Nada

Sol idag. All den blåst hade man ju kunnat skippa, men man kan ju inte få allt.
Händer absolut ingenting idag. Ikväll kommer Peter,Jenny&Liam och fikar lite. 
Nä... Annars peppar jag mesta dels för lördagen...
/SQ

GRATTIS DARLING!

GRATTIS ÄLSKLING PÅ 25 ÅRS DAGEN!!
Pusspuss! 

/SQ

Pics

Agnes gillar att läsa telefon katalogen numera.
Ricko och lillan tyckte om varann...
Så mycket att Agnes baaaraaa ville pussas hela tiden.
Lill Oskar och T Rex!
Sofia&Agnes trivdes rätt bra ihop också.
/SQ

Burr

Regn och kallt. Snart Juni och jag vill enbart ha värme. Men regn är mysigt.
Barnläkaren ringde igår och berättade att proverna som dom hade tagit på Agnes och skickat söderut hade sett bra ut. Men att vi skulle observera hennes viktkurva lite grann.
Nä, nu ska jag roa lill skruttan ett tag innan lunch. Inte jätte pepp på blogga just nu men ivern kanske kommer åter... Vem vet.
/SQ

Lärt mig...

Ju mer motvind man har dessto mer tappar man orken och motivationen. Men det kan även vara tvärtom. Det har jag lärt mig idag.
/SQ

#"!!!"#/&%¤

Jag brinn av.

Skellefte

Barnen är nattade. Vad gör jag nu då? Jaa gå i säng vore ju en idé eftersom det knappt har existerat någon sömn i mitt liv sista dygnet. Men tro det eller ej, men jag är inte trött. Inte alls faktiskt.
Väntar på att Agnes snart ska vakna för att sen hålla mig vaken resterande av natten. Nä, jag ska tänka positivt. Hon kommer nog sova till 9 imornbitti.

Imorn blir det lite shopping. Ser fram emot det. Tänk om man kunde hitta sig ett par jeans på Gina? Chansen är ungefär lika med noll men Skelet kanske har bättre utbud än Umeå? Eller så inte...
Skulle även vilja hälsa på några andra här i Skelet men eftersom det inte finns någon kontakt mellan oss längre så blir det inte av. Jobbigt när man saknar dom så mycket.

/SQ

Nä...

Nä. Orkar inte skriva nåt värt idag. Ingenting är värt idag.
/SQ

Åska?

Peppe har åkt ut med traktorn och jag ska snart börja göra Agnes klar för natten med ett bad och pyjamas.
Har känt mig oerhört seg och konstig i em. men nu börjar jag piggna till igen. För att solen gått i moln kanske? Lite nervös att det ska bli åska...
Imorn bär det av mot Skelet. Barnvakt. Lördag ska jag gå på stan och kika efter en solhatt till Agnes. Stort behov av en.
/SQ

Varmt...

Kalaset va jätte trevligt. Agnes härjade på ganska bra där ett tag men nu sover hon som en stock ute i vagnen.
Jag har legat ute och pressat en stund men pallar inte av värmen nån längre stund. Så jag får helt enkelt ta tag i sakerna som ska göras inne.
/SQ

1 års kalas

Idag ska vi på Williams 1 års kalas. Snart får hon ha ett eget, lill tjompan som inte är min lilla bebis längre... 
För övrigt så vaknade Agnes ganska tidigt igår kväll, slutade med att hon fick sova i våran säng. Men oj så skönt vi har sovit, 6 timmar i sträck typ. Underbart.
Nä. Peppe ha just åkt på jobbet och vi ska ta på oss några kläder och fräscha upp oss.
/SQ

Håll tummar o tår!

Håll tummar och tår att det blir en natt fuuuull av sömn nu! Agnes har varit på så bra humör i em. Vi har varit ute på gården medan Peppe har klippt gräsmattan. Även Agnes fick sig en åktur på åkgräsklipparn vilket hon tyckte va hur kul som helst. Sen har hon suttit och vinkat åt pappsen när han kört förbi oss.
Även haft en pratstund med min underbara Jenny, tack gumman för det!
Tidigare idag har vi haft en super mysig dag med Merlinda och Lowa. Varit på promenad och sen haft picknick ute i trädgården. Måste vi göra om snart. Det är underbart att vara mamma ledig! Jag älskar verkligen det.
Ikväll är det Greys Anatomy som gäller för hela slanten! Längtar efter det varje vecka...
Nä. Åter till soffan.
/SQ

Sova är överskattat...?

