Något fräschare

Känner mig något fräschare idag men ändå inte helt ok. Men till imorn hoppas jag att jag ska vara fit for fight. Känner hunger idag iallafall, något som jag totalt saknade igår. Just nu är en fläskpannkaka i ugnen som jag väntar på att få käka. Inte Peppes favvo men han får äta det eller vara utan...
Kerstin har inte hört av sig än om nån tid imorn eller på torsdag så nu skiter jag i det. Jag far nog in till stan imorn. Orkar inte sitta och vänta på att hon ska höra av sig.

Mer update sen.

/SQ

Sjuk

For hem tidigare från jobbet idag för jag känner mig inte alls fräsch. Inte ont i halsen eller nåt men feber och hängig.
Tror min mage har växt bara sen igår, tycker den är gigantisk idag. Ringde på BB i Skellefte och skulle boka tid för studiebesök men dom hade inte sina scheman klara så jag skulle höra av mig igen om typ tre veckor. Att välja vars jag ska föda är enkelt av den stora anledningen att i Umeå så finns det typ en enkelsal annars måste man ligga med en massa annat folk. I Skelet så finns det nästan enbart enkelsalar plus att pappan får stanna över natten. Så ja, beslutet är fattat.
Idag blir det att äta rester till middag, orkar verkligen inte ställa mig och laga nån mer avancerad mat...

Nä, tillbaks till soffläge.


/SQ


Snusk och lönesamtal

Lördag idag. Känns som en skön dag då det är fint väder och jag är på strålande humör. Fick somna om imorse, och det har inte hänt sen gud vet när! Så jag tror jag steg upp vid tio, underbart.
Idag ska jag städa och rensa ur kylskåpet, för där såg jag en del grejer som absolut inte borde vara där och snart är på väg att gå ut av sig själv. Nasty, ja. Sen ska vi fara och stooorhandla för när jag har rensat ut ur kylen så lär det väl inte finnas så mycket värt kvar. Fira Liam ska vi också hinna göra.

Jag hade lönesamtal igår och det gick bara hejsan! Fick bra poäng och nyttig kritik som jag ska lära mig av. Typ att jag skulle prata mer på möten och komma med ideér. Får lära mig det innan nästa år och nästa samtal.

Firade Peppes farmor igår som fyllde 84 år. Trevligt och god mat. Skjutsade hem henne vid halv 10 och då for vi till Karlsson en sväng där dom satt och drack öl och pratade en massa snusk.

Ikväll är det ännu inte bestämt vad som ska göras. Peppe hade förslag på allt möjligt men jag var varken jätte sugen på Malå eller krogen ikväll. Bullmark kanske? Ja det återstår att se.

/SQ

Simmning och bebis kläder

Helt sanslöst att jag är uppe nu. Hade slut ström på mobilen så när jag vaknade, vilket måste ha varit vid kvart i 7, så hade jag inte en susning om vad klockan kunde vara. Gissade på 8 när jag låg där men så va inte fallet... Jaja, uppe är jag iallafall, sova kan jag göra i mitt nästa liv.
Va och simma igår med Elina o Malin. Hur skönt som helst i vattnet då det är både babysim och handikappbad på onsdagar. Bebis tyckte nog inte det va lika kul, det sparkades rejält och ett tag kändes det som om jag hade ungen i halsen. Jaja. Shoppade ju 2 små grejer igår till bebis.


En pyjamas i en färg som jag tycker är rätt diskret.
Naturligtvis måste jag ju köpa nån lill mössa till det den lilla.

Ja så bebis garderoben växer lite då och då. Har inte alls mycket bebis kläder men man lär ju garanterat få en del där i början av släkt så jag är inte orolig över att ungen ska måsta vara naken.

Idag jobbar jag em. Imorn fm. Imorn är det även den stora dagen! Jag ska ha lönesamtal. Shit pommes. Jag som hade ställt in mig på att jag inte skulle behöva ha något men chefen har tydligen ändrat sig så nu blir det av ändå.

Nä, nu när man är vaken så tidigt så är det väl lika bra att käka nå frukost!

/SQ

Beroendeframkallande

Allså så himla störande! Har suttit och spelat det här hur länge som helst, kul som tusan och beroendeframkallande.
http://www.görgott.se/spela/770/ Pröva själva, lovar att tiden framför datorn blir längre än vad du tänkt!

