På återseende?

Ja finns det nån frivillig som kan det här med blogg design och flytta bloggar får den gärna höra av sig. För nu kommer det inte bli nå bloggande då jag bara går ut på nätet via den nya mobilen då vårat internet hemma då är så värdelöst... Men betala 100 spänn i månaden extra för att blogga kände jag väl inte riktigt för... Blogg.se skit. 

Det rullar på här i Bua annars. Jag halv invalid. Agnes rum typ klart. Garage halv klart. Bebis om bara några veckor. Å lite struligt på vissa fronter och går bättre på andra. 

Kanske på återseende kära readers! 
/SQ

Lång dag

Blev en heldag i stan trots att tanken inte va så från första början. Men skönt att ha bil istället för att åka buss när jag känner mig halv invalid. Träffade doktorn på spec mödra vården efter lång väntan. Med min otur så fick han precis ett kejsarsnitt den tiden vi skulle ses så jag fick sitta o vänta två timmar på honom. Men mig gick det ju ingen nöd på egentligen, satt och läste Vi föräldrar och filosoferade... Han sa att jag hade rejäla foglossningar och jag kläcker ur mig "nä mena du...?!". Hade nog en blablabla rotation på blablabla. Nåt va iallafall inte som det skulle i bäckenet men gick nog inte göra så mycket åt nu under graviditeten utan skulle träffa nån sjukgymnast efteråt. Men han ville gärna sätta igång mig tidigare än beräknat datum och just nu så känns det som om jag inte tackar nej till det... Men vi skulle ta en dag i taget, rätt vare är så har det gått över till imorn också trots att sannolikheten är rätt liten...
Peppe skulle till Finland så han är inte hemma förnst torsdag eller fredag. Så därför bestämde jag mig för att sova i Gullis inatt så jag hade lite hjälp iallafall att underhålla mitt barn. Men imorn ska vi hem igen och vi är lediga båda två. 

Nä... Nu kan jag inte sitta kvar i samma ställning nå längre så ska upp o röra på mig några meter...

/SQ

Studs

Tänkte se om man lyckas få in en liten galen movie på Agnes från när vi va i Lycksele. 
Hoppa studsmatta är nog det roligaste hon vet, så nästa år ska hon få en när hon fyller år. Isolering?

Känns lite som om jag har gått och isolerat mig. Men tar mig helst ingenstans, gör för ont. Och kryckorna vill jag helst inte visa mig med ens när dom är så svåra att gå med. MEN som för Agnes, det är en fas. Det går över. 
Igår så va vi bara hemma. Såg Pride&Glory, bra men lite udda film... Agnes vaknade redan när jag gick och la mig. Hon skriker och är helt hysterisk, sparkar och fäktas runt sig när man ska försöka lugna ner henne. Inte förnst en stund efteråt öppnar hon ögonen och inser att det faktiskt är mamma som håller i henne och inget monster. Jobbigt för henne och ha det så varenda natt... 

Idag blir som igår. Bortsett från att jag måste tvätta en maskin för att ha några rena kläder imorn. Imorn kommer jag inte ha nåt internet igen för då åker Peppe iväg med lastbilen och tar datorn med sig... Kul, not... Men imorn ska jag på specialistmödra vården igen. Disskutera både det ena och det andra och sen känna på magen lite. Blir spännande. 

Nä... Frulle till mitt barn kanske skulle vara nästa mission. 

/SQ

Nålar i aset

Igår va vi bjudna på middag hos Rickard o Malin. Va himla trevligt! Agnes va på oerhört bra humör för att vara uppe så pass sent och det va skönt. Men trodde väl nånstans att hon kanske skulle sova lite längre nu på morron istället men icket... 

Va ju på akupunktur igår också. Hade god lust att slå till nån när jag fick nålarna på höger sida, för det gjorde ont... Medan dom på vänster inte kändes alls. Men berodde tydligen på att musklerna på höger sida va så oerhört spända. Men än så länge har jag då inte känt nån förbättring men antar att det kan ta några gånger innan man känner nåt. Men i det stora hela så va nålar i röven inte skönt. 
Hos barnmorskan gick allt också bra. Kändes nästan nära när hon säger att det är ok att föda om 4 veckor... Men jag gissar på att jag kommer gå tiden ut och med lite oflyt max tid över också... 

Idag blir det lugnt. Har så pass ont att jag ska försöka med ligg läge så mycket det går med en 2 åring i huset. 

/SQ

RSS 2.0