Åsså börjar vi om igen...!

Grejen är att internet i Bua inte fungerar riktigt super bra. Skaffat trådlöst och det hade till o me jag kunnat räkna ut att det inte skulle funka när det knappt går tala i mobiltelefon här. Men nu är det bindningstid typ 18 månader eller nåt så får göra det bästa av situationen. Har hört att man ska kunna skaffa en antenn man kan ha på taket för att få bättre mottagning. Så det ska vi kolla upp lite närmare och se om vi kanske ska införskaffa oss en sån... Så tillsvidare så blir det kanske inte nån jätte bra uppdatering här...
Känns bra att ha lösenords skyddat bloggen nu. Så ni som fått lösen kan ju vara snälla att inte dela med er av det till nån, då ger det ingenting att ha det.
Tänker inte dra nån resumé av tiden som gått sen jag slutat. Men som det är just nu så har lillan haft över 40 graders feber i 5 dagar, idag är hon helt feber fri som det verkar som. Men igår fick vi en remiss till barn kliniken och där konstaterade dom att hon hade ytterligare en öroninflammation. Så nu är det pencillin i 5 dagar som gäller. Sen lät inte hennes lungor så bra så hon fick inhalera i en mask där också. Nu sover lill hjärtat mitt ute i det granna vädret och jag har planer på att dra mej ner på Robban för att handla lite.
/SQ

Kommentarer
Postat av: Nina

Trevligt att du e tillbaka :) Kram!

2011-03-12 @ 16:46:56
Postat av: Frida

Roligt att läsa din blogg igen!

Hoppas Agnes kryar på sig... Vi har dag ett med feber här hemma. Hoppas att det inte blir långvarigt! KRAM på er!

2011-03-12 @ 16:56:32
URL: http://mammasnoah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0