Glömt...

Jag har redan glömt att jag har varit så här tjock för bara några månader sen. Helt galet.
Tihi.. Där inne låg Agnes o sprattla. Brano mycket bättre och ha henne på utsidan.
/SQ

Tandläkarn

Jag ska dra ut en visdoms tand idag. Jag vill inte. Det är 15 grader här inne och det är små kyligt. Bajs dag.
/SQ

Ingen Idol

Jag är arg. Jag får inte se Idol ikväll för att Peppe ska se en skit film. Morr o fräs.
Agnes har tagit en power nap, hon va så himla trött. Men det blir ingen lång för hon ska bada och sen sova för natten. Ska inte bli en kväll/natt som igår.
Jaja. Nu ska jag farma mig på facebook och sura.
/SQ

Geriatrik prov

Nu har jag varit på skolan och gjort geriatrik provet. G är jag ganska säker på att jag får men jag strävar ju naturligtvis efter MVG. Återstår att se...
Hämtat Agnes som har varit hos Madde. Hon va jätte trött så nu ligger hon och sover i ute i vagnen.
Längtar tills på lördag, för då kan det bli så att jag och Malin ska ut. Om nu saker runt omkring fixas... Men i sånna fall blir det skit skoj! Skulle bara ha haft en chaffis. Den ständiga frågan...
Jaja. Nu ska jag snart påbörja nån middag för Peppe kommer nog hem snart. Elda är hans uppgift ikväll. Det är nu 16 grader här inne. Det är små kyligt ja...
/SQ

Fruktansvärt

Jag är fruktansvärt trött. Agnes har haft en fruktansvärd natt. Har ett fruktansvärt prov idag.
Allt är fruktansvärt idag.
/SQ

5 kg!

Nu väger Agnes som inte är så liten längre 5,1kg. Helt galet. 57cm lång. Stor tjejen. Jääääätte grinig har hon varit ikväll. Bara för att jag behöver plugga ikväll för imorn ska jag skriva prov. Men men, nu sover hon en stund innan hon ska bada.

Nää det va bara en jätte kort update för nu måste det läsas!!
/SQ

Kräver inte mycket

Varit en bra natt. Som mamma kräver jag ganska lite. Sover hon 4 timmar i sträck så är jag väldigt nöjd. Men när hon sover ända till halv sex så är jag överlycklig. Och sen dessutom somna om till halv 8. Otroligt skönt.

Idag ska jag greja på här hemma. Sen ska vi på föräldraträffen kl 13.
Tänkte lägga ut några sjukt fula bilder sen i helgen men hittar inte igen kabeln till kameran. Jag va så pass intelligent att jag lämnade minneskortet hemma så det blev inte så många kort tagna från bya festen.
/SQ

Plöjnings SM

Åh va jag är trött idag. Agnes har haft en skit natt och jag skulle kunna göra vad som helst för att få sova en hel natt snart. Vi har varit och kikat på Plöjnings SM idag. Fast jag hade sagt innan att jag absolut inte skulle fara. Jag tycker absolut inte att det är skoj att stå och se på när traktorerna kör 10km/h och gör revor i marken. Men det va trevligt att träffa lite folk iallafall och fika gratis. Btw så vann jag en MP4 där Martinsons hade sin monter. Kasta pinne i ett litet hål. Jag är fruktansvärt pricksäker. Tack gode gud att jag sa åt Oskar att han va tvungen att kika när jag kasta, så han blev domare och vittne till min vinst. Aaa och tack Mats. 
Nu sover Agnes äntligen efter mycket skrik. Så jag ska smyga upp och lägga mig och läsa och sen hoppas på en bra natt.
/SQ