Jag ska lägga ut nå bilder på de enstaka plagg jag köpt idag i stan. Men gör det sen. För snart ska jag göra våfflor och sen ska jag fara och simma!

/SQ

Sparkar och kalas

Den här natten har inte varit rolig för fem öre. Bebis har sparkat o sparkat o sparkat... Och det är inga svaga putt direkt utan det känns mer som om ungen ska komma ut genom huden. Jag tror vårat barn kommer vara väldigt aktivt när det kommer ut, vore konstigt annars....
Jag är uppe med tuppen idag för jag ska ju till stan. Kom på att jag ska köpa 2 orkideér i present till Peppes farmor som fyller år på fredag. Vi ska käka 3 rätters och mysa med henne. Så det blir nog bra.
På lördag ska vi nog fira lilla Liam som fyller 1 år! Att den där lill paltn blir ett år känns helt galet, känns som nyss Jenny&Peter kom hem från BB...
Nä, om man skulle ha tvingat i sig nån frukost för sakens skull kanske..

/SQ


Obeskrivligt

Åh va bra det gick hos Bm idag. Hjärtljuden lät fint, magen följde kurvan och hade inte så fasligt lågt blodvärde. Men lill bäääsen tyckte inte alls det va så skoj när vi skulle lyssna på det tickande hjärtat. H*n sparkades och snurrade på där inne. Blev alldeles till mig när hon sa att det va helt ok om den kom om 9 veckor. Shit tänkte jag, det är ju snart. Det är inte förnst idag jag har börjat känna den där riktiga nervositeten över förlossningen och att jag faktiskt ska bli mamma snart. Men samtidigt en helt obeskrivbar känsla som gör att jag blir alldeles varm i kroppen.

Nä, ska upp tidigt imorn för jag ska till Kerstin kl 9 så det är väl bäst och lägga sig nu om man ska orka upp!

/SQ


Bra affär?!

Åh så skönt att vakna av att det är soligt ute. Antar att det inte är plusgrader ute än men...
Idag ska vi till Klirran för och hämta pellets sen blir det Bm och sen iväg och jobba! Full rulle!

Igår gjorde jag en affär. Det kom en tjej som säljer uppslagsverk. Ni vet dom där gröna böckerna Aktuellt, som typ mormor och morfar har i bokhyllan med olika årtal. Det är sånna årsböcker men fräschare och bra många fler bilder. Ja iallafall så började jag premenuera på årsboken 5 år framåt. Fick 2007 boken redan igår, det står verkligen allt möjligt som har hänt under -07. Kul bok. Kostar dock efter det också... 900 spänn per bok. Men jag ångrar mig inte, än...

Nä, nu blire risgrynsgröt!!


Gör en bättre update sen!

IPRED lagen?

Asså hur sjukt trött kan man vara?! Jag har sovit 2 timmar i em. men det känns som jag skulle kunna sova ännu längre. Ska ju till Bm imorn så då får jag veta om jag kanske måste börja med extra järn. Hur skönt det än är att sova så är det inte kul att vara så här trött...

Jag och Peppe har varit och pantat, slängt en massa papp på återvinningen och varit hos Lundgren och fixat mark papperen som ska in till jordbruksverket innan den första april. Börjar kännas som om det inte var så länge kvar till dess...

På söndag ska vi ställa om klockan till sommartid! Så gott folk, glöm inte det. Särskillt ni som jobbar i helgen. Jag har turen att vara ledig, annars hade nog risken lik förbannat varit stor att jag kom på jobbet en timme... För tidigt blir det väl?! Aja.

Leonard undrade vad jag ansåg om IPRED lagen/fildelning. Ja.. Jag har suttit och funderat men jag vet faktiskt inte. Det är klart att folk som har gjort musik/filmer vill tjäna pengar också på att vi köper original. Men dit kommer vi aldrig att komma, det kan jag lova. Kommer alltid finnas de som laddar ner och aldrig åker fast. Men helt klart så hade jag varit Rihanna så hade jag velat att folk köpte original och inte laddade ner, för det är som Leonard säger, inte bättre egentligen än och stjäla från en affär. Men som tur är så är det inte min huvudvärk. Jag har bara mina åsikter vilket är skönt. Eller vad tycker ni?
Leonard ----> www.trierer.blogg.se

Nä nu ska vi snart käka nå gott kött som Peppe har fixat till middag!

/SQ

Lördag?

