Weee...

Jag har världens grinigaste bebis ikväll. Å inte hjälper det med nåt. Om hon bara kunde berätta vad jag gör för fel. lkäjcsadxcklmcäpdncmLÄA>c,mcläkfcä-:Cxöä,cl jcösvnövncöskvnmcxväsdpoj


Skolan nästa



Nä idag är jag trött. Men jag försov mig inte iallafall... Ska snart ringa och väcka Malin och höra om hon skulle vara med mig och Agnes på skolan. Rätt skönt o ha en extra hand till Agnes där.
Känns som jag inte har gjort annat än o amma inatt. Va ganska less när hon väckte mig vid halv 3. Men sen log hon mot mig när Peppe ringde och väckte mig vid halv 7. Då glömmer man att det va jobbigt under natten, helt otroligt.
Sen idag är det föräldraträff. Jag ser fram emot det.

/SQ

Städ il

Nu har Peppe börjat sin färd mot Finland. Agnes blev så trött så hon somnade direkt jag gav henne tutten. Så nu sitter jag här själv. Malin ska komma en sväng ikväll och prata lite skit, blir trevligt o slippa vara "själv" hela kvällen.
Idag har jag haft nåt städ il. Jag har tvättat, vikt kläder, dammsugat hela huset och rivit lite tapeter. Känner mig som nöjd nu.
Imorn är det skola. Efter bara en lektion känner jag att jag håller på att ge upp. Jag måste verkligen ha världens sämsta tålamod. Men nu har jag bestämt att jag ska gå skola så då ska jag minnsan göra det också. Skulle kännas rätt värdelöst och ge upp den här gången också.
Efter lunch imorn är det föräldraträff igen. Ser fram emot det faktiskt. Tycker det är kul att träffa andra bebisar och mammor/pappor. Hoppas på att Agnes kommer tycka om baby massagen som ska vara först, men vi får väl se.
Igår kväll va vi hos Rickard&Malin på surströmmings partaj. Efter 2 surfiskar va jag nöjd. Men Peppe satt nog i sig betydligt fler... Han gillar verkligen dom där firrarna!
Tycker btw att det har varit lite trist att logga in på bloggen på senaste för det har varit lite öde om kommentarer...








HAHA kan man få större ögon?!


Idag vare trötta familjen...

/SQ

Gammal i förtid

Nu har Sofia&Christoffer kommit hem från värmen. Dom är säkert som små pepparkakor. Men jag är inte avis... Eller hur vare..?

Jag och Agnes har inte gjort mycket idag. Jag började riva lite tapet i henne rum men mådde lite kasst så jag la mig på soffan och såg på giftiga ormar o spindlar. Nu sover Agnes i mitt knä och Peppe är och hämtar en bal till kalvarna så dom inte ska svälta sina sista veckor i livet...

Ikväll ska vi till Rickard&Malin och äta surströmming. Blir trevligt.
Imorn åker Peppe till Finland. Trist men jag ska inte klaga, för jag klagar inte när hans lönebesked kommer så...

För övrigt så är det fundersamt. Jag kommer bli gammal i förtid så mycket som jag funderar.

/SQ


Kläder från moster

Idag har vi varit i stan. Helt värdelöst vare så därför skiter jag i att skriva om det...


Gumman i sina nya kläder från moster!




Frallan

/SQ

Ny kamera!

Jag säger bara en sak idag.

NY KAMERA!

Blev en Casio EX-H10. Helnöjd, fast det svider i min lilla tunna plånbok...




Moi.


Sötast i världen.


Bror.


Systeryster.

Imorn drar jag till Umeå och sen kanske det blir en update.. Men vi får se.

/SQ

Extra cash

Åh så roligt det är när man får lite extra cash. Nu har jag fått lite "lön" från jobbet. Man får tydligen en slant när man har fått barn, baserat på sin tidigare lön. NU ska det inhandlas en kamera!

Värme, drinkar, pool...

Agnes har sovit bra inatt. Hon vaknade iof vid 5 och vägrade somna om förnst 1,5 timme senare... Men det är en helt ok natt ändå.
Idag åker vi till Skelet. Imorn ska jag och syster gå på stan en sväng och göra av med lite obefintliga pengar... Skulle verkligen behöva en tröja till mig själv men vi får se...

