Piiiiiip

Tänkte bara ge ifrån mig ett litet ljud. Bloggningen kommer i andra (eller blir det tredje) hand nu för ett tag. Men jag lovar att ta upp den inom kort!
/SQ

Kass update

Dåligt me bloggande nu... Men I´ll be back.
/SQ

Lika som bär

Finns vissa likheter.
/SQ

L O V E

/SQ

2010

Trust in my instincts.
Trust that I know what's right.
These are the reasons,
That keep you up at night.
Tell me go slow,
This is my floor,
Cuz you don't know,
Know what I know.
Let me tell you how it feels.

Alla <3 Dag

Idag kommer A-K och Niklas å några barn på besök. Blir mysigt. Sen åker vi till Gullis för middag.
Peppe fick ett paket som innehöll hans älsklings choklad och ett fint kort imorse när han vaknade. Det är jag som är den romantiska i det här förhållandet som kanske märks...
/SQ

Dag ute

/SQ

Kärlek

Jag älskar den här tösen.
/SQ

Eating my...

Jag äter upp mig själv inifrån.
/SQ

Staden

Idag ska jag på Nus på nå besök sen en kort sväng ner på stan då det blir nån timmes väntetid mellan besöken.
Agnes ska vara hemma med pappa. Skönt att slippa dra med henne, hon har det tio gånger bättre hemma.
Inatt har jag haft spjälsängen just brevid min säng så jag inte har behövt kliva upp på natten. Mest för att jag börjat frysa så gräsligt varenda gång. 
Det gäller att passa lillan nu mer och mer... Hon tar sig på ställen jag inte tror hon ska ta sig. Gardiner och fönsterlampor är ju en favorit att dra ner/i....
/SQ

Nervositet heeela dagen

Så då va man hemma igen. Skönt. Fryser som en hund gör jag också. 
Det va trevligt att träffa Rosa. Agnes fick vara me henne medan jag besiktade bilen. Men fy ändå va nervös jag va.. Helt sinnes... Men den gick igenom, dock med några fel och brister som måste fixas men jag va ändå inte tvungen att komma på återbesök. Sen åkte lillan och jag till Robban för att handla. När vi ska hem och jag svänger ut från Ica parkeringen svänger även en polisbil ut bakom mig. Attans tänkte jag, och drar på mig bältet. Den som känner mej vet hur nervös jag blir när jag har poliser runt mig... Jag har den hela vägen som slickad bakom mig från Ica tills jag parkerar på gården. Då vinkar dom. K U L . Not. Inte nyttigt att ha pulsen så hög....
Nu sover älsklings gumman för ett tag sen är det dags för henne att käka. Idag blir det pyttipanna och stekt ägg till middag. Inte speciellt exotiskt...
/SQ

Sjukt sjuk

Jag har haft en helt sjukt sjuk dröm. Det är bara jag som har sånna sjukt sjuka drömmar.
Jisses.
/SQ

Bilbesiktning

Idag är det bilbesiktning som gäller. Jag är sjukligt nervös. Det här me att besikta är inte riktigt min grej... Jag är till och me rädd för att jag ska missa hela garage porten... Tänkte att vi skulle passa på att hälsa på Rosa i Ånäset när vi lix är där.
Jag har fortfarande ont i mun... Vaknat flera gånger inatt av att det har värkt. 

Nä, nu är det ersättning för lillan som gäller.
/SQ

Systeryster

Idag kommer syster och barn. Blir kul! 
Det gör fortfarande ont i min käft, men det är bättre idag. Ska aldrig, aldrig mer dra ut en tand. Det är då en sak som är säker.
Imorn är det bilbesiktningen som gäller. Passaten ska få sin dom. Jag är nervös.
/SQ

Så fruktansvärt

Åh så fruktansvärd kväll... Det dunkar och värker i allt ovanför axlarna.
Tur att älsklingen är hemma ikväll iallafall.
Nä, en alvedon och nå isvatten.
/SQ

Visdom

Jag känner mej inte grann. Halva ansiktet hänger och jag känner mej som ett missfoster.
Jag kommer till tandläkaren och det visar sig att han tycker att man ska dra ut visdomstanden. Nu. Jaa, jag va långt ifrån förberedd... Men samtidigt bra, kortare tid att gruva sig på. Men nu gör det ooont. Flytande mat ett tag framöver... Kul.
Nä, nu lunch för lillan.
/SQ

Ratar flaskan

Idag ska jag till tandläkarn. Agens ska vara hos gammelfarmor under tiden. Ska kolla min visdomstand, det gör så ont att det knappt går att tugga. Sen hoppas jag på besök av Fia. Så himla längesen nu så det blir väldigt trevligt.
Agnes har börjat rata flaskan. Det är inte så jätte kul... Jag tycker nämligen att det är himla smidigt och bekvämt att kunna ge flaskan om man är iväg nånstans, sitter i bilen osv. Men nu när vi har bytt ut ersättningen mot välling så går det inte alls... Så jag funderar på att köpa mer ersättning idag, se om det är vällingen eller om det helt enkelt är flaskan hon inte vill ha längre. Hur länge kan man ge ersättning? 

