Agnes går!

10 månader och 2 veckor på dagen så lär sig min lilla skrutta att gå.
/SQ

Agnes

Jag har sån tur att jag har en sån underbar dotter. Bästaste bästa.
/SQ

Sorry

Lite dåligt med bloggandet just nu.
Ska lägga upp nå bilder i em, men nu ska vi iväg på kalas.
/SQ

så äre

Förbannar den här dagen. Nu är det kört.....
/SQ

io unced
Förstår mig inte på vissa människor. Tror dom äger hela världen. Människor som lägger sig i saker dom inte har att göra med. Nä sånna klarar jag mig utan. 

Min mage måste bli bra innan ikväll för då ska jag ju för tusan på Bingo. Vårdcentralen efter lunch så jag har ett hopp.
/SQ

Aj

Jag ligger och plågas i soffan i em... Sjukligt ont i magen. Varenda ansträngning känns som om hjärtat ska hoppa ut ur bröstet på mig. Säkert nå magkatarr, typiskt att man aldrig har nåt mot det hemma, typ samarin tror jag ska vara bra...
Skrållan är pigg idag. Snorig men inte så mycket mer än så. Skönt! 
Nä... Åter till soffan och hoppas på en ny dag snart.
/SQ

Sjuk, sjuk o sjuk igen

Åh va jag är less. Nu är Agnes sjuk, igen. Tjejen måste ju ha noll immunförsvar. Hoppas att det inte håller i sig så länge.
Idag har vi som sagt varit till stan en sväng. Inhandlade ett medel till vårat akvarium så nu hoppas jag att det blir fräscht igen. Ska hålla på i 4 veckor så jag får nog vänta ett tag men den som väntar på något gott...
Nä, tänkte slänga in några bilder men det får vänta till ikväll när lillan har somnat för nu vill hon inte alls vara utan mamma.
/SQ

Jippie....

Jag orkar inte fler nätter nu. Inatt kanske jag har sovit allt som allt 2 timmar. Det enda lillan har gjort är att grina.
Idag ska jag iallafall till stan, Malin ska me. Blir bara en liten tväris....

Ja. Världens kortaste update blev det här.
/SQ

Död mullvad

Kände mig som en död mullvad imorse när Agnes vaknade redan vid 4, men höll henne kvar i sängen till 6 iallafall...
Peppe sover än. Hade nästan hoppats på skit väder idag så han kunde börja med Agnes rum men solen skiner som tusan så Peppe lär nog hitta nå grejer ute o greja med idag. Jag ska städa lite. Gå en lång promenad och kanske ner en sväng på Robban och handla. Längtar efter barnbidraget imorn....
/SQ

Tänder?

Dagen har bestått av en liten Agnes med feber. Hoppas att det "bara" är tänder på G, inga fler virus på ett tag tack.
Jag fick sovmorgon imorse. Underbart. Jag låg och drog mig i sängen läääänge, säkert till 11. Det har inte hänt på över ett år. Sovmorgon för mig är annars till 9. Brukar inte ha ron att ligga kvar och bara vara annars.
Peppe ser Luftslottet som sprängdes, men inte jag. Jag tycker dom där filmerna är lite obehagliga så jag hoppar över dom... Särskillt på kvällstid.
Imorn är Peppe ledig, vet dock inte om vi har så mycket inplanerat för det. Ganska skönt att bara få vara också. Kanske kan få honom att börja spackla i Agnes rum nångång... 

Nä. Nu ska jag ta och lägga mig i soffan en stund och lösa nå korsord! 

/SQ

Står utan stöd!

Har varit en trevlig kväll, fast jag känt mej små trött. Nu har alla åkt, inklusive min sambo. Partajj nånstans.
Agnes sover. Trist. 
Nä, imorn ska jag få ha sovmorgon, det har Peppe lovat. Så för hans egen skull så hoppas jag han är hemma i tid så han orkar upp kl 06 imorn bitti...
Imorn ska jag ut på en lång promenad, oavsett väder. Behöver få komma ut o röra på mig känns det som. Sen måste jag även ta tag i den hemska vikningen av rentvätt som har invaderat vårat torkrum...
Agnes har gått sitt första steg idag. Idag har hon stått själv utan stöd jäääääätte länge. Känns som om det inte är länge kvar innan hon går för egen maskin. Slänger in några bilder från idag!
Står helt själv!
Liam&Gry.
Gryssan.
Farfar&Agnes

Ha en fortsatt trevlig lördag kväll! 