Djurlös

Uvi. Det är nog bland det drygaste som finns. Tydligen så kan det vara förkylningens fel, men det spelar ju ingen roll. För ont gör det. Men tranbärsjuice och c brus är det som gäller i helgen. Har det inte gått över tills på måndag får jag väl fara och pissa i en mugg på vårdcentralen. Men är inte sugen alls på pencillin...
Agnes har börjat sova så himla bra. Vaknar inte förren vid 05:30 på morron, då äter hon och sen somnar hon om till 08 typ. Men imorse vägrade hon äta från mig. Jag försökte och försökte men skrek bara mer. Gav henne flaskan tillslut och det gick hur bra som helst. Konstigt när hon äter från mig före hon får ersättning typ varenda gång annars. Jaja... Huvudsaken hon äter är jag nöjd.
Jag har varit och hälsat på Malin på jobbet idag. Jaa Agnes va också me, hon va himla poppis bland gammlen. Men dom flesta trodde hon va en pojke...  Inte ser lilla Agnes ut som en kille heller. Aja.
Nu är vi typ så gott som djurlösa. En stackars liten kisse Frans är kvar. Pu&Ru är i tjur himlen och käkar gräs. Men deras kroppar är snart i frysen. Vi får nog nya djur om nån vecka, men jag hoppas dom är små och söta då...
Kunde typ inte somna igår kväll förren efter 02. Låg och funderade på Flisan så sjukt länge. Vad skulle hon över vägen för just när bilen kom? Dumma katt. Försöker intala mig själv att det faktiskt bara är en katt. Men för mig var hon ju inte bara en katt. Hon va ju den jag pratade med hela dagarna om saker som ingen annan fick veta. Agnes kan man faktiskt inte prata med om allt. Hon kan ju i framtiden börja skvallra...
Ikväll äre höstfest i byastugan i Ultervattnet! Middag och partaj. Får se hur länge jag och Agnes orkar vara kvar men en stund iallafall.
/SQ

Inget för mig...

Jag skulle ju klippa bort hennes tovor imorn. Vi skulle ju mysa framför Idol med chips som hon älskar. Nää kvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Har tröst ätit brieost och druckit zingo. Peppe gick och la sig efter Idol och Agnes också. Jag har sett en skräckis heeeeelt själv. Men berodde nog på att jag inte hängde med i handlingen utan satt och tänkte på helt annat.
Imorn dör dom andra två kalvarna också. Kl. 9 imorn bitti smäller det här i Bua. Jag och Agnes ska ligga under täcket och inte höra eller se nåt.
Nä usch. Det här med döden är inget för mig.
/SQ

Jag har förlorat...

Jag har förlorat min bästa vän och kisse.
Jaga många råttor i katthimlen nu, där behöver du inte vara rädd för att bli överkörd.
Du va den bästa kisse man kunde önska sig.
Saknar dej Flisan.

Enbart sjukdomar

Jaa nu börjar jag känna mig som en människa igen. Men idag är Peppe sjuk istället. Han har feber och känner sig inte alls pigg. Så han är på hemma plan idag. Jag måste förbi på skolan en sväng efter lunch så då får Agnes vara hemma med pappa.
Nää det finns inte så mycket att uppdatera om när det bara är sjukdomar här hemma. Bjussar på lite fler dop bilder istället bla.
/SQ

Alvedon

Nu har jag tagit mig nå alvedon så nu känner jag mig ju som frisk! Har suttit och sett på Sjunde Himlen och nu ska jag ta och stöka undan i köket. Ser ut som ett bombnedslag. Blir lätt så när jag varit borta ett dygn. Vet inte hur det kommer sig...?! 

Åh! Såg att Greys börjar nästa vecka!! Så som jag har väntat och längtat!!
/SQ

Hosthost

Agnes har sovit jätte bra inatt. Hon hostar som en tok så jag undrar om det är en förkylning på G för henne också... Stackarn. Jag är då sjuker idag. Ska ner på Robban på apoteket och affärn sen hem och bädda ner mig. Om nu Agnes tycker det också dvs... Jag har verkligen inte tid att vara sjuk!!!
/SQ

Svinet

Jag säger som Anna-Karin, jag tror jag har fått svininfluensan.

