Bad äpplet

Är inte riktigt fräsch idag heller. Feber men ändå tagit mig iväg till stan idag för att göra det som skall göras. Samma gäller imorn. Möte på morron som jag måste göra bort och sen lite mer grejs. Men nu är det bara två dagar kvar sen är det semester! För mig 5 veckor och för Peppe o Agnes 8 veckor. 

Idag har Agnes badat i sitt bad äpple på gården. Upp och ner som en jojo, men hon älskar verkligen vatten lill tjejen. Sen blev det en dusch inomhus med lite go tvål och skum. Så nu ligger hon i sängen och sjunger för sig själv. Men hoppas på att hon somnar snart då det blir en tidig morgon imorn. 

Jag ska syssla med lite tjej grejer ikväll. Med tanke på att det är just tjej grejer så bör jag väl börja nu...
/SQ

Shoot me

Idag är det fritt fram för vem som helst att skjuta mig. Jag känner mej inte fräsch nånstans. Febrig och gräslig...

Nu ska jag bara orka ta mej hem och sen till Gullis o hämta igen Agnes...

Bläkasdag.

/SQ

Droskan

Har varit på Droskan me Vågen tjejerna ikväll. Jätte trevligt men känns också lite vemodigt när många ska sluta och nån ska flytta osv... Men jag är övertygad om att det kommer gå bra för alla, men det måste få ta tid. Och man måste få göra misstag för att lära sig och ta sig framåt.

Ska sova i Idas lägenhet inatt i stan. Känns lite skumt att sova i stan när man är van att sova i Bua som inte är så centralt... Men ska nog överleva den här natten också, men just nu känns den lång...

Passar på att lägga ut lite bilder nu när man har ett fungerande internet också.






Jag vill ha fler av dom här dagarna... <3


Agnes med stor kusinerna Tilda och Oskar.


/SQ


Hjärtat mitt











/SQ

Fel på mig?

Käkat middag hos svärpära ikväll sen har jag varit iväg och gjort lite ärenden. Nu är jag mest bara trött och vill sova men ändå kan jag inte. Det är nåt fel på mig. 

Imorn åker Peppe till Oslo så jag och Agnes blir solo till i mitten av veckan nångång. Nu är det bara den här kommande veckan kvar sen är det semester för oss allihopen! Underbart. Jag i fem veckor och Peppe åtta veckor. 

Nä. Dricka lite mjölk och ta en snurre och lägga sig o lösa lite korsord. 

Natti natti people. 

/SQ

Midsommar helg

Glad midsommar på er alla! 
Har väl ingen direkt midsommar känsla men det får räcka med att jag vet att det är midsommar iallafall.

Gårkvällen spenderades i Legde me trevligt folk. Agnes kunde inte somna där så jag och hon åkte hem ganska tidigt. Jag va väl inte den piggaste stjärnan igår heller. 
Idag har jag egentligen massor att göra här hemma men mina ben har känts som bly sen jag steg upp så tror inte det blir så mycket gjort av det jag har tänkt.

Nä ska nog försöka ta oss ut en stund snart så kanske energin fylls på lite, eller så blir det tvärtom...

/SQ

Punka

Orkade inte ens sätta mej framför datorn nåt igår när vi väl hade fått tillbaka strömmen. Va grymt trött och låg bara i soffan halvt medvetslös. 
Kvällen spenderades i traktorn med Peppe och Agnes. Det är inte jätte skönt att sitta halv tjock och en Agnes i knät av o till i två timmar i en skumpande traktor. Men största delen av tiden va kul ändå, det håller nog lillan med om också. Kollade till kalven som nyss har kommit. Hur söt är den inte...? Mest vit och en svans som är halv lurvig...

Hade ett möte imorse som jag hade gruvat för, tok mycket. Men det gick över förväntan. På vägen hem från Robban så får jag punktering på passaten. Mindre kul. Men efter ett tag så satt vinterdäcket på plats och idag ska Peppe byta alla till vinterdäck så vi kan lämna in dom nya sommardäcken som ska förbättra hela min bil. Förhoppningsvis... 