Jag sitter även och väntar på vykort från Kreta. Sofia&Christoffer skulle skicka ett kort så jag inte behöver bli så avis på värmen, drinkarna, poolen, maten och alla palmer...

Nu är det bara så att vi har världens sämsta kamera. Det är inte roligt för fem öre och ta kort med den. Jag försöker få Peppe att inse samma sak och att vi nog måste köpa en ny men får nog jobba ett tag till på det... Men jag lägger upp kort ändå. Agnes är ju så söt så då har inte kvaliten på bilderna nån betydelse. Hon har fått nå skorv aktigt i hårbotten som jag inte alls tycker är så fräscht. Så igår smorslade jag med barnolja och försökte få bort det där men det gick dåligt... Gjorde en del roliga frisyrer på henne istället. Nedersta bilden är ett exempel på en av dom.





/SQ

Svettas ihjäl

Håller på att svettas ihjäl. Men det är då skönare än att frysa... Har nu burit ut alla kartonger och påsar som inte ska vara i huset men som jag vill ha kvar. Då hamnar det på lagårdsvinn. Min tanke var att få börja måla elementen och riva nå tapet där så småningom... Det ska alltså bli Agnes framtida rum.
På fm. så ringde Madde och frågade om vi skulle gå ut och gå en stund. Det tyckte jag va en utmärkt idé! Men när hon väl kom hem till oss så frågade hon om jag ville gå och lägga mig en stund så kunde hon ta Agnes. En ännu bättre idé tänkte jag. Men jag kunde aldrig somna utan jag höll på med tvätten och grejade på tills Malin kom och hälsade på. Vi satt och skrattade åt gamla kort jag hittat tills Agnes kom hem igen. Sådär 3,5h timme senare. Hur skönt som helst. Jag må älska min dotter över allt annat på den här jorden men det är ganska skönt att få lite annat gjort utan att ha henne i famnen när man ska göra nåt.

Imorn ska jag till Skelet. Sova hos A-K o N och på torsdag ska jag på möte sen till mamma för att fira Connys 20 årsdag. Peppe skulle sova i lastbilen imorn så det passade bra.

Nä, nu ska jag ta och duscha av min fruktansvärt ofräscha, svettiga kropp...

/SQ


Bilträffen i Överboda

Igår va vi ju på bilträff i Överboda. Vädret va suveränt och det va många bilar att kika på. Men jag hittade ändå min favorit som jag röstade på.



Åkte ju i Gregers Camaro. Jag måste erkänna att jag va åkrädd ett tag när Peppe skulle pröva hur hårt den gick på E4:an. Hittade mig själv och Camaron på vk.se.



Nu har jag städat lite och gett Agnes lite ersättning eftersom hon va så missnöjd. Men hon slutade inte vara arg ändå. Så nu måste vi pröva nå andra knep!

/SQ


4 år

Idag är det 4 år sen jag och Peppe blev tillsammans. Det har hänt så otroligt mycket under dom åren. Vi/jag har hunnit med mycket känns det som. Studenten, fast jobb, avskedad, flyttat ihop, husköp, katter som kommit och gått... Men det största är Agnes. <3



/SQ

Bilträff

Ja idag ska vi på bilträff i Överboda (typ utanför Vännäs..) med Greger&Ingrid i Camaron. Blir trevligt. Bara Agnes är nöjd och glad, alt. trött och sover... Men hon gillar att åka i bärselen så det ska nog bara gå hejsan.

Jag har helt tappat mitt bloggskrivande... Ingen aning om vad jag ska skriva om längre. Allt jag tänker skriva känns så ovärt...

/SQ


Jag&Malin

Nu har jag kommit hem från Calle&Elina. Eller jag o jag, Malin är med också. Hon ska vara en god vän och sova med mig inatt.

Mer update imorn.

/SQ

Fönstershopping

Usch. Jag är såå trött. Känns som 7 svåra år ungefär.
Idag ska vi till Ume till Kerstin, sen kanske en sväng på H&M. Inte för att jag har råd att köpa något men fönstershoppa kan man ju alltid göra... Malin ska me så jag får lite sällskap.
Hoppas på att vara hemma i tid... Skulle vara skönt om det inte hann bli eftermiddag innan man har kommit sig tillbaka till Buat. Tanken va först att jag skulle till Skelet ikväll men skiter i den idén. Peppe blir kvar i stan med nå grabbar för att spela paintball och gå på krogen. Såå aaa, jag och Agnes blir ensamen till imorn.