/SQ

Motvind och uppförsbacke

Usch va jag känner mej trött. Som om hela skallen va fylld med tuggummi.
Agnes har sovit bra inatt, men hade gärna velat att hon sov längre än till 06 men ju tidigare man stiger upp dessto mer får man ju gjort.
Idag kommer Peppes kusiner, aldrig träffat dom så det blir kul. Dom kommer väl inte för att hälsa på mig utan på Agnes men det blir trevligt. Varken hinner eller orkar baka så jag ska åka ner på affärn och shoppa nå färdigt fika. Enkelt. Tack för det tipset Jenny.

Sen blir saker aldrig som jag tänkt. Det är trist. Motvind. Uppförsbacke. Kanske går åt totalt fel håll egentligen.
/SQ

Ätit gädda och köpt en plog

Ja då va man hemma igen. Tillbringat kvällen i Gullis. Ätit gädda (?!) och Agnes har busat runt med alla katter, hon älskar verkligen dom djuren... Hela hon glimmer till när hon ser en kisse, underbart att se. Sen har hon blivit så mycket mer försiktig nu än tidigare. Det är inte (oftast...) direkt att dra i päls och svans utan känner lite försiktigt på dom bara. Men dom små kattungarna va hon nästan rädd för...
Nu sover Agnes iallafall, hoppas hon fortsätter med det också... Är sjukt trött så det blir sängen snart.
Peppe ringde och sa att han köpt sig en plog. Så jag skulle måsta fixa allt med betalning och maila över kvitton och skit. Jaha tänkte jag... Det fixar jag inte. Men serru det gjorde jag. Efter lite om och men så tror jag iallafall att det blev rätt.
Imorn blir det nog FC en stund på fm sen kommer syster med barn och hälsar på.

Nä... Nu måste jag lägga mig innan jag somnar på plats.
/SQ

Stads sväng

Ja idag ska vi till stan en sväng. Agnes ska me. Hade tänkt åka buss men jag vågar seriöst inte... Agnes kanske river hela bussen om hon ska sitta i mitt knä hela vägen. Så det blir bil. Säkrast så.
Får se om vi gör oss en tur till Gulltjärn i em. Slipper jag sitta här hemma själv ikväll igen. 
Nä... Ska ta och ge lillan nå mat nu.
/SQ

Skämtar du..?

Det är ett stort skämt. Hoppades ju innerligt att Peppe skulle komma hem i tid ikväll för att ta Agnes så jag fick ut och promenera ensam en stund, men nä.... Han drog till Stockholm. Kul. Hemma sen fredagkväll.
Nä... Nu är snart den här dagen över och Agnes sover på ett par timmar och då ska jag se Greys.
/SQ

Bajsdag

Åh varför är mitt barn det grinigaste barnet ever idag?! Inget är bra.
Hade egentligen tänkt skriva "Grattis Agnes, du är 10 månader idag" men nä, jag skiter i det. Är inte hon på humör så är inte jag det heller.
Ajökens.
/SQ

Pusspuss

Vaknade imorse av att Agnes pussar på mig. Kan man vakna på nåt bättre sätt? Sötungen min.
Peppe jobbar idag ändå. Jag ska ringa på försäkringskassan och bråka lite sen blir det nog en promenad. Ser lite lurt ut, som om det skulle kunna börja snöa eller nåt annat onödigt...

Såg att det va RixFm festival i slutet av maj. Det blir kanoners. Nu längtar jag. Sen fyller jag år snart också. Det däremot känns lite smyg drygt...
/SQ

BINGO!

Jag fick bingo ikväll! Min allra första bingo. Vann dock inte nån storvinst men 300:- iallafall. Det är ju något.
Skön kväll. Agnes sover när jag kommer hem så det är bara att gå och lägga mig.

Nattinatti.
/SQ

Sunshine

Peppe har tagit en pappa dag idag. Skönt att vara hemma hela familjen en vanlig vardag. Friska dessutom. Suttit ute i solen och njutit, Agnes har suttit i vagnen och kollat på tills hon blev less. Varit en sväng till Sika för att se om dom hade nån reservdel till traktorn men icket. Så nu åker Peppe till stan för att köpa en packning där istället. Jag och Agnes orkar inte följa med. Låter som om det är lite att göra på jobbet nu så Peppe får vara hemma imorn också.
Ikväll ska jag på Bingo igen. Ikväll händer det. Jag ska vinna. Pengar, pengar, pengar....
/SQ

<3

Tänk vilken tur jag har som har er! <3
/SQ

I´m alive

Jaa jag överlevde natten men fortfarande ont i magen. Men det är ju bra så länge det bara stannar där.
Känns trist att missa det vackra vädret men jag orkar verkligen inte gå många meter idag. Men jag är helt övertygad om att det kommer fler dagar som denna!
Jaa... Annars händer det inte ett smack här. Skrållan är i full gas men det är inget ovanligt. Ska lägga in nån bild sen i em. kanske! 