Huvvaligen sikken natt jag har haft, jaa, Agnes och Peppe också för den delen... Peppe for på jobbet redan kl 04 för att det inte gick att sova. Jag har kämpat och försökt få Agnes att sova heeela natten nästan. Sovit 2 timmar i sträck efter det enbart en liten stund i stöten. Så idag är vi alla helt slöa och mosiga i skallen.
Ska ner på Robban och handla en snabbis och förbi på familjecentralen för att hämta en grej. Brukar vara så mycket folk där på onsdagar så jag kommer nog bara skynda mig in och hämta det jag ska ha och sen ut...
Har smyg ont i halsen, igen. Måste vara frisk till helgen eftersom jag då ska vara barnvakt åt mina söta syskonbarn. Hundvakt också för den delen. Plus Agnes. Får se om det bara blir pannkaka av alltihop eller om det flyter på bra.
Peppe åker ju till Piteå på partaj och nån mässa på lördagen. Så vi kommer nog inte hinna ses så mycket till helgen.
Nä. Nu ska jag ta och roa Agnes en stund innan vi ska bege oss mot Robban.
/SQ

Skiter i det här

Jag vill inte blogga idag. Så himla trist när man inte få nå kommentarer.
Fia! Ha så kul i Bulgarien nu!!! Akta askmolnet! 

/SQ

Tidig kväll

Nu sover min lilla skatt. Hon får sova i enbart blöja inatt, är så sjukligt varmt här inne nu. Kanske snart dags att sätta in vädringsfönstret.
Känner mig helt mosig och trött i skallen efter den här dagen så jag ska lägga mig tidigt ikväll tror jag. Ska se lite tv och ringa Peppe och säga god natt och sen krypa till kojs...
Nattinatti.
/SQ

Ingen målning

Nu har lillskruttan fått messmör. När hon va mindre och hård i magen så fungerade det skit bra, så jag hoppas på resultat den här gången också. Kanske, kanske blir hon gladare om hon får skita.
Jag hade tänkt måla elementen i Agnes rum idag men det har verkligen inte funnits tid till det... Men förra veckan såg det ut så här.
Peppe målar tak.
Så här "vacker" är tapeten som ska BORT.
Jobbigt att vara liten... Helt utslagna båda två.
/SQ

Presenter

Fick ju faktiskt en del gott och blandad på min födelsedag. Bla. väldigt vackra blommor.
/SQ

Dadadadaaa...

Magknip? Ont? Allmänt sur? Jaa Agnes är inte på något bra humör idag. Hon är inte rolig för fem öre. Men även hon måste ju få ha sina dåliga dagar... Bara dom inte blir många...
/SQ

Magknip

Gårkvällen va inte kul. Agnes skrek som en tok och vägrade sova. Hon somnade inte förnst tio... Sov inte längre än till 06:15 heller som jag hade hoppats på. Tror hon hade ont i magen lill stackarn...
Peppelito kommer inte hem ikväll, skulle på nån långsväng. Så jag och Agnes får roa oss själva idag. Vi ska ner på Robban på fm för att göra några ärenden sen hem och njuta av vädret. 

/SQ

Tack!

Tack alla igår för en super bra och rolig fest! Hade skit skoj. Mår som en stjärna idag dessutom. Har städat hela neder våningen, dammsugat och torkat golv och gjort i ordning för att fara på återvinningen med nå grejer. Stort plus när man kan må så här bra efter en så rolig går kväll.
Agnes är hemma nu och vi har pussats och busat sen dess. Underbart att ha henne hemma igen. 
Nä, nu ska jag roa henne en stund till innan det är middagsdags.
/SQ

Peppa fest

Jag peppar för fest. Men för tillfället kände jag noll pepp. Noll energi. Lämnat lillan hos farmor&farfar nu, saknar lill tjompan redan... Illa.
Nä. Ska ta mig en dusch och försöka hitta igen peppen.
/SQ

Hemskheter

Hemskheter va det har varit varmt och fuktigt ute idag. Sen åskade det så fruktansvärt att jag trodde jag skulle göra ner mig. Hade jag varit ensam hemma när det blixtrade och dånade och strömmen försvann så hade jag nog gått under.
Haft en väldigt trevlig dag med väldigt trevligt sällskap. Kort o gott. Imorn är det partaj. Jag är sjukt peppad!
Nattinatti. Btw så har JAG sovmorron imorn. Underbart.
/SQ

Hemma efter en trevlig kväll...

