Tiden går fort

Gud va jag tycker julen har gått fort. Alldeles för fort. Granen vi har är det nå fel på, trots att den är Bua producerad. Den barrar som f*n och dricker inge vatten typ. Går kvällen blev lugn, såg typ 2 filmer hemma hos Calle&Elina sen blev det hem och lägga sig. Ikväll blir det nog att fara till Rickard en sväng. Skoterförarna skulle bada badtunna. Jag ska inte bada men det är ju alltid trevligt och träffa nå folk. Nu har jag köpt mig ett par byxor som jag inte behöver känna mig obekväm i iallafall. Jag ska in på mellandagsrean och kika lite också. Man kanske kan fynda sig nån tunika eller nåt annat slappt. 
Nu skulle jag ha tagit mig an the house. 

Tjoo!

//SQ
 


 För en vecka sedan, då i v. 15+1

Då vare jul!

Ja då vare den efterlängtade julafton. Snart slut men men... Sitter på jobbet och väntar på att få gå hem snart. Har varit en väldigt skön kväll här ikväll, inte ett skit och göra så jag har käkat godis och mest bara haft det mysigt. Tidigare idag så var jag i Gulltjärn och fick mig en massa klappar. Skriver mer om vad sen. Sen när jag slutar ska jag till svär päronen och öppna ytterligare några klappar. Helt seriöst så har jag ingen julstämmning i kroppen alls. Hade det inte kring advent heller. Julen är överskattad. Det är min mening. Men men. Nu längtar jag bara tills jag får fara till stan och köpa mig nå nyårs kläder och kanske nå annat skoj, till mig själv, bara till mig själv. Fick ju en lite extra lön den här månaden som satt rätt bra så jag tycker jag är värd ett par nya skor eller dylikt. Det är våran förlovningsdag idag. Tänk att det är precis ett år sen nu jag klämde på mig min alldeles för lilla ring "bara för att" den skulle på. Och innan jag fick av mig den.. Hej o hå.. Men nu sitter den ju bra, svårt och få rätt strl direkt tyckte jag. Jaja... Tack alla ni som har messat mig God Jul. Me love u!
Nä nu ska jag gå och svida om till klänningen!Tjoo och God Jul!

//SQ

Äntligen så ...

... är det torsdag. Vill att det ska bli helg så jag får fara till Skelet och handla klart mina julklappar. Ska även fira min käre systerson som fyller hela 3 år! Trodde iof att han fyllde 4 i år men så stor koll hade jag. :-)
Idag har jag varit på jobbet och slavat, tanken va ju att jag skulle ta ut komp och sluta kl14 men det sket sig. Bossen ville prata med mig om min framtid. "Har jag någon?" undrade jag då. Men det lät som jag blev fast anställd i kommunen den 11/1 så det är ju inte så länge kvar. Hoppas bara på att det kommer ut nån bra tjänst då också. Heltid helst. Det ordnar sig nog. Jag är inte ett dugg orolig faktiskt.
Patrik är fortfarande i sin lastbil. Jag bakade äppelpaj ikväll och bjöd svärfar på. Som tack för att han bar in pelletts säckar och fyllde på det, gav kalvarna och kastade ut nå grus så jag inte ska halka ihjäl mig. Han är bra.
Känns döds skönt att få jobba kväll imorn. Det betyder att jag får sova längre än till kl06 imorn. Vilket jag är i stort behov av. Jag är trött jämnt nu, men men det går väl över.
BlueJag längtar så hemskt efter dig. Att tiden inte kan gå fortare framåt än vad den gör.
Jag är less på att vänta. Jag vill att det ska kännas ännu mer verkligt.
Få hålla dig, säga hur mycket jag älskar dig och att världen inte är så hemsk ändå.
Vi kommer få det bra. Vi. Tvivlar inte en sekund.


