Tandis

Ja jag trodde den här dagen skulle gå väldigt långsamt när jag vaknade där vid halv 7 första gången.
Fel hade jag. Tandläkarn ringde vid 10 och undra om jag kunde komma vid 11 för undersökning. Jag försökte komma på en undanflykt men va för långsam så det blev o fara. Tyckte att det gick väldigt fort med tanke på att jag hade tänkt göra ett uppehåll me snusandet sådär en vecka innan jag skulle dit för att dom inte skulle se det. Men självklart när det blev idag sa dom "ja o där på vänster sida ligger snusen bra?". -Ja det gör den. Hmm...
Jaa sen ha vi varit förbi hos Rickard o Malin o kollat på den nya familjemedlemen, Kia. En jämthundsvalp. Jätte söt. Jag blir bara mer o mer sugen på min golden valp. Men det får dröja ett tag till. Men jag ska ha en!
Jag sitter för tillfället med popcorn i min vänstra hand. Det måste vara guds bästa uppfinning. Känns nyttigare än godis och är otrooooligt gott. En annan sak som har blivit ett beroende är apelsinkrokant chokladen.
Imorn ska jag till stan på möte. Sen blire o gå en sväng på stan sen fara o göra nå ärenden. Malin kanske skulle med, trevligt med lite sällskap.
Nä nu ska jag lägga mej o se Heroes. Inte så jävla bra men nåt att se på iallafall.

/SQ

Babysitter

Ja då vare tisdag igen. Tycker det va tisdag nyss. De sista 2 veckorna har gått så himla fort.
Idag har jag varit barnvakt till Liam. Tack Peter&Jenny att jag fick låna eran son, det var dundermysigt. Känner dock en viss frustration när han inte ville sova när jag ville och inte va glad när jag ville. Dom är okontrollbara dom små liven.
Sen att det är kallt ute är en sak men det är inte speciellt upphetsande att det är 15 grader inne. Jag håller på att frysa ihjäl. Eldar i sinne för att Peppe skulle duscha innan han skulle iväg o klippa sig. Sen blir det middag. Så ikväll får det bli en snabb middag eftersom det blir så pass sent, ska steka nå hamburgare och hacka nå grönfoder.
Tack Elina som fixade tillbaka mina bilder på bloggen, haha trodde ju att det bara va på min dator som bilderna hade försvunnit på men så var inte fallet.
Ja jag vet att jag klagar över våra djur men det går bara inte låta bli. Det är inte roligt längre att måsta gå ut morgon och kväll o bära vatten och lukta på ko bajs. Jag avskyr det. Trodde inte att jag skulle önska någon död nångång men det gör jag. Död åt grisarna. Död åt kossorna. Tack för mej.
Jag måste ta tag i det. Kan inte skjuta på det framför mej längre, det funkar inte.

/SQ

Vi ska städa, vi ska feja...

Ja idag har jag verkligen gjort fint här hemma. Känns så himla bra när det är gjort. Men jag tror dock att jag är för noga när jag städar det är därför det tar sån tid för mej. Alltid när jag städar så tar det typ 6 timmar. Men då kör jag några tvättmaskiner och lagar middag emellan. Men ändå.
Imorse for jag även en sväng till stan, hade tid hos barnmorskan. Dock hade jag tid 10:30 och inte 11:30 som jag trodde. Men som tur va hade en kille avbokat sin tid 11:30 så jag hade inte kört i onödan iallafall.
Jag har även krattat jord i en timme. Peppe har fyllt igen vallgraven vi hade på gården. Men nu äre då gjort. Blev lite snyggare iallafall.
Kom även på att jag skulle ha besiktat bilen innan jag får körförbud på den 1 nov.
Nu blir det mys i soffan med korsord, choklad och "Sjukhuset".

/SQ

Frustration

Jag är ledsen. Kan inte bara vara enbart av att våran Felix for iväg till katthimelen för så mkt som jag har bölat sen inatt har jag nog inte grinat sammanlagt på ett år. Det är bra att gråta fick jag höra, men när man väl börjat går det ju inte att sluta. Frustrerande.
Gårkvällen var väldigt trevlig i Legde hos Peter&Jenny. Kändes riktigt skoj o vara där igen, det va ju ett tag sen vi satt o öla där. Hade varit ännu roligare om man hade sluppit den hemska dunkadunka värken i skallen. Vi var tråkiga o for hem vid 12 typ. Drog med oss Rickard gjorde vi oxå. Även han fick se en död Fille på vägen. Ja, hur det kan gå.
Idag känner jag mej totalt förslappad. Vi ska ner o käka surfisken hos Peppes farmor i em. Så watch out, jag kan lukta illa efter det.
Veckan som kommer blir nog rätt lugn. Jag är fortsatt sjukskriven, ska samla krafter. Hoppas att vara back on track igen veckan efter. Min morbror från Gbg kommer hem för 3 dagar, måste hälsa på honom då. Inte setts på flera år. Så det är ett måste. Imorgon är Peppe ledig så vi får en till dag ihop. Men jag ska städa o greja på inne medan han är ute o återskapar våran gräsmatta igen. För som det är nu är den obefintlig.
Nästan längtar tills det bli kallt o hemskt ute så vi får börja på att tapetsera vårat sovrum. Jag måste måla en massa garderobsdörrar oxå. Men det blir en senare fråga. Nu när man har hus tar man verkligen vara på tiden man kan vara ute, så länge som möjligt. Det finns så oerhört mkt o göra, o tiden tycker man aldrig finns. Finns inte tid till saker utanför längre. Utanför Bua. Men jag trivs. Jag gillar att ha mkt o göra, man slipper tänka så mkt. Man slipper fundera.
Nu blir det o elda, ännu mer. Får aldrig upp nån temp här inne. 17 grader är inte speciellt skönt.

//SQ

RSS 2.0