Skelet

Haft en trevlig dag i Skelet med syster och små söta barn. Jag, syster och lilla Agnes gick på stan och kikade runt (blev ingen shopping för mig!) tog en fika och surrade. Agnes har nog haft världens bästa dag idag. Även ikväll. Vi har pratat och busat och myst. Sen somnade hon på mitt bröst vid 21 och sen ville Peppe känna på hur mysigt det är att ha en sovande Agnes på bröstet. Annars när Peppe kommer hem från jobbet är alltid Agnes lite små grinig och vill inte mysa alls på det där sättet som ikväll. 
Va prat om att Peppe skulle till stan på krogen men det blev inget av. Vilket jag är väldigt glad över faktiskt. Lite tid ihop är inte helt fel.

Btw, så saknar jag en mysdag med Malin och Sofia. Måste fixa den där middagen och kortspel snart! 

Natti.
I love my Man.
/SQ

Tandis

Jag försöker få tag på tandläkaren så här tidigt på morron, men lyckas inte. Dom kanske inte öppnar förnst halv 8 ändå... Skulle bita ihop en ring igår kväll så då försvann ju naturligtvis en bit av min tand, dock ingen stor men det känns med tungan och är fruktansvärt störande. Men det får nog vänta för idag ska jag till Skellefteå. Weee!
/SQ

Ooopps...

Idag har vi som sagt var varit på babysim. Allt gick jätte bra och Agnes älskar att sprattla omkring i bassängen. Hon skulle dyka idag också, men jag va lite för snabb att "dyka henne" så hon drog i sig halva bassängen. Men bortsett från det så gick det fint. Nu sover hon i soffan.

Ikväll ska jag på Me&I party hos Jenny. Blir skoj och se om man hittar något skojsigt, antingen till mig eller Agnes. 

Idag har jag även försökt få in kalvarna i lagårn för att dom ska inse att där finns det vatten. Men dom är ju så korkade så dom förstår inte vad jag säger. Peppe säger att jag ska gå in i hagen och fösa in dom. Jojo... Innan jag kliver in och försöker med nåt sånt så ska jag ha bevisat att dom är snälla djur... Så jag har burit vatten i en balja men den är dom rädda för. Inte mycket stake i dom inte.
Jag hade tänkt dammsuga, men nu när Agnes sover vill jag inte väcka henne. Vi har en hel skog på golvet så det är verkligen behövligt. Det är vagnens fel. Men nu när jag vet att det finns typ däck skydd så ska jag nog kika efter sånna. Måste vara guld värt.
/SQ

Snusk

Ja det är precis va det är när man ska rengöra... Jaa... Där allt hår och skit fastnar både i dusch och tvättställ. Men nu är det då gjort. MEN, som alltid när jag ska vara duktig så blir det aldrig riktigt bra. Fick verkligen inte igen röret ihop med det andra röret i tvättstället ordentligt. Så ja, nu läcker det vatten ut på golvet när man spolar. Inte så bra, men hoppas på att min händiga man kan fixa det.
Agnes sover ute, jag städar och Peppe byter till vinter sulor på passaten. Nu har btw "små kalvarna" kommit. Dom va ju faktiskt riktigt söta. På avstånd.
Förslag på namn på dom stora odjuren?!
/SQ

Bilbesiktning

Det hade väl kunnat gå bättre. Men jag fick så mycket beröm för bilen annars så jag tyckte det va ett bra besök. Dock ombesiktning...
Malin va snäll och passade Agnes medan jag gjorde det. Jag va även en sväng på skolan och hämtade nå papper som jag ska plugga in, handla på Ica och tankade en skvätt.
Nu kommer Peppe hem snart! Det blir pasta m. ost&skinksås till middag.
/SQ

Suck&stön

Jag är så sjukligt trött idag att jag måste tänka på att andas annars glömmer jag bort det och dör.
/SQ

Nattinatti

Nu sover Agnes. Något tidigare än igår. Skönt att få sätta sig i soffan och se Grannfejden och Roast på Berns (om jag håller mig vaken så länge...).

Imorn kommer Peppsen hem. Jag ska besikta volvon. Fy ändå va jag gruvar mig. Men jag känner på mig att den kommer gå igenom! Så det så.
Nu ska jag stöka undan lite sen slänga mig i soffan! 