Det känns som lördag idag för att både jag och Peppe är lediga. I veckan så är jag ledig idag och på onsdag, och naturligtvis helgen då! Så det är en skön vecka. På onsdag ska jag till stan på morron sen blir det kanske att stanna av i Legde och hälsa på Jenny. Ska till Bm imorn, mäta magen och lyssna på lite hjärtljud som vanligt. Jag tycker veckorna går sjukt fort fram nu. Att jag är i v.28 nu känns helt galet, jag va ju nyss i v.10?!

Åh, jag skulle kunna göra vad som helst för att ha en naken katt nu. Flisan löser hur mycket hår som helst, det är verkligen konstigt att hon inte blir naken...

Nu blir det frulle innan jag svälter ihjäl!

/SQ


Slut och less

Åh så skönt att min jobbar helg är över nu! Är så trött och mojsig i huvudet så jag orkar inte uppdatera något ikväll.

/En slut och less SQ

Haltande kalv

Ja tänk om kalvarna kunde hålla sig i skinnet när Peppe är borta?!
Kommer ut och ska ge dom mat och inser att en inte kommer in. Jag går ut och kikar och där sitter han. Fast i ett rep runt benet vid grinden. Jag försöker få lös han men han sparkas och är helt galen. Jag hämtar morakniven och skär loss repet från grinden iallafall. Efter mycket stök och bök och svordomar så har jag fått lös det från benet. Stackarn va alldeles slut efter att ha stått där och försökt riva grinden och försökt få sig lös... Jaja, han haltade en aning så får väl hålla ett extra öga på han idag och se om det blir bättre.
Pratat me Peppe ha jag hunnit göra också. Det är tydligen typ sommar där nere. Så Sofia, du som åker imorn neråt, njuuuut!!
Jag ska ta och vika nå tvätt nu. Sen nalkas det middag hos svärpäronen och sen simmning med Elina.

/SQ

Slapp drömma

Allså kan någon förklara för mig hur man läser av statistiken? Vadå unika besökare? Va är då den röda linjen för något? Fattar helt klart inte..

Mardrömmar inatt. Skulle lätt kunna vara vaken en hel natt bara jag slapp drömma...
Rickard ringde nyss och skrämde mig lite lätt. Undrade om kalvarna var där dom skulle. Men det va lugnt, dom är I hagen och ingen annanstans.

Nä, nu blir det nån sorts frukost för mig tror jag.

/SQ

Mörker, råttor, musar och inbillning

Allså, äre bara jag som är sjukt mörkrädd eller är det så att det spökar i Bua? En annan grej är att det kändes helt uppriktigt som om det sprang något över min fot när jag satt i soffan. Tänk om vi har råttor inne?! Flisan kanske inte har sett den. Eller vadå den?! Det kanske är DOM?! Råttorna kanske håller på att invadera huset. Så när jag vaknar imorn bitti så har jag fulla sängen med råttor! Ussssssccchhh... Nä, va nog bara inbillning. Jag får försöka intala mig det iallafall.



Nä, nu ska jag bädda rent i sängen sen lägga mig och lösa korsord. Ska även ringa till älsklingen. Han skulle bara köra till Gnarp ikväll. Det drog ut på tiden för att det va nån som hade kört på en stackars älg så vägen va avstängd ett bra tag. Tid är pengar som han brukar säga till mig.

Godnatt folks!

/SQ


Kamelballe

Ja då hade man hela huset för sig själv helst plötsligt... Peppe for iväg ner till Laholm, nedanför Gbg. Jag står fortfarande fast vid att det känns skit tråkigt och drygt att vara hemma själv. Iallafall kvälls och nattetid. Det suger kamelballe. Dagtid så kan man ju vara ute eller dona på med något inne. Men på kvällarna vill man mysa i soffan med gubben. Aja. Dagarna går nog fort...
Suttit ute i solen och löst korsord och njutit. Peppe har skottat koskit och Flisan har jagat pippifåglar. Jag tycker att hon kan ta ihjäl alla fåglar som finns i byn. Fåglar är en jävla djurart. Usch.
På lördag blir det nog att fara på Melkers på kvällen. Det blir nog super skoj. Jobbar em. på söndag så det känns skönt.

Ikväll är det Greys! Så som jag har längtat! En hel vecka har jag längtat!

Nä, upp och stoppa in tvättskrälle i torktumlarn.