Äntligen hemma

Äntligen hemma. Har legat inne med Agnes på barn2 till idag. Hon har varit rätt hängig men nu är hon nästan lika pigg som förut. Det va nån sorts maginfluensa som gjorde att hon inte fick behålla sin mat och som gjorde henne uttorkad.
Jag har blivit dyngförkyld. När jag vaknade imorse trodde jag att jag hade 45 graders feber  ungefär, men jag hade 36,9 typ... Det är inte klokt.
Nä, nu ska jag mysa med sötnosen breve mig.
/SQ

Orolig resten av livet?

Idag skippade jag skolan för att vara med sjuklingen Agnes. Eller sjuk o sjuk, jag vet inte vad det är me henne. Nåt är det iallafall. Hon är inte min vanliga lilla tös, men på Bvc sa dom att det nog inte va något att oroa sig över så jag får väl lita på det då. Men orolig har jag inte slutat vara. Ska man vara orolig resten av sitt liv? Först sånt här sen allt från att dom ska slå sig när dom börjat gå till sena kvällar och fester när hon är 16. Ojojoj... Man måste ju ha magsår inom 18 år iallafall.
Nä nu sover hon igen och jag hoppas för en gångs skull att hon vaknar inatt så hon får äta.
/En trött SQ

Skrik o kräk

Agnes har skrikit som aldrig förr ikväll. Hon blir alldeles mörkröd i ansiktet. Huvva. Ringde sjukvårdsrådgivningen och frågade lite om hennes bajs som är alldeles grönt och konstigt. Sen har hon kräkts ovanligt mycket idag så jag frågade om det också när jag va igång. Kunde va magsjuka, kunde va nåt annat med tarmarna, kunde va... Jaa det kunde vara mycket. Å jag kan ju inte låta bli att vara orolig. Hon tyckte vi skulle åka in och kolla iallafall. MEN nu sover hon så jag åker ingenstans. Jag avvaktar och hoppas på att det blir bättre av sig själv under natten.
Jag ska hoppa in i duschen nu medan hon sover!

/SQ

Sockersöta Agnes

HAHA måste bara lägga upp den här bilden också på Agnes i den stol som vi fått låna av Anna. Hon är ju sockersöt allt jämt.


Gonatt! 

/SQ

Dopbilder 2!

Här kommer lite fler bilder för den som är intresserad!



Så här söt va Agnes efter dopet.
Och så här trött blir man av att vara social.

Tilda hjälpte till att öppna dop presenterna.
Det gjorde även Oskar.
Peppe är på partaj på Melkers så jag tror jag ska gå och lägga mig. Känns behövligt efter den här dagen.
/SQ

Dopbilder

Ja idag har vi haft dop för Agnes. Jag va faktiskt lite nervös men det gick över när jag stod där framme i kyrkan och skulle läsa. Det va himla kul att nästan alla vi bjöd kunde komma! Agnes gnölade bara jätte lite under dopet men då smög jag in tutten i munnen på henne och helt plötsligt så somnade hon. Så hon halvsov när hon fick vatten på skallen lill stumpan. Jag hade försökt få henne att sova före på fm. men som vanligt så vägrade hon sova när jag ville... William spelade jätte bra också måste jag ju tillägga!
Btw så tror jag Oskar är den sämsta fotografen jag någonsin har anlitat. 80% av bilderna är suddiga. Måste nog ge honom en kurs i hur man fotar... Aja några bilder vart det då, sen är en del av dopet filmat också.
Efter dopet bjöds det på smörgåstårta, doptårta o fika. Jag fick hjälp av Tilda&Oskar att öppna alla dop presenter. TACK ALLA FÖR PRESENTERNA!



Så här trött va Agnes mitt i dopet.




Jaa jag ska lägga upp fler bilder från fikat men datorn vill inte som jag...
/SQ



Dop

Ja nu är kl. 06 och jag är uppe me tuppen. 
Idag är det dop. Min lilla Agnes ska få hete Agnes... Hade ju tänkt uppdatera igår kväll men jag va så fruktansvärt trött efter dagens stadsresa så jag somnade ganska fort. Jag hittade kläder till dopet iallafall, men kort kommer sen.
Nu ska jag ta och dona på här hemma så man blir klar innan min lilla kära Agnes vaknar för då hinns det inte me lika mycket längre...
/SQ