/SQ

Spa i Åmliden

Min söta Jenny som även va min rumskamrat.
Jag trivdes som fisken i vattne i den här rocken, dock så va tofflorna några strl för stora...
För den som inte ser vad det här är så är det min mage, jag ser inte mina egna fötter. Det är illa. Middagen var oslagbar, vi gick säkert upp 35kg av bara den måltiden.
Utsikten va otrolig.

Vi hade det underbart i helgen. Åt, fick spabehandlingar, solade och badade. Sen sov vi en hel natt, vilket inte var helt fel. Nä, det va inte sista gången jag va dit...

Sen till något stort! Agnes gav mig en väldigt fin välkomst present. Hon lärde sig krypa, framåt. Eller hon drar sig framåt rättare sagt. Men det är ändå FRAMÅT! 

/SQ

SPA!

Åh så kul det ska bli idag. Spa ute i ödemarken. Nu lät det som om jag va ironisk, men det va jag inte.
Ska bli uuuuuuundrebart att få sova en hel natt. Underbart att få äta en måltid i fred. Ska bli underbart att få duscha ifred. MEN, jag kommer sakna lillskruttan nå fruktansvärt. Saknar henne redan och jag har inte ens lämnat henne än.
Nä, dags att fortsätta packa. Ses imorn!
/SQ

dkjnföoajfd ö.fmäsl

Jag är en fruktansvärt trött och överkänslig människa med en fruktansvärt trött/skrikig/överkänslig bebis.
/SQ

Can´t...

Can't stand -
The way you look
The way you talk
Can't stand you
The way you act
I think -
                                                                                                                       You're a dick	Yeah
	                                                                                                              You're a fuck	Yeah
	                                                                                                                We'll fight	        Yeah


Utan mat

Agnes va jätte grinig ikväll. Vägrade äta nåt innan hon skulle sova, så sist hon åt va klockan bara 17... Men hon klarar sig nog ändå, men risken är väl stor att hon vaknar inatt hungrig istället.
Jag ska nog lägga mej i tid ikväll för en gångs skull...
/SQ

Snaaaart lördag

Jaa. Snart är det lördag. Fredag först iof. Agnes och jag har bara myst och busat hela dagen. Kanon dag. Ikväll ska vi se Tre Kronor. Peppe ringde och sa att han inte kommer hem imorn utan under helgen eller nåt liknande. Men farmor va ju extremt snabb på att passa Agnes tills han kom hem eller jag och Jenny dyker upp igen på söndag.
Imorn ska Peter vara så snäll och skruva i min bil. Ska ju besiktas på onsdag till veckan så det blev lite tvär bråttom att få den fixad... Så vi ska käka pizza med dom imorn em. Blir trevligt att slippa sitta hemma själv fredagkväll. Fast jag kan inte låta bli att tycka lite synd om min karl som sitter själv i lastbilen...
/SQ

Kry

Agnes vaknade kl. 03. Jag la handen på henne och fick henne att somna om sen sov hon till 07:30. Skönt! 

Idag är lillan frisk. Det va ingen tre dagars feber... Vad det va har jag ingen aning om. Jag känner mej dock febrig idag och hängig. Jag bli fruktansvärt stressad över att hinna bli frisk innan lördagen att jag snart går i bitar...
/SQ

Denna dag slut

Så har denna dag också gått. Vi har inte gjort ett skit idag. Sett Tre Kronor och bjudit Maria på kaffe. That´s it.
Hoppas på att den här natten blir lugn och skön... Agnes sover till nio imorn bitti och inte vaknar en enda gång. 
Nä, helt ärligt så tror inte jag på det. Men drömma kan man ju göra...
Peppsen trodde att han skulle hinna hem till på fredag, så ja, jag håller alla mina tummar för det.
Natti.
/SQ

Fröken med feber

Ja nu ligger lillan i hög feber. Fått alvedon men hon är ändå rätt spak och trött.... Hoppas det går över fort. 
Peppe kommer antingen hem ikväll eller inte förren efter helgen. Mina planer går i krasch om Agnes ligger sjuk i helgen då. Men... Hoppas att det är borta innan dess...
/SQ

Bad bad bad day

Bad bad bad day. Jag har ont i halsen. Jag ska I N T E vara sjuk till helgen. Den kroppsdel som är sjuk då kapar jag av. Agnes har inte velat sova som en människa mellan 02-06. Men före två som hon som en stock. Ska jag måsta lägga henne som förr, sent? Typ 23-00? 

