Jag och buss

Gårdagen va full me aktivitet! Dagen började med att jag fick besök av Sofia&Malin. Jag bakade och bjöd på chokladkaka. Den är inte pjåkig allså. Sen spelades det lite kort, men jag förlorade så det finns inge mer att säga om det. Sen drog jag vidare på jobbet för ett möte. Åh vi va tvugna att ha ett äpple som skulle cirkulera runt bordet så att alla skulle få prata. Men om jag inte vill säga nåt?! Aaa men det gick bra iallafall. När klockan närmade sig 16 så körde jag till Sika för att vänta på bussen. Väl inne i stan och på bion så var det en feeeeeeet kö både till biljettkassan och kjorran. Men jag kan inte sitta på bio utan mina varma chirre. Jag och Jenny va sist in i biografen, precis när jag sätter ner arsle så släcks lamporna och filmen börjar. Jävla flyt allså. Vi såg förresten "Män som hatar kvinnor". Fy va den va bra, men rå läskig och hemsk. Jag ryckte till mer än en gång och sen satt jag och våldhöll Jenny i handen. Mannen bakom mej tror jag blev så rädd så han sket ner sig. När han blev rädd så sparkade han allt va han hade in i mitt ryggstöd så bara det gjorde att jag hoppa rakt upp.
Väl hemma så såg jag lite av House och sen gick vi och la oss. Ja det va min hektiska men helt klart rolig dag!

Jag va äckligt nervös igår också. Både inför mötet på jobbet och för att åka buss. Åka buss har jag nog inte gjort på vääääldigt länge. Jag får dom här tankarna, "shit, ha jag satt mej på fel buss? Men den åker ju åt rätt håll...?" "Shit, tänk om den är jätte sen" "Shit tänk om det kommer en biljett kontrollant och ska kolla min biljett och jag har betalat fel pris, men jag sa ju att jag va 22 till chaffisen..?" Ahhh jaa tankarna gör mej galen. Men när man har kommit till Bygde så brukar det kännas lugnt. Då njuter jag av att åka buss och slippa koncentrera mig och köra själv. Buss är underskattat!!

Jag hade tänkt berätta lite om filmen också men jag tror jag skiter i det med tanke på att det är så många som inte har sett den än... Jag brukar ha en tendens att råka berätta lite för mycket...

Idag jobbar jag från 14-21, och imorn 7-14:30. Sen är jag 3 dagars ledig!! Känns underbart!

Nä, nu ska jag göra nå nytta. Inge mer onödig tid ska spillas här!

/SQ

Kommentarer
Postat av: fia

vilken tur att allt gick bra! :)

2009-03-11 @ 09:54:55
URL: http://fiaanderssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0