Nu slutar jag

Jag ska sluta, alt. ta en paus från bloggandet nu. På obestämd tid..
Just pga. att det finns folk som läser min blogg och använder det jag skriver till att förstöra för mig och vänder det emot mig. Och så vill jag inte ha det. 
Kommer naturligtvis att sakna bloggandet eftersom jag tycker att det är riktigt kul! Men funkar inte nu när det finns så elaka människor som enbart läser min blogg för att kunna förstöra för mig/oss.
Take care! 

/SQ

Bra men ändå inte

Mötet är avklarat. Känns bra, men ändå inte. Har dock lämnat det där för ikväll då jag packat lite både för mig och Agnes. Jag ska till stan imorn och göra den osäker medan Agnes ska sova i Gullis. Men först så ska hon få vara i Legde hos Jenny o Liam. Tack söta du för att du ställer upp! 
Agnes hade kramper inatt. Inte jätte länge, men just då känns det som en hel evighet. Grejen är att hon hade inte speciellt hög feber heller som tidigare gånger, bara 38,2. Känns väl sådär... Men nu under dagen stod den på 40. Så hon har det inte så lätt lill stumpan min. Varit sjuk nu i 6 dagar. Men förhoppningsvis så ska hon kunna återgå till dagis på måndag, med lite tur...
Nä. Nu ska jag packa lite till sen hoppa i säng och hoppas på mer än 1 timmes sömn som föregående natt.
/SQ

Så äre

Jaa. Det är ett problem. Men jag sitter inte på alla svar och lösningar, jag gör verkligen inte det.


/SQ

Lill hjärtat mitt

Jaa jisses sikken dag. När jag hämtade Agnes idag så hade hon haft nån slags början på feber kramp. Börjat andas väldigt konstigt och va totalt däckad. Obehagligt. Men nu sover hjärtat och förhoppningsvis så får hon sova inatt. Bvc sa att jag inte skulle ge Mollipect då hon inte kan få upp slemmet utan det blir snarare sämre av det. Så från o me nu får hon äta det hon vill ha och dricka saft istället för mjölk. Hon har ju så svårt att komma igång me maten sen när hon blivit frisk och det trodde Bvc berodde på att hennes magsäck krymper så hemskt när hon är sjuk. Så nu får hon små äta så kanske det blir bättre sen också.

Jag ska se lite tv och sen hoppa in i duschen. Gjort upp en brasa i kaminen då det helt plötsligt blev -17 ute istället för -6.
/SQ

Belgien

Peppe fick fara till Belgien idag. Han är inte hemma förnst tidigast måndag... Känns väl sådär... Men man får se det från den ljusa sidan, pengarna och att han får se mycket när han kör så långt. Men jag vet inte riktigt hur jag ska få tiden att gå lite fortare till dess att han kommer hem. Har feber och ont i halsen idag. Känner mig inte piggast... Agnes gjorde dessutom morgon redan kl 04 imorse. 
Nä. Låt mig sova en vecka och väck mig sen.
/SQ

Förkylda

Dryg dag, bortsett från att jag träffat Amanda, vilket alltid är lika trevligt. Agnes är krasslig så hon har fått vara me mej i stan, inte det lättaste när hon inte kan roa sig speciellt länge själv... Men nu sover hjärtat. Jag har svinigt ont i halsen och lite feber. Awesome. Imorn bitti har jag tandläkaren, får se hur det blir me det...
Peppe stackarn, han får sova i lastbilen inatt. Men kommer förhoppningsvis hem imorn kväll. Det hoppas vi alla på...

Mammas lilla sjukling <3


/SQ

Körbar

NU! Nu är min super bil körbar igen, tack vare Peter. Så imorn blire stan, sen om det blir med eller utan Agnes återstår att se imorn bitti. Hon hade lite lite feber i em. men hoppas på att hon är helt feberfri imorn.
Annars så har Jenny, Liam, Malin o lille Axel varit här idag. Skönt me lite sällskap då man är fast uti bushen. Ett 20 tal renar passerade köksfönstret idag också, då känns det verkligen som om jag bor mitt ute i skogen. But I like it.