/SQ

Min tur

Ok... Nu har jag så sjukt ont i magen att jag inte vet snart vad jag ska ta mig till. Men när man ser på Peppe så verkar det ju vara nåt extremt kortvarigt så jag hoppas det gäller mig också. Nu ska jag bara härda ut den här natten sen kanske det är bättre imorgon.
Agnes va nästan övertrött ikväll, grinade och hade jätte svårt att komma till ro. Hon gjorde även en vurpa ikväll vid vardagsrums bordet. Fick sig en fläskläpp lill stumpan. 
Nä... Jag ska nog bosätta mig på soffan inatt, nära till toan och inga trappor. Låt mig överleva natten.
/SQ

Karlar och sjukdomar

Usch för att ha en grinig dotter och en "döds sjuk" sambo samtidigt. Fattar inte det här med karlar och sjukdomar, skulle jag ha haft samma hade jag ändå varit tvungen att kliva upp från soffan och göra vissa grejer men det gäller tydligen inte män.
Jag och Agnes har iallafall haft det jätte mysigt ute i solen idag. Vi har promenerat sen suttit i solen och bara njutit. 
Ikväll blir det en tidig kväll. Känner mej totalt slut i kroppen.
Jag välkomnar även Sofia tillbaka till bloggvärlden igen! 

/SQ

Fin vädre

Jag och Agnes diggar musik nu sen ska vi ut i solen. Måste ta till vara på dom dagar då det faktiskt är fint väder. Känns inte som om vi är så bortskämda med det...
Peppe sover än... Jag är lite avis att han får sova, men rätt vare är så äre jag som ligger sjuk. Jag får lägga mig tidigt ikväll istället.
Nä, ska snabb städa lite och få bort all sjuka ur huset nu!
/SQ

Rösta

Säger bara en sak, rösta!!!!!

Katastrof

Vilken katastrof.... När jag för en gångs skull ska roa mig så gick det inte riktigt som planerat. Peppe skickar sms vid 01 och säger att jag måste kliva upp med Agnes inatt och på morron för han har kräkts en gång. Ok.... Så nu känner jag mig mer död än levande. Hon har sovit kasst och skulle upp tidigare än vanligt. Jag vill sooooooooova. Peppe har inte kräkts mer än en gång så vi får väl se vad som händer...
Nä men annars hade jag ju skit skoj den tiden vi va hos Simon. Dock så va jag rätt trött av och till med tanke på den lilla sömn som har infunnit sig i det här huset sista taget...
Idag ska vi ut i solen. Bort från sjukdomar. Jag ska inte bli sjuk, så det så.
/SQ

Partajjjj!

Ikväll ska vi på födelsedagsfest. Grattis S I M O N ! ! !
Peppe ska fara hem med lillan när hon blir trött så ska jag få stanna och partajja. Tror det kommer bli skit skoj! Ska bli skönt att få tänka på nåt annat än sjukdomar och liknande ett tag, fast jag kommer nog ringa hem en eller två gånger ikväll ändå...
Nä, dags att försöka ge lillan nå mat! Det har inte varit det enklaste idag kan jag lova...
/SQ

Mugg skrälle

Hemma. Underbart. Har suttit i över en timme med en mugg mellan lillans ben och väntat på att hon ska pissa men förgäves. Kom aldrig nåt så det provet får dom vara utan... Dom trodde att det va ett virus men att vi ska dit igen på återbesök för att kolla vikten eftersom hon gått ner. Hon har verkligen haft otur, fått flera virus på typ två veckor...
Ikväll ska vi ha filmkväll. Vi är oense om vilken film som ska ses dock... Peppe vill se en thriller medan jag vill se en grin film "My sisters keeper". Får väl se vem som får sista ordet.
Nu har vi ätit förrätten och väntar på fileén i ugnen.
/SQ

Borde finnas

Hmm... Jag tycker verkligen att det ska införskaffas en barnläkare på vårdcentralen så man slipper flänga till stan... Men nu ska vi tydligen dit kl 14 så egentligen borde jag packa skötväskan och oss själva i bilen snart.
/SQ

Sjuk igen....