Haft en trevlig kväll i Legde. Peppe fortsatte sin resa in mot byn för att socialisera sig med några gubbar. Agnes sover och jag borde också sova med tanke på att det blir en tidig morron, vilket inte är så ovanligt iof... Men jag är långt ifrån trött. Jag vill spela på mitt nya piano. Men nä, jag ska undvika det då risken är 99,9% risk att Agnes vaknar av det tondöva spelandet... Så god natt säger vi väl istället.
/SQ

Underbar födelsedag

Jag är nöjd med födelsedagen! Gårdagen var rätt intensiv men klart mycket trevlig. 
Ska lägga ut några bilder sen på vad jag egentligen mer. Vissa saker mer överaskande än andra....!!

På ett tag ska jag fara till Jenny och "hjälpa" henne med ett arbete till skolan. Sen tror jag att vi ska till stan. Jag, Fia och Malin. Får se men lutar mot det iallafall...
Ikväll är det grillning hos Peter, Jenny & Liam i Legde.
Tjoo!

/SQ

Nu tänker jag inte baka mer...

Det ska jag bjuda på ikväll.
/SQ

Telefonkatalogen

Jag tackar för dom morgon pigga grattis hälsningarna jag fått hittills!
Agnes sover igen nu, medan hon sover har jag passat på att sminka mig och hitta nå kläder. Håret är kvar så för tillfället ser det ut som ett skatbo. Agnes va ju hur söt som helst imorse. Hon satt med telefonkatalogen som numera är hennes, och bläddrade i den jätte länge. Såg väldigt koncentrerad ut och ibland tog hon bara en sida i taget. Hon har blivit så duktig på att bläddra i böcker, och det gör ju även att hon är mer intresserad av alla böcker hon faktiskt har. Hoppas hon blir en läslus som mamma sin en vacker dag! Inte som pappa, som aldrig har läst ut en bok i hela sitt liv.
Efter lillan har ätit lunch ska vi ner på Robban och handla lite sen hem och baka lite igen. Ikväll kommer det ju lite folk som är fika sugna, det blir trevligt! 
Funderar starkt på om jag ska in till stan imorn eller inte. Skulle ha haft mig nåt snyggt att ha på mig på lördag. Får se hur jag gör...
/SQ

GRATTIS ALLIHOPEN!

Grattis alla andra som fyller år samma dag som jag! Hoppas ni får en kanon dag! 


/SQ

Det här med att fylla år...

Det är kul att fylla år. Peppe säger att jag ska växa upp och sluta tycka att det är så kul. Glöm det. Bortsett från att jag faktiskt blir äldre och gammal så är det ju himla kul att få besök, baka och fika. Ja, presenter är kul det också, men inte det viktigaste...
Bild från förra året när jag fyllde år. Man kan ju lugnt påstå att det absolut inte är samma värme i år den 12 maj...
Här var det bara en månad kvar innan Agnes pluppade ut.
Ja man kunde faktiskt sitta ute och fika.
/SQ

Gomorrn

Grått o trist väder. Det är bra, för jag ska bara sitta i bilen idag eller vara inne o baka... 
Jag ska till stan, små nervös men det går nog bra... Farfar har tagit ledigt halva dagen för att vara med Agnes så hon får stanna hemma.
Illa, jag glömde ge Agnes hennes pencillin igår kväll... Bara att ta nya tag idag.

Nä, nu måste jag börja göra mej i ordning.

/SQ

Kola kakor

Nu har jag bakat kola kakor. Bara för att jag vet att systeryster älskar dom. Jag måste nog vara världens bästa lillasyster?! ;-)
/SQ

Baka baka liten kaka...

Den här dagen är aningen bättre. Agnes sov bra inatt men vaknar rätt tidigt. Men då får jag bara mer gjort iof..
Nu sover hon ute i vagnen sen måste vi ner och handla. 
Mådde inte jätte bra imorse, yr och konstig i skallen. Börjar gå till sig nu men va rätt obehagligt.

Jag måste, måste, måste baka ikväll. Peppe kommer inte hem, vilket är en stor nackdel när jag har hur mycket som helst som jag måste göra och vet att jag ändå inte skulle hinna med hälften. Tänkte baka nån långpannekaka, det ska även göras inför lördag då det är kalas. Jag är sjukt peppad inför helgen! Kan inte annat än bli kul! Förhoppningsvis håller Agnes sig frisk nu när hon gjort bort ytterligare en sjuka. Hon äter fortfarande penicillin men är mycket piggare. Däremot blir hon inte prima ballerina i magen av det... 