Jag skulle ha målat klart i Agnes rum men tiden finns inte. Ikväll har jag bara varit som en döing. Inte gjort mycket nytta alls. Men det ska det bli ändring på!

Är, hör o häpna, sugen på utgång på fredag. Kommer knappt ihåg när jag drack senast, men får se hur jag kommer göra. Är ju faktiskt bara måndag än... Har lite svårt för att planera så långt i förväg...

Nä. Nattinatti.
/SQ

Kasst Internet

Internet suger fortfarande.
Peter skulle fixa min bil ikväll, det tackar vi verkligen för!!
Så om Agnes är frisk imorn blir det som en vanlig vardag. Skönt enligt min mening...
/SQ

Snor o trasiga bilar gillas inte

Agnes är snorig. Jätte jobbigt för henne när hon ska sova... Bara febern håller sig borta så ska vi nog överleva den här gången också.
Blir på hemma plan i veckan då bilen är trasig. Tycker inte riktigt om att vara låst i Bua men får lov att gå. Synd att bilen inte fixar sig själv bara...

Pga. snö och blåst så har vi varken fungerande tv eller dator. Internet är så långsamt så man ids nästan inte ens försöka... Kul.
/SQ

Svinalängorna

Nu ligger jag i Tildas säng, i Skellefte. Alla sover, till o me Agnes verkar det som.
Jag har varit på bio ikväll me Malin. Himla trevligt, men vet dock inte va jag ska tycka om filmen riktigt men... Såg Svinaläng.. Svinalängorna... Svinalängden... Aaa, nåt sånt. Många säger att boken är riktigt bra, så måste kanske läsa den nångång.
Imorn är det Leos lekland för hela slanten. Jag är lite nervös. Är helt övertygad om att jag kommer tappa bort Agnes i nåt bollhav eller liknande. Nä, men det ska nog gå bra...

Tänk att man kan bli så glad för nån annans skull. För det är jag. Jätte glad för den personens skull.

/SQ

Bilskrälle

Min bil har gått sönder. Den är super låg nu. Fjädern har gått av. Dyrt. Enligt min mening iallafall... 
Så i helgen blir det att köra Rickards passat. Super snällt av han att låna ut den. Men är livrädd för att backa in i nåt eller krocka me nån när jag kör nån annans bil. Men Rickard sa att jag får krocka hur mkt jag vill bara jag inte skadar mig, tycker jag va gulligt sagt. Men har jag inte gjort det hittills så ska jag väl kunna låta bli älgar och dylikt i helgen också. Vänner är guld värda. Därför är det så jobbigt just nu när man inte vet vars man har vissa... Att gå runt och misstänka folk funkar inte, inte i längden iallafall. 

Den här dagen har allså inte varit bra. Har haft lite för många sånna dagar nu men det borde ju vända snart. Man kan väl inte ha motvind för resten av livet heller? Eller kan man kanske det...?
Som jag och Fia säger ikväll. Att få gråta mot en väns axel så hon får mascara fläckar på tröjan det är nåt som är skönt. Välbehövligt ibland.
Nä. Ska återgå till mitt stressande. Imorn bär det av till Skelet med Malin och Agnes. Agnes ska få vara hos syster min och jag o Malin ska gå på bio. Ska bli skönt att få tänka på nåt annat ett tag.
/SQS T R E S S !

ÅH! Denna dag kan inte bli sämre nu.
Jätte mycket att göra ikväll, och just nu är jag helt låst till dess att Peppe kommer in från snö skottningen. Men sen blir det o sätta eld i baken.
Hämta bil hos Rickard, packa, göra läxa och kanske kanske hinner jag måla lite till.
/SQ

Torsdag morron

Torsdag morron - Nya tag! Trots att det känns som om det borde vara kväll snart.
Nu iväg på dagis.
/SQ

Vars är du John?

Nä, John Blund hittar inte till Bua. Måste nog skicka en karta till honom.
Vet en som kommer vara lite trött imorn.
/SQ

Fördelen med att vara gravid...