Inatt så kräktes Agnes. Inte lite heller... Det va överallt. Mitt hår, över hela henne, sängen och tapeten. In i duschen med oss båda och Peppe fick äran att renbädda och skura. Men efter det va det lugnt. Ingen feber eller nåt sånt. Men nu före lunch så har hon 40 graders feber (igen). Inte förkyld eller sjuk på annat sätt. Bvc trodde inte det va magsjuka så hon skulle prata med doktorn och sen höra av sig till mig igen. 
Jag är sååååååå less på sjukdomar i den här familjen nu. Min stackars tjej blir ju helt slut av att vara sjuk hela tiden också. Nä, jag hoppas att det blir kortvarigt.
Planerna för idag sket sig. Skulle börja på med Agnes rum men när hon har feber så blir hon extra mammig så jag får snällt vara med henne idag. Imorn skulle vi på födelsedags partaj men vi får se hur det blir me det nu. Jag har inte tänkt att festa om hon ska vara sjuker iallafall.
/SQ

Står på huve

Idag ska vi till stan. Hoppas jag hittar nåt på Gina för mitt presentkort men det återstår att se. Jag älskar presentkort!!
Föresten så fyller jag år snart. Typ om 5 veckor...
Inatt så vaknar jag av att Agnes står på huvud nedanför sängen... Hon har trillat. Men blev inte så mycket grin utan somnade om väldigt fort istället.
Idag kommer Peppe hem! Haha... Jag har gjort en låt till honom, men han skrattade bara när jag sjöng den för honom. Aja, det är tanken som räknas.
Sen hade jag tänkt mej att vinna hem största vinsten ikväll på bingon. Jag, Madde och pensionärerna... Kan väl inte vara så svårt?!

Nä, fara och rasta valpen och sen dra till stan. Man skulle ha haft sig en liten vovve, jag blir såååååå sugen. Men... Kanske får hålla mig till mina höns i sommar... Om jag kan fixa ett hönshus dvs.


/SQ

Mätning/vägning/mammafika osv osv

Varit på Bvc och vägt/mätt Agnes idag. Hade inte hänt speciellt mycket... 66cm lång, men det va hon för en månad sen också, så jag hade fel i mitt troende om att hon blivit längre. Vägde 7400g, hon har allså gått ner sen vi blev utskrivna från barn2 (?) så nu ska vi ge olja i hennes mat två gånger per dag och se om det har nån effekt. Ny vägning om två veckor.
Mamma fika hos Merlinda, vilket va hur mysigt som helst.
Middag hos svärpära och sen en lång prommis med Madde och hund.
Men ikväll ska jag se Greys. Har dock inte sett förra avsnittet än men det kanske går för sig ändå... För ikväll måste det väl ändå vara ett avsnitt?!!
Imorn kommer Peppe hem. Ska bli skönt. Så skönt att jag åker på Bingo imorn kväll. Så vi ses inte då heller... Aja... Blir ju helg snart.

Nä, nu ska jag vara en elak mamma och gå och väcka mitt barn som ligger ute och sover i vagnen, annars blir det aldrig god natt för natten i det här huset.

/SQ


Nattinatti

Agnes sover för natten och jag borde också gå och lägga mej snart...
Imorn ska vi mäta/väga lillan. Tror hon har vuxit på längden så det ska bli intressant att se om jag har rätt.
Nä... Inget att berätta om. Förutom att FIA ska komma hem från fjället snart så hon kan börja blogga igen. Saknar den läsningen...


/SQ

För er intresserade

För dom som vill anteckna så va inte datorn tung alls. Gick fin fint. Nu hoppas jag dom ringer därifrån i em. och säger att det är nåt billigt som behöver bytas.
Ska ge Agnes nå mellanmål nu sen ska jag få henne att sova en stund så jag får städa.

/SQ

Tung och otymplig

Jag sitter och funderar över hur jag ska orka bära datorn in i bilen sen ut ur bilen och in i affärn... Men den kanske inte är så tung, otymplig är den då garanterat. Bara jag inte tappar den i backen så är jag nöjd. 
Agnes stod helt utan stöd igår, länge och väl. Lill tjejen håller på att inte vara så liten längre... 
Peppe ringde imorse och sa tack för förkylningen. Nu har han skit ont i halsen. Varsegod. Bara jag slipper den.

Nä, borsta våra hår och sen ska lillan få käka nå lunch!