/SQ

Sötingen!

Måste bara visa hur snygg min lilla tös blev i sin HelloKitty.. Tröja? Slipover? Jaa vad det nu heter.
/SQ

Men vad...

Asså vadå... Kan inte riktigt förstå Katrin Zytomierskas uttalande om sin graviditet. "Gillar inte barn"... "Får se hur det egentligen går.." "Ingen människa gillar egentligen barn.." Hmm, jaa skumt. Eller helt enkelt bara för att provocera.
Agnes har sovit med mig i sängen inatt när Peppe inte va hemma. Jag måste lägga min tid idag på volvon... För den ska besiktas imorn. Sen ska jag sälja den. Så ja, det är mitt mission idag. Sen ska vi på familjecentralen kl13 för då ska vi laga smakportioner.
Nä, tjoosssssan.
/SQ

Krogen

Gårkvällen spenderades i Umeå. Vi förfestade hos Mickan&Erik, drack likör43 och surrade. Sen drog vi vidare ner mot stan där vi tänkte gå in på CoverClub. Men kön va så sjukt lång så vi splittrades och gick på olika ställen. Jag gick på Rex med några men insåg ganska snabbt att det inte va mitt ställe... Tillbaka på Cover där kön va så gott som obefintlig. Där va vi i typ 30 min sen ringer Sofia och säger att Simon är på väg och ska hämta oss. Så upp igen och käka ett miniskrov på Max. Sen somna i bilen och helt plötsligt va vi i Bua igen. 
Så.. Inte jätte värd kväll men fick ju komma ut lite iallafall.
Peppe for och skulle jobba vid 1 idag så nu är jag och Agnes ensam hemma till på tisdag kväll. Trist.
Jag ska se Wallander - Prästen ikväll. Förhoppningsvis så vill Agnes mysa med mig i soffan då.
/SQ

No one

No one can tell you where you alone must go
There's no telling what you will find there
And, God, I know the fear that eats away at your bones
Screaming every step, "Just stay here"

Weeee!

Åh shit va kul jag ska ha ikväll.
Om jag inte hade en sprängande huvudvärk, hade Agnes abstinens innan jag ens har åkt och skavsår så hade det varit ännu bättre... 
Men jag ser det positiva. En helkväll ute med brudarna och jag får vara 18 igen för en kväll. Dock en väldigt städad 18 åring men ändå.
Ses i dimman! 

/SQ

Jag visste det!

Jo. Det är visst något att gruva sig över. Hur kommer det sig att killar alltid är så annars jämfört med tjejer? Förstår inte...
Sovit hmm... 4 timmar, MAX, inatt. Yeah... Känner mig som en mosad banan. Men jag viker mig inte! Ska till Skelet och gå på stan och ikväll krogen! Måste peppa... *gäsp*... Nä, men väl där så blire nog skoj.
JAG VISSTE DET! Bingoringo och Katrin Zytomierska ska ha barn. Alla vinkar om att "jag känner mig så tjock"... "Jag känner mig såå sugen på te heeela tiden" osv... Jaa, jag kommer numera följa hennes blogg slaviskt. Eller är det det jag har gjort redan..? 

Måste ju berätta vad mitt nya mission är. Det stryker omkring en liten, liten stackars kisseunge här. Såg den igår. Försökte ta den men den va så himla skygg så den sprang in i skogen. Jag traskade omkring där i en timme sen ställde jag ut torrfoder vid pärlandet (där jag såg den) och hoppas på att den kommer tillbaka. Dessvärre så har det snöat och alla vet ju att torrfoder sväller när det blir blött och blir säkert inte så gott. MEN, jag ska ha den. Den ska bo hos mig. Självklart undrar jag då. Är det en vildkisse som äger den där sötingen, eller är det någon hemsk och hjärtlös människa som inte fick iväg sina kattungar och lämnar den i Bua. Kanske för att den vet att här lever inte katter nå länge... Aa men vänta ni bara. Jag kan tämja det mest vildaste... Se bara på Peppe.
Nä, nu måste jag börja göra mig klar och väcka Agnes. 