... Är att man slipper måla, iallafall me oljefärg. Jag har målat i över två timmar ikväll. Jag vill inte måla. Men jag måste. Det måste ju bli klart nån gång. Kände mig rätt nöjd när jag målat klart ETT fönster, då säger svärfar att man inte målar fönster på vintern för då går det aldrig få upp till våren. Att jag aldrig kan tänka ett steg längre nån gång... Men nu skiter jag i det, får väl bara skita i att öppna. Nä, men hur svårt ska det va att bända upp ett fönster frågar jag mig... Jag förtränger det där just nu och tänker positivt.
Agnes somnade efter bara en halvtimme ikväll. Beror det på att det va Peppe som gick upp eller vare bara flyt? Återstår att se imorn. 

Imorn är en helt vanlig dag. Agnes ska på dagis kl 8 och jag till stan. Föresten så trodde jag att jag skulle bli tokig imorse. Stod och väntade på 8:20 bussen men när klockan började vara 8:45 kändes det som om den faktiskt inte skulle dyka upp. Och tänk, det gjorde den inte heller. Fick åka den som gick kl 9 via Bullmark. Jag gillar inte att vara sen, men det blev jag idag. Försökt ringa och klaga men ingen som svarar. Hoppas på mer tur imorn bitti...

Jag vill fara och se Lövångers revyn. Men har ingen att fara me. Jag kan ju inte fara själv... Eller kan man göra det? Nä... Måste försöka ragga me mig nån, men helt plötsligt så kändes min umgänges krets väldigt liten.

Skumt att halva inlägget "Mögel hemsk dag" är försvunnet. Men lämnar det så, mer åt eran fantasi.
Nu lyssna på karlavagnen och hoppas på att John Blund infinner sig.
/SQ

Babe

Oj va Agnes skriker numer på kvällarna. Man hör här nerifrån hur hon sparkar och slänger tutten, men jag går upp var 5e minut. Stenhård. Det fungerar, annars hade jag aldrig stått ut. Hade tänkt att måla nu men måste vila min rygg lite. Har jätte ont i den. Har städat och varit igång i maxfart sen vi kom hem. Det är ju så mycket att göra hela tiden så det är ju omöjligt att inte bli stressad.
/SQ

Mögel hemsk dag

Den här dagen har gått segt. Den tar aldrig slut. Dagen har varit så lång att den nu känns gammal o möglig. 


Hide my head
I want to drown my sorrows
No tomorrow
/SQ
 


Element målning - Check!

Jag har nu målat elementet klart. Ids fasen inte måla ett varv... Imorn ska jag måla fönsterlisterna och om jag hinner dörrkarmen.
Blev strömavbrott en liten stund här ikväll. Hela byn va svart... Höll på o slå ihjäl mig över Agnes bobbycar innan jag tog mig till att tända nå ljus. Tur vi har mycket ljus att bränna i det här huset! Älskar att tända ljus på kvällarna, det är ju så mysigt. Det kan jag sakna på sommrarna när det är så ljust att man inte kan tända. 

Imorn är jag ledig för då ska jag först till tandläkarn me Agnes för första gången och sen på Bvc för 1,5 års kontroll och vaccination. Efter det ska vi nog umgås me Malin och Axel. Peppe skulle inte komma hem imorn, så vi är solo här hemma då. 

Nä, om jag ska ta och lägga mig och läsa så jag blir trött nångång. Förhoppningsvis tidigare än kvällarna som har varit nu... Men jag tror ju att om jag lägger mig tidigare så borde jag ju somna tidigare också, helt logiskt...
Natti.
/SQ


Skabb kväll

Nä men om man kanske skulle ta och måla element resten av kvällen... Och gå in var 5e minut till Agnes... Kul.
/SQ

My day

Agnes och jag har haft en mys morron. Jag har duschat och gjort mig fräsch. Ska snart ner och lämna Agnes på dagis och sen hämta upp Mickan som ska me in till stan. Sen ska jag på min tid på lassa sen vågen. Efter en heldag i stan så ska jag hem och hämta lillan och sen handla lite.
Min dag som jag hoppas den kommer bli! Det brukar ha en tendens att inte gå följa planeringen i slutändan ändå...
Ha en bra dag!