Nä. Om jag ska få nåt gjort så kan jag inte sitta här. Hade tänkt unna mig en stund i solen medan hon sov men bara för det så försvann den och molnen invaderade himlen...
/SQ

Trött är bara förnamnet

Jag är trött och har ont i skallen. Trött på Peppe som äter upp mina bullar som jag har bakat och ska bjuda på till veckan. Trött på Agnes som har gnölat sig igenom hela dagen. Trött på katt skrället som inte kommer in när man ropar. Trött på att det inte finns något varmvatten att duscha i. Trött på att tvätt maskinen läcker vatten ut på golvet och ner i köks taket.
Jag är trött på hela den här dagen.
God Natt.
/SQ

Låååång dusch

Nu sover Agnes, hon somnade jätte fort. Va nog trött efter att ha varit ute så mycket idag.
Jag ska duscha snart, en lååång dusch. Tänk att man kan uppskatta så lite som en dusch i lugn och ro nu för tiden?
Sen blir det nog en film och mys i soffan. 
Jag har målat ett element idag. Tog lång tid och måste garanterat målas en gång till. Tänk om man hade kunnat sprut måla det, så mycket tid man hade sparat... 

Nä, natti natti.
/SQ

Full rulle

Full rulle idag. Har stört ont i halsen och hoppas innerligt att det inte är samma som Agnes har men det är väl troligt... Tänker inte äta pencillin nästa helg då vi ska ha partaj, det går bara inte...
Jag ska ut på en promenad, förhoppningsvis inte så lång en, för sen ska jag börja måla i Agnes rum. Måste passa på att göra sånt när hon sover.

Nä, på återseende.
/SQ

Ge mej bassiluskerna istället

Usch va jag tycker synd om Agnes. Varför ska hon va sjuk...?! Sovit jätte dåligt inatt, gett henne alvedon men verkar bara ha hjälpt en stund sen skriker hon rakt ut igen. Om jag ändå kunde ta hennes bassilusker och sätta dom på mig istället... Jag försöker trösta mig med att hon behöver ha alla dom här virusen (dock kanske inte nödvändigtvis halsflussen) för att kunna bygga upp ett immunförsvar. Men ja, det är jobbigt när man just är mitt i det. Om två år kommer jag nog inte komma ihåg ens hur jobbigt det va.
Idag är Peppe ledig. Han ska bara in idag och lämna in lastbilen och sen SKA han fara på KRauta för att handla grejer inför Agnes rum. 
Malin kanske kommer och hälsar på idag också, får se. Jag skulle ha bakat något men vi får se vad jag ids göra. Imorn ska jag till Jenny och umgås lite med henne. Så även den här helgen verkar gå...
Btw så ska jag låna inlines från Gullis för att pröva och se om jag kanske ska köpa några egna eller om det inte är min grej. Måste pröva iallafall.
/SQ

Massage är underbart

Känner mig som en ny människa nu efter massagen. Så därför ska jag inte sitta här och pajja mina axlar direkt utan lägga mig.
Nattinatti.
/SQ

Lill sjuklingen min

Mindre kul dag idag. Började med att jag for till stan, busvädet och solsken löste av varandra från en sekund till en annan. Sen hem och hämta Agnes som varit med gammel farmor och ner på Bvc. Tyckte hon va röd i öronen och gått ner i vikt så upp på vårdcentralen för att träffa en doktor. Efter två timmar kommer vi därifrån med beskedet att hon nu har streptococker (halsfluss). Så nu är det penicillin i 7 dagar och inte träffa nån på 3 dagar så hon inte smittar ner någon. Kul. Jag har sagt det förr men tydlig gör det en gång till, jag är såååå less på sjukdomar. Kan hon inte få vara frisk mer än en vecka så hon hinner hämta igen sig? Det tycker jag...
Ikväll ska jag på massage iallafall. Ska bli underbart, jag längtar. Jag ska inte tänka nånting när jag är där, ska vara totalt hjärndöd.
/SQ

Ålders skillnader

Hade en diskussion igår om ålders skillnader.
Vi säger så här, eran 15 åriga dotter berättar att hon har träffat en kille på nätet som är 25 år. Dom har pratat med varandra under några veckors tid och nu ska dom träffas. Hur skulle ni reagera? 
Jag tror jag hade gått i taket, men det är ju jag det...
/SQ

Brrr....

Jag fryser som en hund. 16 grader när man vaknar är ingen hit. Peppe tror i sin lilla värld att man kan stänga av värmen helt redan i slutet av april. Njasi. Jag fryser så jag har hevat på värmen igen.
Idag ska jag till stan, direkt efter det Bvc och sen hem o laga middag. Ikväll blir det en efterlängtad massage. 
Många järn i elden idag.
/SQ

M A M M A !

