan att jag lyckades... Men skam den som ger sig, nästa gång!

Peppe har fått mitt halsont nu. Nu är jag bara snorig och lite hes. Men som sagt var så försvann det inte utan hoppade över till Peppe.

Nä, dags att dra!

/SQ

Helt slut

Idag är jag trött. Agnes har så gott som varit vaken från 05 och just precis nu somnat. Men då va hon helt slut nu också...

Idag händer inget speciellt. Jag ska greja på här inne sen en sväng ner på Robban och handla. Nödvändigt ont...

Jaha, nu vaknade min lilla skrikande ängel igen.

I´ll be back.

/SQ

Sushi ikväll o bilder sen igår

Det är konstigt att man kan känna två saker samtidigt. Jag känner sån avsky och hat samtidigt som jag känner mig så himla ledsen och förtvivlad. Det jag vet är att du aldrig mer kommer vara någon stor del i varken mitt eller Agnes liv. Det känns så fruktansvärt hemskt att jag faktiskt inte förnst nu har insett att du aldrig kommer ändras. Men ändå, nånstans känner jag att jag saknar dej så det gör ont. För det finns faktiskt ingen som kan ersätta dig hur mycket jag än har försökt med det.


Igår va vi i Skellefteå på 30 års middag. Syster o Anton har ju faktiskt gått och blivit "gamla". Det va trevligt och dom invigde den nya gasolgrillen vilket resulterade i väldigt god mat.

Ikväll ska vi på sushi kväll hos Calle&Elina. Ska bli riktigt spännande med tanke på att jag aldrig har käkat det. Ska få dricka alkoholfritt vitt vin vilket var väldigt längesen jag drack. Resten av gänget ska dricka vin också som jag förstod det, och jag trodde att Peppe skulle lära sig dricka det ikväll men han vägrar i sten. Det finns ingen som är så rädd för att pröva nya saker som min karl. Jaja, kommer nog bli gott.

Bilder från igår.


Mor min


Gullunge


Middags tajm


Jag försöker få ner Peppe på backen...


Agnes är ett otroligt snällt barn


Bror min


Älsklingen


/SQ


Tyck synd om mig inlägg

Btw så har jag världens ondaste träningsvärk också! Av BabyBjörn selen... Helt galet va otränad jag måste vara.
Imorn får jag mig en egen sele iallafall, svärpära skulle kosta på sig en sån till mig och Agnes. Känns super bra. Helt plötsligt så har jag händerna fria!

Förträng!

Ja idag har jag fortfarande ont i halsen. Det gör fruktansvärt ont faktiskt... Men idag måste jag försöka förtränga det för vi ska till Skellefte. Syster o Anton har 30 års middag.Det blir nog himla trevligt.
Agnes har btw slutat med att sova hela nätter, 3 nätter var nog tyckte hon. Men men... Min tid till att sova kommer kanske senare. Eller som jag sa innan jag fick Agnes " Sova kan jag göra när jag är död!". Tänk om jag hade kunnat njuta lite mer av mina sovmornar då men icket...

Jaa jag undrar vad man ska klä upp sig i idag då..?! Något liiite finare kanske man skulle ta istället för mjukisar.


/SQ

Bara sjuklingar

Ja då vare min tur. Idag så har lillan iallafall ingen feber. Men då fick jag det istället, lite lite feber men mega ont i halsen. Sen tycker jag ännu mer synd om mig själv när jag tänker på att jag har sovit 3 timmar inatt pga. att Agnes har skrikit resterande tid. Vissa dagar känns inte alls roliga, det här är en av dom.

Vi hade iallafall jätte trevligt igår hos Jenny. Käkade tacos och såg en film. Va hemma kring 12.

Ojojojoj... Nu måste jag ta mig ett lass halstabletter och dö för ett ögonblick.

/SQ

Lill sjuklingen min

Agnes har lite feber idag. Sin första. Det resluterar i att mamma får väldigt lite sömn och Agnes grinar och tycker att livet är pest. Hon känns dock lite mindre varm nu så jag hoppas det bara är något väldigt kortvarigt. Köpte supp alvedon till henne på apoteket, men det va ju bara till barn för 5-10kg. Så jag vet inte vad man skulle göra om hon fick över 40 graders feber... Men men.

Ikväll ska vi till Jenny på tjejkväll. Det blir bra även för Agnes att det är lugnt och skönt. Ska käka tacos och se en film.
Kanske måste hämta nå grabbar i Korängerssjön på deras grabbkväll men vi får se hur det blir med den saken...

Tänkte bjussa på nå bilder på min underbara tös också.