/SQ

Är ingen fixare

Nu är det snart god natt här i Bua. Har gjort lite läxa och försökt laga Agnes overall. Gummi grejen som ska vara under skon har gått sönder men kan inte laga det så får fara till gammel farmor nån dag i veckan så hon får fixa...
Agnes har inte varit rolig att lägga i helgen. Hon skriker och skriker och jag går upp var 5e minut... Efter en dryg timme så sover hon, men enbart för att vakna en timme senare. Sen är det samma procedur igen, dock inte mer än 20 minuter men ändå...

Btw så äre lite trist me så lite kommentarer. Fick ju en del på ett inlägg, mest negativa dock men... Bättre än inga alls kanske?
Gonatt folks!


/SQ

JULEN I BILDER

Ja här kommer lite bilder från julen. Fattar dock inte varför jag har dragit med mig kameran hela julhelgen om jag inte ens kunde ta mig för för att ta nå kort också. Trist, men nån enstaka bild blev tagen iallafall...

JULAFTON

En nybadad Agnes som sitter med pappa och myser framför brasan på julaftonsmorgonen.

Agnes fick ha en röd klänning och två toffsar i håret dagen till ära. 

Men lillan va inte speciellt intresserad av paketen i år heller. Pappan och mamman fick öppna...


Julbord hos Peppes morbror i Bäck.

Agnes hade ju 40 graders feber så det enda hon fick i sig den dagen va glass... Syns på kinderna.
JULDAGEN


Dagen spenderades i Gullis. 

Alltid lika snygga. Hanna, Ida och Oskar.
Annandagen


Den här dagen va vi på lunch/middag hos Mats päron. Låtsas farmor&farfar till mig.

Ni skulle se Oskars mängd han har på tallriken vid varje mål... Inte lite mat direkt. Ändå så är han en spetarm.
27/12-2010

Måndagen va vi hos syster i Skellefteå. Agnes ger sin kära gudfar alla apelsiner hon kan hitta. 

Tilda va enormt sugen på att öppna paket. Det va iof Oskar också. Dock ingen bild på det. 

Bror min.


Jaa det va våran jul lite kort. Inte hade jag en endaste liten bild på mig själv. Hade ju en röd fin klänning på mig under jul, dock samma som förra året... Men när ska man annars få använda den?!
/SQ

Kanske?

Agnes sitter i badet och jag brevid på golvet med den bärbara i knät. Har haft jätte ont i ryggen hela dagen. Nu är det bara nån vecka kvar till det att jag ska på massage igen, ska bli underbart.
Tänkte jag skulle lägga in nå bilder ikväll kanske från jul/nyår. Av nån konstig anledning så togs det nästan inga kort då. Jag har ju annars ett väldigt vackert objekt att fota. Hon är bra söt min dotter!
/SQ

Promenad me lilla familjen

Har just kommit hem från en promenad med lilla familjen. Agnes har åkt i sparklådan. Så mycket roligare nu när hon kan sitta i den än när hon va mindre och va tvungen att bara ligga ner. Gick och hälsade på farmor&farfar. Agnes tycker det är mysigt. Det tycker vi nog allihop, inte minst farmor. Farfar tog fram en gung elefant som han har gjort helt själv som Peppe hade när han va liten. Som en gung häst, fast en elefant... Den blev genast populär hos Agnes! Men vi ska inte ta hem den förnst Agnes rum är klart.
Om jag kanske skulle passa på att måla lite element medan lillan ligger ute och sover nån timme... Trist, nå fruktansvärt.
/SQ

Julgardiner ner?

Jaa... Lite som en halv zombie känner jag mig nog som idag. Men bara man kommer igång lite så ska väl det försvinna. Det snöar som bara den här i Bua. Mysigt så länge jag slipper mig ut på vögarna. Ska kanske sätta upp gardinerna idag, dock känns det lite trist att ta ner julgardinerna då jag tycker dom är så himla fina...
/SQ

Trevlig kväll

Haft en trevlig kväll hos Mickan&Erik. Tack! Underbart hus har dom köpt också, en riktig dröm villa. Både jag och Peppe blev jätte sugna på att börja renovera här hemma, man får lite mer idéer och gnista när man kollat in andra lite. Agnes va en duktig tjej och höll ut ända till just efter tio när vi va hemma. Skrek några gånger men somnade sen gott. Hoppas hon inte vill stiga upp klockan sju imorn bara...
Jag och Peppe har sett/ser en riddar film på fyran nu. Dom som känner mig vet att jag avskyr sånna filmer, men den här va faktiskt bra. En riddares historia.
Nä. Imorn får vi besök och har fortfarande en hel drös med grejer som måste göras så nu är det godnatt.
/SQ

Julen ute!