Shopping

Den här natten blev ungefär lika kass som igår. Men inatt har jag måsta vakna varannan timme konstant. Agnes är förkyld så det beror nog på det. Jag har blivit smittad så jag hade ont i halsen när jag vaknade men nu har det gått över. Jag vill verkligen inte vara sjuk imorn när det är dop.
Idag ska jag, Agnes och Malin fara till Skellefteå för att shoppa kläder. Jag ska ha något till mig, Agnes och något till Peppe att ha på dopet. Får se om jag lyckas eller...
Nä, jag kanske skulle ha börjat göra mig klar medan Agnes sover så vi tar oss iväg nångång. Måste förbi skolan innan och det kändes extremt drygt men det måste göras...
Återkommer ikväll.
/SQ

Idol

Ser Idol och sen blire sängen. Orkar verkligen inte uppdatera om något alls ikväll. 
Värk,värk,värk o aj säger jag bara.
/SQ

Babysim

Nu är första babysimmet avklarat. Det va jätte skoj, tyckte nog både jag och Agnes. Hon fick en rejäl kallsup en gång men bortsett från det så tycker jag att mamma S skötte sig kanon. Som tur va hade jag Malin med mig. Det va ändå ett sjåande innan man hade duschat sig själv och Agnes och kånkat på alla grejer... 

Nu tror jag bestämt att min lilla äppelpaj vaknat! 

/SQ

*************

Vilken fruktansvärd kvinna. Att hon bara vågar komma och förstöra, gapa och skrika. Hoppas hon läser det här och tar åt sig.

Nu ni!

Nä nu blire nog sängen snart.
Peter har varit här i em. och fixat gitarren. Så nu ni, nu ska jag lära mig spela... Har hittat en sida på internet där en kille lär ut och det verkar vara en skit bra sida! Lär jag mig inte nu så är jag nog ett hopplöst fall.
Peppe är ledig imorn för han ska stycka Mu. Äntligen slipper jag köpa kött, känns som ett rån när man ska handla det på affärn.
Nattinatti.
/SQ

Middagstips

Pasta med ost&skinksås. Kommer inte på nåt bättre till middag. Varför måste det alltid falla på min lott att komma på och laga middag. Det är sånna gånger man skulle ha varit en av dom svenska Hollywood fruarna. Dom behöver minnsan inte laga nån middag själv.


/SQ

Va?!!!

Agnes har börjat äta som en häst. Sitter och gapar varenda gång jag ska ge henne flaskan, fattar inte hur hon rymmer all denna vätska i den lilla magen... Otroligt.
Ska på vårdcentralen o kolla mina öron idag. Tycker jag har börjat höra mycket sämre, känns som jag startar varenda mening med "va?!" Skit störigt. Gammelfarmor ska vara med Agnes medan jag är där. Orkar inte dra med henne ner på Robban igen. Känns som vi har rännt upp o ner därifrån för många gånger senaste dagarna. 

Jag har verkligen inte råd, men jag måste och behöver verkligen något att ha på mig på dopet på lördag. Så jag tror det blir Skellefte på fredag, om Peppe godkänner det. Lär väl bli från hans konto jag handlar från då...
Börjar faktiskt bli lite smått nervös inför dopet nu. Har inte varit det tidigare. Drömde inatt att när jag skulle läsa förbönen så direkt jag öppnade munnen så kom det bara ut en massa svordomar. Jag stängde munnen igen och prövade då kom det ut könsord. Usch. 

Nä, nu ska jag busa med min otroligt busiga bebis.
/SQ

Magkatarr

Sista morron jag behöver stiga upp tidigare än vad jag egentligen vill. Skönt. Agnes har haft en jätte bra natt. Hon sov hela natten och vaknade 5 minuter före min väckare 06:30.
Kom på igår att det är magkatarr jag har så himla ont i magen av. Känns bättre då jag småäter hela tiden men det kan jag ju inte göra hela dagarna så jag ska på apoteket och köpa nån medicin som lindrar idag.
Återkommer i em. 