Vanliga tur

Ja idag känner jag mig friskare än va jag gjorde igår. Börjar jobba igen på lördag.
Har suttit och kikat på nyårsklänningar men jag har som bara fastnat för en, men då fanns den dock inte i min strl. Min vanliga tur. Men innan nyår ska man väl ha hittat sig nåt, annars har jag ju en del klänningar hemma som jag kan använda.
Jag är trött. Fruktansvärt trött. Så nu tror jag att jag ska gå o pömsa en stund.

Tjoo.

//SQ

Första arbetsdagen

Ja då har jag gjort min första arbets kväll på.. Jaa kan det vara närmare 3 månader jag varit hemma? Ja hur som helst kändes det hur kul som helst och börja om. Man känner sig lite ovan och hackar sig som fram när man är på en ny avdelning. Men det går bra. Det som känns väldigt tråkigt är att man inte kommer vara där nå långvarigt utan det är bara fram till jul sen vet jag ju som inge mer. Det som är bra med att vara på en och samma avd är ju att man har verkligen koll på läget, man har sina ansvars områden och man kan känner verkligen att man är bra på det man gör.
Imorn ska jag upp 6 så jag ska snart gå och lägga mig, vore väl förjävligt om man skulle försova sig? Älsklingen är i norra delen av vårat land, även varit en sväng in i Finland. Så han kommer nog inte hem imorn heller. Tänkte hälsa på Malin i klintn imorn. Vi ska käka middag ihop sen ska vi spela Wee. All night long.. Nä inte riktigt kanske.
Nä over&out för ikväll.

Tjoo!!

//SQ

Knäck

Idag har jag och Malin gjort knäck och fudge. Riktigt gott blev det. Synd att det tar sån tid och göra bara. Sen tycker jag inte om det här j*vla snusk vädret. Är väldigt less på att behöva ha gummistövlar för att ens ta sig till bilen utan att bli blöt. Nä, ge mig snö istället. Har för övrigt inte så mycket att uppdatera. Tror att det är som igår det mesta. Ja förutom att jag har haft terapi med Flisan idag. Efter det att det rasade snö från taket igår/inatt så blev hon väldigt skvätt rädd för allt och ligger och kurar bakom soffan. Inte lätt och va liten. Men när vi vaknade inatt så var min första tanke att huset höll på att rasa, så jaa.. Det lever om väldigt bra.
Nä nu ska jag snart ta o sätta på kaffet åt herrarna i hagen. Dom är ute me elektrikern och kommer nog snart in och förväntar sig nå fika.

Tjoo!

//SQ

3 december

Ja idag har Peppo varit ledig så vi har tillbringat en del tid ihop. Mest framför tv:n kanske men ändå. Nytta ha vi oxå gjort. Peppe har förberett för när elektrikern skull komma ikväll och installera in kalvarnas vattenho. Sen ha han skottat. Nu börjar vi längta efter en egen traktor. Slippa fara och låna överallt i byn. Jag har tvättat och vikt kläder och gjort, nog den bästa, köttförsåsen och spaghettin jag nånsin har ätit. Tack vare Fia så gör jag nog den godaste korvstroganoffen nu också. Hon har allt sina knep gumman. Jag börjar jobba på måndag. Känns skönt. Jobbar till på julafton sen vet jag inge mer. Men jag tror inte jag blir arbetslös iallafall. Jag är inte orolig, än... Jobbar dock julaftonskväll. Men efter att jag har funderat hit och dit och fått klaga av mig så känns det inte drygt längre. Slutar redan klockan nio så då får jag väl äta julbord då och sen äter vi ju julbord på jobbet den dagen också. Men nyårsaftons kvällen vill jag inte jobba.. Kan jobba dagen efter 7-16 om det skulle vara så, jag är ju lix nykter. Men inte kvällen... Får väl se. Nu ska jag snart fara och simma med Malin. Ska bli skönt. Man känner sig så duktig efteråt sen känner man sig även lite lättare i vattnet. Vilket inte är helt fel...
Längtar till på lördag!!

Tjoo!!

//SQ

RSS 2.0