Thanks

Nu är mina bromsklossar bytta, tack Rille för det. På nån timme så åker vi till Skelet och födelsedags firande och kanske nå Trästocks. 

Ajöken.
/SQ

Torsdag, fredag och lördag

Ja så då vare torsdag. Hemma en vecka. Ikväll har vi varit på middag hos go Jenny&Peter. Men vi fick fara hem tidigt för att lägga lillan, hon va ändå uppe på övertid.
Imorn ska vi till Skelet och fira systers Anton som fyller år. Grillning då också sen Trästocks, men jag tror jag håller mej hemma med syster ifall lillan inte skulle sova nå bra där.
Lördag äre fest! Då har vi barnvakt och ska partajja. Blir nog skoj.

Imorn ska vi förhoppningsvis byta bromsbelägg på min bil. Det lever om ganska bra när man bromsar nu... Det är dyrt att ha bil. Mest ett ont måste att ha.
Nä... Nattinatti.
/SQ

Surfisken

Pappa Peppe är hos Rickard och badar badtunna ikväll. Jag tycker det borde vara för varmt ute för att bada men dom gör som dom vill...
Agnes somnade efter bara 5 minuter ikväll! Men då sov hon nästan ingenting på dagen istället. Hon fick vara hos farmor&farfar i em. när vi åt surfisken hos Maddes. Ganska skönt faktiskt att få äta i lugn och ro, men otroligt mysigt när vi hämtade hem henne igen.
Tror jag ska gå och lägga mig i tid ikväll, imorn ska jag städa och hoppas på att Peppe kan kliva upp i tid så jag får börja dagen när Agnes känner för att kliva upp där vid 7-8...
Nattinatti.
/SQ

Viktuppgång

Jag är brydd över att jag ha gått upp i vikt. Blivit lite mycket av det goda på sistone. Jag måste inom en snar framtid gå ner dom kilona igen... Vet dock inte när, kanske i augusti.
Igår va vi i Gullis o hälsade på. Sen grillade vi me Calle&Elina. Så det blev som en heldag borta. Agnes va helt slut igår kväll. Vi har ju börjat med 5 minuters metoden nu på henne. Blir lite gall skrik ett tag innan hon somnar men sen sover hon. 

Jag ska bli bättre på bloggningen... Men kanske blir när det blir sämre väder... Läser inga bloggar heller så jag ha lite att ta igen sen. Men det är väl bara nyttigt att det inte blir så mycket internet användning under sommarperioden. För er som skickar sms till mig så får ni inget svar. Jag har nämligen ingen laddare till mobilen. Måste in till stan och införskaffa en.
/SQ

Va ett tag sen...

Jaa det va ett tag sen jag uppdaterade här. Blir ingen längre uppdatering här idag heller utan det får bli nån annan dag... Här hemma är det som vanligt. Har börjat på med 5 minuters metoden på Agnes, fungerar jätte bra! Nu behöver man inte somna med henne på soffan varje kväll utan hon somnar själv.
Ikväll är Peppe på galejj men jag är hemma med Agnes. Trött redan så nu blire nattinatti....
/SQ

RSS 2.0