Snö, advent och jul.

Åh va jag älskar advent och julen. Allt som hör till. Det är en tid då jag riktigt får pyssla om huset och bara mysa. Idag har jag donat och haft mig, men kan inte påstå att det har hänt så mycket men... Lyssnar på Boopers jullåtar, dom är det fart i! Pratade me chiefen idag och sa att jag är fit for fight och vill börja jobba. Han skulle knåpa på något schema och höra av sig i veckan typ... Lovar att jag kommer få jobba julaftons kväll, resten av de röda dagarna, nyårsaftons kväll och nyårsdagen dag. Så nu blir jag inte besviken när jag får mitt schema. Kan inte bli så mycket värre än så. Men det är fruktansvärt bra me pengar om man jobbar alla dom dagarna. Jag får se det så. I eftermiddag har jag stått och gjort pannbiffar. Dom blev inte speciellt snygg men dom smakar nog likadant ändå... Synd att dom ska gå sönder hela tiden för mig. Åh jag får mina pengar på fredag. Ja en rätt hyffsad lön för att inte ha jobbat. Nu är då julklapps shoppingen räddad. Det känns otroligt skönt. Ska in en sväng imorn me Malin, sen blir det väl och fara in fler gånger... Man brukar sällan hitta alla klappar på en dag, inte jag iallafall. Otroligt svårt och veta vad man ska köpa till älsklingen... Det är lika svårt varenda år. Vi ska inte ge varandra så dyra julklappar i år har vi iallafall sagt, vi ska spara dom pengarna till de som komma skall istället. Hellpytans så skraj jag va igår kväll.. Sanslöst. Peppe va o jobba och jag skulle sova själv. Ok om inte tv:n hade slocknat och jag började inbilla mig att det var en mördare som hade dragit ut en säkring. Så med Malin i telefon trippade jag mig upp på övervåningen och la mig i sängen. Sen va jag helt säker på att "han" skulle mörda mig om jag släckte så jag sov me lampan tänd. Ja gud va jag skrämmer upp mig själv. Men det är en vanesak hoppas jag, att sova själv allså...
Nä nu ska jag ta och kolla om pärerna ha koka klart!

Tjooo!

//SQ

Slut slösat

Ja helgen va underbar. Fått rå om min man riktigt ordentligt. Det är behövligt när man knappt ses nåt på veckorna. Men det ska det bli ändring på. Jag ska sluta här på Mariedal och åka hem. Nu är jag less. Jag har gett det en ärlig chans, men det har visat sig inte vara min grej. Inte det jag behöver. Synd bara att det skulle ta nästan tre veckor att inse det. Men bättre sent än aldrig. Jag känner att jag vill inte slösa bort en massa tid av mitt liv här, slösa tid på något som inte ger mig ett skit. Men det är annorlunda nu. Ska bara säga det också till dom imorn... Jag har just insett att jag skiter i va folk säger och skvallrar om. Jag är less på att lägga en massa energi på människor som inte har ett roligare liv än och prata skit om andra. Och ni som pratar i ren vänlighet, kom istället direkt till mig och säg det. I eftermiddag har jag, Malin, Rickard och Calle varit på maskerad affär för och bestämma vad vi ska vara på lördag. Jag tror jag garva största delen av tiden där, alla såg så roliga ut... Men jag bestämde mig iallafall till slut för nåt. Kändes som att det viktigaste inte va att vara snygg utan att man kan skratta åt varandra. Det blir nog en rolig kväll!
Jag känner att jag håller på att bli galen på dig. Du är så... Jaa jag vet inte vad. Du gör mig rosenrasande, orolig, hjälplös. Ja allt. Jag vill bara att du ska ta tag i ditt liv och se allt bra du har omkring dig. Du har massor. Ta emot hjälp och hitta igen den där viljan. Jag vet va jag snackar om.
Saknar Amanda ikväll som sover borta. Så det blir inge kortspel för min del. Kanske ska ta och försöka sova istället.