/SQ

Heldag i Gullis

Agnes sover för natten nu. När vi va i Gullis idag så sov hon ute i vagnen i tre timmar. Galet länge. Träffat Sofia idag som jag fick spöa i 500 men förlorade dock mot Maria... Ren tur hade hon... Det märks att det mest bara är mamma och pappa som duger för lillan nu. Hon skriker i högan sky om det är nån som håller i henne som hon inte riktigt känner igen. Kan allså bli svårt med barnpassning framöver... Men det är ju tur vi duger iallafall, jobbigt hade det varit annars.
Imorn ska jag ringa på Bäckströms och höra hur mycket han tar för att laga en dator. Både jag och Peppe måste deklarera den här månaden så en fungerande dator hade underlättat en hel del. En sak är då säker, det är betydligt svårare att deklarera när man har en jordbruksfastighet än bara en lägenhet...
Annars ska jag gå ut med Maddes lill valp imorn, vi sa idag att jag får bli gudmor till den lille. Haha...
Nä, nu ska jag återgå till ytterligare ett avsnitt av Tre Kronor innan det blir sängen och nå korsords lösningar...

Nattinatti.

/SQ

Kort update

Smyg ont i halsen idag me. Peppe åker till Karlstad idag, jobb jobb jobb... Jag ska till Gullis o tigga middag och lite barnpassning. Förhoppningsvis kanske dom har sol, för det har då inte vi.. Snö snö snö.
Sen önskar jag att våran dator kunde börja funka bara sådär, det hade inte varit helt fel.

Nä... Dags o byta en illa luktande blöja hos min kära dotter.

/SQ

Inte en dag till.

Har jag så här ont i halsen imorn också så kommer jag avlida på plats.

Agnes tycker mamma är tråkig som inte vill surra med henne idag men förhoppningsvis blir det en bättre dag imorn!

Åter till soffläge...

/SQ

Förkylning nr 3244353

Jag tror jag dör snart. Nu har jag åkt på en ny förkylning. En sån förkylning som gör att jag inte ens kan svälja mitt eget saliv för att det gör så ont i halsen. Kul!!! Jag är dödligt less på alla sjukdomar nu kan jag lova.
Gårkvällen va jätte trevlig hos Jenny, Peter o Liam. Grillat och trevligt sällskap, kan man begära mer?!

Idag blir det en lugn dag... Ska inte lyfta många fingrar idag...

/SQ

Dator sönder....

Våran dator har gått sönder... Gillas inte alls. Så nu sitter jag på svärmors bärbara som jag avskyr.
Idag är Agnes mycket piggare. Inte jätte matglad än men det kommer nog snart. Känns skönt, kanske är över en veckas sjukdom över för henne nu?! Hoppas verkligen på det.
Idag har vi inga fler planer än att vi ska ner på Robban och handla lite. Sugen på att träffa nå folk ikväll men vi får se hur det blir me den saken...

Nä, ska ta tag i min pyjamas dotter nu!!

/SQ


Bara så ni vet...

/SQ

Febran

Agnes har fått feber nu. Lill skruttan. Igår kväll provade vi allt. Isglass, saft, frukt... Nu sitter hon och river ut alla skivor ur lådan så lite energi verkar hon då ha iallafall.
Snusade på bebis valp igår kväll... Kan inte säga annat än att man blir sjukt sugen.
/SQ

Less

Åh va less jag blir på allt som har med sjukvård att göra. Dom på barnmott. har glömt bort att skriva ut receptet på Agnes medicin, vilket jag märker kl 14 idag och apoteket stänger för helgen kl 17. Så nu hoppas jag att det hinns med innan dess ändå... Sen tyckte dom att hon äter alldeles för lite, men jag kan ju inte annat än erbjuda henne. Vägrar hon så vägrar hon ju... Men skulle pröva ge henne var 20:de minut, vilket jag nästan kan veta redan nu att det aldrig kommer funka... Men ska pröva iallafall.
Sen är jag less på slask, skitiga bilar och vintern i allmänhet. 
Nä, snabb städa lite sen ut i bilen och hämta mat kassarna.
/SQ

Förkylda

Känner mej förkyld. Hatar att vara sjuk. 
Idag blir det en sväng till stan (igen) sen hem och gå ut med Maddes nya tillskott. En 3 månaders hundvalp. Ska ta nå kort, kan ju inte vara annat än super söt.
Nä, bäst att börja göra sig klar.
/SQ

RSS 2.0