Barn mott.

Gillar verkligen det här vackra vädret! Betydligt mycket trevligare att vara ute och gå med vagnen då det inte snöar eller blåser.
Har varit in på barn mottagningen idag med lillan. Nu har hon fått nån slemlösande medicin utskrivet så förhoppningsvis så blir det inga fler slemproppar... Det räcker inte riktigt för mig när dom säger att det nog bara va en engångsföreteelse, jag är lika orolig ändå. Både jag och Peppe har sovit jätte dåligt inatt då man har lyssnat hela tiden så att hon andas.
Ikväll blir det Greys, måste bara se det förra avsnittet före...
/SQ

Barnavd.

Hemma. Äntligen. Har tillbringat några dagar på Barn2 med lillan. Usch och fy, men det är tur att det är så bra personal och vet mycket.
Nu ska jag hoppa in i duschen, för så mycket ofräschare än mig kan man nog inte bli för tillfället.
/SQ

Klockan?

Jag blir helt förvirrad, vad är klockan egentligen? Alla mina klockor/mobiler står på olika tid nu. Jaa det kanske löser sig under dagen.
Idag ska vi fira Liam som fyller två år! Annars inga planer.
/SQ

Kalas hela helgen

Vi har firat gammelfarmor nu. Tänk, 85 år och pigg och kry som om hon våre 20 år yngre. Otroligt. Hoppas hon får många år till!
Agnes sover nu för natten, men hur länge vette katten... Har hört hur hon gnölat lite för att sen somna om... Blir det mycket gnöl redan ikväll proppar jag i henne en alvedon och ser om det blir nån skillnad. Har säkert ont i munnen lill gumman... Peppe vet jag inte om han kommer sova hemma eller i lastbilen inatt, men det lär ju märkas. Tror nästan han sover i lastbilen. Annars måste jag skjutsa in honom imorn ändå för att hämta bilen... Men hoppas dom får en rolig grabb kväll iallafall!
Imorn ska vi på Liams 2 års kalas. Känns konstigt. Om han är 2 år nu, då är jag 2 år äldre och vars försvann den tiden? Känns som om det va igår Jenny hade sin stor mage och gick i väntans tider. Men tiden går, ibland alldeles för fort.
Nä, ska lyssna på lite musik och försöka känna lugnet...
/SQ

Tand 1

Nu har Agnes tandkött spruckit så man ser lite lite vitt. En TAND. Skönt. Då skyller jag hennes gnöliga vecka på det.
Fira Agnes gammel farmor som fyller 85 år idag! Sen hem och lägga lillan. Peppe ska ut på grabbkväll så jag blir solo ikväll. Om nu Agnes somnar ikväll dvs...

/SQ

Kläder beställt

Nu har jag beställt kläder. Kul. Ska lägga ut en bild på vad men inte nu. Nu blir det sängen för hela slanten... Peppe har lovat att ta Agnes inatt men det återstår att se... Han är inte den som vaknar i första taget om han vet att jag ligger närmast... 
/SQ

%#!%#/!"

Nä usch vilken dålig dag. Allt går dåligt.

Hårt mot hårt

Usch va trött jag är. Men inatt är det Peppe som får ta lillan och jag ska sova, även imorn bitti. Så det så. Hårt mot hårt. 

Nu på morron så måste vi ner på familjecentralen för nå grejer sen ska vi hem och fortsätta med den underbart underbara tvätten som ska vikas och in i skåp och garderober. Tar aldrig slut.
Ikväll ska jag bara njuta av trevligt sällskap och söta kläder.
/SQ

Smått irri

Ja men då va bakningen ur världen. Peppe hade tagit med sig bilnyckeln till stan så jag tar mig inte ner och handlar. Så jag ringde till svärmor så hon kunde handla åt mig sen skulle hon ta Agnes med sig hem så jag fick baka ifred. Bra. För nu sover hon ute och då hade det varit optimalt att göra sånt men vad gör man... Blir lax till middag, kan inte påstå att vi är speciellt duktiga på fisk i den här familjen men lax är ok.
Nä, om jag skulle ta tag i nån tvätt och göra sånna kuliga saker istället då....
/SQ

Hur....?

Nä jag förstår inte hur man bakar när man samtidigt ska underhålla en 9 månaders rastlös tjej. Jag skjuter på det några timmar till tror jag...
/SQ

Natt 3, eller var det 25?