/SQ

Kort o gott

Ja ikväll har vi haft en myskväll med chips och Idol. Även en wallander film har hunnits med. 
Imorn ska jag och Jenny gå en sväng på stan (Skelet) för att hitta något fint att ha på oss imorn kväll när vi ska UT! Agnes ska vara hos moster medan vi gör det. Sen blir det middag hos svärpära och sen får Agnes vara med pappa medan jag roar mig. Gruvar mig sjukt mycket för att lämna henne men det ska nog gå bra...
Nä, nu ska jag surfa lite till sen blire godnatt.
/SQ

Hon dök!

Hon dök! Eller rättare sagt jag pulade henne under vattnet på babysimmet imorse... Men hon höll andan så ingen kallsup blev det! Hon är så duktig min lilla tös.
Nu sover hon, och det har hon gjort sen vi kom hem. Bör nog vara rätt så hungrig snart. Över 4 timmar sen hon åt nu. Man blir trött av att dyka. Synd, jag skulle vilja ha nå kort från babysimmet. Kanske får se till att anlita någon nästa vecka som kan knäppa nå kort.
Har varit på återbesök hos barnmorskan. Allt såg bra ut. Det är ju alltid kul att höra att det inte syns att man fött barn. Då sa jag att vänta bara tills det fjärde barnet. Då kan vi snacka golfboll i globen.
Blodvärde och blodtryck såg väldigt fint ut.
Jag har just satt in en sockerkaka i ugnen. Luktar så hemtrevligt hemma då...
/SQ

Beslutsångest

Ja den här natten va också helt ok. Hon vaknade halv 6 och ville äta och säga några ord innan hon igen somnar om. Nu sover hon och jag har dragit mig upp för att göra mig och väskan klar för babysim. Efter det ska jag på 8 veckorskoll hos barnmorskan. Grejen är det att Agnes är dubbelt så gammal men det är väl bättre sent än aldrig.
Jag har beslutsångest. Ska jag följa me brudarna ut på lördag kväll eller ska jag stanna hemma. Ut, stanna hemma, ut, stanna hemma... Tror garanterat att jag kommer få kul om jag följer med ut, men det är det där att ta sig iväg. Ta sig iväg utan att längta ihjäl sig efter skruttan och utan att oroa sig.
Nä, fortsätta packa den enorma väskan...
/SQ

Bedårande söt

Jag tycker att min dotter är väldigt bedårande söt.
Pappa ger lite gröt.
Roligt att vara hos mamsen.
Agnes är lite kort i rocken för att sitta i hoppgungan. Suga på kanten är bäst...
/SQ

Fy bubblan

Nä fy bubblan. Vaknade imorse av att jag hade sjuuuukt ont i magen. Trodde först på magsjukan, men kom sen fram till det att jag åt mat med mjölk i igår. Har blivit bra mycket känsligare mot mjölk på sistone. Kanske måste utesluta det helt och hållet från och me nu. För så dålig som jag har varit nu på fm. så dålig vill jag inte vara igen. Huvva.
Agnes är väl den snällaste bebisen ever eller?! Somnade 21:30 och vaknade 08 utan att ha vaknat något inatt! Jag älskar det här!
Skulle ju egentligen till stan idag men det får bli nästa vecka.
Tycker det är dåligt med kommentarer igen...
Btw FRIDA! För att kunna läsa din blogg måste jag ju skapa nåt Google konto, och hur i all världen gör man det? 

/SQ

Otroligt

Helt otroligt. Agnes har sovit en HEL natt igen. Vaknade 7, åt, skrattade & pratade lite och nu sover hon igen.
U N D E R B A R T ! ! !
Vi ska dra oss ner mot familjecentralen så småningom. 

Tjoo!

/SQ

Hade tänkt...

Hade tänkt lägga upp nå bilder ikväll men så vart det inte. Får göra ett nytt försök imorn istället.
Imorn ska vi på familjecentralen, vänta på Jenny&Liam. Sen åker vi till dom och umgås med Angelica och Sixten också, äta lunch och surra. Mys. Ska komma ihåg att låna hoppgungan av Jenny, se om Agnes tycker den är nå rolig.
Nä, nu blire sängen och hoppas på en lika god natts sömn som natten innan.
/SQ

Trodde inte mina ögon...