Nu måste jag passa på o sminka mig och borsta håret innan Agnes vaknar.

/SQ

Lite sömn

Efter en natt med lite sömn så hade jag kunnat räkna ut att jag skulle vakna med ont i huvet. Och samma sak den här morron, jag fryser. Sen blir man på jätte bra humör när mobilen ringer på morron och mobil skräpet bara dör! Slut ström. Ut i bilen för att ladda den, eftersom jag inte äger en vanlig mobil laddare då katt skrället äter upp dom... Jaja.
Idag ska jag och Agnes och hälsa på Jenny&Liam en sväng. Skönt när man bara slipper sitta hemma hela dagarna. Ska nog börja gå på familjecentralen en gång i veckan också. Roligt och träffa lite nytt folk, sen tycker Agnes att det är rätt skoj och kika in alla andra barn.

Tack Anna-Karin för hjälpen. Jag hoppas verkligen att det blir bättre nu. Jag vill verkligen det.



/SQ


Kantarell plock

Idag har jag plockat lite kantareller, rensat och ätit dom smörstekta. Inte pjåkigt alls.
Peppe har haft sin lediga dag idag. Han har grejat på ute med diverse saker som måste göras och jag har varit inne mesta dels med Agnes.
Inatt sov Agnes 7 timmar. Jag sa igår kväll att " nu skulle jag behöva en hel natts sömn snart igen..." Joo det fick jag också! Tack Agnes.
Igår va vi på mamma samtal och vägde och mätte henne. Hon va 53cm och vägde 4300g. Inte så mycket större än sist men det går uppåt iallafall.

/SQ

Hatar att frysa!

Jag hatar att frysa. Det är ju kallare inne än ute. Inatt när Agnes bråkades med mig så gick jag upp med henne för att Peppe skulle få sova. Satt uppe i en timme med henne och det kändes verkligen som om jag befann mig på världens kallaste plats.
Låt mig gå i ide under vinterhalvåret tack.

/SQ

My New B

Då va första skoldagen avklarad. Började med att jag va dyngtrött imorse, precis som när man gick skola. Agnes kräktes på min tröja 2 minuter innan vi skulle fara och sen blev det bråttom. Det va helt ok på Foto lektionen, jag skulle bara ha ägt en systemkamera själv också.... Men det får bli en senare fråga.
Sen skulle jag och Agnes bara ta en liiiiten powernap i soffan innan vi skulle ner på Robban igen på föräldraträffen kl13. Men naturligtvis vaknar jag fem i ett med paniken i halsen. Men jag blev bara nån minut sen...
Sen har vi varit och hälsat på Merlinda. Hon hade stickat så underbart söta tjocksockar till Agnes. Nu äre inte länge kvar innan Agnes får en kompis. Ska bli jätte spännande o se vem det är inne i lillmagen på henne.
Imorn ska jag på mammasamtal på BVC. Annars står nog inget mer på mitt schema imorn förutom det vanliga. Städa, tvätta och underhålla Agnes.

Allså.. Jag har suttit och irriterat mig på Paris Hilton - My New BFF. Tack gode gud att det är slut nu, för jag satt ju och såg det fast jag avskydde programmet mer än allt annat. För VEM bryr sig om vem Paris har som bästa kompis?! Och VARFÖR gör man ett sånt program?! Hela programmet kändes som om det vore på sandlådenivå...
Jaja, tack för att det är slut nu och jag slipper ödsla min dyrbara tid på det programmet.


/SQ

Klassåterträff avklarad

Igår vare då bättre väder än va det är idag iallafall... Jag hade tänkt mig ut och plocka nå blåbär idag men tror jag gör det en annan dag när det inte spöregnar. Igår va Sofias mamma hit. Fick jätte snygga kläder till Agnes och hon fick Agnesmysa lite. Jätte trist att jag hade så bråttom ner på Robban eftersom jag skulle på systemet och dom stängde 1 så det blev inte så långvarigt besök... Men jag och Sofia har bestämt att vi ska ses i Skelet nån dag så då får vi komma och hälsa på Ellinor istället.
Jag hade sett fram emot att få pyssla om mig själv igår em. Få fixa håret, sminka mig och välja kläder om och om igen, men som vanligt blir det jätte stressigt och jag är klar precis när skjutsen kommer. Typiskt.
På klassåterträffen körde vi 9a mot 9b i olika staffett grenar. Tex. springa med en galge mellan bena. Sen blev det dans och surrande! Hade riktigt skoj faktiskt. Men blev trött väldigt tidigt men jag höll ut ända till 1 innan jag ville fara hem. Men då visade det sig att jag inte hade nån skjuts hem. Så jag och Peter började gå. Jag orkade dock inte så himla långt med mina klackeskor och utan jacka. Som tur va kom det en räddande ängel, Emil Andersson. Tack för skjutsen!
Drack btw tequila igår! Det va längesen!