Natten har varit som dom sista 2 nätterna... Men det känns som många många fler nätter...
Peppe försov sig fast jag låg vaken och hade kollat på klockan. Trodde han skulle börja senare idag så jag brydde mej inte så hårt om det, men så va tydligen inte fallet...
Ja den här tiden på morgonen så är jag inte speciellt pepp på nånting. Måste låta nån timme till gå innan jag gör nåt.
/SQ

Fullspäckad dag

Jag är trött men kan inte gå och lägga mej. Gruvar mej för att inte kunna somna som igår kväll. Drygt när det blir så här.
Idag har jag införskaffat trappgrindar, så svärfar har varit snäll och satt upp iallafall den som ska vara nere. Så nu tar sig lillan inte upp för att sen rasa. Gjorde även en del andra ärenden och sen en snabbis till familjecentralen för att byta några ord med Bvc sköterskan. Hem och underhålla Agnes och pytsa i henne nå mat. Hon är inte sig lik idag, hoppas morgondagen blir bättre. Undrar om det kanske kanske kanske är tänder på gång, för bajsa 6 gånger på en dag, det hör inte till vanligheterna... Ikväll har vi varit och kikat på grannens nyfödda lamm. Såååå underbart söt. Svart med lite vitt i pannan och jätte långa skuttande ben. Nä, jag skulle också vilja ha, synd att tiden inte räcker till.
Imorn tror jag att vi blir hemma så att Agnes piggnar till sig till fredagen. Då är det Me&I party här hemma. Så ni som är sugna, jag säger det igen, hör av er. Ska försöka mig på att baka nåt gott att bjuda på också.
Nattinatti.
/SQ

Ytterligare en natt utan sömn

Jaa jag vet inte vad det är med Agnes men nåt är det då iallafall. Inatt har det inte blivit mycket sömn. Hon börjar tvärgrina och skrika flera flera gånger inatt. Svårt att komma till ro sen. Magknip eller drömmar, vet inte, men jobbigt är det iallafall både för henne och mej. 
Peppe är ledig idag så jag behöver inte lämna Agnes hos gammel farmor utan hon får vara hemma med pappsen. Jag ska till stan, göra några grejer sen förbi på familjecentralen för att fixa ytterligare nå grejs. Sen hem. Då ska vi fara och hämta nå pellets. 
Nä, nu måste jag skynda mej. Tänkte även göra en skiva och ha i bilen, är sjukligt less på det som finns där nu...
/SQ

Apoteket nästa

Hade en rejäl Uvi så i eftermiddag hämtar jag ut mitt pencillin på apoteket. Ska bli så skönt att slippa den här skiten snart... Ett tag iallafall.
Ska ändå pallra mej iväg till sjung och gung i em så Agnes får roa sig lite, jag är inte så skoj idag kanske för henne så det blir nog bra.
Men lite har vi busat idag iallafall.
/SQ

Fruktansvärd natt

Jag har ingen aning om vad som händer idag. Ska på vårdcentralen 10:45 iallafall för att få penicillin för Uvi. Det är det viktigaste. Agnes har inte sovit bra inatt alls, beror nog på att jag har legat och ojjat mej hela natten för ont i magen. När jag vaknade va jag helt säker på att jag hade fött barn så då fattar ni hur kul natt jag har haft.
Nu kryper hon runt och jag väntar på att hon ska bli trött så jag får hoppa in i duschen. En välbehövlig sådan...
/SQ

Allt rullar på ändå...

Allt rullar på. Spelar ingen roll vars man är, allt fortsätter ändå.

Agnes är nu 9 månader. Helt galet vad tiden går. Hon ställer sig upp längs allt och kryper på knä som sagt var. Det medför att hon även tar sig till ställen som jag inte riktigt än har fattat att hon tar sig till. Plockar både det ena och det andra ur hennes mun dagligen. Hon hittar allt.
Ikväll sover Peppe i lastbilen och Agnes och jag har varit och uppvaktat Malin som fyllt år. Så GRATTIS! Sofia och Mozart har även varit här idag. Vi har spelat kort, pratat gamla tider och haft väldigt trevligt.
Älsklingen min.
Från 80-tals festen för några helger sen.
/SQ

Ställa sig upp och rasa...

Idag kommer syster med barn. Blir kul. Kul för lillan också. Agnes är i full fart, hade nog aldrig kunnat föreställa mej före jag fick barn hur mkt passande och tröstande det är med ett litet barn i 8 månaders åldern. Men jag älskar det. Hon ställer sig upp, rasar då hon tror att hon inte behöver hålla i sig längre. Krypa på knä kommer mer och mer. Hon är så duktig!
Peppe åker till Finland idag. Så i em. ska jag lämna lillan hos farmor&farfar för att själv bege mig mot stan igen. Så inget bloggande på ett tag igen.
/SQ

Lillan kan så mycket...

Ja längesen jag skrev nu. Finns inte så mycket som jag kan dela med mig av idag, men inom kort har jag krafter att fortsätta mitt bloggande. För jag tycker faktiskt att det är sjukt roligt.
Agnes kryper nu, framåt, och det går fort kan jag lova. Sen igår har hon även börjat ställa sig upp längs allt. Men mest efter mina eller Peppes ben. Hon härmar ljud och kan säga "tack" och " där", dock inte så tydligt och hon fattar nog inte vad hon säger men ändå. Mamma är stolt. Hänt så otroligt mycket på dom här två veckorna då Peppe varit pappaledig.
I helgen blir det lugna gatan. Ska inte fara nån längre sträcka... Peppe åker och jobbar på söndag som det låter nu iallafall. 
Nä, nu ska jag ta och pussa upp den här lilla tjejen som har fått en hårdmacka och suga och gnaga på.
/SQ

RSS 2.0