Fy 17

Ja då har man kommit hem från stan. Älsklingen fortsatte neråt mot Sundsvall och jag hämtade upp Jenny darlingen på Universitetet och sen hem. Vi har varit hos FK för att få veta lite mer om föräldrapenning och sånt. Shit säger jag bara... Det är ju en hel vetskap! Jätte krångligt med alla dagar hit o dit. Men jag har bestämt mig för att inte oroa mig över det utan ta det den dagen då vi behöver. Men däremot behöver jag o Peppe prata ihop oss om hur vi ska vara lediga, när och hur många dagar vi ska ta ut. Man vill ju spara dagarna så länge som möjligt...
Sen va vi på studiebesök på förlossningen. Ja man blev ju inte mindre nervös. Fy 17 allså. Jag vill ju egentligen föda i Skellefte, så därför måste vi ringa dit för och höra om vi kan få komma på ett studiebesök dit också. Känns skönt om man fått se vars man ska och hur det ser ut där innan dagen med stort D kommer. Men när man väl är där och ska föda så tror jag inte man är så brydd om varken vars man är eller hur det ser ut, då vill man nog bara att den ska UT!
Jag har fortfarande jävligt ont i magen... Dessutom så gjorde jag världens fulaste vurpa i em. Utanför Ica dessutom! Så nu känns det som om jag har 75 kotor i ryggen som är sne och av. Så ja, tyck synd om mej.



Jag vill inte vara själv hemma. Inte ikväll.

/SQ

Kommentarer
Postat av: fia

ja! då kan jag komma och hälsa på :]

2009-03-05 @ 20:01:17
URL: http://fiaanderssons.blogg.se/
Postat av: Anna på Berglunda

I Skellefteå får väl papporna stanna på BB efteråt. Det får dom inte i Umeå! Så om du vill ha Peppe hos dig som sällskap efteråt och hjälp med minimänniskan när du har jävulskt ont i röven!! så skulle ni nog fundera på åka uppåt istället.

2009-03-05 @ 21:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0