Talgoxar

Asså inatt har varit en helt sjuk natt. Jag har drömt och drömt. Och bara mardrömmar. Den värsta va när huset va fullt me äckel talgoxar. Det va fullt me fåglar överallt. Flisan jagade dom och drog med sig dom till mig och jag bara skrek och sprang runt som en galning. USCH! Jag hatar hatar hatar fåglar!
Idag jobbar jag em. Sen i helgen är jag ledig. Känns dunder skönt.
Idag går jag in i 7:de månaden. Shit va tiden går fort ändå. Nästa vecka ska vi på studiebesök på förlossningen i Umeå. Blir spännande.

Nä nu ska jag ta och göra nå våfflor!

Puss&hej

/SQ

My new Idol

Åh jag har hittat min nya idol. Taylor Swift.

Idag är det fin vädre! Jag ska snart ut och gå. Imorse vaknade jag tidigt, lite störande när man får sova hur länge man vill egentligen. Men min kropp vaknar tidigt numera...

Nu vill jag att våra nya Wii spel ska komma! Jag vill speeeeeela.

Aja.. Jag bjussar på nån av hennes låtar som jag diggar hårt!


Tjoo!

/SQ

FETTISDAG

Haha kom just på att det är jävligt fult med ordet FETTISDAG. Varför har man inget mellanrum mellan FET och TISDAG för? Annars ser det ju ut som FETTIS DAG.

Ja dagen började med att Peppe skull till tandläkarn, satt och väntade på att han skulle bli klar nångång men klockan började närma sig 11 och jag gick över till barnmorskan där vi hade tid idag också. Hon mätte magen, och jag låg väldigt bra på kurvan. Sen fick jag höra bebbens hjärtljud. Dom låg på samma som sist, 150slag/min. Tog Hb som också såg bra ut. När vi typ är klar kommer Peppe inrusandes. Ja, sen bar det av och hämta Larsa på jobbet och till Klirran för och köpa nå pellets. Sen hem så att karlarna kunde tapetsera köket. Peppe kom fram till varför min bil låter jävel också. Det är en skiva som är lös i mitt hjul. Så jag ska överlämna det till Rickard ikväll. Sen har även en plast grej bakom bilen pajjat. Men den vette katten om den är nödvändig... Får höra me Rickipicki ikväll.

Ikväll ska vi till Martin, han som arrenderar våran mark. Vi vill ha tillbaka den typ så vi ska disskutera det med honom hur vi ska göra. Åsså skulle vi bli bjudna på semla, inte helt fel.
På lördag blire krogen! Då ska jag svänga mina lurviga! Va ett jävla bra tag sen jag kunde dansa, har haft så mycket foglossningar. Men nu är jag i en bättre period så det gäller att passa på. Hoppas på att vi blir många som far. Ju fler, dessto roligare.



GUD va less jag är på all snö!!!!


/SQ


Powerskor

Jag har nu kommit hem från stan. Jag och Malin (BuaMalin) har varit och käkat och fikat sen handlat på IcaMaxi. Det är kul att handla, om man har pengar och slipper packa upp allt sen när man kommer hem. För det tycker jag inte är roligt för fem öre. Inne på strömpilen hittade jag hur mkt som helst jag vill ha. Hittade allt från underkläder till en parfym för 1025:-. Men pengarna räckte bara till de lite mer tråkiga, som pölsa och sköljmedel...
Det stod även en tjej från Telia inne på Strömpilen som haffade mig. Ja det slutade med att jag lovade att använda Telia 24 månader framåt och fick då ett minneskort och mobil laddare till mobilen. Sen fick jag välja 2 nummer som jag ringer gratis till i 3 månader. Jag tog Mozart och Jenny. Men det dumma va ju att Jenny hade också gjort så, fast tagit mig då... Så det va ju rätt ovärt. Men men... Ja ä inte bitter! 
Jag har inga skor längre! Jag måste gå omkring i mina powerskor, för sulan har lossnat på mina vinterskor. Limma funkade inte. Så nu är jag typ skolös. När löningen kommer blir det ett par nya. Det är ett måste. 