/SQ

Pissnödig, foglossningar och sömnbrist

Jag och Peppe är lediga idag. Vaknade kl 7 imorse av solen, så jag steg upp... Känns små drygt att jag inte kan sova ut längre. Jag är så fruktansvärt pissnödig hela tiden, dag som natt. Foglossningar vissa dagar som gör att det känns som jag ska delas mitt itu. Uppkörd i magen, för att det börjar bli trångt så tarmarna inte har någon plats. MEN det är tur att jag är så himla gla i min mage så då känns det som jag klarar allt. Det är en konstig känsla. Att det känns som man klarar allt, att man kämpar för minsta grej. Det är nog den känslan jag har saknat, jag som alltid brukar ge upp. Lägga mig ner och hoppas på att livet sköter sig själv eller att det ska ta slut. Skönt att saker och ting bara kan vända.
Tanken var att jag skulle till stan i em. till Kerstin på samtal, men jag skiter i det idag. Känner mig inte riktigt fräsch så jag blir hemma och tar det lugnt istället. Ska ut och sätta mig och sola. Lill bäääsen tycker om solen också, blir som helt galen när man sätter sig och solar. Myys. Peppe lär väl sova till 11-12 nåt så jag får tassa lite på tå här hemma. Det är en man som verkligen kan sova!
Tack Fia för att du hittade min låt som jag sökt från Robinson reklamen!

/SQ

Dina broar är brända

"Hade jag vetat så..." Nä, lilla du, det hade inte gjort nån skillnad. Och att komma nu och säga att saker och ting hade kunnat göras annorlunda går inte. Det går inte heller att komma och försöka tycka synd om mig. Inte nu. Inte heller säga att du finns för mig, för det har du aldrig gjort tidigare. Du har gett mig så många löften genom åren och aldrig hållt dom. Jag kommer aldrig mer att lita på dig. Dina broar är brända.
Du säger att vi ska hjälpas åt. Jag behöver inte dig, jag behöver inte någon. Jag har klarat mig själv länge nog för att veta att jag gör det framöver också.

You don't have to call me and say you're sorry, I'm already gone.
You don't have to call me and break my heart each time I try moving on.

Snart slut på slappningen...

Hejåhå vilken skön dag! Sov länge, suttit ute i solen och njutit och spelat Monopol på Wii med Peppe. (Jag vann!)
Känns som man ska passa på att njuta och slappa extra mycket nu innan lill bäääsen kommer. Då lär det inte bli så lugna söndagar längre. Fast man vet ju aldrig, fast så slapp dag som idag kommer det då garanterat inte att bli.
Gårkvällen blev lyckad. Vi åt jätte god mat på Tatung och sen for vi och bowlade. Anton och Oskar for dock hem efter maten. Jag vann första omgången men sen vann Peppe sista och den totala poängen. Fattar inte varför man inte bowlar oftare än vad man gör. Det är ju hur kul som helst. Kanske för att man måste in till stan... Jaja. Sen stannade vi av i Övre Bäck för där satt Erik, Per och Olov och drack öl. Där blev vi kvar tills klockan va typ halv två och jag sov i fotöljen.

Jag gruvar mig redan för en ny arbetsvecka... Men det känns alltid bättre när man väl är på jobbet, då går tiden rätt fort. Jag peppar mig med att jag snart får vara hemma i nästan ett år. Satan så skönt det ska bli.

I veckan annars blir det nog att fara och simma på onsdag. Ska till stan på förmiddan och träffa Kerstin. Sen måste jag verkligen posta ansökan om havandeskapspenning till Försäkringskassan, handläggnignstiden är 5 veckor och det är 5 veckor kvar tills jag kan gå så det känns liiite brådskande. Hoppas ändå på att kunna jobba nån vecka extra men vi får se. Beror ju helt på hur jag känner mig.

Här är lite bilder sen igår, tog inga kort från bowlingen eftersom det var discobowling och det pallar inte min kamera me...


Syster. Födelsedagsbarnet som fyller 30 år!


Oskar.


Oskar va inte helt nöjd...


Tilda.


Väntar på maten.


Anton och Oskar.