/SQ

3 månader

Ja Agnes är hela 3 månader idag. Kan inte riktigt fatta att det bara är 3 månader sen hon pluppade ut till världen. Pluppade ut lät väldigt enkelt, för så enkelt vare faktiskt inte... Iallafall så känns det som om jag alltid haft henne. Helt galet. Och det bästa av allt, hon kommer vara min resten av mitt liv. <3
/SQ

Våga hata måndagar

Åh jag dör. Jag hatar måndagar. Skola skola skola skola. Men förhoppningsvis så går den här sista lektionen fort. Sen äre föräldraträff som gäller. Peppe kommer inte hem ikväll så jag tror att jag ska fara till Gullis och äta middag och få lite bärhjälp av Agnes. Hon va skit duktig när hon fick vaccinationen. Hon skrek inte ens en minut tror jag. Men hon kunde bli lite extra grinig ikväll så då fick jag ge alvedon. Min lilla sötunge.
Nä, nu ska jag lägga mig i soffan en liten liten stund och vila ryggen. Sjukt ont i både rygg o mage. Trodde magen skulle gå över tills idag men icket. 

/SQ

Magont

Mår inge vidare ikväll. Ont i magen som ett psyk. Hoppas att det går sova bort inatt. Agnes va jätte trött ikväll och inga problem alls att lägga. Imorn ska lillgumman vaccinera sig. Jag ska på skolan på morron, kanske ska dit efter vaccination igen men jag har inte bestämt mig om det kanske är bäst att fara hem innan föräldraträffen. Kan jag ge Agnes mat hemma istället. Aaa vi får se. 

/SQ

TopModel

Agnes har inte haft nån super natt men det kände jag på mig redan igår kväll. Jag vet inte riktigt hur det vart med att Peppe lovade mig att kliva upp inatt och sen ge mig sovmorron..? Han vaknar inte av att Agnes gnölar så det är så gott som omöjligt att ge mig sovmorron då.
Idag kommer som sagt Mickan&Sofia. Ska komma en elektriker och fixa strömmen uppe i torkrummet idag också. Ska bli skönt att slippa vika tvätt i mörker...
Annars vet jag faktiskt inte. Kanske blire nån bra film ikväll, men först av allt kl 19:00 är det ju TopModel! 


/SQ

Lyckad kväll

Kvällen blev oerhört lyckad. Jag är nöjd, och dom är förhoppningsvis också nöjda. Känns hur kul som helst att få lära känna dom efter alldeles för många år av "väntan". Kanske är vi lite lika varandra också. Både i utseende och i sätt.
Från o med nu kommer jag bara att köpa surströmmingsfileer. Guud så mycket lättare, och det smakar precis likadant. Det va nog fler som höll med mig ikväll om det...

Leila och Agnes.

Leila, jag&Agnes och Linda.
Nä, jag ska nog sätta mig och surfa lite tills Peppe kommer hem från partajandet. Sen blir det sängen och imorn kommer Mickan&Sofia. Blir himla trevligt!
/SQ

Skönhetsfel

Ja det känns underbart att datorn fungerar igen. Fortfarande några grejer jag stör mig på som inte funkar men det är bara skönhetsfel.
Idag så städar jag och Peppe&Agnes ligger och sover i soffan. I em. så kommer mina 2 halvsystrar som jag aldrig sett. Så ja, lite nervös kanske jag är. Nä åter till städningen.

Ska lägga upp lite bilder också.
Mätt tjej.
Jag&Amanda
Agnes i sin stol.
/SQ

Äntligen

NU FUNKAR VÅRAT INTERNET! =)

Aldrig i mitt liv

Va hos tandläkarn idag för koll. Måste tydligen dra ut en tand. Min visdomstand. Han sa att det inte va lönt att hålla på o spara den, men det tyckte jag. Aldrig i mitt liv att dom ska få dra ut en tand från min mun, tänkte jag då... Men tillslut så kom vi överens om att den ska bort den 30/9. Jaja... Smärta.
Agnes fick vara med Elin (som jobba där) medans jag skulle röntga och undersökas. Hon va helt omöjlig att ha på magen, det va inte roligt alls tyckte hon.

