Helt obegripligt

Jag tycker att jag har varit väldigt effektiv idag. Städat, bakat och umgåtts med Mozart. Maria va hit långväga från Gullis för att lämna räkningen på bilförsäkringen. Helt galet, 2300:- för en helförsäkring. Peppe betalar typ 7000:- eller nåt. Ingår vilt i hel? Eller är det något man måste tillägga? Svara på den om ni kan.

Igår va ju jag o Mozart i stan iallafall. Jag ville komma o lämna ett pissprov på vårdcentralen igår för misstanke om UVI. Men det fick jag minnsan inte göra, utan dom hänvisade bara till förlossningen. Så jag ringde dit och frågade om jag fick komma idag, men dom tyckte jag skulle komma redan på kvällen eftersom det oftast är mindre och göra då. Så när jag slutade kl 21 så drog vi dit. Dom kollade även hur bebisen mådde i magen med CTG, och den mådde bara prima. Fick lite panik när lamporna började lysa och bebisens puls gick ner till 75, innan jag insåg att det va min egen puls som maskinen hade börjat mäta eftersom bebis blev lite blyg och inte ville vara med längre. Slut destinationen blev Grön Zon där vi käkade oss en burgare som satt fint i kistan. 

Nu målar Peppe väggarna i det rum som ska bli vårat torkrum. Blir en ljusgrå färg eftersom mattan också är grå. Så det blir nog himla bra när det är klart. Mattan får vi förhoppningsvis dit på lördag.
Imorn jobbar jag min sista dag. Känns konstigt att jag inte ska fara och jobba nå mer på typ ett år. Men helt klart skönt.

Har varit och tänt ett ljus för dig ikväll Erik. MalinS följde med som tur va eftersom jag verkligen behövde en kram efteråt. Kändes riktigt jobbigt och helt obegripligt.

/SQ


Kommentarer
Postat av: fia

<3

2009-04-15 @ 20:49:55
URL: http://fiaanderssons.blogg.se/
Postat av: Tonårsliv by Leonora - Sälja eller köpa sexleksaker?

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-04-15 @ 20:52:59
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Anna på Berglunda

När vi var på förlossningen med Anton i magen, så var jag kopplad till CTG. Allt frid och fröjd men så blir det ett larm....folk kommer in i vårat rum springades och med paniken i ögonen. Våra hjärtan stannar! Det finns inga hjärtljud från magen. Helt dött! Barnmorskorna försöker se lugna ut, men gör inte det. Dom frågar om nåt sepciellt hände. Jag sa att det blev ett jäkla liv därinne, sen helt stilla. Efter ett tag så hittar dom ljud och alla kan bli lugn. Anton hade då gjort en helomvändning så att det inte gick att mäta. Man blev lite skraj och dom var väl beredda på att skära upp mig på studs.

2009-04-16 @ 15:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0