Jag trodde inte mina ögon när jag vaknade halv 7 imorse och inte hade någon Agnes brevid mig. Jag va tvungen att kika på henne i spjälsängen så hon andades, och naturligtvis så väcker jag henne då. Hon åt halv 7 igår kväll sist så jag tyckte hon skulle ha varit jätte hungrig. Sen somnade vi om båda två. Är hemma från skolan idag. Av många anledningar... Hon har börjat dra ut på måltiderna så mycket. Kanske är normalt... Kanske inte... Hur ska man veta det..? Mår bra gör hon iallafall.
Jag ville dra Agnes i pulkan idag men Peppe trodde att det skulle bli trög draget... Så jag får nog snällt vänta tills det kommer mer snö. Det som oroar mig mest är det att jag har sommar däck än. På onsdag ska jag till stan så då hade det väl inte gjort ont att ha vintersulorna på... Får se om min karl får tid till att byta innan dess.
Oj vilken stor skillnad det är på Agnes bara från i förrgår! Nu pratar hon på hur mycket som helst. Många nya ljud har hon för sig. Det är så himla skoj!
Mami loves her baby. <3

/SQ

Inte en enda gång

Agnes har inte vaknat en enda gång inatt. Hon vaknade första gången halv 8. TÄNK om jag hade gått och lagt mig i tid jag också...
Idag ska vi till Gullis. Sen är det nog inte så många fler planer för dagen... Jag gruvar för att det är skola imorn. Oj så stor lust jag ha att bara skita i allt me skolan. Men har jag gått så här långt på kursen så kan jag ju inte ge mig... Men får se om det verkligen blir matteb till våren eller inte...
Agnes har börjat göra så roliga ljud nu. Hon tycker nog om sin egen röst låter det som.
/SQ

Ojoj...

Jaa nu har Agnes sovit i 3,5 timme. Helt sjukt. Å hon sover än... Måste nog ta febern på henne när hon vaknar. För antingen har hon det eller så va hon bara sjukt trött. Tänkte att hon skulle få lite gröt när hon vaknar.
Jag har varit fruktansvärt effektiv idag. Vikt kläder, tvättat, dammsugat och stökat i köket. Peppe stängslar. Bara duktig han me.
/SQ

Myskväll

Jaa ikväll har vi haft en mysig kväll hos Jenny&Peter. Sett Idol och surrat. Agnes va sååååå trött ikväll. Inte direkt några större problem med att somna, vilket är underbart.
Jag borde gå och lägga mig eftersom min kl. visar 00:20... Men trött är jag inte men jag vet att jag kommer vara det när Agnes vaknar kanske vid 04 05 nångång för att äta.
Sååå... Nattinatti.
/SQ

Zytomierska

Ikväll blire Idol hos antingen Jenny&Peter eller Jocke&Sandra. Å grattis Jocke på födelsedagen btw! 

Ikväll ska vi äta hemmagjorda potatisklyftor och entrecote. Tur jag kan stava till det också...
Ser fram emot att få se Zytomierska i Idol eftersnack!! 

/SQ

Smått o gott

Idag är Peppe ledig. Han pratade igår om att han skulle fixa klart stängslet men det ösregnar så jag vet inte hur han ska göra. Han ska då iallafall få vara med Agnes medan jag städar och grejar på. Stort behov av här hemma.
Igår kväll kom Anna-Karin och Sven och hälsade på. Himla trevligt! 
Tänkte lägga upp lite bilder, varit smått kass på det på sistone...
När vi va på besök hos Merlinda o lilla Lowa.
Byapizzan.
Självaste bagarn av pizza.
Agnes ligger och myser i sin pyjamas.
Agnes igår kväll.
Jaa nu ska jag passa på och fixa till mig medan Agnes vilar! 

/SQ

Kanske...

Om jag förväntar mig en jobbig natt så kanske det känns lättare att stiga upp...
Jag vet inte vem jag försöker lura...
/SQ

Små planer

God morgon folket! 
Idag ska vi på bvc och sen kommer nog Maria o hälsar på efter jobbet. Inte så stora planer alltså.
Jag längtar tills det blir helg så pappa Peppe kan vara hemma nåt... Känns som vi äter middag ihop sen säger vi godnatt. Inte skoj för fem öre. Men det är ju bra att dom har mycket jobb och inte tvärtom, om man nu ska se det från den positiva sidan...
Btw så har jag min kamera i bilen. Jag hoppas verkligen att den tål kyla. Annars börjar jag grina.
/SQ