Idag va tanken att vi skulle fara o bada men jag tror jag skippar det. Dels för att inte smitta ner nån annan stackare och dels för att jag tror det bästa är att vara hemma och kurera mig. Men ner på Robban för att handla måste jag ändå... Måste ha ingredienser för att kunna baka nåt i em eller imorn...
/SQ

Ge mej en frysbox

Nu sover Agnes, för en liten stund iallafall... Somnade redan kl. 20 så risken är väldigt stor att hon hinner vakna både en och två gånger innan klockan ens är 12. Men man ska aldrig sluta överaskas.
Imorn blir nog en lugn dag om det inte blir nå besök. Men ska det snöa som det ha gjort nu idag så är det ingen som vill fara och hälsa på Sussi i Bua inte.... 
Torsdag kommer syster o barn iallafall. Blir himla trevligt. Funderar på vad jag ska baka till dess... Nu är det skit länge sen jag bakade, just för att vi inte har plats i frysen. Har varit på Peppe som tusan att vi ska köpa oss en frysbox (som dessutom va på extrapris) men han tycker inte vi behöver nån... Nä just det.
/SQ

Tittut

/SQ

Heldag i Robban

Nu har vi kommit hem från Robban. Sushi blir godare o godare för varje gång. Nu måste jag nog köpa hem och göra själv till och me.
Sång och rytmik stunden uppskattades av Agnes. Hon gillar musik och ramsor. Sen vägde och mätte vi, så jag slapp fara ner och göra det imorn. Nu har hon både gått upp i vikt och vuxit på längden. 7350g och 64cm lång. Stortjejen min.
Hoppas innerligt på en bättre natt inatt. Peppe kommer ju som sagt var inte hem ikväll så jag tror vi ska lägga oss i soffan och se nåt avsnitt Tre Kronor. Sen kommer nog min käre svärfar och fyller på pellets åt mig. Skotta behövs nog inte men ska det snöa mycket mer så lär det behövas om jag ska kunna ta mej över plogkanten med bilen...
Nu har förresten renarna kommit hit. Jag är nog den enda i den här kommunen som tycker om dom. Skulle lätt kunna starta en liten renfarm här i Bua. Men min sambo avskyr både ren och lapp så kan bli svårt...
Nä... Stöka på lite i köket medan lillan sover.
/SQ

Stanna inte av

Idag blir det lunch hos Elina sen ner på familjecentralen en stund för sång och rytmik grejen. Känns som om det är en dag då man inte ska stanna av för då somnar man direkt. Har försökt få Agnes att ta en powernap nu på morgonen men utan resultat. Hon tycker att det är mer värt att ligga och gnöla och vara allmänt missnöjd. Tänk om dom små liven kunde berätta vad som va fel?! Nä, men det är en match. Ska aldrig vara enkelt...
Nu ska jag ta och byta på lillan och sen börja fara iväg.
/SQ

Blir knäpp

Vad är felet? Agnes har grinat så gott som hela natten, noll sömn för mej.
Hade vissa planer för den här dagen men får se hur det blir me det....
/SQ

Mysiga lilla dotter

Agnes är ju för mysig. Hon sitter och lyfter på henner babygym och skrattar. Tycker det är roligare för tillfället än att ligga under det.
Peppe ska tydligen inte komma hem imorn utan är nog borta flera dagar. Känns trist då jag hade hoppats att han skulle få vara hemma en vecka utan att sova borta. Bara att hoppas att lillan är snäll mot mamma så blir det nog en bra vecka ändå. Jag sitter numera och drömmer mej bort till Källan som jag och Jenny ska åka till på lördag. Underbart.
/SQ

Förbannade ved!

Jag hatar ved. Vi eldar med ved idag då Peppe tyckte att det va en bra idé att spara lite pengar på pellets. Han gjorde brasan imorse och jag nu. Men jag kan verkligen inte hugga det där förbaskade träbiten i mindre delar med yxa. Yxan far vilt runt mig och gör inte som jag har tänkt. Sen är jag livrädd att själva yxan ska lossna från pinnen och flyga i fejjan på mig. Tillslut kändes det som om jag hellre tog tänderna och delade på skiten. Men jag fick upp eld till slut. Själva eldandet är inga problem. Men jag ska strida med mitt liv för att vi ska skaffa jordvärme eller liknande, vad som helst men inte ved. Hatar eländet.

Nä... Nudlar till middag för mej idag. Skoj.
/SQ

Dladladla

Agnes har börjat låta på ett nytt sätt nu. Men blir ganska frustrerad när mamma inte alls förstår vad hon säger. Så igår kväll "filmade" jag hur hon låter, ska allså inte vara nån bild på filmen.
/SQ

Bilder

Sushikvällen hos Calle&Elina.
Trött tjej
Igårkväll.
/SQ

Måndag o svinkallt

Måndag. Och svinkallt. -25. Jag känner att det blir en dag inne med lite städ och tvätt. Peppe ska ner till frissan och klippa sig, det är väl längsta svängen idag.
Har fått sova en hel natt inatt. Agnes vaknade just före 8, perfekt.
Mår mycket mycket bättre idag. Ska ta en dusch och sen ta på mej nåt annat än mjukisar, då känner man sig ännu piggare. Gjorde föresten ett fynd på Myrorna i lördags. Hittade ett par jeans för 80:-, dom sitter super bra! I like.
Nä, nu blire frulle för lillan.
/SQ

RSS 2.0