 





/SQ

Saknad

Agnes har haft ytterligare en bra natt. Men gårkvällen va dock inte lika skoj. Hon skrek o skrek. Började fundera på om det va jag som hade ätit nåt konstigt så att hon har fått magknip av det men kommer inte på nåt. Det gick över iallafall.

Idag kommer Peppes kusiner. Vi ska på middag hos hans föräldrar i em. Men före det så antar jag att Peppe ska fortsätta lägga marksten. Det kommer bli skit fint när det är klart! Men det verkar vara ett himla pusslande.



Jag kan inte riktigt fatta att det har gått 3 månader sen du försvann. När jag vaknade inatt så satt jag och funderade på dig. Jag kan känna mig så himla förbannad, inte på dig. Vem vet jag faktiskt inte. Den/det som tog dej ifrån oss alla. Sen om det är nån högre makt eller den jävla bilen skiter jag faktiskt i. För du är borta. Hur mycket jag än vill backa tiden så går det inte. Jag, alla, saknar dig så sjukt mycket, hoppas du kan känna det där du är.


Dollar Store o djurpark

Allså kan det här vara sant? Agnes somnade 22:30 och vaknade 07. Helt sinnes. Men det är skönt, det va längesen man sov så pass många timmar utan att behöva amma. Nu ligger hon och Peppe kvar i sängen och jag har varit och satt kisseungen på lådan. Jo då, han pissar när jag sätter ner honom där. Men han har även pissat utanför lådan igen, trots att jag har skurat där med ättiksprit. Det sket han fullständigt i...

Tack för råden om bärsele/sjal! Jag ska verkligen ta tag i det där och söka en. Känns som det måste vara det optimala.

Idag kommer gänget från Gullis hem från Sthlm, och Svartnäs borna far till Gotland tror jag bestämt. Jag har sagt till Peppe att vi ska fara till Lycksele nån dag på djurparken. Men han tycker vi ska vänta till Agnes är större, men hallå... Jag tycker sånt är skoj. Sen måste jag ju bara få fara på Dollar Store. Det känns typ roligare än att fara på Ikea. Jag har aldrig varit på Dollar Store så jag kanske blir besviken, men jag diggar sånna där ställen där det är sådär billigt.


Jag hoppas på att få träffa Fia idag, så jag hoppas min önskan slår in!

/SQ

Dagen

Underbart! Det sa jag när jag vaknade imorse vid 10. Agnes somnade vid 22 och sov till 05. Sen somnade hon om och sov ända till 10! Helt otroligt.

Idag har jag grejat på med tvätten och dylikt när Agnes har sovit och sen har vi nog inte hunnit med så mycket mer.
Vi va på middag hos Peter&Merlinda igår. Det va riktigt trevligt! Måste göras om snart. Merlinda skulle vara så gullig så hon skulle sticka ett par tjocksockar åt Agnes! Längtar tills dom är klar!

Imorn va tanken att jag skulle till stan men nu skiter jag i det. Istället för att träffa Kerstin så får hon väl ringa.

Nä idag blev det ytterligare ett kort inlägg. Man har inte direkt nå längre stunder man kan sitta här vid datorn!


/SQ

Idag ska jag!

Idag SKA jag ta mig an o vika tvätten. Ja jag vet jag har sagt det i snart 4 veckors tid men nu...
Men dagarna går så sjukt fort nu för tiden. Jag tror varenda dag att jag ska hinna me mer än vad jag gör. Och det gör mig galen. Jag bara ser allt som behöver göras och förstår inte vad dagarna går åt till egentligen. Men eftersom Agnes inte sover själv helst (typ i babysittern eller i vagnen) så måste jag gå runt och bära på henne konstant. Därför är det väldigt skönt nu när Peppe har fått semester så man kan turas om.



Ikväll är vi bjudna på middag hos Peter&Merlinda. Ska bli riktigt trevligt!

/SQ

7 svåra år

Jag är en trött människa. Sjukt sliten känner jag mig idag. Känns som 7 svåra år. Inte kommit i säng i tid dom senaste nätterna. Ikväll lär jag inte göra det heller, för ikväll äre fest.

Nä, jag kan inte sluta fundera på det. Att du ens hade funderat den tanken hade jag ingen aning om. Sen att du.. Nä skit samma.


Grattis Malin på 22 årsdagen! Love u! <3



Jag och Agnes hade namnsdag igår btw. Ellinor.

/SQ

Vänner?