Fattar inte

Jag fattar inte. Vad är skillnaden mellan unika besökare och sidvisningar?!
/SQ

På våran gård

Nu har jag bilen på gården. Underbart. Efter xx antal kärringstopp från Bureå till Bua så tog jag mig hem tillslut. Men jag sitter inte lika skönt i den som i volvon... Men men... Kan ju inte vara kärlek vid första ögonkastet varenda gång..
Agnes ligger och leker i babygymet och verkar vara himla nöjd. Jag undrar verkligen när hon ska bli kvitt sitt snor. Hon hade jätte svårt att somna om inatt pga. det. Blir svårt o andas när hon ska ha tutten i mun också. Har prövat den där nässugen jag köpte på apoteket men hon blir helt hysterisk så just nu känns det som om det är nåt jag aldrig mer kommer pröva på...
Imorn ska vi då väga henne. Blir himla spännande. 5,1 vägde hon sist så jaa.. Kanske 5,7 nu.
Idag ska vi nog inte göra så mycket. Vara hemma och greja på. Ringa kommun och meddela att våran soptunna har spruckit och även ringa och fixa en försäkring till bilen. 

/SQ

NU äre dags

Nu har jag torkat lite golv, det är dock "lite" golv kvar... Men men, det är en början. Torka fönstren skiter jag faktiskt i att göra i höst. Får bli till våren. Tycker verkligen inte jag får nån tid över till det. Jag ser fram emot när Peppes mamma har lov så jag kan få lämna Agnes hos henne en dag. Då kanske jag kommer ikapp med allt som skulle ha gjorts här hemma.

Jag har fortfarande ont i halsen. Det är alltså en förkylning på gång. Skoj.
Varit på skolan och haft foto. Naturligtvis så glömde jag lösenordet till datorn hemma så jag har bara haft gamla bilder att jobba me. Trist.
Sen mötte jag och Agnes upp Peppe på banken för att göra klart inför bilköpet. Som faktiskt blir av i em. Jag och Madde ska susa iväg till Gamla Falmark och hämta den. Ä N T L I G E N !
Agnes börjar vakna till i vagnen så jag ska ta och berätta för henne att mamma är en otroligt rolig mamma när hon torkar golv. Jätte social.
/SQ

Som småbarna...

Jaa shit va tröttsamt det är att stiga upp på morron. Det värsta av allt är att jag har ont i halsen, igen... Jag är som småbarna när dom börjar på dagis, alltid sjuka. 
Men jag ska på skolan idag. Ska lämna Agnes hos gammelfarmor medan jag är där. 

Jag och Peppe åt surströmming igår. Jag åt 11 fiskar. Men det vägrar Peppe tro på. Men det är sant. Så det så.
Btw, såg dokumentären igår om Hagamannen. Jag tycker bara så synd om hans fru och barn. Varför gör man en sån där dokumentär för egentligen? Nä, tusan va upprörd jag blev när jag såg den igår.

Ingen bil igår heller... Idag kanske...?
/SQ



Kvällen i det stora hela

Kvällen har varit trevlig. Har bara hunnit bli irriterad en gång så det va väl ok...
Bilder kommer imorn, för Peppe har kameran och han är kvar där. 
Har äntligen fått i säng Agnes. Snacka om speedad tjej...
Har sjukligt ont i magen. Tror det är magkatarr ändå, trodde först det berodde på att jag åt glass igår men nää...
Imorn måste det vara bra, för då ska vi hämta paaaaaaassaten. 

Natti.
/SQ

Shitpomfritt

Asså shit. Mayafolket säger ju att jorden kommer gå under 2012. Jag är inte sen på att tro på det här...
Känsliga tittare bör avstå...
http://www.text.nu/nyheter-trender/video-se-nar-jorden-gar-under-varning-for-kansliga.html

Bilder från igår

Tänkte bjussa på några bilder sen igår och en bild från idag när Agnes käkar gröt för första gången.
Hon är ju så duktig på att ligga på mage och kika runt nu.
Hon kan hålla i flaskan helt själv om hon har riktigt tur...
Igår hos Jenny&Peter.
En trött och lite sjuker Liam.
MUMS!
/SQ

Överkörd av ett tåg

Jag är en mycket trött människa idag. Har sovit hyffsat inatt men ändå känns det som om jag har blivit påkörd av ett tåg. Smyg ont i halsen imorse men inte nu längre. Åker jag på en till förkylning nu så bryter jag ihop.