Puss&Hej

/SQ och Flisan
 

Money, money...

Det är så drygt så här några dagar innan man får lön. Jag hatar att ha lite pengar. Tänk va skönt om man va helt oberoende av pengar. Dom bara alltid fanns där på kontot. Typ som en dag som denna så jag ska till stan och hade tänkt passa på att storhandla på Obs när man ändå är i stan. Men det blir nog ingen större shopping idag...
Jobbade igår, 11h. Kände mig rätt sliten när jag kom hem, så det blev varken blogg skrivning eller nåt annat. Bara kudden.
Shit va det snöar. Det är inte, inte, inte roligt att köra i det här vädret. Men jag tackar väder gudarna att det inte är -20C längre.
Nä nu måste jag gå och pudra näsan och borsta igenom skatboet.


Puss&Hej

/SQ

IS

Att köra på is är nog bland det roligaste jag gjort. Skulle kunna hålla på o köra i timmar, OM jag nu inte va smyg skraj för att isen inte ska hålla för mig.
Sovit extremt dåligt inatt. Peppe snarkar och slåss med armbågarna och Flisan lever jävel i huset.
Nu bär det iväg till jobbet.

Tjoo!

/SQ

Shit pomfritt

Aaa shit vilket dygn. Trodde helt seriöst att jag skulle bli milf igår men som tur är så blev det andra planer.
Efter kisseprov och UL så visar det sig att jag har Uvi. Så nu får jag käka pencillin en vecka framåt. Lagomt skoj... Men hellre det än och föda. Nä usch vad man kan längta ena stunden efter bebben och nästa sekund så skulle man kunna göra vad som helst för att den ska stanna kvar i magen. Det är som dubbelt. Läkarn tyckte jag skulle vara hemma från jobb och andra tuffare aktiviteter närmsta dagarna. Men vi får se... Jag är ju som snål av mig så det kan nog bli att jag far och jobbar imorn ändå...
Btw så blev svärmor helt överlycklig över sin present. (Tunikan o örhängena). Det kändes riktigt skoj att jag kan vara en sån present finder.
Nu måste jag käka något, igen.


/SQ

>_<

Nä det här är ingen bra dag. En down dag. En skit dag. Ska nog skita i allt som har me stan och göra. Inge mer. Det är lugnast så. Då slipper man det här.

Btw

Btw. Imorse var faktiskt ingen bra början på den här dagen.
Den börjar med att jag håller på att sula rakt in i en drös renar.
Sen börjar bilen låta jävel. Jag får panik. "Tänk om hjulen lossnar?!"
Jag ringer till Peter som "bara" är hemma och är pappaledig och han far ut och provkör den.
Den låter ingenting. Den är heeeeelt tyst.
Det gick alltså över så fort han närmade sig min bil.
Jag tror att han jävlas me mig, försöker hämnas för nåt. Bilen allså.

Jaja.


/SQ

Barnens hus

Hoho! Då var man hemma igen. Varit i stan och träffat Kerstin. Shoppat present till svärmor (örhängen, tunika) och hämtat Jenny på skolan. Blev en bra dag. Längtar så mycket till sommarn när man går på stan. Att kunna köpa en mjukglass och sitta på apberget och kolla på allt folk. Myyyys. Men den kommer väl....
Va in en sväng på barnens hus också. Det är så mycket man vill ha. Kollade om en bebis mössa men alla mössorna dom hade va me örvärmare eller va det kallas. Det vill jag inte ha, det är ju för guds skull sommar när h*n kommer ut.
Va på plantagen och köpte nå blommor. Jag tycker att det är jätte kul och jätte fint med levande blommor, men jag kan inte ta hand om dom. Dom lever bara ett tag sen dör dom. Eller rättare sagt, jag tar död på dom på nåt konstigt sätt...
Idag blev det blodpudding till middag. Guuuuud så gott. Och nyttigt om int annat. Peppe fick äta bajs lasagne sen igår. Lyxigare än då blev det inte.