/SQ

Kinamat och bowling

Ja gårkvällen spenderades först hos svärpära. Vi åt gott och hade en hel del diskussioner om både det ena och det andra. Sen drog vi vidare till Legde till Jenny&Peter. Myys. Vid 12 blev jag så trött så vi for hem och sov.
Just nu så sover Peppe än, och jag funderar på att gå och dra av han täcket så han vaknar nångång och hinner göra det han ska innan vi ska till Skelet. Ska bli trevligt ikväll med kinamat och bowling. Pratade med syster btw och hon sa att vi fick ta deras vagn, gratis. Så vi ska kika på den idag och se om den är jätte nött eller hur det är. Det skulle ju vara guld värt att slippa lägga ut en massa tusen lappar på vagn.
Nä, nu ska jag käka min efterlängtade blodpudding med lingonsylt. Mmmmmums.


/SQ

Kalvsök och sexleksaker

Ja jag hade ju skrvit ett långt inlägg tidigare idag men det försvann.. Så fruktansvärt störande att jag inte kunde skriva om det utan sket i det tills jag va mindre irriterad. Typ nu.

Ja imorse vaknade jag som vanligt väldigt tidigt för att vara ledig. Igår klev jag upp kl 4, och idag vaknade jag 7, men jag klev dock inte upp utan slumrade om och sen löste korsord till 9 typ. Då kollar jag ut genom fönstret och ser att grindarna till hagen är borta. Fula ord som jag inte visste jag hade forsade ut och jag sprang näck till nästa fönster för att se om jag såg nå djur. Icket. Ja på med joggingbrallor och en huvtröja och ut. Ser inga djur. Går en promenad in mot byn och ringer till Peppe och säger att nu jädrans blir dom mat! Orkar inte hålla på och ränna efter dom där kräken. Ser att dom är uppe hos svärpära på deras gård, så jag lockar på dom. Dom kommer springandes och jag blir livrädd och börjar springa hemåt jag me. Inser dock att dom är snabbare än mig och jag kastar mig i diket. Dom stannar när jag stannar och kollar på mig som om dom skulle kunna käka mej levande. Tillslut tar jag mig in på gården och sätter mig i bilen för att vila. Det är jobbigt att springa och plumsa i snö när man är gravid i 7:de månaden. Dom står utanför min dörr och jag är helt övertygad om att dom ska ha ihjäl mig om jag kliver ut. Men det slutar lyckligt. Jag tar mig in i lagårn och lockar på dom därifrån så dom får nå kraftfoder sen fixar jag grindarna. Det finns en grej som gör att vi börjar ana oråd. Grindarna va fint uppställda på sidan av så vi drar slutsatsen att någon har hjälpt våra djur med det. Och det gör mig fruktansvärt förbannad och lovar att om jag fick reda på vem det är så ojojoj.. Ja jag blir arg. Argargargargargarg...!!

Nä på tal om nåt helt annat. Typ det som Fia skrev i sin blogg igår. Sexleksaker på Apoteket. Det är väl klart att dom ska sälja sexleksaker! Det är ju hur bra som helst, då slipper man gå in i nån äcklig och konkursdrabbad sexshop. Man kan såklart beställa från nätet, men ska man lix in på Apoteket för att handla sig lite nässpray så varför inte slå till med en dildo eller en klitorisstimulator samtidigt. Dom borde kanske ha köp 3 betala för 2? Nä helt seriöst, jag ser inga nackdelar med det iallafall.

Ikväll blir det middag hos svärpära sen kanske en date med Jenny&Peter. Får se vars vinden bär oss. För tillfället så har jag enorma foglossningar efter kalvjagningen. Nä, nu ska jag ta och fortsätta här hemma med min tvättning. Skojskoj...

Puss&hej

Helt sanslöst...

Ja det är helt sanslöst att jag kliver upp när klockan på mobilen visar 04:03. Vad händer med min kropp?! Eller är det min knopp?!
Jaja, idag jobbar jag 7-14:30. Inga som helst planer för kvällen, tror jag kommer spendera stor del av den tiden i soffan med tanke på att jag är uppe så tidigt. Lär vara rätt trött ikväll...

Nä den här tiden på dygnet finns det inget att skriva om...