Ikväll är det cirkus för hela slanten. Vissa är mer taggad än andra... Mamman mest, pappan minst. Men jag är nog mest nervös. Nervös för att Agnes inte ska vilja sitta stilla, gall skrika av rädsla eller nåt annat hysteriskt... Showen är ju ändå över två timmar. Men har jag betalat över 800 spänn så är det bara att hela familjen sitter kvar hela tiden och ler oavsett...! 

Nä. Jag hade ju tänkt att jag skulle göra nån nytta nu när lillan sover. Men det är ju ganska skönt med lite egentid framför datorn, själv vald musik och glo ut genom köks fönstret. Det är kvalitet för mig ibland. 

/SQ

Kyl gel

Hade helt rätt angående min dotter, vaknade i vanlig ordning 06:20. Men idag är det bra att hon vaknar i tid eftersom hon måste ha sovit lunch klart innan vi ska till doktorn kl 13. 

Hade fruktansvärt ont i axlarna igår. Kunde knappt ta på dom då det kändes som om jag hade världens mest smärtsamma blåmärken där. När man är gravid fick man uppenbarligen inte använda tigerbalsam eller nån av gelerna som innehåller... Jaa, sånt som typ ipren innehåller. Så det fick bli apotekets egna kyl balsam. T o t a l t värdelöst enligt min mening... Tog på mig det inatt innan jag gick o la mig men mådde riktigt pyton hela natten. Bara rann svett och jag hade ändå lika ont i axlarna. Som sagt, värdelöst var det och inte alls värd 99:-. Just so u know.

Jag skulle vilja gå och plocka lite liljekonvaljer idag. För visst är det så att dom inte finns hela sommaren utan bara typ nu...? Haha jaa, blomexperten har talat.

/SQ

Ledig men ändå inte

Klockan är typ över 01 och jag är fortfarande skit pigg... Är ledig imorn men ska upp vanlig tid me lillan antar jag, om hon inte får för sig att sova till 9-10. Men har inte hänt så länge jag kan minnas så sannolikheten är väl extremt liten... 

Imorn SKA jag försöka mig på att lägga ut lite bilder. En blogg utan bilder är ju inte så kul o läsa. Men tänk va enkelt o kul det hade varit med ett snabbt internet, men nä, blir nog inte så närmsta två åren då Peppe har bundit det 24 månader... Jippie. 

Igår hade vi ett litet barnkalas för Agnes. Tack alla som kom och Agnes tackar så mycket för presenterna! Skulle dock ha tvingat alla att ta med sig minst en ballong var hem, för just nu invaderar ballonger vårat hus. Men imorn är dom väck, då ska jag ta död på alla då dom är i vägen konstant. 

Imorn är vi alla lediga som sagt. Men är mycket som står på schemat ändå. Peppe ska hålla på ute me garaget då tiden helt plötsligt blev kortare och stressigare än vad vi hade tänkt. Jag ska städa och greja på här inne. Ska även fara på familjecentralen efter lunch me lillan och träffa barnläkaren. Agnes har haft svårt att svälja i snart två veckor, hon får kväljningar av och till och kräks när hon ska äta. Så just nu är det inte mycket mat hon får i sig, vilket känns som typiskt då det just hade börjat gå så himla bra me maten och hon åt som en häst både hemma och på dagis. Det är ju sååå frustrerande när man inte kan få i henne maten, hon blir ju så grinig och sömnen störs. Men just det här med krigandet kring maten har vi släppt då det ändå alltid är hon som vinner och hela mat situationen bara blir negativ. Och så vill vi ju inte ha det. 

Ska glo lite på tv och hoppas på att sömnen vill infinna sig snart... 


/SQ

Full rulle

Bra tag sen jag bloggade nu. Men har haft en stress nivå som varit högre än någonsin ungefär... Men snart är det semester för oss alla i familjen så jag hoppas på en förbättring då. 
Idag ska vi på Robban och kika sen till Sikahamn på hamn marknaden. Ska nog joina svärpära dit då Peppe tagit på sig att jobba hos Nisse idag. Ikväll äre grillning med goda vänners sällskap så innan dess hoppas jag han är hemma. 