Tjoo!

//SQ

Go home

Äntligen dags att fara hem imorn! :) Känns underbart att få komma hem och pyssla om mitt hus. Den här veckan har gått ovanligt fort. Hänt mycket små saker hela tiden så tiden har inte gått så långsamt som förra veckan gjorde. Imorn har jag bara summering av veckan med Lena sen ska jag packa och fara. Har inte städat det jag skulle städa i veckan men det är nog ingen som märker om jag skiter i det... Gjorde det iof inte förra veckan heller men jag är inte här för och städa, då ska jag inte behöva betala för och vara här utan då ska jag ha betalt. Så det så.

Den här är bara så fin, särskillt slutet jag måste bara flenna varenda gång. http://www.youtube.com/watch?v=9-FVVxaNoWs&feature=related Den här me. http://www.youtube.com/watch?v=EDadO8xKBEQ&feature=related

Nu har jag haft ont i huve i en evighet. Jag orkar inte, beror på min rygg och nacke. Allt är snett och jävligt. Måste fixas...
Nä jag har nog inge mer spännade på lager. Inte för att det här blev så speciellt spännande heller men...

Tjoo!

//SQ



Kort o innehållslöst

Ja ikväll känns det som jag har tänkt alldeles för mycket, har dunder ont i skallen. Ska bli skönt me lite sömn, blev lite natten som var. Då satt jag på akuten i 5,5h. För ett jävla pissprov. Sanslöst, men fixat nu iallafall. Ikväll kom älsklingen och hälsade på och åt middag med mig. Myys. Jobbigt att han ska vara så lätt att sakna... Imorn får vi in pelletsbrännarn, gud så skönt det ska bli att slippa behöva elda. Jag ser verkligen inte den där tjusningen med vedeldning som andra ser. Synd att elen ska vara så pass dyr, annars är det klart enklast.
Nä nu måste jag försöka sova... Känner mej helt bränd i huve.


//SQ
Allt som jag vill ha
Det finns här omkring mig
Mitt liv är nu idag, woah
Allt som jag kan ge
Känslan inom mig
Varje kort sekund
Betyder allt

Klungan

Ja då vare en ny vecka. Skrev inget går, ides inte. Har en ganska slapp dag idag. Har bara haft nån sorts undervisning imorse och sen samtal om en halvtimme typ. Ska förmodligen ut o käka i eftermiddag. Blir trevligt och hitta på nåt.

Hittade värsta grejen idag på nätet som jag bara vill ha! Och som det verkar får jag den som en tidig julklapp. ^^ Mer säger jag inte.

Helgen blev lyckad. Klungan var inte så bra enligt mig, men det va kanske inte riktigt min humor heller men... Sen käkade vi på O´Learys och gick ut på CoverClub. Jag har nog inte dansat så mycket på väldigt länge. Men riktigt skoj hade jag, dessutom mådde jag prima både när jag gick o la mig och när jag vaknade där vid nio på morron. (Jag va nykter) Hotell frukosten är nog bland det bästa som finns. Det finns verkligen allt. Allt som kan tänkas behövas för en hungrig mage. Jag o Jenny sa det att om man är i stan en morgon så är det nästan värt och betala 100 spänn för och få käka där.

Jag är fruktansvärt irriterad på min dator. Jag drog med mig den hit för att kunna se på film. Hade lånat många filmer av Jenny&Peter men det enda som händer är att jag får ljud men ingen bild. Fruktansvärt störande. Varför det blir så har jag ingen aning om heller...

Nu längtar jag som tusan till december. Tomtar, ljus, röda gardiner och pepparkakor och knäck. Mys i mängder. I år har jag ett helt hus att julpynta. Ska bli roligt.