Så j*vla dålig stil. Jag trodde att vi va vänner. Bra sånna dessutom. Att veta saker som rör en av sina bästa kompisar och sen inte berätta det för den tycker jag är så fruktansvärt dåligt. Sen att det är saker som är stora och jätte viktiga verkar du skita i. Jag kanske hade fått mig en väckarklocka då? Jag kanske hade skitit fullständigt i det? Det får vi aldrig veta.
Jag är glad att det blev bra ändå.
Att jag fick veta det nu och att det snart är ett år sen spelar ingen roll. Känns nästan ännu värre.


Soffläge

Blev en sen kväll/natt. Somnade 05:30. Känner mig lite mosig i skallen idag.

Idag ska jag inte göra ett skit. Peppes föräldrar kommer hem från semestern idag. Dom har varit på IKEA och köpt en barnstol till oss. Inte riktigt aktuellt än men känns som tiden kommer gå fort, så vips, så behöver hon den. Helt galet att hon blir en månad imorn.

Nä, åter till Agnes och soffläge.

Tack Peppe. <3


Bullshit

Jag tror inte ett ord på vad du säger.

Stan

Jag kom hem med några gulliga anktrosor till Agnes och en present från Malin (till Agnes). En jätte fin klänning. 
Shoppade väldigt tråkiga underkläder till mig från H&M och hämtat ut medicin från Apoteket. That´s it.

Ikväll blir det öldrickning och badtunna hos Rickard och Malin. Jag ska dricka mina alkohol fria öl, rätt goda dom me. Sen blir det ju ingen badning för min del.

Nä, slänga sig på soffan en stund för min kropp skriker av smärta.


/SQ

Kattskrälle

Ja jag har sagt några fint valda ord till Frans, våran kisseong. Han pissar utanför lådan fast den är ren. Det är något stort fel på han. Nä skärper han sig inte, så blir det katthimlen eller blocket för hans del. Jag ska INTE ha kattpiss på golvet!




Agnes har vaknat var 3:de timme inatt, inte en minut över det. Nu ligger hon kvar i sängen med Peppe. Ska snart börja göra henne iordning också inför våran stadsresa.

/SQ

Guld värt

Agnes vägde förra veckan 3230g. Idag vägde hon 3500g! Lillgumman min.
Varit hos Peppes farmor på middag och sen har vi badat Agnes. Hon ser så otroligt nöjd ut när hon får bada! Men inte lika nöjd när hon ska upp och det blir kallt. Imorse fick Peppes farmor vara med Agnes medan jag fick gå och duscha (jaa det va ett tag sen det hände känns det som) och städade undan lite. Guld värt!

Imorn peppar jag för att få umgås med Malin. Ska bli skoj.

Nu är iallafall Peppe hemma. Hans bil funkar inte och står fortfarande kvar i stan, så nu kan han aldrig mer klaga på min bil. För den startar ju iallafall!!

/SQ

Btw

Hittade nå kort från den gamla goda tiden.
Hade hur kul som helst under gymnasiet men det fanns också väldigt mycket som var så otroligt jobbigt.
Jag skulle aldrig vilja backa tiden!








Glömde ju kameran...

Jaa jag tog ju med mig kameran till Gullis för att ta kort på dom otroligt söta kattungarna men tror ni jag kom ihåg att ta några kort? Nä. Som vanligt.
Agnes gumman somnade i bilen så jag har låtit henne sitta kvar i bilstolen o sova en stund. Så klart inte i bilen om det nu va någon som trodde det...
Imorn kväll kommer Peppe hem. Blev många dagar utan sambo den här veckan.
Imorn ska vi fara o väga/mäta gumman. Se om hon har blivit nå större på en vecka. Men det tror jag. Jag gissar på att hon väger 3450g och är 50 lång. Men det återstår att se.
Fredag ska vi till stan, Malin ska följa me. Ska ha träff med Kerstin sen måste jag göra nå ärenden. Väldigt sugen på att shoppa något men när ekonomin som nybliven mamma inte tycker det så får det vara... Va riktigt länge sen jag köpte något känns det som. Men min tid kommer väl. Ska nog se om jag hittar nåt till Agnes iallafall. Hon har inte så mycket kläder hon kan ha än, det mesta är så stort.

Nu har solen kommit fram här i Bua. Trevligt. Men lik förbannat ska det vara minusgrader ute... Gillas inte!

/SQ

Köp VK

Idag är vi i tidningen, jag, Peppe o Agnes. Så köp VK idag!!

Sitter i Gullis nu. Agnes sover i Hannas famn. Jag sitter i soffan och gruvar. Kan jag inte bara få göra som jag vill, utan en massa kritik.

/SQ


Liten update

Ja helt ok natt. Hade varit ännu bättre om man hade somnat i tid, men sov mer mot morronsidan istället.
Ikväll kommer Peppo (läs Peppe) hem. Han va i Jokkmokk när jag pratade med honom imorse. Dit äre lååångt...
Jag och Agnes ska till Gulltjärn och hälsa på idag.