Nä, tyvärr blir det inga bilder förren våran dator är fixad... Btw så kommer prästen snart för att prata om dopet. Å Peppe kommer inte hem förnst imorn kväll...

/SQ

H E L P ! ! !

Jag behöver någon människa som kan fixa våran dator. Fruktansvärt frustrerande när den inte gör som man säger och helt plötsligt så dyker en sida upp som man inte alls hade valt.

/SQ

Krachhhhh

Allså våran dator mår inge bra. Återkommer när den är frisk.

/SQ

Sötnöt

Så här söt va iallafall Agnes innan vi skulle fara imorse.



/SQ

Brinn av!

Asså jag brinn av! Blir galen på Jennings! Jag klev som sagt var upp halv 5 typ, trött och grinig pga. för lite sömn. Men jag pallrar mig upp, gör mig iordning, gör Agnes klar, toppfyller henne med mat så hon kräks släcker allt för att fara på skolan H E L T  I  O N Ö D A N ! ! ! ! ! ! ! ! ! För när jag kommer dit så är lärarn sjuk! Ja det är helt ok att vara sjuk MEN man kan väl för tusan fixa en vikarie! Särskillt när dom uppenbarligen visste att han skulle vara sjuk idag redan förra veckan. Åh så grinig jag blir, mer än tidigare.
Så nu sitter jag här och funderar på varför i hela världen jag ens har börjat skolan nu?!

/SQ

Sinar...

Det har varit en ganska så sömnlös natt. Har sovit sammanlagt 3 timmar. Första gången hon vaknade så ammade jag henne, men resten av gångerna så försökte jag men det kom ingen mjölk. Ingen mängd iallafall. Så om min ammning håller på att ge upp återstår att se idag. Igår fick jag lov att ge ersättning efter varenda mål jag hade gett henne från mig eftersom det inte räckte. Drygt på natten om man kommer måsta gå ner och göra ersättning framöver...

Nä, så den här morron steg vi upp halv 5. Samtidigt som Peppe typ. Om nån timme äre skola, sen föräldraträff och babymassage. 

/SQ 

Nu!

Jaha nu då... Hade fel inställningar på Youtube helt enkelt. Tack för tipset vem det nu va som sa det.
Nu när jag vet hur man gör så kan ni vänta er fler klipp! Kanske roligare än det här, men Agnes är ju som så söt så det är ett helt ok klipp ändå. <3

 

Gonatt!

/SQ


Skumt

Är det någon som kan se klippet på Agnes? Skumt när jag kan se det...

Nu har jag varit och handlat och sen varit en sväng på Lövlunden och hälsat på Sofia&Senait bla.
Nu skulle jag bara haft tag på Peppe så jag vet när jag ska börja på med middagen... Han verkar inte ha nån mottagning på mobilen där borta i slakteriet...

/SQ

Skulle inte!



ÅH. Jag skulle inte vara me när dom skulle skjuta. Jag skulle komma med nå bröd så han skulle stå still, sen skjuter han innan jag har hunnit vända mig om ungefär. ÅH så läskigt.
Men men Mu (bruna) du kommer bli god i grytan.

/SQ

Agnes

Agnes är som en busfia.


/SQ


Döden

Jaa imorn är det den stora dagen för Mu. Han ska dö. Eller som vi sa till grannflickan som är 4 år, han ska flytta till en annan lagård... Jag ska inte stå och glo på när dom ska skjuta han. Jag kollade på när grisarna skulle iväg förra sommarn. Dom studsade, den ena började klättra i en gran. Nä fy sjutton allså, det där med dödande är inte min grej. Men jag klagar iof inte när jag har kött i frysen... Imorn tror jag att vi ska förbi på jobbet och hälsa på Sofia&Senait. Om nu Agnes är på bra humör annars är det inge roligt...
Ikväll blev det en filmkväll här hemma med Peppe&Agnes. Peppe har nog varit den mest osociala och tråkigaste personen någonsin idag. Han har suttit och spelat ett bondespel som han har hittat på datorn. Helt i extas... Så jag och Agnes har tagit lös listerna i hennes rum och dragit ut spik. Så roligt har vi haft det.
Btw så äre inte så himmelens länge kvar tills det är dop. Å jag börjar bli nervöööööös... Agnes är hur lugn som helst...