Åh har hittat en massa gamla låtar på min dator sen gymnasietiden. Snacka om flashbacks. Både bra och dåliga stunder. Gud så krångligt allt skulle vara då, relationer och skola. Ingenting funkade. Saknar dock tiden med alla fester och vänner man nu inte umgås med alls. Jag har funderat på det. Hur det egentligen kan bli så. Att man är hur bra vänner som helst, man delar så gott som på allt förutom dasspapper. Sen växer man lixom ifrån varandra på nåt vis. Trist men så är det. Sen vem av oss som växte upp först vet jag inte riktigt. Men det känns som jag har en hel del vuxen poäng nu. Hus, bil, sambo(förlovad), liten farm och andra planer på g. Men jag trivs, jag blir lycklig när jag tänker på det.
Nä, nu fick jag hemlängtan igen och det är bara tisdag. Nu ska jag ta och plocka ihop nå kläder och platta my hair!

Tjoo!

//SQ


Torsdag? Nej tisdag...

Tisdag. Det va en här som trodde det va torsdag, fick för ett ögonblick förhoppningar om att det va torsdag men blev mängda besviken när vi kom på att det bara va tisdag... Anna-Karin ringde idag från Norsjö. Hon tycker jag ska ge det en ärlig chans och inte ge upp så jävla fort. Men det är inte hon som sitter här, sitter och rullar tummarna. Brottas me sig själv, där man aldrig vinner känns det som. Har haft undervisning idag, om medfödda känslor. Och om hur barn uppfattas när dom skriker eller är glada. Jaa.. Vet inte om det gav mig nåt men en liten tankeställare fick man kanske. Va ute och gick en promenad idag. Kolla vars jag egentligen är nånstans. Tog typ 2 minuter att gå till Boom och godishuset. Så jag var inte helt lost iallafall. Jaa Elina jag längtar som tusan till i helgen. Klungan, god middag, krogen och hotell. Skönt att få tänka på nåt annat. Kan behöva det efter imorn. Hoppas bara på att jag inte går under. Men jag har ju klarat det förut så... Å Peppe kom inte idag heller. Imorn kanske. Jag känner mig faktiskt helt lost och ensam här. Skulle hellre bo i Gullis på veckorna än här. Här är man så avskild från alla. Men det kanske var deras mening? Meningen kanske var att sätta mig helt själv. Låta mig förlora allt o alla. Deras onda mening. Jag hatar dom för det.
Försäkringskassan ringde idag från Skåne. Jag förstod ingenting. Det är ju för fan ett helt annat språk. Och fort prata hon. Men fatta iallafall att jag inte får några pengar för att läkaren hade missat att skriva under läkarintyget. Jag hatar han för det också. Jag behöver dom fast jag sitter här. Måste ju kunna leva för tusan.
Nä nu blir det o se House och hoppas jag får sova inatt på mina 3 piller.
Kommer nog btw inte orka skriva imorn. Känner det redan nu.

Ajöken.

//SQ


Mariedal

Ja här sitter jag, och lär göra de närmsta veckorna. Mariedal. Nu vet jag till o me vars det är nånstans. Det är väldigt hemtrevligt här. Men inte som hemma. Det är god mat. Men inte som hemma. Jag ha en mjukiskatt. Men det är inte som Flisan som jag har hemma. Jag ska döpa min vita mjukis kisse till nåt, men vet inte vad... Vi har haft grupp idag. Typ lite "lära känna varandra" timme... Ovärt. Tänk om jag inte vill lära känna nån då? Sen har jag hälsat på hela personalen, men kommer inte ihåg ett namn. Allt känns ovärt. Ovärt, ovärt, ovärt. Det är kallt i mitt rum. Så jag har fått in ett extra element. Sen är det väldigt synd om mej (buhu) för jag är sjuk. Feber, ont i halsen o snorig. Ja hela paketet. Jag tror inte jag kommer kunna sova inatt. Jag har hemlängtan.

Klart slut från storstan.
//SQ

RSS 2.0