Lillkillen i magen har slutat sova. Han sparkar och lever rövare där inne som aldrig förr. Men bättre det än tvärtom. 
Har lågt blodvärde fortfarande vilket gör att jag fortfarande är så sjukligt trött hela tiden. Men ska nog bli nån ordning på det snart också. 

Agnes är lite snorig, så ni som har tänkt er hit imorn på barnkalaset har det i åtanke om ni är rädd för nå smitta! 

Nä. Nu ska jag ta och göra oss i ordning för dagen annars blir jag kvar här i soffan hela dan...

/SQ

Dop

Dopet va fint, men Agnes hade lite svårt för att vara tyst under själva stunden i kyrkan men gick bra ändå... Hon tycker nog det är så kul när det ekar så bra där inne. 
Nu har Peppe åkt iväg till Klintn på fest och jag ligger i soffan och är pissed över att det visas så fruktansvärt dåligt på tv en lördag kväll... 

Frasse har inte varit hemma nåt sen igår. Inte speciellt länge men han bruka alltid komma in på morron men inte imorse... Men hoppas på att han kommer hem imorn. 

Nä. Ska ta och läsa lite bloggar och sen får vi se om jag ids göra nån nytta eller om jag blir fast i soffan ikväll. 

/SQ

Överkörd?

Kändes väl ungefär som om jag hade blivit överkörd imorse, x10... Kom hem ganska sent igår kväll, men nu har vi rensat ur mammas saker och bestämt vad det är vi ska spara och vad som ska på loppis, tippen osv... Blev en del saker som jag fick med mig hem. Gungstolen är kvar hos syster då jag inte hade nån släp med mig igår, men planen är väl att ta den nästa helg då vi ska till Skelet igen för då tar Oskar studenten! 
Agnes fick på morron 3hjulingen som Oskar o Tilda har haft. Oj så nöjd och glad tjej vi hade! Trots att hon inte når ner helt för att trampa och ta sig framåt. Men skam den som ger sig! Ska lägga in nån bild sen på första cykel turen. 

Idag ska vi på dop i Bygdeå. Peppes kusins barn ska döpas. Sen får vi se hur trött man är när man kommer hem...

/SQ

Brister i rättssystemet

Fredag idag ochsjukligt varmt, inne iallafall. Kommer nog bli en varm dag ute idag också. Jag ska till Skelet idag och rensa ur mammas saker. Ska även försöka hitta mig en tapet... Åkte ju till stan igår men fick inte med mig nån tapet hem, inte så mycket annat heller för den delen... 

Jag kan känna att det brister nånstans i det svenska rättssystemet. Garanterat på flera saker, men jag tänker just nu på när polisen sätter in stora resurser på något som är helt ovärt att ens lägga energi på. Det finns så oerhört många som borde sitta bakom lås och bom och människor som behöver hjälp, är det inte där dom ska lägga sina resurser då också? Vet inte vems fel det är i kedjan men någons är det ju uppenbarligen...! 


Nä... Nu gäller det att sätta lite fart. Ge lillan frukost och sen göra mig själv klar för en 5:e stads resa den här veckan. 


/SQ

Sjuuuuukligt lång

Dagen har varit sjukligt lång... Blev inte direkt nån sömn inatt och det medförde allt ifrån illamående till stundvis outhärdlig trötthet. Men nu känner jag mig piggare av nån anledning, kanske för att jag kom på att det faktiskt är Greys ikväll?! Kändes ju som en fredag idag så det va ju en surprise. 
Har suttit hos farmor&farfar ett tag i em. och njutit av solen och sett på en busig och nöjd Agnes som busar på me "pallpall"(farfar). Mer av sånna här varma, soliga eftermiddagar! 

Nä se lite på 112-På liv och död innan Greys och sen sängen (!)...
/SQ

RSS 2.0