Jag hittade en bild idag på mig själv i sim glasögon. Det här är ett hett tips när man har sminkat sig och ska hacka lök. Smäll på ett par sånna här brillor och sminket är räddat!



Nu ska vi till svärpära på födelsedagsfika!

Puss&hej

/SQ

Fy

Sitter och läser om änglabarn på familjeliv.se. Om dom som förlorat sina barn, dom som förlorade sitt älskade i magen och om dom som förlorade sina efter typ 1,5 år. Usch så hemskt. Kan inte annat än att bli ledsen.

IKEA

Jag har suttit och skrivit ner ungefär vad jag skulle vilja köpa när vi ska ner på IKEA. Vi ska ner i April så det är en stund bort men om man börjar fundera nu så kan man ju hinna ändra sig. Ska köpa nå barngrejer och en Billy bokhylla. Även en säng ska införskaffas. Här är några av alla de saker jag vill köpa.








Ja det är ju så gott som bara en massa dyra grejer vi ska ha, så det blir och spara och hålla hårt i börsen dom här månaderna...

Nä nu ska jag fortsätta greja på här hemma.

Tjoohej!

/SQ

Nordic Rock

Åh va jag gruvar mig för att fara till stan imorn. Kändes som jag mycket hellre bara va på hemma plan. Men det ska pratas me Kerstin och sen ner på stan för och handla en födelsedagspresent till svärmor. Så jag kan inte bara skita i och fara heller...
Idag ska jag bara vara hemma och greja på. Ska ner en sväng på Robban och handla. Va väldigt sugen på att fara och simma ikväll men jag vill inte fara själv. Malin jobbar så det blir nog kanske inget badande den här veckan.
Igår gjorde Peppe karre, med MKT vitlök. Blev riktigt gott. När man ser på dom så kan man inte tro att dom är i min mage nu. Tokigt.


Sista helgen i maj vill jag fara på Nordic Rock i stan. Men jag undrar om man pallar det då? Då är det bara 2 veckor kvar till BF. En sak gjorde då Peppe klart för mig igår och det va att jag inte kommer kunna stå längst fram som jag alltid brukar göra. Det fattade jag också... H.E.A.T, Whitesnake och Björn Rosenström ska spela så det hade varit väldans kul och fara. Men vi får väl se. Rätt vare är så är ungen redan ute då.

Nä nu ska jag ta och äta något innan jag dör på plats.

Tjoohej!

/SQ


Renvarning

Idag har både jag och Peppe varit lediga och hemma. Det har städats och spelats Wii. Sen har Peppe varit ute i lagårn och fixat med vattnet till djuren eftersom det hade frusit imorse. Rätt skön dag.
Blev ganska paff när jag ställde mig i köksfönstret och kolla ut, där står hur många renar som helst. Bara på andra sidan vägen på berget. Jag och Peppe har delade åsikter om dom djuren... Peppe tycker att dom lika gärna kan gå ner på vägen så dom blir ihjälkörda medan jag väldigt gärna skulle vilja köra dit en höbal åt dom stackars hungriga djuren. Sen att dom inte är så smarta håller vi nog med om båda två...
Idag har jag haft nån sorts panikdag. Haft panik över att jag aldrig kommer bli yngre, bara jävligt mycket äldre hela tiden. Att jag aldrig mer kommer uppleva allt de tokiga och roliga man gjort. Nu säger jag absolut inte att jag tror att resten av mitt liv kommer bli mindre roligt, men det är ju som något speciellt med tiden där man inte visste nånting om världen. Allt var så enkelt och man trodde helt seriöst att man var odödlig. Lite bilder från förr kommer här.



Jag och Jenny i Sundsvall på O´Learys tror jag att det va.







Tjoohej!