Har varit ner och köpt en blomma till Madde som fyller år idag. Ses ju ikväll när vi ska ha byapizzan. Ska baka pizza i svärpäras bagarstuga med nå byafolk. Blir nog hemskt trevligt.
Imorn ska vi fara och hämta passaten. Som jag har längtat...
/SQ

I miss old times...

Jaa jag inser just att jag saknar en massa.
Vill inte spola tillbaka tiden heller, men gärna fylla på nutiden. Enda jag vill spola tillbaka till är så att Erik fortfarande hade kunnat finnas kvar.
Haha. Tänker på när vi åkte Cortina på cykelvägarna i Robban. Drack kaffesump i Sikahamn. Jag, Sofia o Malin helt crazy i Klintn på folkan. Alla timmar på Ok parkeringen. Ute o sladda på vintern på stantors.
Jaa.. Det va kul. Men jag har faktiskt ett kul liv nu också. För jag har Agnes. 

/SQ


Äntligen!!

GRATTIS CALLE&ELINA TILL LILLA GRY!

Stor främmen

Idag kommer Janita och hälsar på. Det är väl ungefär hundra år sen vi sågs. Nä, inte riktigt men det är då iallafall 5 år sen.
Ikväll ska vi käka pizza hos Jenny&Peter och se Idol. Blir mys.
Asså, nu vill jag snart veta hur det går för lilla E&C. Börjar faktiskt bli orolig.
/SQ

No town

Nähä, blev inge stan imorn. Jag som hade planerat för det men men...
Skitans...

Kate

Kate Voegele - Facing Up

Babysim igen

Åh hej o hå. En ny dag. Ska fara på babysim nu på morron. Så det ska packas välling, badbyxor, bikini, blöjor, barnolja, handdukar, schampoo m.m. m.m...
/SQ

Massage

Imorse steg jag upp vid 7 för att göra mig klar för att fara till B-M för massage. Typiskt när man ska iväg så sover Agnes hur bra som helst, jag fick väcka henne 10 minuter innan vi skulle fara. Lämnade henne hos Madde och sen for jag till Fröbäcken.
Ja massagen va verkligen välbehövlig. Hade väldigt spända muskler och bäckenet va snett. Måste försöka ta tag i det där med bäckenet igen... Ringa sjukgymnast och sen börja göra övningarna. Men jag tänker alltid "sen"...
Nu sover hon och jag stökar på. Har tagit fram ytterlår ur frysen, så jag tror att det blir nån slags gryta på det. Får låta fantasin flöda!
Nu tycker jag verkligen att Elina ska föda snart. Om jag är övervänt, hur övervänt ska då inte hon vara? Men jag tror att hon ligger på BB innan söndag. Helt övertygad.
/SQ

Min Agnes


Slakt

Nu har jag varit ute med barnvagnen på promenad med Madde&Linn. Blev en lång prommis.

Ikväll skulle jag vilja fara till Merlinda och Lowa och hälsa på. Men jag vet inte om det hinns med riktigt. Måste vara hemma när folket kommer och hämtar deras kött från Pu&Ru. Men man kan ju hoppas att dom förstår att dom inte behöver komma så sent...

Snart ska jag hämta Peppe i slakteriet för han ska ner på Robban och klippa sig. Sen tillbaka till styckningen igen. Undrar när det blir middag här ikväll... Igår åt vi halv 8. Då har man gått och varit hungrig länge och sen när man väl ska käka är man inte hungrig längre. Konstigt hur kroppen fungerar.
Nä, nu ska jag ta och klä på Agnes fleeceoverallen och kasta oss i bilen, igen.
/SQ

Besök av Fia

Nu ska vi snart på banken på ett möte. Eller vi hoppas på ett möte, har inte bokat någon tid så vi får hoppas på att dom har tid för oss.
Igår kväll va Sofia här. Himla trevligt måste jag säga. Vi spelade kort såg Hollywoodfruar, roast på berns och sen fick jag skön ryggmassage. Har så sjukligt ont i nacken. Kan typ inte kolla åt vänster för då känns det som om huvudet ska trilla av. Lägger upp lite bilder från igår och sen några från i helgen då jag inte alls hann blogga. Dock så ser jag ut som 7 svåra år men aaa...