Idag njuter jag av att vara med Agnes och så ska jag städa lite. Hade gått hur bra som helst för Peppe och Agnes igår kväll iallafall. Ringde faktiskt bara hem en gång under kvällen. Jag är stolt.

/SQ

PANIK!

ÅH PANIK...!!! Jag som har varit så peppad på att få fara iväg på klassåterträffen ikväll. Nu känns det bara som om jag skulle kunna sitta och hålla i Agnes konstant istället. Alla tankar som "Tänk om hon bara kommer grina när jag är borta?" "Tänk om hon kommer sakna mig föööör mycket?" Alla TÄNK OM tankar känns helt galna men... Ringer jag hem ikväll och jag hör henne grina då kommer jag måsta fara hem på studs. Kanske jag inte ska ringa hem alls.. Ahhh vi får se!!!
Nä idag känner jag mig absolut inte som världens bästa mamma.

Igår kväll va vi först o grillade hos Rickard&Malin. Sen for vi ner till havet där dom hade lite av en Buafest. Det va riktigt trevligt! Elinas cheesecake är inte dum allså...! ELINA JAG HAR TAPPAT BORT RECEPTET!

Nä... Nu ska jag ner på Robban och handla inför ikväll...

/SQ

Nu börjas det

Vilken dag. Jag är helt slut fast jag ändå inte direkt har ansträngt mig speciellt mycket...
Agnes har sovit dåligt inatt... Trodde det va ett skämt när hon vaknade kl. 01...
Imorse kom Malin o hälsade på. Sen efter ett så följde hon mig till skolan som moraliskt stöd. Pratade med syon i över en timme om vad jag behöver för att kunna söka till universitetet en vacker dag. Jaa, det slutade med att jag i höst ska läsa foto och geriatrik (äldreomsorg). Det kommer bli typ 5 timmar på måndagar och lite över en timme på tisdagar. I vår ska jag läsa MatteB plus dom här kurserna. För jag tror dom va på två terminer... Får se om jag kommer orka. Ska verkligen försöka men med lilla Agnes samtidigt känns det som att jag kommer ha det jag gör iallafall...
Sen va min plan att vi skulle käka köttbullar o färskpotatis till middag. Men när jag kommer hem så inser jag att vi inte har nå bullar. Så jag ringer till Peppe o säger att han ska köpa det innan han kommer hem. Nä det gick inte för sig, vi kunde äta rester från igår. Jaa, om resterna hade räckt till två personer så idag blev jag så gott som utan middag. Bajsdag är vare är.
Just därför ska jag lägga mig nu och hoppas på en bättre dag imorn.

/SQ

Bara varit duktig

Idag har jag varit duktig. Jag har städat och grejat på här hemma. Skönt när det inte är så fruktansvärt varmt!
Agnes vaknade halv 4 imorse och somnade inte förnst halv 6 när Peppe steg upp. Då va jag less, trött, arg... Jaa allt man kan känna... Men då hade vi det super mysigt på "morron" vid 11 när hon tyckte att hon hade sovit klart.
Ida&Jonathan har varit och hälsat på. Efter det kom Maria från Gullis. Fick super söta skor till Agnes, men dock så kan hon inte ha dom förnst nästa sommar om man har tur. Fick även lite söta kläder till henne!

Jag tror jag ska natta min dotter snart så jag får lägga mig och läsa min bok. Zebraflickan - Sofia Åkerman.

/SQ

Pension

Nog känner man sig rätt gammal när man börjar fundera över pension...? Jag känner mig helt plötsligt jätte gammal. Som om pension bara är ett stenkast iväg. Aaa iallafall ska dom ringa från banken snart för att jag ska låta dom förvalta mina PPM pengar.. Aaa jag fattar inte ett skit av det där så jag ska inte ens försöka mig på att förklara...