Jag är sjukligt trött. Agnes sover ute i vagnen. Peppe halv sover på soffan. Men eftersom våran babyvakt inte fungerar längre pga. vattenskada så vågar inte jag också stänga mina gröna ögon. Då hör jag aldrig om lillan vaknar där ute.
Jag har nu städat bort julen. Bara gardinerna kvar. Sen har jag rensat bort de leksaker som Agnes inte använder, onödigt att det ska ligga framme och ta en massa plats. Dammsugat, då PLAST granen barrade lite när jag bar ner den i källaren. Så då passade jag på att dammsuga hela nedervåningen när jag lix va igång.
Så ja, jag har varit effektiv idag. Tusen saker kvar att göra men hinner inte göra allt samtidigt, hur mycket jag än önskar jag kunde. Nu känns det lite bättre i gam kroppen så nu ska jag upp o hoppa igen! 

/SQ

Livets gång?

Är det inte så att det är "livets gång" att glida ifrån vissa människor? Vissa vänner stannar kvar väldigt nära och andra försvinner långsamt längre och längre bort... Det är trist men det kanske ska vara så för att man ska ha tid för dom man har riktigt nära så att inte alla glider ifrån en...? 

Agnes är söt. Hon står framför Disneydags och äter en hotdog. Gullungen min./SQ

Lite sömn men ack så mysigt

Somnade vid 4 nångång... Satt framför datorn och kollade in nya bloggar och sen fick jag för mig att jag ville vinna något så då sökte jag upp några tävlingar också. Som kanske märks på tidigare inlägg... Däremot är jag totalt okunnig när det gäller att länka till nån, vet att Sofia har lärt mig en gång i tiden men nu är det som bortblåst. Får kolla mer...
Jag och lillan klev upp vid 07. Sen har vi haft en mys morron. Så underbart att vara hemma igen, har saknat det här. Trots lite sömn. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, beror lite på hur länge Peppe har tänkt sova. Men ut en sväng ska vi då. Åka lite pulka och gå och hälsa på farmor&farfar en sväng kanske.
/SQ

Tävling - Gniztra

Är med och tävlar om en mascara och en kajal, som sitter ihop! Hos http://liselottess.blogspot.com/2011/01/mascara-kajal-13-jan.html
/SQ

Tidningskungen.se

Jag tävlar om en valfri prenumeration från Tidningskungen hos Matilda
Var med och tävla
här du också!Det enda du behöver göra är att gå in på Tidningskungen.se och sedan skriva i en kommentar vilken din favorittidning är, motivera gärna varför du valt just den tidningen.

Vänner

Jag är oerhört glad över dom vänner jag har. Vet att dom alltid finns där, oavsett vilka val jag gör. Eller kanske vilka val jag inte gör också för den delen. Men jag hoppas att dom också vet att jag alltid finns där för dom också, inte bara tvärtom.
/SQ