//SQ

Tack Erik

Går kvällen blev lyckad. Tack Erik för den goda maten och den roliga kvällen!
Kvällen började hos Erik&Mickan sen drog vi vidare till Håkan&Pluppen. Va hemma vid 3.

Idag ska jag njuta av min lediga söndag. För nästa helg jobbar jag så då blir det inte mycket för min del. Jag ska gå ut och sätta mig i solen. Njuta av den lilla värme som finns.

Ibland går det inte, inte alls faktiskt.

"Katt säljes billigt"

Hann aldrig uppdatera något igår. Va som fullt upp hela dagen. Jag jobbade till 14 sen iväg på FUB, Peppe följde me också. Fick nå tips om ammning och hur ofta dom små liven käkar osv. Sen iväg på Ica för o hämta svärmors present och handla nå varor. Efter det snabbt iväg på Tians Taxi och hämta ut vårat Wii. Hem och få spelet att fungera, laga middag och duscha. Calle, Elina, Mickan & Erik kommer och spelar. EN STUND, sen märker vi att Flisan har bitit av en kabel till spelet så då vare slutspelat... Nä men det fungerade ju iallafall i 4 timmar.

Nä men idag ska vi till stan för och köpa en ny kabel så vi kan spela imorn. Kan ju vara kul att få använda något man har lagt ner nån tusen lapp på...

Idag är det Alla <3 <3s dag om det är någon som har missat det. Peppe fick en present i sängen imorse. Nej, jag menar inget sånt, utan han fick en kofta. Vi hade sagt att vi inte skulle köpa något till varann men jag tänkte när jag såg koftan att jag lika gärna kunde köpa den.

Ikväll ska vi till Erik&Mickan. Middag och fest. Blir himla trevligt! Ska även hinna hälsa på Peppes moster som är och hälsar på här i Bua från Lycksele. Men dagen är ju inte slut än. BTW så har jag nog aldrig varit med om att Peppe, MIN PEPPE, har stigit upp kl 9 en lördag morron. Beror det på Wiiet eller vad...?

Nä, nu har karln sotat ur pannan klart och vi ska dra en sväng om i stan!

Tjooflöjt!

Madrass

Jag är rå sugen på att fara till backen i helgen och åka. Men jag vet inte om mina foglossningar pallar med det, kanske blir så att man blir sängliggande en vecka efteråt. Det är det kanske inte värt. Sen vet jag inte hur känslig bebben är om man gör mina Sussi vurpor.. Måste forska i det där. Sen måste jag köpa mej en madrass. En sån där man har och åker med ute i snön ni vet. Skrana kallar några nördar det men det heter det inte. Jag ska nämligen åka bakom 940:n. Är säkert hur kul som helst. Eller bakom 4hjulingen.
Det är mulet idag och jag trodde att det skulle bli lite varmare men icket. Vi har -15 ändå... Men jag jobbar kväll idag, ska på arbetsplatsträff kl 14 så jag börjar lite tidigare idag. Sen är det bara imorn kvar sen är det helg! Då är vi bortbjudna på middag hos Mickan o Erik. Blir trevligt!
Jag skulle ha tagit mig till Norsjö nån helg också och hälsa på min kontaktfamilj där. Nu var det ett bra tag sen vi sågs. Får bli en annan helg iallafall.
Igår fick jag en sån där känsla av att jag är den mest ensama människan på jorden. Sen låg jag där och tyckte synd om mig själv en stund tills Flisan kom och kurra och ville ha uppmärksamhet. Ja hon behöver mig faktiskt. Frågan är om hon lika gärna skulle kunna nöja sig med en grek som inte talar ett ord svenska... Aaa skit samma, hon likes me. Sen tror jag faktiskt Pepps likes me också. =) Bebben gillar mig nog inte än. Vi känner ju inte varann. Ja det där kan jag sitta och fundera på i all evighet tror jag. Hmm..
Nä nu ska jag äta mej nå tidig lunch.
Den här låten är sååå bra!

Tjoo!