/SQ

Inte rolig för 5 öre

Agnes va inte alls rolig imorse vid 03:30... Ville inte alls somna om. Så efter 1,5h så somnar hon och jag efter 2h eftersom jag vid det laget har vaknat till så pass mycket att det kändes som om jag skulle stiga upp. Sen sov vi till 9. Det va underbart.

På torsdag ska jag till skolan för att prata med syon om vad jag behöver läsa för att sen nångång kunna läsa på universitetet. MatteB ska jag då läsa, men det blir inte förnst efter jul. Känns otroligt jobbigt men jag är så illa tvungen känns det som...

Nu ska jag snart se min dagliga serie. Wildfire.

/SQ


Dop

Jaa aldrig hade jag då trott att förbereda inför ett dop skulle vara så ansträngande... Men det är kul. Datum är nästan spikat, dom skulle höra av sig till veckan om det. Förstår mig inte på det här me o göra inbjudningskort via internet heller. Finns för det första tusen olika sidor man kan beställa ifrån...

I eftermiddag ska vi äta surfisken nere hos Edith. Får se om Peppe hinner dit. Han har ju sin första dag på jobbet efter semestern. Måste tillägga det att det är ganska skönt att vara "ensam" hemma. Jag ch Agnes roar oss bra själva.

Nä, nu blir det o byta bajsblöja. Weee...!

/SQ

Pics!

Igår kväll va vi i L&Es stuga vid havet. Satt och surrade me Malin nån timme sen begav vi oss hemåt. Jag hade nog årets huvudvärk så det va rätt skönt att få komma i säng.


Älsklingen


Ger oss ett litet leende iaf!


Peppe har varit sååå duktig me o lägga marksten i sommar.


JAG har lyckats få tomater i år.

/SQ

Typiskt

Idag är det varmt, men det blåser en aning för mycket... Jag och Agnes har legat ute på gräsmattan idag och jollrat och sparkats. Tillslut blev hon så trött så vi gick in för att sen somna direkt. Men inte jag dock, jag har stökat på i köket och sen satt mig här. Typiskt.

Nä, mer update när det händer nåt spännande i våra liv.

/SQ

Klirran

Jaa klockan blir nog över 02 innan jag har lagt mig inatt ändå... Jag som hade tänkt mig en tidig kväll. Jag o Agnes for till Malin i Klirran. Himla trevlig kväll!

Nä ska titta lite på tv och hoppas på att bli trött snart. Skulle behöva lite sömn...

/SQ

Duktiga Agnes!

Åh idag har Agnes lärt sig vända på sig från rygg till mage! Hur duktig som helst. Hon har iof bara lyckats en gång men hon övar för fullt!
Himla trevligt med besök av Mickan&Sofia. Längesen jag varit rädd så många gånger på en dag. Alla gånger sket jag knäck. Allt från puppor till halvdöda fåglar. Haha...!

Ikväll ska vi grilla och sen fara till Karlsson som hade fest ikväll. Jag peppar som tusan till klassåterträffen nästa helg. Helt galet....

Nu blir det o snygga till sig så gott det går............

/SQ

Maxhöjd

Idag kommer Mickan o Sofia och hälsar på. Ska bli trevligt, ganska långt mellan gångerna vi ses nu.

Igår va Greger&Ingrid och hälsade på. Fick en jätte fin mobil som vi ska hänga upp åt Agnes. När dom va här så låg Agnes på mage på köksbordet. Då lyfter hon huvudet ända upp till max! Så högt har hon aldrig gjort det tidigare. Såg även ut som om hon snart har kommit på hur man vänder på sig. Lill tjejen min.

Å på måndag kommer min lovely Amanda hit! Längtar så!

/SQ

Nolia

Jaa allså.. Varit på Nolia idag. Det va ingen lek i den här värmen kan jag lova. Jag led största delen av tiden. Agnes hade vi lämnat hos gammelmormor, där hade hon det bra. Varit hos läkarn och varit en sväng på OBS och köpt kräftor. Käkade middag i Anumark.
Ja det va hela dagen i kort version.

Ikväll kommer nog nå grannar för att hälsa på Agnes. Sen blir det nog en tidig kväll för mig. Känner mig helt slut efter idag.

/SQ

Schemat idag

Inte alls sovit så bra inatt. Agnes har faktiskt sovit men jag har vänt och vridit på mig, tror det beror på värmen.