Neuro

Trodde verkligen jag skulle vara trött ikväll eftersom jag varit det hela dagen, eller typ hela veckan, men icket...
Har spenderat min vecka inneliggandes på Neurologen. Har haft en hemskt elak infektion, som ursprungligen kommer från urinvägarna, som gjorde att jag tappade så gott som all känsel i höger sida. Så min första tanke va att jag hade fått en stroke eller nåt i måndags kväll, men som tur va så vare inte så allvarligt. Men har mått ruskigt dåligt. Haft dropp och ätit starkt pencillin hela veckan. Bästa kompis har varit kräk påsen. Så ja, lite synd tyckte jag om mig själv där i början av veckan... Va uppe o gick för första gången igår kväll, kände mig som bambi på hal is ungefär. Men sen har jag gått o gått i korridorerna på sjukhuset idag tills den värsta yrseln släppt. Fortfarande konstig i kroppen och lite yr men innan helgen är slut så borde jag vara mig själv igen.
Agnes blev super lycklig när jag kom hem! Har saknat min lilla prinsessa tok mycket i veckan juh! Man märker på bara några dagar hur mycket hon egentligen utvecklas. Blir så stolt så.
Peppe drog iväg med grabbarna ikväll. Hoppas på att han inte blir så sen hem så han ska sova bort hela morron dan... Imorn har jag massor av göra, men beror helt på hur pigg jag känner mig. Imorn kväll ska vi på middag hos Mickan&Erik. Hemskt att jag inte har sett huset deras än. Men tiden räcker fasen inte till till nånting längre. Men imorn ska jag inspektera.
Nä. Nu ska jag se om jag hittar mig ett par vinterskor på nätet... Kan ju vara lättare sagt än gjort.
/SQ

Fuck Off

Orkar inte skriva om den här veckan ikväll tror jag. Den har varit lååång.
Ni som har kommenterat allt det elaka kan ju ta er i brasan. Bryr mig inte ett skit men lite stör det mig när ni inte har en susning om vad inlägget handlar om.
/SQ

!%##!&%"#

Jag blir tokig. Folk som inte vet va det är dom pratar om eller för den delen inte har en susning om vad det gäller kan ju knipa käft.
/SQ

Övertrött?

Jag tror jag är lite övertrött. Gick o la mig men steg upp igen då jag ändå inte kunde somna.
Men ids ändå inte sitta här...
/SQ

Piss år

Det här året kunde väl inte börja sämre än vad det har gjort nu. 
Idag har jag bara lust att lägga mig ner och dra täcket över huvet.
/SQ

Försvinn!

Jag hatar när folk inte förstår vilken skada dom faktiskt gör. Förstör era egna liv men rör inte mitt!
/SQ

En trist lista på 2010

2010

Årets happening
Haha, måste ju bara va att Agnes lärt sig räkna till 10. 

Årets projekt
Kommer nog bli samma varje år. Att hjälpa och uppfostra Agnes till en självständig och klok liten tjej. 

Årets resa
Har ingen "sån" resa... Men att börja ha Agnes på dagis är ju bara det en resa! Lär sig så mycket! 

Årets hurra
Får nog gå till Rickard och Malin som fått en liten Axel. 

Årets person
Agnes. Helt klart. Hon förgyller mina dagar. 

Årets slit
Det är nog med mig själv. 

Årets plagg
Är absolut mina jeans leggings. Dock kommer det bli mindre använda nu i år tror jag. 

Årets bästa bok
"Att överleva" av Sofia Åkerman.

Årets köp
Alla grejer jag köpt till Agnes framtida rum.

Årets lycka
Måste nog skriva Agnes här också. Hon är och kommer alltid att vara mina års stora lycka.

Årets TV-stund
Greys på onsdagarna kl 21
Årets förändring
Att mamma har gått bort. Sen att folk nära en blir allvarligt sjuk gör att det blir en stor omställning. 
Årets film
Nä. Finns ingen i år som jag fastnat i riktigt... 

Önskningar inför 2011
Jag vill ha ett år med lite oro och motgångar. Med andra ord vill jag ha medvind. 

Nyårslöften inför 2011
Inte ge upp. Kämpa med stora bokstäver.
/SQ

Värme ballonger och spel

Hade en jätte trevlig kväll igår! På tolvslaget kollade vi på värme ballongerna som flög iväg och på fyrverkerier från grannarna. Spelade Lika Par Leka Bäst och jag tror aldrig jag fattade vem som vann men man kan nog säga att vi hade en delad vinst. Agnes ville dock inte sova längre än till just efter 23, och va vaken till det att vi kom hem efter 2... Gjorde morgon 6:30. På tok för lite sömn för henne. Och för mig som inte somnade förren 4. Men får lägga oss i tid ikväll istället.
Nä. Ta o städa lite och sen gå ut en sväng me Agnes.
/SQ

RSS 2.0