Fullmåne

Idag verkar det bli lika fint som igår. Det är dock några grader kallare.. Vi har -20. Det är inte kul, och då vill jag inte gå ut. Då får det vara 2 solar ute men jag går inte ut.

Har sovit dåligt inatt, tydligen Malin också. Men jag kan berätta varför det är så. Ja jag vet att Malin inte tror på det här men... Det va faktiskt fullmåne inatt! Det är inte bara gamlen som tror på det, det gör jag me. =)

Helt seriöst så tror jag att jag har fått men av i höstas när Felix blev överkörd. Jag har haft sjukt många mardrömmar där Flisan dör, eller på vägen hem från jobbet börjar jag undra om hon är död när jag kommer hem eller inte. Helt sinnessjukt. För en kattj*vel. Hmpf.

Nu vill jag att vårat Nintendo Wii ska komma. Jag vill spela! Det tror jag Peppe vill också, för han lät rätt eggad igår...

Ja vad ska jag fylla denna dag med då? Jag är ledig. Får väl se vad som kommer upp.

Tjoosan!

Vill ha

Åh jag vill ha en sån här liten grej...



Btw

Btw, om ni vill få fler besökare på eran blogg tryck på länken här nere. Går snabbt och är gratis. Gratis är ju gott...


http://www.viraltrafik.se/?87sbd

Impulsköp? Nää...?

Jag har just kommit in från det vackra vädret. Det här är fördelen med att arbeta eftermiddag. Jag hinner vara ute när det för en gångs skull är bra väder. Gick en sväng, satt i snöhögen och sola och kastade snöbollar på Flisan. Mys.
Nu har jag prövkört traktorn också. Även fått klart för mig att det är en Volvo, en Valmet, men en Volvo i själva verket. Det gillas. Jag tycker att jag va duktig på att "köra" (backa, framåt, backa, framåt....) men min karl va av en helt annan åsikt. Han tyckte jag körde så stötigt och oförsiktigt. Bullshit. Jag va kanon duktig. Fick dock inte gräva nåt hål i marken men kanske nästa gång.
Igår fick jag en komplimang av Peppe. "Idag har du varit glad typ hela dagen". Haha, ja mitt humör går väldigt mycket upp och ner. Men mesta dels tycker jag att jag är på bra humör. Och det viktigaste, det går absolut aldrig ut över andra förutom Peppe då. Det tycker jag är viktigt, för gör det det så ska man hålla sig hemma med sig själv.
Ja men jag är brydd. Andra blir orolig när bebben inte sparkar nånting, jag blir orolig för att den gör det konstant. Får den inte sova? Lever mina tarmar om så mycket att den stör h*n? Har den damp? Kolik redan i magen? Ja jag vette tusan.
Vi har köpt ett Nintendo Wii. Ja, jag och Peppe satt och undrade ifall det var ett av våra typiska impulsköp, men vi tror inte det. Tror det kommer användas... Hoppas jag. Ja annars får vi väl sälja det. Verkar iallafall gå att sälja på Tradera än.
Igår så va jag hos sjukgymnasten och fick beställa ett stödbälte för mina foglossningar. Kan inte bli värre än va det är iallafall.
Nä, nu ska jag ta bort disken från köket sen tona håret!

Puss&hej

HJDnpjncSKDFMoåi

Revyn va sådär. Köra hem va åt helvete drygt. Byafesten va ok. Att jobba idag känns underbart.
Nä idag är ingen bra dag. Orkar inte, så snälla skjut mig.



Lövångers Revyn

Då vare lördag och jag har semester idag. Ikväll ska vi på Lövångers Revyn sen på byafest.
Kallt som fan är det ute och snöar. Jag ska köra till Skellefte ikväll och det va jag ju mindre peppad på...
Jag måste börja ta extra järn för nu är det illa. Jag kan sova dygnets alla timmar plus några till om jag fick. Antar att det är Hb som är lågt.
Igår kväll satt vi och spela Wee hos Mickan o Erik. Calle va också där. Blev en del heta spel.. =D
Nä jag står för att det här blev ett väldans trist inlägg. Men det har verkligen inte hänt något speciellt i mitt liv sen igår.