/SQ

Jag och buss

Gårdagen va full me aktivitet! Dagen började med att jag fick besök av Sofia&Malin. Jag bakade och bjöd på chokladkaka. Den är inte pjåkig allså. Sen spelades det lite kort, men jag förlorade så det finns inge mer att säga om det. Sen drog jag vidare på jobbet för ett möte. Åh vi va tvugna att ha ett äpple som skulle cirkulera runt bordet så att alla skulle få prata. Men om jag inte vill säga nåt?! Aaa men det gick bra iallafall. När klockan närmade sig 16 så körde jag till Sika för att vänta på bussen. Väl inne i stan och på bion så var det en feeeeeeet kö både till biljettkassan och kjorran. Men jag kan inte sitta på bio utan mina varma chirre. Jag och Jenny va sist in i biografen, precis när jag sätter ner arsle så släcks lamporna och filmen börjar. Jävla flyt allså. Vi såg förresten "Män som hatar kvinnor". Fy va den va bra, men rå läskig och hemsk. Jag ryckte till mer än en gång och sen satt jag och våldhöll Jenny i handen. Mannen bakom mej tror jag blev så rädd så han sket ner sig. När han blev rädd så sparkade han allt va han hade in i mitt ryggstöd så bara det gjorde att jag hoppa rakt upp.
Väl hemma så såg jag lite av House och sen gick vi och la oss. Ja det va min hektiska men helt klart rolig dag!

Jag va äckligt nervös igår också. Både inför mötet på jobbet och för att åka buss. Åka buss har jag nog inte gjort på vääääldigt länge. Jag får dom här tankarna, "shit, ha jag satt mej på fel buss? Men den åker ju åt rätt håll...?" "Shit, tänk om den är jätte sen" "Shit tänk om det kommer en biljett kontrollant och ska kolla min biljett och jag har betalat fel pris, men jag sa ju att jag va 22 till chaffisen..?" Ahhh jaa tankarna gör mej galen. Men när man har kommit till Bygde så brukar det kännas lugnt. Då njuter jag av att åka buss och slippa koncentrera mig och köra själv. Buss är underskattat!!

Jag hade tänkt berätta lite om filmen också men jag tror jag skiter i det med tanke på att det är så många som inte har sett den än... Jag brukar ha en tendens att råka berätta lite för mycket...

Idag jobbar jag från 14-21, och imorn 7-14:30. Sen är jag 3 dagars ledig!! Känns underbart!

Nä, nu ska jag göra nå nytta. Inge mer onödig tid ska spillas här!

/SQ

Helt galet

Jag somnade skit tidigt igår när jag kom hem från jobbet och vaknade då också väldigt tidigt imorse. Men det är väl bättre än tvärtom antar jag... Peppe låg och drog sig en timme imorse. Tänk om man hade ett sånt jobb, där man kunde styra sina tider lite själv...
Idag kommer Sofia & Malin. Jag/vi ska baka sen måste det ju hinnas me nå kortspel också tycker jag. Sen ska jag iväg på möte på jobbet. Efter det blir det att panik åka in till stan för då ska jag se "Män som hatar kvinnor" på bio med Jenny. Så ja, det blir riktigt en full dag idag!
Igår va jag väldigt nöjd. Jag fick löneförhöjning och sen papper på att jag faktiskt har tillsvidare anställning. Känns skönt att få upp lönen, det behövs alltid.
Btw, igår fick jag en sån där tok galen form på magen igen. H*n måste ha legat precis i mitten av magen, för jag fick värsta toppiga och utåtstående magen. Jag fick lov att greja på och störa bebben ett bra tag innan h*n flyttade på sig. För skönt vare absolut inte! Igår sparkades det nästan konstant kändes det som. Vaknat flera gånger inatt också av att den leker vilde. Malin låg och kände på magen igår och fick sig ett par riktiga smällar. =)

Nä, nu ska jag in i duschen sen måste jag inventera och kolla vad jag måste ner på Robban och handla inför bakandet.

Tjoohopp!

/SQ

Helgen är över!

Måndag igen då. Känns skönt eftersom jag har jobbat hela helgen och nu är en dag närmare min lediga helg. Jobbar i em. igen men sen är jag ledig imorn. Men dock inte helt eftersom vi ska ha extra möte på jobbet. Så jag måste väl pallra mig dit. Jag och Jenny ska på bio i veckan och se "Män som hatar kvinnor", men vi får se vilken dag det blir.
Jag har så många måsten när jag är ledig. Sen slutar det oftast med att jag inte får ett skit gjort för att jag inte vet vad jag ska börja med. Idag skulle jag ha tvättat, dammsugat, bakat och varit ute och gått en längre prommis. Får se hur mycket av det jag hinner göra idag...
På lördag ska jag och Peppe fira min syster som fyller 30. Vi ska käka kina mat och bowla. Längtar till att få spöa skiten ur alla, bowling, ja det är min sport det. Så länge jag inte tappar klotet bakåt brukar det gå bra!