Agnes kan säga "Mamma" nu! Sen om hon förstår vad det betyder eller vem det är är en annan sak... Men hon kan iallafall säga det nu. Mycket "ma ma ma ma ma" nu... Det gillas skarpt. Blir alldeles varm i mamma hjärtat.
/SQ

Kajsa Kavat

Varför kommer inte Agnes skor snart? Jag vann ju auktionen i torsdags... Tänk om jag blivit lurad? På 109 spänn. Nä, men jag vill att dom ska dyka ner i postlådan så jag får testa dom på henne och se om hon kan ha dom ens.
Kommsikommsi...
/SQ

Födelseda´n närmar sig

Nu när det så gott som är bestämt när och vars vi ska ha födelsedags partaj. Jag är peppad. 
Jag insåg just att jag fyller år nästa vecka och inte veckan efter det som jag har ställt in mig på. Det betyder att jag måste börja baka snart. Fikat ska vara klart tills den 12:e då första fika gänget kommer. Sen kommer det mer folk på fredagen... Sen lördag är det partaj med fika före. Så jaa... Jag får nog bosätta mig i köket framför ugnen hela helgen.
Agnes sover ute i vagnen nu efter en rätt kort prommis. Så jag borde börja göra nån nytta istället för att sitta här. 

/SQ

Wonderfull

Inatt har jag fått sova, underbart. Gav henne en alvedon igår kväll, kanske va det som gjorde susen...

Idag har vi inga planer bortsett från att vi ska ner på Robban och göra några ärenden. En långprommis ska vi hinna med efter lunch också. Hoppas nästan på regn, är så himla skönt att vara ute och gå då.
/SQ

Blåsor

Ja nu har jag kanske svaret på varför lillan är och har varit så gnölig och skrikig. Hon har fullt med blåsor i munnen. Ser inte skönt ut för fem öre. Vet dock inte riktigt vad det kan vara eller bero på... Äter dåligt igen. Sover dåligt. Lika kul som alltid när hon är sjuk. Hoppas på att det inte håller i sig så länge.

Bullarna blev hyffsat bra. Degen va fruktansvärt kletig och fastnade överallt så det är inget jag överväger att göra fler gånger...
Nä. Nu har vi bjudit svärpära och Edith på kaffe o bullar så nu är det natti natti för oss... H O P P A S på några timmars sömn.
/SQ

Snart emigrerar jag

Känns för tillfället som om jag ska emigrera till nån helt annanstans än just Bua. Nånstans där man får sova.
Blir galen på min underbara dotter snart. Fattar inte vad hon vill varenda natt. Peppe körde i säng mig redan halv tio för att jag skulle hinna sova några timmar innan Agnes skulle vakna. Hon vaknar bara tidigare o tidigare. Igår vaknade hon redan kl 23. Då känns det som om det är måååånga låååånga timmar fram tills dess att det är morgon.
Idag ska jag baka bullar. Kalljästa. Med vanilj. Får se om jag lyckas...
Peppe ska till tandläkaren så han åker inte förnst just före åtta. Han passar på att få en timmes sömn nu innan han åker...
Nä. Tjoflöjt! 

/SQ

Vette stackarn...

Vette rackarn va det är med Agnes nu. Sover fram till 02 sen ska det grinas, skrattas och böka på. Peppe for till jobbet en timme tidigare imorse eftersom Agnes levde om så hemskt ändå, gick inte sova alls.
Grann vädre idag. Vi ska ta bilen och vagnen till Klirran för att umgås med Malin. Men före det så ska jag rasta valp och ge han mat hos Madde.
Hoppas Peppe hinner svänga förbi på K Rauta idag. Är himla kul och greja på inne i Agnes rum nu, hoppas ivern håller i sig.
Nu är snart varenda helg i maj uppbokad. Det är väl bara den här helgen som kommer som det inte är planerat något. Annars så är det nästa helg förmodligen partaj för oss som fyllt år, grillning och öl. Helgen efter det åker Peppe till Piteå och helgen efter det firmafest och RixFm festival. Sen är det förhoppningsvis mer lugna gatan här...
Nä, söva Agnes och hitta mig nå kläder och piffa upp sig lite!
/SQ

Agnes mini bord

Har köpt ett bord med små stolar till Agnes idag. Ska målas vita. Kommer bli kanon i hennes framtida rum.
/SQ

Renovering

Natten har varit usel. Agnes har varit vaken mer eller mindre ända sen 02. Lite förhöjd temp så kanske feber på gång, bara att vänta och se...
Idag önskar jag att vi hade haft sandpapper, elementfärg och takfärg hemma så jag kunde få fortsätta i Agnes rum. Men det får vänta till sen i veckan när vi handlat. Hittat så mycket på Ikea som jag vill köpa till hennes rum, så en Ikea resa blir det!
/SQ

RSS 2.0