//SQ

Dbt?

Ja då var middagen lagad och äten. Tvätten tvättad och vikt. Diskmaskinen igång och klar. Ja det känns som jag har gjort mitt för idag. Peppe är ute och skottar gården. Vilket är ett måste för annars blir jag galen imorn bitti när jag ska ut med bilen för att fara på jobbet.
Jag har fått frågan vad Dbt är för nåt många gånger nu. Jag har som aldrig vetat riktigt hur jag ska förklara. Men hittade en bra förklaring på Internet. Det är nåt som jag gick när jag va "liten". Typ sådär 16-18 år eller nåt... Går det även nu men mer sporadiskt.

"Dialektisk beteendeterapi, DBT, är en typ av kognitiv beteendeterapi som utvecklats för personer med emotionellt instabil personlighetsstörning (IPS), även kallat borderline personlighetsstörning. I DBT anser man att det mest centrala vid denna problematik är en svårighet att reglera känslor. Denna svårighet medför i sin tur att man får problem inom andra områden, så som relationsproblem, impulsiva och självdestruktiva beteenden samt svårigheter att skapa en stabil självkänsla. Att leva med denna problematik är förenat med ett mycket stort lidande. Det är vanligt att man gör upprepade självskadehandlingar och självmordsförsök. Personer med IPS har stor samsjuklighet. Allvarliga depressioner och andra psykiska problem är vanliga.

I DBT betonar man balansen mellan att acceptera verkligheten som den är, och samtidigt arbeta för nödvändiga förändringar. Målet är att leva ett meningsfullt liv. Man får lära sig färdigheter för att öka sin förmåga att vara närvarande i nuet, och kunna stå ut med svåra känslor. Vidare får man lära sig att hantera känslosvängningar och impulser samt hantera relationer på ett mer självbefrämjande sätt. Behandlingens teoretiska kärna är inlärningsteori, kognitiv teori och dialektisk filosofi.

DBT har anpassats även till andra problemområden, exempelvis drogmissbruk, ätstörningar, aggressions- och misshandelsproblematik samt depression."

Ja sen om dom som undrade va det va för nåt blev nå klokare är en annan femma.
Nu blir det att sätta sig i soffan och invänta Peppe och "Sveriges värsta bilförare"!

//SQ


Ledig utan lön?

Varit hos astma ssk, hon sa att jag inte ska ta medicinen om det verkligen verkligen inte behövdes. För barnets skull då. Men det visste jag ju redan så... Sen har jag fått veta vad det ska vara för olika teman på föräldrautbildningen kommande fredagar. Verkar vara bara imorn som jag inte tyckte va så jätte intressant för resten av träffarna går jag med glädje på. Om det inte vore för det här me jobbet... Jag har ingen aning om hur jag ska göra. Ledigt utan lön? Föräldrapenning? Ja jag vet faktiskt inte. Får se helt enkelt.
Nu måste jag ut i ovädret och sätta in motorvärmarn till traktorn så Peppe kan skotta ikväll.

//SQ


Väldans liv

Åh va less jag blir på all j*vla snö! Kan det aldrig bli vår?!
Igår va jag och Malin i stan. Pratade me Kerstin en stund där det bestämdes att jag ska bli flyttad till speciallist mödravården istället för Mvc i Robban. Kanske blir bra... Får se. Sen bestämdes det en massa annat också som jag inte orkar gå in på nu. Sen gick vi på stan, jag shoppade för mina presentkort som jag fick till jul. Hittade bla. en kofta på H&M och en snygg skjort/tunika på Nicole.
Jag längtar till dess att det inte är så mycket plats i magen för bebisen. För som det är nu så lever den jävel i magen på mig så gott som konstant. Dag som natt. Det är mysigt ja, men när jag bara kan sova 2 timmar i taget på natten för sen vakna så är det inte lika mysigt längre. Igår sov jag från 13-18 på soffan. Helt död va jag.
Idag är jag ledig men ska ner till astma ssk och sen handla. Verkar som Peppe får komma hem i bra tid idag så då får han skotta gården.