Ahhhh!

Ahhh jag hinner inte blogga! Mkt mkt mkt hela tiden. Hoppas på en lugn stund senare idag! 
Återkommer!

Passat ägare

Jaa nu vare ett tag sen jag bloggade. Har haft fullt upp i helgen sen har min hjärna varit som bortblåst.
I helgen så har bla. syster och T&O varit här och hälsat på. Agnes fick ett efterlängtat babygym.
Jag&Peppe har som bara varit hemma hela helgen. Dels för att Agnes är förkyld och sen för att jag har varit så himla trött. Peppe har mycket att göra ute nu innan dom nya djuren kommer också för den delen.
Igår däremot va vi och kikade på en bil till mig. Tro det eller ej, men nu är Sussi ägare av en passat. En fin passat. Jag satt som guden själv i han. Men vi får inte hämta den förren den 14:de så jag får hålla mig till dess. Så är det någon liten murvel som vill köpa min bil så är den bara att komma och hämta.
I love it.
/SQ

Bullbak=Frustrerande

Asså det är inte min dag idag... Skulle baka bullar. Jag hade en bytta som, jag trodde, rymde 1 liter. Men när jag kört degen i bakmaskinen en stund så inser jag att det va 2 liter i den där... OCH jag gjorde en dubbel sats så det blev allså 4 liter mjöl istället för 2... Bara ner på Robban och handla nytt och börja om. Fruktansvärt frustrerande. Men nu blev det en enkel sats ändå. Degen blev för lös och bullarna ser ut som hej kom o hjälp mig. 
Får försöka en annan dag.
Grattis Sofia på födelsedagen!

/SQ

Bullbak

Ja idag ska jag då försöka mig på o baka bullar. Jag hoppas vid min gud att Agnes är ett väldigt snällt barn då. Ska nog börja där vid 12 för då brukar Agnes sova en stund. Men bara för att jag vill att hon ska sova lär hon garanterat inte göra det.
Återkommer om resultatet.
/SQ

Inlåst

Har suttit och sett programmet "Inlåst" ikväll. Dom där grabbarna kommer aldrig att förändras. Mer eller mindre så kommer dom hålla på. Det funkar så. Helt övertygad.
Ikväll har Gullis borna och Peppes päron varit här och druckit kaffe och fikat. Skönt att fått fördriva lite tid med nå sällskap. Jag har även hängt upp nya gardiner i vardagsrummet. Jag tycker inte alls det är roligt att hänga upp dom men det känns ganska bra när det är gjort. Jag har däremot en enorm panik över att jag inte har torkat fönstren än. Börjar bli lite kyligt nu... Jaa du Sussi... Fattar inte vars tiden försvinner.
På lördag vare tänkt att jag skulle fara ut, kanske på krogen. Men nä, jag pallar nog inte att vara ifrån Agnes. Klarade knappt en timme idag. Hon har blivit så himla mamma/pappa sjuk. Skriker när det är nån hon inte känner som håller i henne och gör verkligen skillnad på folk. Min lilla, lilla tös... Jag är brano lyckligt lottad som får ha henne.
Agnes sover. Peppe är borta. Jag tycker inte alls om att vara ensam vaken. Till och me Frans sover.
/SQ

Morots puré o skratt

Måste dela med mig av lite bilder från höstfesten förra helgen här i byastugan. Sen en bild på Agnes när hon äter morots puré för första gången. Ja, jag är ingen mamma som följer alla riktlinjer. Egentligen så ska dom inte börja med smakportioner förren dom är 4 månader men jag har prövat nu och hon tyckte det va gott. Hon högg efter skeden. Men hon hade vissa problem med att veta vad hon skulle göra med tungan så mycket av moroten for ut...
MUMS!
Yeah.
Så här snygg va Agnes inför höstfesten.
Leken började så här...
...Å slutade så här!
/SQ

Babysim

Nu ska vi iväg på babysim. Missade ju förra veckan då vi va sjuka så det ska bli roligt att få bada igen nu. Hoppas Agnes tycker likadant.
/SQ

RSS 2.0