Har nog inte så mycket att uppdatera om för tillfället...

/SQ

Ogillar

Åh va jag hatar sånna här kvällar. Kvällar då man sitter och funderar på sånt man absolut inte bör fundera på.
Ibland blir jag bara så less på mig själv att jag önskade att jag slapp umgås med mig själv konstant.


Just fått Agnes att somna efter 1 timmes skrikande, säkert magknip. Bör egentligen gå och lägga mig men är inte ett dugg trött.


Over&Out.

Svartnäs

Ja det är där jag har tillbringat dagen igår och halva dagen idag. Det har varit väldigt behövligt. Sovit och fått hjälp med Agnes. Inatt har jag bara ammat och sen har hon rapats och sövts av Anna-Karin. Så ja, jag har fått en skön natts sömn.

Tanken var att Peppe skulle till Finland men det blev tydligen ändringar. Så nu skulle han bara upp till Kiruna och komma hem imorn kväll. Känns bra, slipper jag och Agnes vara hemma själva så länge.

Ikväll ska jag fara och gratta sötaste Jenny som fyller 24! Grattis! Se en film och slappa tror jag vi ska roa oss med. Hoppas på att Agnes vill det också, och inte skriker sig igenom filmen...

Ja, jag har lovat att jag ska vila när Agnes sover, men nu måste jag ta tag i tvätten! Nästa gång...


/SQ

Hea

Igår blev det födelsedagsfika för Peter&Jenny och förfest. Sen drog vi vidare till Hea. Riktigt skoj att träffa allt folk, folk som man inte träffat på jätte länge. Agnes skötte sig utmärkt. Hon sov som en stock i vagnen under hela kvällen.
Jag har dock smått ont i halsen idag, så det kanske är en förkylning som håller på att bryta ut ändå.

Ni som har sagt att ammningen blir bättre efter ett par veckor hade rätt! Nu känns det betydligt bättre! Nog för att det gör ont fortfarande men inte så att jag behöver sitta och grina längre. Stort plus!!

Glömde kameran igår så har inga roliga bilder att lägga upp heller...

Nä, jag ska passa på att göra nån nytta nu när gumman sover.

/SQ

Hea

Lördag och Peppe sitter i grävarn redan. Han sa att han är smyg less på att gräva men det tror jag inte på för en sekund.
Ikväll blir det förfest hos Jenny&Peter innan vi åker vidare till Hea. Agnes första countryfestival. Hon får vara med om mycket hon. Blir nog inte att stanna så länge men en stund för att träffa allt folk. 
 
Inatt sov Agnes för första gången i spjälsängen. Gick oväntat bra för både mig och hon. Men på morron sidan fick hon komma över till våran säng, då behövde mamma få bebis mysa lite.

Nä, nu ska jag ta och mjölka lite.

/SQ

Tack Elina

Tack Elina för designen! :) Jag måste lära mig hur man länkar till nån annans blogg också... Hmm. Senare fråga.
Nu ska jag lägga mig i soffan igen o se film. Mer update imorn.

/SQ

Jag skulle kunna..

...Göra allt för dig Agnes.
 

Stortjejen min

Ja stortjejen min. 18 dagar gammal. Hon har gått upp i vikt så nu väger hon 3200 och är 49cm lång! 3 cm på lite mer än 2 veckor. Jaa men det är ett bra tecken för det betyder att jag har bra mjölk!
Ammning, ska det verkligen göra så här jävla ont?! Kommer att ge upp ammningen om det ska fortsätta vara så här ont. Jag pallar verkligen inte.

Peppe kommer hem sent ikväll. Jag hoppas Agnes förstår att det är natt inatt och inte dag... Natten som va så for vi ut och körde bil där vid 03, då somnade hon.

/SQ

Går inte


Trött i skallen, men kan inte sova.
Trött i kroppen, men den kan inte vila.

Pics!

Har jag sagt att jag älskar min lilla tös?








1 Juli

1 Juli. Shit va tiden går. Det har gått 2,5 vecka och du har inte varit o hälsat på än. Skellefte ligger inte på andra sidan jorden men ibland verkar det som det.
Haft en hyffsad natt inatt. Fattar inte att det ska göra så sjuuuukt ont att amma. Varför ammar kvinnor när det gör så här ont?

Idag ska jag o Agnes ut på en promenix. Sen har vi inga fler planer. Kommer nog bli för varmt för att kunna åka iväg me bilen nånstans iallafall.

Flisan is back! Min lilla skabbkisse.

Grattis Fia&Christoffer på årsdagen!!

RSS 2.0