Blir det en tös så ska jag köpa den här rosa lilla saken. Hur söt som helst! Sen ska jag köpa mej det här linnet nån dag.




Nä hörs sen!

//SQ

Kort inlägg...

Det har gått bra att jobba, bortsett från att jag har glömt både det ena och det andra hela kvällen... Skit samma.
Imorn ska jag upp tidigt för att fara till stan. Ska till Kerstin sen ska jag o Malin gå på stan en stund. Får se om man hittar nån snygg tunika eller nåt.
Nä nu är det snart dags att gå o lägga sig.

Puss&hej

Old times

Åh hittade igen den här låten idag. Kommer du ihåg Malin? Ja gamla tider...


Sol!

Åh va skönt me sol! Jag älskar solen. Jag älskar värmen. Fast idag är det då ingen värme ute heller men...
Idag jobbar jag kväll, börjar inte förnst halv 4 så jag har tid och vara hemma och stöka. Imorn ska jag till stan på möte och efter det blir det att umgås me Anna. Käka lunch och prata. Sen kl 18 så ska jag och Peppe förmodligen på någon egen företagar utbildning... Den räcker till 21 så ja, man lär vara rätt slut imorn. Jag gruvar mig redan för kursen, det där med siffror och ekonomi är inte riktigt min grej. Igår va jag på utbildning om mediciner och delegation. Det va bara sista timmen som man lärde sig något på resten va värdelöst.
Idag ska jag baka muffins! Är grymt sugen. Jag försöker verkligen att äta nyttigt och inte äta så mycket skit på veckorna, men när jag blir så här sugen på något då brukar jag unna mig. För det är ju faktiskt så att man ska leva med sin kropp även efter graviditeten.
Nä nu måste jag ge djuren nå foder...

Tjoo!

/SQ

Ungjävlar

Btw, den som har varit i min bil inatt/idag, lagt spott loskor på huven, slängt stereon på golvet och rört jävlar upp och ner på innehållet i bilen och även rivit ner hela jävla kalvstängsle, kan ju när han känner sig manad och vågar komma till mig så ska jag se till att du behöver uppsöka plastik kirurg.
Helvete så störande.

Jävla filosofi

Det är så mycket som jag inte förstår. Jag tror ibland att det bara är jag som inte förstår, att det bara är jag som är helt hjärndöd. Ja det kändes så igår kväll, och så känns det fortfarande. Blir man smartare med alkohol i kroppen? Det är forskat alldeles för lite på den punkten. Missförstånd brukar ju vara vanligt i fyllan, men när man är nykter så ska man ju hänga me och missa dom där missförstånden. Kort sagt så blev det missförstånd, som jag egentligen borde ha sett... Eller? Fuck.
Disskuterade det här med otrohet igår. Det är nog ett ämne som man kan prata om och ha åsikter om hur länge som helst. Det tar aldrig slut. Det ska inte hända, men ändå är vissa människor (så ser jag det) så svaga att det händer ändå. Vi tog ett exempel igår om ens tjejkompis kille är otrogen. Hur gör man då som kompis? Säger man det rakt ut till henne? Går man till han och ger han en bitchslap eller håller man bara tyst om det? Alla säger att dom vill veta om ens respektive är otrogen, men den personen själv kanske aldrig skulle säga det till sin vän om det skulle vara tvärtom.
Nä, det är forskat för lite på den punkten också. Jag tror jag ska bli... Filosof? Heter det det?
Nä... Peppe sover, jag ska iväg till Skelet och Kisse jagar snö från lagårdstaket. Aktivitet på hög nivå.

Fuck off.

/SQ

RSS 2.0