/SQ

Lapp

Allså helt seriöst. När jag kommer hem är det en lapp på dörren där det står "kalvarna nära vägen". Jaha shit, tänkte jag. Men när jag kollar in i hagen så står dom ju där. Jag går en sväng, dom har aldrig varit utanför hagen. Jävligt underligt. Så den som har skrivit lappen kan ju gärna förklara för mig hur kalvar kan flyga, eftersom det inte finns spår nånstans.
Jaja, snart ska vi över till svärpära och käka. Bara Peppe kan bli klar i duschen så jag får gå o sminka mig.
Wee! Snart kommer Mickan&Erik hem. Ska bli roligt och höra hur det va i Tahilandia. =)

Nä, over&out.


/SQ

Fy 17

Ja då har man kommit hem från stan. Älsklingen fortsatte neråt mot Sundsvall och jag hämtade upp Jenny darlingen på Universitetet och sen hem. Vi har varit hos FK för att få veta lite mer om föräldrapenning och sånt. Shit säger jag bara... Det är ju en hel vetskap! Jätte krångligt med alla dagar hit o dit. Men jag har bestämt mig för att inte oroa mig över det utan ta det den dagen då vi behöver. Men däremot behöver jag o Peppe prata ihop oss om hur vi ska vara lediga, när och hur många dagar vi ska ta ut. Man vill ju spara dagarna så länge som möjligt...
Sen va vi på studiebesök på förlossningen. Ja man blev ju inte mindre nervös. Fy 17 allså. Jag vill ju egentligen föda i Skellefte, så därför måste vi ringa dit för och höra om vi kan få komma på ett studiebesök dit också. Känns skönt om man fått se vars man ska och hur det ser ut där innan dagen med stort D kommer. Men när man väl är där och ska föda så tror jag inte man är så brydd om varken vars man är eller hur det ser ut, då vill man nog bara att den ska UT!
Jag har fortfarande jävligt ont i magen... Dessutom så gjorde jag världens fulaste vurpa i em. Utanför Ica dessutom! Så nu känns det som om jag har 75 kotor i ryggen som är sne och av. Så ja, tyck synd om mej.



Jag vill inte vara själv hemma. Inte ikväll.

/SQ

Uppkörd

Shit va jag är uppkörd! Har försökt rapa så luften ska komma ut men det händer ju inget. Legat vaken halva natten och haft ont i magen. Nu på morron har jag varit ute och gått sen ska jag ner på Robban och köpa bubbel vatten. Då jävlar ska jag rapa! Nä, det är smärta på hög nivå.

Idag ska jag och Peppe på Försäkringskassan och få nå info om föräldrapenning och havandeskapspening och alla andra penning man har... Jag förstår mej inte på det där så det kändes som bäst att få en date me FK för att fatta hur man gör.
Sen ska jag handla, vårat kylskåp ekar näsan.
Efter det bär det av till Ume stan. Vi ska på studiebesök på förlossningen, det blir jätte intressant. Tror man kommer gå ut därifrån me bra många fjärilar i magen... =)
Peppe åker nog troligtvis ner till Sundsvall sen och sover i sin truck. Så jag får försöka klara mig själv till imorn.

Jag jobbar 7-14 imorn, sen blire föräldrautb. Ska handla om komplicerad förlossning och tiden efter BB.
För övrigt så jobbar jag fredag, lördag, söndag och måndag. Dryg jävla helg.

/SQ


Dans på rosor

"Livet är inte alltid en dans på rosor." Det har man ju fått höra när livet inte har gått som man tänkt sig, när det känns som om allt går i motvind och man inte lyckas med något. Det är väl ungefär så det är nu. Ingenting går som jag vill.
Jag går mer in på det en annan dag då jag ids...

Idag är jag ledig! Jag ska städa lite sen ska jag till Gullis och käka palt. Det blev ju fin vädre idag så jag ska ut och njuta av det en stund också.

/SQ

Kass update

Åh jag behöver sova. Känner mej helt hjärndöd efter en natt med nästan noll sömn. Jag har egentligen hur mycket som helst att berätta om, om helgen och om allt runt mig. Men inget som kommer ut. Så vi skiter i det helt enkelt.


Äsch

Ja ojojoj va det händer mycket. Jag har bestämt mig för att ställa mig brevid och kolla på. Kanske inte ens kolla på, utan bara ignorera allt. Jag orkar inte med det här nu. Inte nu och inte i framtiden heller.

RSS 2.0