På schemat idag står Wildfire, städa lite, umgås me Jenny o vara chaffis till svärpära.

Nu när jag hade så lite att uppdatera om så måste jag ju bjussa på en bild på gumman.


Fullt frisk

Då va det läkarbesöket avklarat. Hon är en fullt frisk Agnes med bra reflexer och dylikt. Nu är hon 51cm och vägde 4125g. Inte så fruktansvärt lång men det har hon ärvt av både mor o far.

Det är sååå varmt ute idag. Inne är det behagligt. Agnes sover i bilbarnstolen än och jag tror jag ska gå ut och sätta mig i solen. Eller så ska jag gå upp och vika ännu mer ren tvätt...

/SQ

Inte förnst nu...! =)

Inte förnst nu har min kära systeryster kommit på att jag har en blogg. Aaa, men bättre sent än aldrig.

Idag har jag kört 4hjuling! Premiärkörning för mig. Riktigt skoj! Så ja, jag kommer nog tillbringa fler dagar på den.
Sen for vi och fiskade med Malin. Både Malin o Peppe fick upp fisk, men inte jag. Men nä, jag är inte bitter.

Nu ska jag och Agnes duscha. Sen ska hon äta o sova. Jag också för den delen. För imorn ska vi på 6-12veckors läkarkontroll. Ska bli sååå spännande o se hur lång hon har blivit. Sist va hon 49cm. Så jag tror hon är.. 53 nu! Men det återstår att se.

/SQ

7 veckor

Har inte lika ont i halsen idag men fortfarande hes som bara den.
Idag har jag inga planer alls. Ska ner på Robban en sväng men annars blir det nog bara att vara hemma.
Där vid 6 imorse när Agnes vaknade låg hon och gjorde en massa ljud i sin spjälsäng. Ljud som hon aldrig har gjort tidigare! Jag och Peppe bara låg och lyssnade på henne tills hon vart less och började skrika och ville käka.
7 veckor är hon nu. Tiden har nog aldrig gått så här fort i hela mitt liv.

/SQ

Klappat&Klart

Ja nu har jag bestämt mig. Jag ska fara på klassåterträffen den 15:de. Å ja, jag ska dricka. Har så pass mycket infrusen mjölk så Peppe kan ge lillan ett dygn eller så. Hoppas jag inte bangar i sista sekund men jag försöker intala mig själv att Agnes kommer ha det bra hemma me pappsen och inte sakna mig allt för mycket. Nu gäller det bara att Malin får semester från jobbet den helgen också.
SÅ, Nybyfolk, kom till Folkan i Flarken den 15:de. Efter klockan 21 så kunde visst vilka som helst komma.

Idag är jag så hes och ont i halsen så jag knappt kan få fram ett ord. I em. ska vi till Gulltjärn och sen bara hem och kurera sig.

Gårkvällen blev bra. Vi va här ett gäng och grillade. Måste göras om!

Nä, nu ska jag ta och sminka mig och göra mig klar.

/SQ

"Jag förstår"

Oftast går det inte att beskriva och sätta ord på det jag känner. Hur kan det då vara möjligt för andra att veta vad jag tänker och känner? Jag kan aldrig komma och säga till nån att "jag förstår", för jag varken har eller kommer leva den personens liv. Samma sak är det att ingen kan komma och säga att dom förstår mig, för ingen vet eller kommer någonsin kunna förstå mig.

En sak är då säker. Jag har helt tappat mina mål. Har ingen aning om vars dom har tagit vägen. Har jag tappat bort dom eller har jag helt enkelt skitit i dom?


Den här dagen vill jag snabbspola eller helt enkelt bara hoppa över.

/SQ


Ny månad

Ny månad. Känns som det snart är höst och det gruvar jag mig för. Hatar kyla. Hur mycket jag än klär på mig fryser jag.
Men idag är det 20 grader varmt och ingen sol. Helt ok.

Jaa, Agnes sover numera som Peppe. Kan sova hur mycket som helst tydligen. Igår sov hon så gott som hela dagen och ändå har hon sovit inatt. Ätit nån gång under morgonen men sen somnat om, vi klev upp vid 11. Rätt skönt.

Igår kväll va vi hos Jenny&Peter. Fikade och surrade. Sandra&Jocke kom också och umgicks en stund.
Ikväll vet jag inte. Va som sugen på att grilla och så men vi får se.

/SQ

RSS 2.0