20:e = Barnbidrag

Barnbidrag idag. Det satt fint. Vi har dock inte gjort av med det än, inte mer än varit på Konsum och "snabb" handlat. Hämtade Agnes just före 17 på dagis sen for vi för att handla köttfärs, mjölk och fjädrar. Tänkte att det går nog bra om Agnes får styra en liten barn kundvagn då, men det fick jag lida för... Hon va överallt förutom där hon skulle vara, fastnade vid godis hyllan och tog oss inte därifrån utan skrik och när jag skulle betala va hon redan på väg ut... Nä, ingen hit. Speciellt inte när det va full proppat me folk där inne också. Hann nog tänka tusen tankar, "hon kommer riva ner hela hyllan" "hon kommer köra in i den där stackars gamla mannen" "ser henne inte, det är nån som har snott hon"... Osv osv... Haha, jaa helt otroligt va lång handling det blev för tre varor. 

Sen kom farmor&farfar och hälsade på. Dom berättade att Agnes skulle få sängen jag köpt idag åt henne. Det tackar vi för! Agnes tycker verkligen det är jätte kul när dom kommer och hälsar på. Jätte kul o se! 

Har satt lite fjädrar i riset och köpt ett mini ägg åt Agnes och ett större åt mig och Peppe som står framme. Så lite påsk har vi här hemma iallafall. Inte mycket men liiiite...! 

/SQ

Kommentarer
Postat av: Elina

Det är ungefär lika mycket påsk som vi har här hemma :) 2 påskägg och en vas med påskris på bordet. Men man behöver inte göra det så märkvärdigt, det är ju ändå bara för en helg.

2011-04-20 @ 21:10:59
URL: http://candypie.blogg.se/
Postat av: peter

Känner igen de där handlings-scenariot;)

2011-04-21 @ 05:54:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0