Nä. Kanske skulle gå och lägga mig. Man vet ju aldrig om Agnes vaknar snart...

/SQ

Kamin sök

Igår så va vi  till Skellefte en sväng för att kika på kaminer. Vi hittade en men vi bestämde oss ändå för att vänta med det inköpet. Vi käkade på Tatung, 4 små rätter. Våran DVD pajade dagen innan så vi kikade runt på Elgiganten om en ny. Hittade ingen utan vi köpte en väska till kameran efter att jag skämt ut mig enligt Peppe. Jag va bara tvungen att fråga om hjälp för att hitta den där kamera väskan, fast det egentligen bara fanns och välja mellan 2 olika ungefär.. Men han va så grann han som jobbade där så jag gjorde det ändå.
Jaja.
Igår kväll va vi hos Rickard&Malin. Såg film och pratade om organdonationer.

Nu blir det att söva Agnes.

/SQ

Tröttsamt

Känner mig trött idag. Agnes har haft en lite sämre natt. Varit så himla orolig både när hon sovit och varit vaken. Men nu är hon glad och skrattar i mitt knä. Gullunge.

Regnar som tusan idag. Det är rätt skönt, då får man kanske något gjort här inne.

/SQ

Toka

Tillbaka från stan. Jag blir tokig. Hatar alla som kallar sig för sjukvårdskunniga. Ta er nånstans där solen inte lyser.


Agnes är ute med gammelfarmor. Elina kommer snart o hälsar på. Blir en bra em.



Störande

Åh så störande! Mobilen har slut ström så då bad jag Peppe ringa vid 8 för att väcka mig. På hemtelefonen allså. Men naturligtvis så fick den också slut ström. Så nu har jag varit vaken sen halv 7 bara för att jag va rädd att försova mig. Jaja.
Ska platta my hair och sen drar jag och Agnes till stan fram och åter. Rätt ovärt men.
Inatt drömde jag att jag tog lustgas och hade hur kul som helst. Men när jag tänker tillbaka på förlossningen då jag använde den ganska flitigt så va det inte alls lika skoj... Aja, drömmar är drömmar.
Försökte förresten ladda upp en liten film på Agnes igår kväll, men lyckades inte alls... Måste klura på hur man gör det egentligen.

Grattis Merlinda&Peter till den lilla tösen! Så roligt!!

/SQ

Min andra man...

Nu är det kväll igen. Hmm, hoppas att Agnes sover lika bra inatt.
Jag vet då vem jag ska drömma om, min andra man. Jaa hjälpas vilken hunk han är.

  



/SQ

Middag?

Jag hatar verkligen att komma på vad vi ska äta till middag varenda eviga dag. Sen att laga är inte så himla skoj heller. Göra en matsedel över veckan har jag prövat, det rinner ut i sanden efter tag ändå...
Nä en privat naken kock skulle vara nåt.

/SQ

Utkast: Har sjukt ...

Har sjukt ont i magen ikväll. Agnes sover i sin säng och jag ska nog lägga mig redan nu. Läsa en bok och hoppas på att bli trött innan klockan är för mycket. Imorn händer inte så mycket. Måste lämna tillbaka systemkameran på skolan, men har inte hunnit ta ett enda kort... Vars tar dagarna vägen egentligen?
Va på Bvc idag och pratade lite, vägde o mätte. Hon väger nu 4690g. och är 54,5cm lång. Växer så det knakar...
Så här glad va hon ikväll när pappa kom hem.


/S

Vilken natt

Åh vilken sinnessjuk natt. Agnes har skrikit o skrikit. Känner mig helt mosad i skallen. Men nu är hon rätt nöjd igen. Ny dag, nya tag.

Idag blir det inte många knop. Ska på BVC en sväng kl. 13. Får vi se om hon har gått upp nå mer i vikt.

Nä, nu blir det soffläge en stund.......


/SQ

RSS 2.0